Jong zwanger babbelgroep! - Zwangerschapsforum

Orchidea - schreef op 15-05 om 12:40
Lizmie, krijg je met 22 wk al een mooi resultaat in 4D? Mijn vriend en ik willen binnenkort ook een 3 of 4D echo laten doen, maar willen wel het mooiste resultaat omdat je wel meteen voor die echo 100,- euries kwijt bent.
558 antwoorden en 28725089x bekeken
Lizmie - schreef op 15-05 om 13:04
Een vriendin zei tegen mij dat je best kunt wachten tot 24 a 25 weken 

Bij ons MOESTEN we een 4D echo doen .. het is hier verplicht in het ziekenhuis als 2de deel van de 20 weken echo zogezegd  
Tessa - schreef op 15-05 om 14:15
Dag dames!
Hier ook een jonge moeder van nu 23, mijn zoontje is alweer 1j & 3M.
Wij denken stilaan aan een 2de kindje 
Orchidea - schreef op 15-05 om 15:02
Lizmie, bedankt voor je reactie! dan ga ik voor volgende week een afspraak maken voor en 3 of 4D echo, ben dan 26 weken, bijna 27 weer, wat gaat het snel vanaf de 20 wk zeg..
Wat heb je trouwens een mooie profiel foto.  Mooi buikje zeg!
Welkom Tessa, hopelijk snel een positieve test dan?
Lizmie - schreef op 15-05 om 15:28
Oohjaaa dan kan je al zeker eentje gaan doen! Zullen vast en zeker mooie beelden worden orchidea!
En wat je zegt! Ik vind ook ineens dat sinds 20 weken het zo snel gaat! ( ligt mss ook aan de vele verlofdagen de ik had hahaha)

En ooh dankje!  superlief!

Welkom Tessa! Alvast veel succes! zijn jullie al bezig of nog eerder het gedachte?
Tessa - schreef op 15-05 om 20:37
Gho mijn man zou al heel graag willen. Ik twijfel nog of het nog niet te vroeg is. Of Warre niet nog te jong zal zijn 
Lizmie - schreef op 16-05 om 08:23
Goh dat is inderdaad iets waar je dan goed over moet nadenken en vooral luisteren naar wat je gevoel zegt eh  Mijn partner zou ook heel graag twee kindjes kort na elkaar hebben , maar ik zou graag eerst efjes terug mijn eigen willen zijn na de zwangerschap haha
Tessa - schreef op 17-05 om 14:35
Ja sommige momenten denk ik echt ja, en de volgende dag denk ik dan weer. Ga ik het wel kunnen, word het niet te zwaar. Gaat ons kleine mannetje wel nog genoeg aandacht krijgzn.. 
Lizmie - schreef op 18-05 om 07:57
Ja ik snap je wel! Wikken en wegen is de boodschap haha
Orchidea - schreef op 22-05 om 09:28
Spannend hoor, Tessa! Komen jij en je vriend vast wel uit. Is ook niet niets een tweede kindje krijgen hé, dus vooral de tijd er voor nemen
Momtobe (Gast) - schreef op 22-05 om 23:00
Ik wil ook graag gezellig mee praten! 
Ik ben zelf 20 en Mn vriend 26! 
Ook wij verwachten in september ons eerste kindje???? 
We wonen samen en hebben beide werk, dat zijn toch dingen die ik op jonge leeftijd dan belangrijk vind. Gelukkig nog geen nare reacties gehad op de leeftijd.. al voel ik me wel soms bekeken met dat buikje dat aardig groeit! 
Lizmie - schreef op 23-05 om 08:04
Welkom Momtobe!
Ja ik snap wat je bedoeld! ik ben zelf ook 20 en voel me ook soms bekeken ! maja se! ik denk wel als je kindje der is dat ze niet meer zo gaan staren ze.. dat is anders dan denk
En wat ji zegt vind ik ook wel belangrijk! Ik en mijn vriend wonen ook samen ( wel nog thuis maar hebben een hele ruimte voor onszelf op de boveverdieping) en hebben allebei werk.
N.L. - schreef op 23-05 om 10:48
Ik ook hoor op mijn 23ste! Weetje wat het is.. mensen hebben altijd wel iets te praten..
Ik ben tegenwoordig erg bewust hier mee bezig, niet zo oordelen en mensen in hun waarde laten.. zoooo ontzettend belangrijk!

Ik ben alweer 23 weekjes! 

Handig @limzie, zo’n hele verdieping voor jezelf en gezellig met de familie.
Ik en mijn liefde wonen wel samen, maar dringend opzoek naar een woon ruimte. We willen groter.. zijn hier in januari komen wonen maar 10 januari testen ik positief. Heerlijke timing van de baby hahahah..
Tessa - schreef op 23-05 om 13:24
Oh ik word soms nog bekeken hoor als ik met Warre over straat wandel! Trek ik me niks van aan, ik zie dat ventje graag en hebben er bewust voor gekozen! 
Is inderdaad belangrijk. Wij woonden al 4 jaar samen voor ik zwanger werd. En hebben ook een huis gekocht waar we al in woonde voor ik zwanger was.. jonge moeders moeten er ook zijn! Je ent soms ouder koppels die veel minder voorbereid, veel minder lang samen zijn ... daar word niet over gepraat.. 
Tooby - schreef op 23-05 om 13:26
Er wordt zat over die koppels gepraat, maar meer door directe familie want buitenstaanders zien niet of je wel of niet samenwoont.
Happyell - schreef op 23-05 om 14:37
Of je bent te jong of te oud er is altijd wel wat! Laat mensen lekker.. zijn waarschijnlijk zelf ongelukkig als ze zich zo druk met andere bezig houden zo denk ik maar hihi xxx
Hartje - schreef op 23-05 om 15:11
Dat jullie bekeken worden, ik heb nooit wat gemerkt. Is het niet de interpretatie van zo'n blik? Je kan toch ook met een oppas kindje lopen, er jong uit zien of je broertje/zusje mee hebben? 
Als ze naar mij kijken dan interpreteer ik het dat z'n m'n zoon zo mooi en lief vinden en dat issie
Heerlijk toch, jong moeder zijn/worden! 
Orchidea - schreef op 23-05 om 15:14
Waaah, ik herken mijzelf ook wel daarin. Bekeken worden, maar dan vooral omdat ik zelf denk “zullen ze mij niet te jong vinden?” Ik heb geen reacties gehad in mijn omgeving over dat ik te jong zou zijn. Maar goed, moet maar zo denken wanneer ben je dan wel oud genoeg? Iemand van 30 kan dezelfde mind hebben als iemand van 20! En onze kindjes hebben straks nog een jonge mama, is toch super gezellig!! 
Hartje - schreef op 23-05 om 15:19
Nou daarom! 
En als je over-over-groot oma wil worden moet je vroeg beginnen
kim - schreef op 23-05 om 16:50
Hallo allemaal.
Ik ben 22 en mijn Man 26. En we zijn al een tijdje bezig met zwanger worden.
Maar helaas nog niet gelukt.
Deze maand ovulactietesten gebruikt en 21 mei mijn eisprong gehad. En geklust op de goede dagen. Hopelijk in juni een positieve zwangerschapstest. 

Orchidea - schreef op 23-05 om 17:35
Welkom Kim, spannende tijd dan, voor je het weet heb je een positieve test in je handen! 
kim - schreef op 24-05 om 06:22
Ja zeker spannend. 
Ik heb de hoop al een beetje opgegeven maar dat mag Eigelijk niet. We zijn al bezig vanaf 5 april 2017. 
Maar ooit Word ik ook mama.
Hoe gaat het met jou?
Lizmie - schreef op 24-05 om 08:18
Tessa en Toby ik ga dit niet persoonlijk opvatten , ik snap jullie vergelijking met jezelf en "die koppels" dan wel.
Ik en mijn vriend waren 6 maand samen toen ik gepland zwanger werd. Ik vind dat het persoonlijkdat jaren niet meetellen.. Ik en mijn partner  hebben hiervoor allebei lange relaties gehad en nooit bewust gedacht aan NU wil ik een kind met hem/haar. En bij elkaar hadden we dit wel. Bij ons ging alles wat in sneltempo, natuurlijk hebben we wel allebei werk en een "eigen plekje". Volgend jaar willen we een huisje kopen. Ik heb zoiets van als het goed zit , zit het goed. Wel kan ik begrijpen dat mensen commentaar hebben op stellen dat GEPLAND een kind maken , maar allebei niet werken en niet samenwonen enzovoort enzovoort.. Eigenlijk gewoonweg een kind plannen wetende dat ze het niet alles kunnen geven wat ze moeten hebben. ONGEPLAND vind ik dit dan ook weer een ander verhaal  

Sorry dit moest even van mij afgeschreven zijn
Lizmie - schreef op 24-05 om 08:20
Welkom Kim!  Ik duim mee voor jullie!

Hahahaha Orchidea Echt dan eh! Da's juist het leuke eraan , als de klein 18 is , ben ik er zelf nog maar 38 nou.. kunnen nog samen op stap hahaha
Orchidea - schreef op 24-05 om 10:37
Lizmie, herken mij zo in jou verhaal! Wij waren dan al wel bijna een jaar samen, maar wilde zo graag een kindje met elkaar. Allebei ook lange relatie gehad maar daar was die klik gewoon niet voor een kindje. Inmiddels samen wonend in ons eigen huis en getrouwd. Alles in rap tempo maar iedereen was zo blij dat wij eindelijk gelukkig met elkaar waren, nul negatieve reacties op gehad. Het kan dus wel, je moet alleen de juiste tegen komen!!
Tessa - schreef op 24-05 om 10:37
Lizmie, 
Bedoel ook zeker niet dat het fout is als je nog niet zolang samen bent hoor. Ik vind dat iedereen gewoon moet doen wat hij zelf wil! Ik kan gewoon iemand die bij mij commentaar gaf omdat ik te jong ben. Maar zelf was ze maar 2maand bij haar partner en al gepland zwanger, maar ze was wel 30 dus mocht op haar niemand commentaar hebben.. vandaar.. 
Tooby - schreef op 24-05 om 12:05
Wij proberen zwanger te worden, we wonen nog niet samen, we werken beide niet en leef van 1 uitkering zodra we samen wonen.

Een HELE hoop mensen hier zouden daar al commentaar op hebben omdat ZIJ denken dat je dan niet alles kan geven aan een kind, maar dat is niet waar.
Zulke mensen zien liever een 16 jarige die samenwoont en werkt zwanger worden, dan iemand dje bijna 10 jaar ouder is, in mijn situatie..simpelweg omdat mensen kortzichtig zijn en niet álle details hebben.

Zo zitten mensen gewoon in elkaar.
Tooby - schreef op 24-05 om 12:12
Lizmie, mijn bericht was niet tegen jou haha ik zit in vrijwel hetzelfde bootje als jij. Ik bedoel meer dat dát de reden is waarom men meer praat over jonge moeders dan over moeders die een korte relatie hebben: dat zie je gewoon niet vanaf de buitenkant.

Maar mensen praten altijd wel, over jonge moeder als ze het zien en over koppels die kort bij elkaar zijn zodra ze dat weten.
deb95 - schreef op 24-05 om 12:45
Mag ik misschien met jullie mee praten? Ik ben 22 jaar en sinds 10 maanden de trots mama van een prachtig zoontje. Ik ben anderhalve week geleden gestopt met de pil en hopen enorm dat het ons nog een keertje gegund is. Over ons mannetje hebben we ruim anderhalf jaar gedaan om zwanger te raken dus ik hoop zo dat het nu iets korter duurt. Fingers crossed dus! Hopelijk mag ik ook gauw met jullie mee brabbelen over een zwangerschap! 
Tessa - schreef op 25-05 om 04:19
Deb95, toch super zo een zoontje hè? Hoe noemt je zoontje? 
Hopelijk terug rap een klein baby’tje, want wat worden ze rap groot!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan