Jong zwanger babbelgroep! - Zwangerschapsforum

Orchidea - schreef op 22-04 om 16:30
Van harte W.w, leuk.
Nu lekker gaan genieten, snap heel goed dat die angst erin zit maar probeer het te verzetten, stress is niet goed voor je kleine, drie keer is scheepsrecht!!
558 antwoorden en 28687391x bekeken
Ellis - schreef op 22-04 om 16:55
Gefeliciteerd W.w! Ik duim mee voor je
proud_mommy - schreef op 22-04 om 17:06
Welkom ellis, gezellig dat je er bij bent.

Ww gefeliciteerd. Hoop echt op een plakkertje dit x.
Angiie - schreef op 22-04 om 23:01
Hallo dames,
Ik ben 20 en mijn vriend is 22 en wij zijn bezig om een kindje te krijgen. 
Nou ben ik altijd op tijd ongesteld, nooit te laat. 
Ik had afgelopen woensdag 18 april ongesteld moeten worden en dit was niet het geval. Ik werd gelijk blij. 3x getest maar 3x negatief. 
Ik ben erg moe, heb last van hoofdpijn, gevoelige tepels, krampachtig gevoel in mijn onderbuik maar een ander soort kramp dan mijn ongesteldheidskramp en ik ben erg misselijk met ook af en toe maagzuur. 

Nou ging ik net douchen en zag ik toch dat ik heel licht roze bloed ben verloren. 

Is het dan toch niet gelukt?
N.L. - schreef op 22-04 om 23:34
Ooh jeetje angie! Allereerst welkom !
Ik zou tot morgen ochtend even aankijken en nog is testen. Ik had 2 dagen na een positieve test een miskraam wat gepaard ging met hefige krampen. Dat lijkt bij jou niet zo?
Het kan van alles zijn!
Lena - schreef op 23-04 om 07:02
Angiie; probeer nog een beetje geduld te hebben. De klachten die je omschrijft kunnen evengoed een zwangerschap als menstruatie aankondigen. 
En als je bezig bent voor een kindje wil je soms zo graag dat je lichaam grapjes uithaalt en je overal iets in vind wat met een zwangerschap te maken zou kunnen hebben. Heb het zelf ook zo vaak gehad! 
Juist toen ik er niet bewust mee bezig was, ben ik zwanger geraakt. En zelfs toen durfde ik pas na 2 weken overtijd te testen. Was zo bang voor teleurstelling. En was wel vaker voorgekomen dat m'n menstruatie een week te laat was. Hoewel mijn cyclus heel regelmatig was normaal gesproken. 

Dus heb nog even geduld en als menstruatie uitblijft, test dan over een paar dagen nog een keertje.
Angiie - schreef op 23-04 om 07:13
Dank jullie wel voor het antwoord. 
Dan toch maar even geduld hebben ja en hopen dat het raak is haha
Happyell - schreef op 23-04 om 09:00
Hier nog een jonge mama! Ben zelf 23 en mijn vriend is 28. We waren er beide helemaal klaar voor en zijn nu 32 weekjes in verwachten van een meisje. Leuk zo'n groep!
Lizmie - schreef op 23-04 om 12:56
Alvast WELKOM Ellis & Angie & happyell !
Angie , ik zou idd nog even afwachten... Mijn lichaam hield mij ook voor de zot en dan 1 maand efkes van niks aangetrokke en twas raak

Orchidea proficiat! Bij mij is het een jongetje en ook een druktemakerke zenne

W.w. ooooooohh! ik hoop zo hard met je mee! we gaan gewoon van het positieve uit! alvast proficiat meid!  


Nu ben ik zo blij dat ik toch dit groepje had aangemaakt haha en ikke ma denke dat er ni veel reactie op zou komen hahaha
Orchidea - schreef op 23-04 om 17:15
Spannend Angiie!!
Hou je ons op de hoogte?

En lizmie, Dankjewel!! Leuk hé? zo bijzonder om elke dag te voelen. En ook vrij snel bij mij, vanaf week 16. Mijn placenta ligt ook achter dus daar bof ik ontzettend mee. Zie je het al aan de buitenkant en heeft je vriend hem ook al voelen schoppen?
Angiie - schreef op 23-04 om 17:32
Nou dames, vandaag maar met maandverband om gelopen maar ik heb de hele dag geen bloed gezien ????
Angiie - schreef op 23-04 om 17:44
W.w ja ik ga morgen wel even een test halen
Orchidea - schreef op 23-04 om 17:45
Angiie, ben je pas gestopt met anticonceptie? Dan kan het goed zijn dat het daar aan ligt. In Juni vorig jaar heb ik mijn mirena spiraal laten verwijderen. 3 maand lang onregelmatige cyclus, werd vaak voor de gek gehouden. Dacht ik dat mijn cyclus 21 dg zou zijn, scheen het de derde keer toch 26 dg. Na 4/5 maanden had ik pas weer de regelmatige cyclus van 27 dagen.
Maar het kan goed zijn dat het dit keer wel raak is! Gewoon nog een testje wagen, soms test je gewoon net te vroeg en is je hCG hormoon te laag. Gewoon paar goedkope testjes halen bij de Action/drogisterij en een paar keer testen.
Hoop het voor je. Liefs x
Angiie - schreef op 23-04 om 17:46
Orchidea nee ik ben al ruim een jaar gestopt met anticonceptie omdat ik er heel neerslachtig van werd 
X
Orchidea - schreef op 23-04 om 17:49
^ Oke, dus wel een regelmatige cyclus weer? Mocht je menstruatie uitblijven en blijf je negatief testen kun je ook langs je huisarts gaan voor een bloedonderzoek. Spannend hoor, leef wel met je mee. Weet heel goed hoe graag wij het wilde en dat het frustrerend was elke keer dat wachten in onzekerheid. Maar voor je het weet is het zover
Angiie - schreef op 23-04 om 17:51
Orchidea, ja ik heb een hele regelmatige cyclus. Ik haal morgen een test en dan doe ik hem woensdag ochtend 
Lizmie - schreef op 24-04 om 08:53
Orchidea, Neen hij heeft hem nog niet kunnen voelen spijtig genoeg! Ik voelde vanaf 16 weken gewoon weg precies omwentelingen (kan het niet goed beschrijven),en vanaf 17 weken wist ik héél duidelijk trappeltjes te voelen , echt zo fijn.. Ik hoef hem gewoon maar en ekeer te voelen elke dag en dan ben ik al gerust wat maakt als ie lang slaapt da'k weer heel de tijd ongerust ben hahaha  

Angiie , Ik wens je vééééél succes!
Orchidea - schreef op 24-04 om 09:58
Lizmie, zo herkenbaar haha. Ik voel haar nu elke dag en heb nu ook haar vaste slaapritme wel in de gate. Momenten waarop ze wakker is zijn echt bijna elke dag hetzelfde. Maar de ongerustheid zit er nog steeds in hoor. Daarom heb ik een paar weken geleden de Angelsound Doppler aangeschaft en luister ik zo een keer in de week naar het hartje. Ook heel bijzonder nogsteeds. Laatst ook de baby watcher gehuurd maar vond deze enorm tegen vallen ook door de slechte levering, vasthangend progamma enz. En het beeld bij een vk/pretecho is natuurlijk zoveel beter om je kindje te bewonderen. Maar wel gaaf om je kindje te zien bewegen als je hem/haar voelt schoppen!
Angiie, veel succes morgen. Duim met je mee!
Lizmie - schreef op 24-04 om 13:15
Orchidea ik heb deze ook! Ik luister er zo weinig mogelijk naar, probeer men eigen altijd positief te houden hehe. Enkel als ik suuuuuuperongerust ben gebruik ik hem of als ik moet ontstresse haha .. krijg elke keer opnieuw tranen in men ogen
Orchidea - schreef op 24-04 om 16:34
Lizmie, Hihi. Niet teveel piekeren, we zijn nog zo jong, en de kans op een miskraam is echt iniminie. Zolang je gezond leeft, niet rookt en niet drinkt blijft die echt nog wel even zitten hoor!!
Angiie - schreef op 24-04 om 16:56
Nou dames, even een update. Vandaag heb ik weer lichtbruine afscheiding gehad de hele dag door. Geen baby voor mij denk ik. 
Manta - schreef op 25-04 om 09:09
Net 24, en uitgetekend in december.
Orchidea - schreef op 25-04 om 10:29
Angiie, toch je menstruatie doorgezet?
Gefeliciteerd Manta
Angiie - schreef op 25-04 om 11:53
Orchidea, ja helaas wel. Ik kreeg opeens vreselijke steken met daarna rood slijmerig dik bloed 
DreamBaby - schreef op 25-04 om 15:19
Manta, Gefeliciteerd met je zwangerschap! 
Angiie, Wat jammer dat je toch ongesteld bent geworden.  
Ik ben hier zelf een paar dagen niet meer geweest, komt dat ik en mijn vriend eerst nog wat dingen rondom onze kinderwens wouden bespreken, maar we zijn eruit.. Wij gaan gewoon gaan voor onze kinderwens!  Dus binnenkort eens bellen naar het fertiliteitscentrum voor een afspraak te maken, zodat wij wat meer duidelijkheid krijgen, in het hoe en wat rondom onze kinderwens. 
Manta - schreef op 25-04 om 17:13
Dankjewel dames
DreamBaby - schreef op 25-04 om 20:44
Morgen bellen voor de eerste/informatie afspraak in het fertiliteitscentrum van UZA Antwerpen..
Lizmie - schreef op 27-04 om 10:13
Ooh Angiie  Ik hoop volgende keer wat meer geluk voor jullie!
Proficiat Manta!
& Ja Orchidea dat is waar!

EERGISTEREN  20 WEKEN ECHO GEHAD!
Onze klein spruit weegt al 300 gram en is 20 à 21 cm groot! Wat een wonder seg! over 2 weken 4D echo!
N.L. - schreef op 27-04 om 10:34
Jammer Angie ! Kan ook een vroege miskraam zijn geweest, lijkt op mijn miskraam. Ik had alleen wel positief getest van te voren (lichte streep) bij dit meisje zag de zwangerschapstest er heel anders uit (die foto)
Loes - schreef op 28-04 om 06:32
Wat jammer Angie  Hopelijk volgende ronde meer succes...

Hoe is het met de zwangere dames? Veel kwaaltjes of valt het mee?

En voor de moeders: heeft een van jullie ervaring met een baby die een beetje geel blijft zien? Langer dan de 'standaard' 2 weken bedoel ik dan.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Jong zwanger babbelgroep!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan