Lekker slapen met een zwangerschapskussen

Nachtrust is heel belangrijk voor een goede en gezonde verloop van de zwangerschap. Dit belang geldt zowel voor moeder als voor kind. Maar juist die zwangerschap, met alle bijkomende ongemakken, maken tot rust komen lastig. Zie maar eens comfortabel te gaan liggen, als omdraaien al een onderneming op zich is. Het lichaam kan niet tot rust komen als de buik en rug niet de juiste ondersteuning krijgen. Een zwangerschapskussen is dan een heerlijke uitkomst.

De ideale vorm voor rust

De voordelen van een zwangerschapskussen ten opzichte van een gewoon kussen, zitten met name in de vorm en de materiaalkeuze. Het zwangerschapskussen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De grote Quper Big kussens hebben een u-vorm, de kleinere versies hebben de vorm van een boomerang. Deze kleinere kussens zijn tevens handig als voedingskussen. Het u-vormige zwangerschapskussen heeft de grootte dat u het helemaal om uw lichaam heen kunt vormen. Op de zij liggen is voor een zwangere de meest prettige slaaphouding. Het Quper Big kussen kunt u dan tegen de rug leggen. U ligt met uw hoofd dan op de korte zijde van de u-vorm. U kunt het andere gedeelte tussen uw benen klemmen. De rug en de buik worden zo precies op de juiste manier ondersteund. Het kleine zwangerschapskussen kunt u ook tegen uw rug leggen of onder uw buik.

Zacht en stevig

Ook het materiaal waarmee een zwangerschapskussen gevuld is, zorgt voor een zachte en stevige ondersteuning. De vulling van het kussen bestaat bijvoorbeeld uit EPS korrels of micromax. Het is zacht materiaal wat maakt dat het kussen makkelijk te vormen is. Het ligt bovendien heerlijk comfortabel. Want deze vulling zorgt tegelijkertijd ook voor een stevige ondersteuning van het lichaam.

Keuze in materiaal, kleur en dessin

De hoes om het zwangerschapskussen is van zacht textiel gemaakt, zoals bijvoorbeeld katoen of het duurzame bamboe. De hoezen zijn eenvoudig uit te wassen in de wasmachine. Verder zijn de hoezen voor de kussens apart bij te bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in modieuze kleuren met speelse en stijlvolle dessins. Voedingskussenwinkel.nl heeft een gevarieerd kleurenassortiment. Zo is er bijvoorbeeld frisgroen, rustgevend grijs of vrolijk roze. Ook al heeft u soms wat ongemakken van de zwangerschap, zo kunt u toch uw eigen roze wolk creëren om tot rust te komen.

asd
Zwangerschapsyoga: live en online!
  • 6 live lessen,
  • 6 yoga lessen,
  • 2 partner lessen
30% korting met de code BRABBELS
Lees meer
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan