1e kindje - Babyforum

suzanne - schreef op 10-11 om 12:29
Leuk he lillyyy namen verzinnen?wij weten ze ook al maar wat je zegt nu idd zwanger worden.
net thuis van werk en boodschappen gedaan ben zo moe als wat het was meer slof slof zoals ik liep dan wat anders hahaha. Was bij de action en zag die vervroegde testen liggen heel vaag maar iets in me zei neem ze nou mee doe het gewoon dus ja hoor meegenomen nu nog de moed om het te doen hahaha hahaha. Weet iemand of je die testen ook met ochtendurine moet doen??
938 antwoorden en 35313560x bekeken
suzanne - schreef op 10-11 om 12:41
Hoi merel welkom in het clubje! 
Manon - schreef op 10-11 om 13:04
Hoi merel! leuk dat je er ook bij bent gekomen! gezellig! nog 1 om bij mee te leven haha je voelt de spanningen van de andere ook gewoon!! haha

Suzanne.. tis juist het beste met ochtendurine.. omdat die urine het geconcentreerd is geloof ik  zou het ook gewoon doen  haha  succes!!!
lillyyy - schreef op 10-11 om 13:23
Welkom Merel!
Suzanne doen waar je je zelf goed bij voelt! Als je wil testen moet je dat gewoon doen
suzanne - schreef op 10-11 om 13:27
Ja moet er goed over nadenken even idd.zo bang dat het negatief is en dat ik zondag/maandag of dinsdag gewoon ongesteld word. Nu kosten die testen van de action geen drol dus dat scheelt wel.
ja de spanningen en emoties van een ander voel je zelf ook maar we maken allemaal hetzelfde mee natuurlijk de pijntjes de kwaaltjes enz enz.
Mama Monster - schreef op 10-11 om 13:58
En nog iemand erbij! Gezellig Merel dat je met ons mee komt kletsen. Hoop voor je dat je snel in een regelmatige cyclus komt! Dan kun je alles goed bijhouden.
lillyyy - schreef op 10-11 om 14:00
Heb daarstraks de ovulatietesten van clearblue besteld. Iemand ervaring mee ?
mmmerel - schreef op 10-11 om 14:20
Dankjewel allemaal  super fijn om vragen en gevoelens enzo te kunnen delen. Ik ben er sowieso nog heel nieuw in dus heb van t topic lezen alleen al een hoop geleerd haha.

Zijn pas net begonnen maar kan toch niet zo tegen die onzekerheid of ik überhaupt wel een eisprong heb enzo. Omdat die spiraal ook een beetje raar er uit gegaan is (vanzelf).
Ben extreem ongeduldig nu al, dat wordt nog wat.  Maar ga vanmiddag dus ovulatie testen bij de action halen.
suzanne - schreef op 10-11 om 14:25
Hoi lillyyy 
ja de ovulatie testen gebruik ik ook altijd van clear blue. Echt super handig zijn ze. Lachend gezichtje heb je ovulatie geen lachend gezichtje is er niks. Ontzettend simpel en handig in gebruik vind ik zelf.
Manon - schreef op 10-11 om 15:08
Hoi merel! leuk dat je er ook bij bent gekomen! gezellig! nog 1 om bij mee te leven haha je voelt de spanningen van de andere ook gewoon!! haha

Suzanne.. tis juist het beste met ochtendurine.. omdat die urine het geconcentreerd is geloof ik  zou het ook gewoon doen  haha  succes!!!
lillyyy - schreef op 10-11 om 15:57
Suzanne, wanneer maak je het dan het beste gezellig? De dag van lachend gezichtje en dag erna of hoe zit dat?

Heb ook gelezen dat het van je cycluslengte afhangt wanneer je best begint te testen maar wat als je dan vrij onregelmatig bent?
suzanne - schreef op 10-11 om 16:07
Ik test iedere dage een keer. En zodra het lachend gezicht is volgens mij staat het ook in bijsluiter dat je dan 24/48uur op je vruchtbaarts bent. Ook mijn cyclus loopt niet altijd gelijk zit meestal tussen de 23/25dagen. Is eigenlijk wel altijd bij mij geweest.maar heb me eisprong nu pas op dag 14 gekregen. Ik zou gewoon iedere dag testen vanaf dat je menstruatie afgelopen is. En geen ochtenduren gebruiken is bij mij dus een fout geweest blijkbaar dacht dat dat ook met ochtendurine moest maar is dus blijkbaar niet zo. De testen van kruitvat zijn ook fijn en niet zo duur als clear blue.
hoop dat het zo beetje duidelijk is voor je.
lillyyy - schreef op 10-11 om 16:12
Oke dankjewel suzanne!
Wanneer test je dan? 'Savonds of ?
suzanne - schreef op 10-11 om 17:09
Volgens mij was het beste tussen 11.00/16.00u. Maar weet ik niet zeker hoor meis, zou je even naar moeten kijken. 
heel veel succes. Ik ga morgen ochtend kijken of ik de moed bij elkaar ken rapen voor een test. Al word ik nu wat verkouden dus wie weet heeft dat gewoon zitten wringen. Ben nog wel ontzettend moe
Jenny00 - schreef op 10-11 om 17:59
Wat jammer voor je Lilly!  En wat Manon ook zei, zo vreemd hoe je lichaam je voor kan liegen. Is je menstruatie wel zoals normaal, of verwacht je dat het een vroege miskraam is?

Ik heb ook een onregelmatige cyclus, deze keer 42 dagen, en ben met ovulatietesten begonnen vanaf dag 15. Dat duurde uiteindelijk tot dag 29 voor ik de piek had gevonden. 
Daarom gebruik ik hele goedkope ovulatietesten, zodat je zo'n lange periode kan kijken zonder dat je je scheel betaald. 
Deze:
https://www.zwangerenkids.nl/25-ovulatietesten-dipstick
Het beste kun je testen tussen 10:00-20:00uur. En elke dag rond dezelfde tijd. Niet je eerste urine van de dag gebruiken, want dat is te geconcentreerd.

Verder.. Welkom Merel! 

Suzanne, ik denk dat als je wil testen je het beste dat met ochtendurine kan doen. Je test al vroeg, dus alle beetjes helpen  en s'ochtends zit er het meeste hcg in je urine. Spannend meid! 
suzanne - schreef op 10-11 om 18:38
Ja zeker spannend Jenny. Al ga ik er gewoon vanuit dat het negatief zal zijn hoor, weet nog steeds niet zo goed wat ik moet doen? Misselijkheid heb ik vandaag niet gehad alleen die moeheid blijft aanhouden.en nu soms wat steken in me borst of in onderbuik /liezen. 
Maar wat je al zei een lichaam kan je zo goed bedonderen hahahaha
lillyyy - schreef op 10-11 om 19:11
Jenny00, menstruatie is wel anders dan normaal.. 
dus kan ik misschien beter elke dag om 19uur testen? Ben namelijk altijd dan pas thuis en zo op men werk testen vind ik maar raar   
Denk dat ik op dag 10 of 11 zal beginnen..

Je lichaam kan je inderdaad echt voor de gek houden! Ga deze ronde proberen er niet teveel mee bezig te zijn of ik zwanger ben of niet. Dat zeg ik nu toch haha!
suzanne - schreef op 10-11 om 19:25
Ach lillyyy ooit komt het wel goed meid. Tis iedere maand ff zuur en een teleurstelling.
en idd misschien moet je er zelf minder mee bezig zijn maar dat gaat soms best moeilijk natuurlijk. Hahaha ja op je  werk testen staat zo awkword hahaha.
lillyyy - schreef op 10-11 om 19:57
Nu ben ik wel hard aan het duimen voor jullie allemaal!
Ga je testen morgen suzanne?
suzanne - schreef op 10-11 om 20:09
Durf niet lillyyy hahahahaha.bang voor de teleurstelling.
Jenny00 - schreef op 10-11 om 20:34
Lilly, 19uur is dan prima hoor. En beste is om 2 uur voor de test niets te drinken, dan verdunt je urine namelijk.
En inderdaad, een teleurstelling is het elke keer weer als je naar je nod toe leeft. Gelukkig kan ik het zelf altijd na de eerste menstruatie dag ook wel weer redelijk van me af zetten en vooral vooruit kijken.
lillyyy - schreef op 10-11 om 21:13
Suzanne dat gevoel ken ik hihi
Doen waar je je zelf goed bij voelt! 

Jenny, deze morgen was ik er zo slecht van! Maar nu ben ik weer positief ingesteld hihi!
Men neefje is hier ook en vannacht komt Sint-Maarten op bezoek! We hebben zojuist zijn schoentje klaargezet! Geweldig zo'n momenten! 
suzanne - schreef op 10-11 om 21:25
Zo is het lillyyy dat zijn ook mooie en leuke momenten al. Ik kijk morgenochtend wel wat ik doe
mmmerel - schreef op 10-11 om 23:22
Goed dat je zo snel weer positief bent lilly en veel plezier met je neefje. Ben je tante of nicht haha?
Ik ben ook met ovulatie  testen begonnen vandaag. Was al teleurgesteld dat die niet positief was dus dat belooft niet veel goeds voor de rest haha.
Mijn spiraaltje is er ineens uitgekomen heel raar. Maar ben wel direct ongesteld  geworden. En werd dat het laatste half jaar met spiraal ook al. hoop heel erg op snel een goede cyclus. 
Vind het wel super spannend allemaal. Heel fijn om hier mensen te vinden die met het zelfde bezig zijn.is iedereen met een eerste kindje bezig?
suzanne - schreef op 11-11 om 06:23
Nou net een test gedaan toch maar, al wist ik ook wel weer waarom en heeft toch geen nut. Nou hij geeft negatief aan niet zwanger pfff ook mijn lichaam kan me goed voor de gek houden . Dus ga er gewoon vanuit dat ik ongi ga worden een dezer dagen.  Waar ik dus zo moe en misselijk en die krampen van heb gehad geen idee? 
mmmerel - schreef op 11-11 om 07:18
Ah balen Suzanne, super vervelend 
Manon - schreef op 11-11 om 07:55
Balen!!! idd heel raar dat je dan misselijk ben enzo... maar misschien hebben we altijd al wel dat soort gevoelens in onze buik gehad alleen nooit opgevallen. .. en nu je probeert zwanger te worden Let je natuurlijk overal op!!! denk dat iedereen daar wel last van heeft. alle kleine krampjes en misselijke gevoelens denk je gelijk. .... zou het?!?!?!? heel frustrerend!!


Mmmerel.. volgens mij is het bij iedereen het 1e kindje.. Bij mij wel heel spannend allemaal!!
Wanneer jou NOD is weet je zeker nog niet? anders zet ik jou ook in het rijtje bij het eerste bericht..


Wanneer is jullie eerstvolgende NOD weer Lillly, Suzanne en Jenny? zet ik jullie er opnieuw in  vind het wel leuk om op de hoogte te blijven van jullie
mmmerel - schreef op 11-11 om 08:03
Ik heb geen idee inderdaad, als ik van de standaard cyclus van mn app uit moet gaan is het rond 28 november.

Super leuk dat het bij iedereen de eerste is  
Manon - schreef op 11-11 om 08:17
Sorry.. zit net terug te lezen... je spiraaltje is er pas net uit. . en je bent al begonnen met de ovulatietesten..
Als je straks je NOD wel weet verander ik 'm ff voor je
Wel gek trouwens dat ineens je spiraaltje eruit ging  haha is vast een teken geweest
 
mmmerel - schreef op 11-11 om 08:23
Ja haha! Vriendin zei al jouw eierstokken rammelen zo hard dat hij eruit gerammeld is,

Was wel gek en heeeel pijnlijk ook, maargoed de dokter zei dat er verder geen zorgen nodig waren dus we laten het er maar bij.

Wel ovulatie testen dus inderdaad kan niet zo goed tegen die onwetendheid dus dat wordt nog wat haha!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan