1e kindje - Babyforum

mmmerel - schreef op 15-11 om 15:02
Haha Iris, super goed idee! Sushi
938 antwoorden en 35313584x bekeken
suzanne - schreef op 15-11 om 15:06
Ja precies ik.denk dat ik dat gewoon even nodig heb.
mocht het zowiezo in januari nog niet raak zijn dan misschien toch is naar de huisarts gaan kan ook iets mis zijn natuurlijk aangezien ik al vanaf mei mijn laatste pil heb geslikt en we vanaf juli echt goed ermee bezig zijn. Ben ook al 32 en me vriend 33 dusja leeftijd word ook al moeilijker. Maar daar wil ik nu nog niet aan denken. Gewoon even lekker ongestoord sexen en van.elkaar genieten zonder dat mijn hoofd denkt ooh het moet nou want heb me.ovulatie of nu ben ik nog vruchtbaar dit en dat even gewoon ongestoord hahahahaha.
Manon - schreef op 15-11 om 17:46
Ik heb de eerste pagina weer aangepast...
Heb het enorm druk deze tijd met werk en sporten en dergelijke... sorry dat ik niet op alles reageer...
Bij NOD november hou ik het al niet meer bij het doet me best veel om bij andere de positieve testen te zien terwijl het bij ons nog niet gelukt is heel gek dan komt toch die jaloezie en onzekerheid naar boven....
Balen suzanne dat je ongesteld geworden ben
Jenny00 - schreef op 15-11 om 20:25
Vervelend he Manon  
Ik probeer de nod november ook even een beetje links te laten liggen, hoe leuk het ook is voor iedereen. Maar, probeer goede moed te houden, uiteindelijk zijn er ook meiden nu in verwachting die zelf al heel lang bezig zijn. Daar hou ik me maar aan vast
lillyyy - schreef op 15-11 om 21:05
Hey meiden! Vorige week was ik ongi geworden he. Dit was amper 2/3 dagen. Waar ik wel blij om ben. Hihi
Nu had ik vandaag bij het afvegen en in slip druppel rood bloed. Is dat nog van die menstruatie of wat zou dat zijn? 
suzanne - schreef op 15-11 om 21:14
Het is ook zeker leuk voor iedereen word iedereen gegund.maar laat het net als jullie ook ff links liggen. Ach wij komen ook aan de beurt hoor meiden dat hou ik nu maar voor me.
oooh lillyyy da's apart misschien nog een.na menstruatie ofzo was het maar 1 druppel of echt meer nu. Zou het eigenlijk ook.niet weten wat het is.
mmmerel - schreef op 15-11 om 21:19
Hebben jullie in je omgeving ook vriendinnen of andere mensen die er mee bezig zijn?
Ik merk trouwens van alles en nog wat soort spierpijn bij m'n baarmoeder krampjes hoofdpijn en nu ook witte afscheiding.maak mezelf helemaal gek en let overal op best lastig.
lillyyy - schreef op 15-11 om 21:21
In slip was het maar wat drupjes bij afvegen toch redelijk wat. Was heel onverwachts had dit nog niet eerder gehad
suzanne - schreef op 15-11 om 21:46
Hoi merel nee ik heb in mijn omgeving niemand die ermee bezig is.mijn vriendinnen hebben al kids of willen er nu nog geen dusja sta er best alleen in soms. En om nu bij me moeder of schoonmoeder me gevoel en emotie weg te leggen vind ik heel erg moeilijk omdat ik die nog geen valse hoop op een kleinkind wil afnemen iedere maand. Die vertel ik het liever als het zover is en zeker zegmaar.
oooh geen idee wat dat is hoor lillyyy misschien was je toch nog niet klaar met je menstruatie???
lillyyy - schreef op 16-11 om 05:57
Ja zou wel kunnen.. nu niet meer gehad
Manon - schreef op 16-11 om 12:15
Wat vreemd lilly! maar zal idd wel een namenstruatie zijn ofzo...

Bij mij in de omgeving is ook niemand (waarvan ik het weet) bezig met zwanger worden... Wel is mijn schoonzus zwanger. vind het heel leuk voor hun hoor.. maar al die aandacht die ze krijgt van familieleden word ik een beetje jaloers van... snappen jullie denk ik ook wel. vind het heel fijn dat we het hier met elkaar over kunnen hebben! 

En idd onze tijd komt ook wel! maar je hoopt dat het ook snel lukt! je wacht ermee tot het allemaal kan omdat het ook de eerste keer meteen kan lukken. en als het dan niet lukt is dat frustrerend  ik ging ook echt alles bekijken... ik ben heel regelmatig ongesteld je doet het op het goede moment... wat zou er mis kunnen gaan??? en toch lukt het niet  
Maar idd pas 2 rondes gehad dus nog lang geen jaar bezig respect voor de mensen die er langer mee bezig zijn 
Mama Monster - schreef op 16-11 om 20:28
Bij mij is het grotendeels bruin bloed als ik ongesteld ben. 
suzanne - schreef op 17-11 om 08:01
Oké ja bij mij eigenlijk pas de laatste dag. Ben nu 1dag flink ongesteld geweest maar nu amper meer op dag3. Ben ik ook niet zo gewend. Mij hoor je niet klagen ook vind het niet erg haha maar zelfs dat gaat verschillen iedere maand hahahaha
Mama Monster - schreef op 17-11 om 08:03
Ja raar hé! Ik dacht eigenlijk dat ik een best wel regelmatige cyclus had. Maar nu ik er meer mee bezig ben, valt dat best wel tegen. Ik heb nog steeds geen eisprong gehad terwijl ik rond de 28e al ongesteld zou moeten worden. 
mmmerel - schreef op 17-11 om 09:17
Ben wel heel benieuwd hoe jullie er allemaal uitzien haha! Best gek inderdaad om zulkde dingen met elkaar te delen zonder dat je elkaar kent. Maar super chill dat het kan.

Balen van al die stomme cyclussen die allemaal gekke dingen doen alebei

Ik heb ook vaak best snel al bruin bloed hoor. Wisselt elkaar af denk ik dus niet perse alleen aan t einde ofzo.

Ik maak mezelf helemaal gek met allemaal dingetjes, pijn in mn navel, overgevoelige baarmoeder, in eens puistjes ook, allemaal dat soort dingen.  Maar ik denk dat het allemaal wel gewoon te maken heeft met eerste tijd zonder spiraal enzo.
lillyyy - schreef op 17-11 om 10:32
Merel, ja gek he hoe je ineens vanalles voelt!
Ik begin vanaf morgen met de ovulatietesten!  Had al 2-3 dagen echt even een dipje. Het hoefde niet meer allemaal en wou gewoon stoppen. Echt heel raar. Maar sinds vandaag voel ik me weer wat beter en ga ik er weer voor!
sunshine1987 - schreef op 17-11 om 12:08
Ja blijft apart he dat het elke maand weer anders is. De ene maand hier meer last van de andere maand daar weer meer. Maar misschien doordat je er nu zo bewust mee bezig bent je dingen ook sneller opvallen dan eerder. 
Ja leuk he hier met elkaar van alles kunnen delen en toch er lekker over kunnen hebben. Aangezien  dit natuurlijk een fase is waar de mensen in omgeving meestal niet van weten.  
Mmmerel zou goed kunnen nu spiraal er uit is je lichaam anders reageert. 
suzanne - schreef op 17-11 om 13:37
Goed zo lillyyy dat je weer ervoor gaat, komt echt wel goed meis
 Hier is het ook weer op.gang het zal.wel.blij zijn als ik er weer vanaf ben en weer naar de nieuwe ronde kan. Zonder testen en tempen is kijken of ik dan even meer relaxed ben. Merk wel dat me dat nu al meer rust geeft. 
@iris misschien heb je gewoon late eisprong heb wel is gelezen dat de 12e dag gewoon standaard meting is en dat dat niet voor iedereen geld.
@merel vervelend hoor.als die pijntjes bleeeeeh, maar wat je zegt je gebruikt nu geen spiraal meer dus jou lichaam.moet zelf de hormonen en toebehoren regelen.
ik vind het wel.heel fijn om tegen jullie alles te kunnen zeggen en te doen zonder me.raar te voelen of bezwaard. Is toch wel super fijn hoor.
ik ga weer even lekker relaxen met een serie op heb me voorgenomen om gewoon is te proberen iedere dag even te relaxen hoofd leeg en alles van me af. Ben nogal een piekerkont en denker hahaha en vooral met dit.
Samone - schreef op 17-11 om 17:55
Hey dames, 
Nadat we vorige week maandag een miskraam hebben gehad en een bloeding van een week, gaat het nu weer kriebelen. De klap kwam hard maar nu lijken we het een plekje te hebben gegeven. 
Eind deze week / begin volgende week zou ik ongeveer mijn ovulatie hebben. Wie weet wat het ons deze keer gaat brengen... Gebruik geen ovulatiestrips of temperatuur, ben anders er echt te veel mee bezig.
Zijn er dames die inmiddels succes hebben gehad? Ik ben eventjes afgehaakt geweest de afgelopen 2 weken. 
suzanne - schreef op 17-11 om 19:41
Hier nog geen succes bij.mij. dacht vorige week raak te hebben maar helaas een hele dikke negatieve test....heeft er toen ook weer ff ingehakt.maar kijk er nu weer positief tegenaan.
wil net als jij nu idd even geen ovulatietetsen gebruiken en tempen omdat ik er ook veelste veel mee bezig was
Manon - schreef op 17-11 om 18:05
Lilly,  heel herkenbaar! soms heb je zo een dag dat alles negatief is!!!! ik had die maandag ook nu gaat het wel weer met je zo te lezen!!! top!! er lekker voor gaan!!!!


Heftig samone!! snap dat je je even terug wilde trekken! tis wel erg wat je mee hebt gemaakt natuurlijk!! 
Sterkte meid!!


Ik had gister mijn NOD. normaal bloed ik enorm! maar nu had ik gister alleen bruinte afscheiding... net als Suzanne denk... en vandaag heel klein beetje vloed maar wel heel veel vocht (tampon zit wel steeds vol) normaal heb ik heel heftig ongesteld de eerste paar dagen... dus ik heb vandaag weer een testje gedaan.. en ook deze was negatief.. maar vind het wel heel raar allemaal!!!
suzanne - schreef op 17-11 om 19:38
Bij mij is het weer normaal gelukkig met normaal bloed en normale hoeveelheid wat ik gewend ben.
Jeetje samone heftig hoor en helemaal begrijpelijk dat je dan even geen zin hebt hierin. Ik wens je heel veel sterkte meid...
ja he manon raar kan je lichaam doen he soms erg vermoeiend. Merk wel dat ik geprikkeld blijf op dit moment, nu ben ik dat sowieso al wel met me ongi maar jeetje mina voel me.net zo'n brombeer haha. Zal ook wel dat rotweer zijn waar je tamelijk niet goed van word.....hihi
Wanneer hebben jullie je nod weer allemaal? En hoe gaat het met degene die aan de ovulatietesten willen gaan beginnen?
lillyyy - schreef op 17-11 om 19:50
Samone wat heftig voor je! Maar nu er weer volop voor gaan  ooit komt het allemaal goed!

Ik begin morgen met de ovulatietesten  heb wel in de bijsluiter gelezen dat het met de urine na je langste slaap moet.. maar ookal veel gehoord dat dat rond de middag tot savonds het beste zou zijn?
mmmerel - schreef op 18-11 om 09:26
@ Lilly: Ik dacht dat ovulatie testen juist niet met ochtend urine mochten omdat dat je meest geconcentreerde plas is en je dan een valse positieve test kan krijgen? Maar misschien verschilt dat per type test dan?

@ Suzanne: Jaa dat weer he ga je ook echt niet lekkerder van in je vel zitten. Wat goed dat je zo bewust bezig gaat met ontspannen, dat kan wel echt helpen denk ik  Welke serie kijk je?

@ Samone: Jeetje wat heftig, knap dat jullie er zo goed mee om kunnen gaan mag je trots op zijn! Succes en komt vast goed.
@ Manon: Aah balen, Lijkt wel iets in de lucht te zitten dat alles bij iedereen zo afwijkt van hoe menstruaties etc normaal zouden zijn. super frustrerend.

Ik voel me echt super beroerd. Sinds gister avond onwijs misselijk en hoofdpijn en kortademig. Bijna niet geslapen ook. Denk dat er een griepje aan zit te komen. Bah!
lillyyy - schreef op 18-11 om 13:00
Ja merel dacht dat ook maar het staat zo in de bijsluiter dus volg het maar gewoon zo hihi  zijn die van clearblue die ik heb
suzanne - schreef op 18-11 om 14:34
@lilllyyy ja ligt denk ik ook aan de testen hoor bij de meeste staat idd niet met ochtendurine omdat dat te geconcentreerd is. Ik ben netflix lekker aan het uitpluizen.  Kijk nu nog naar full house heb ik bijna klaar.en nu nieuwe serie ontdekt miss Fisher murder mysteries i love dectevice en misdaadserie hahahaha.
succes alvast met de ovulatiestesten die van mij blijven lekker in de kast deze maand.
@merel he jakkes toch naar om je zo te voelen zeg maar van dit weer word je wel ziek bah bah.beterschap in ieder geval.
sunshine1987 - schreef op 18-11 om 19:02
Samone dat is wel heftig. Knap jullie zo goed mee om gaan en gelijk weer voor nieuwe ronde gaan. Hopelijk snel weer raak en dat dan wel mooie goede zwangerschap mag zijn.

Mmmerel ja er hangt van alles in de lucht dus griepje zou goed kunnen. Hopelijk voel je je snel.weer goed!

Hier volgende week de klusweek. Haha ben benieuwd of resultaat gaat geven.  
Mama Monster - schreef op 18-11 om 19:35
Ik heb gisteren mijn positieve ovulatietest gehad. Dus lekker "geklust". Doen het nu om de dag in plaats van elke dag haha. Dinsdag nog een afspraak staan bij de dokter om te kijken of alles wel goed zit daar beneden. Na 2 miskramen en vroeger heel wat ellende met m'n baarmoeder maak ik me toch wel een beetje zorgen. Misschien stuurt ze me wel meteen weg haha. Maar dan heb ik tenminste geen zorgen meer!
suzanne - schreef op 18-11 om 20:47
Weten jullie toevallig naar hoeveel tijd je naar de huisarts mag gaan als het niet lukt om.zwanger te worden? Blijf die angst toch houdeen pfffff dat het niet lukt ooit
Zouden jullie stel dat het niet lukt die medische molen ingaan.met ivf.enzo lijkt me toch wel heftig ook. Me hoofd is weer is aan piekeren vriendlief aan het werk en ik aan het werk in me hoofd haha
Mama Monster - schreef op 18-11 om 22:45
Ik dacht na 1 of 2 jaar. Maar je kan altijd ff bellen om te vragen en dan bepaald de dokter of je door gestuurd wordt. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan