1e kindje - Babyforum

suzanne - schreef op 25-11 om 17:31
Hahahaha erg he, dat je idd ieder symptoom gaat Google hahaha daar ben ik nu ook klaar mee als het zo is dan is het zo en dan schreeuw ik het wel van de daken
Zouden jullie de eerste 3maanden nog voor jullie zelf houden met je vriend/man??
938 antwoorden en 35312891x bekeken
Mama Monster - schreef op 25-11 om 17:46
Dat gaat mij echt niet lukken. Zeker niet met m'n moeder en een vriendin haha. M'n vriend heeft het liever wel denk ik dat we ons mond houden. Maar hij weet ook wel dat ik t niet kan. En jij?
suzanne - schreef op 25-11 om 18:02
Wat je ook zegt vooral tegen me.moeder en schoonmoeder en een goeie vriendin zou ik het moeilijk vinden om me mond te houden. Verder eigenlijk niet zo daar zou ik best 3maanden me mond tegen kunnen houden hahaha. Maja ergens denk ik ook naar 3maanden kan er ook nog van alles mis gaan natuurlijk dat weet je.nooit.
Mama Monster - schreef op 25-11 om 18:40
Ja klopt. Op zich ook niet erg dat mensen er van weten. Mocht het mis gaan dan weten zt ook wat er met je Is. 

Heb je echt meer rust doordat je geen ovulatietesten doet? Ik wil volgende ronde ook zonder doen, maar ben bang dat ik juist onrustig word daardoor. Dat ik dan bang ben dat ik t mis ofzo. 
sunshine1987 - schreef op 25-11 om 18:55
Hier nogal drukke week gehad met werken pfff blij nu weekend is haha. Wel gelukkig aantal keer gezellig met man gemaakt aangezien ovulatie als goed is deze week was. Dus nu wachten tot 7 dec. Ben benieuwd haha. 
Ik zou het wel moeilijk vinden 3 maand niks te zeggen. Denk ouders al wel eerder weten. En we eten wekelijks 1 a 2x bij schoonouders ivm met 18 uur werken dus ja dan is met oog op eten ook handig te zegge haha. Maar denk inderdaad eerst ouders en me zusje ofzo en de rest wat later maar ja zo ver is nog niet.
lillyyy - schreef op 25-11 om 19:16
Heb die ovulatietesten met dubbele hormoonindicator.. 
een cirkeltje betekend niet vruchtbaar, knipperende smiley betekend hoge vruchtbaarheid en vaste smiley betekend piekvruchtbaarheid..
Heb gelezen dat sommigen geen piekvruchtbaarheid hebben maar betekend dat dan geen eisprong..? Al wat opgezocht maar vind niet meteen iets.. 
suzanne - schreef op 25-11 om 21:34
Dat weet ik ook niet zo gauw lillyyy.
ervaren jullie trouwens ook pijnen bij de ovulatie?ik heb zo'n onderbuik pijn en lage rugpijn net alsof ik ongesteld moet worden ook door de pijn gewoon geen zin in sex. Eisprong is gelukkig 24/48u toch????aangezien ik geen testen doe moet ik nu afgaan op me lichaam ook raar trouwens haha.
na heb wel meer rust hoor anders zat ik iedere ochtend en dikwijls avonds nog een keer te testen word je op gegeven moment best moe van. 
lillyyy - schreef op 26-11 om 08:36
Ja suzanne dat kan ik best geloven.
Ik ga niet af op de testen en doe gewoon verder zoals vorige maand maar was gewoon nieuwsgierig  
Ik dacht eisprong te voelen maar ben nu ook niet zeker of dat wel echt zo is..
suzanne - schreef op 26-11 om 09:31
Oké groot gelijk lillyyy eisprong is toch 24/48u toch? Wij proberen nu om de dag gewoon te doen en hebben we geen zin dan gewoon niet. Wij gaan vanavond lekker uit eten met zijn 2e even lekker tijd voor elkaar,ook omdat vandaag de dag is dat we wat met elkaar kregen dus zou extra leuk zijn als dit de dag zou zijn dat het goed zou gaan met alles hahahaha.
Jenny00 - schreef op 26-11 om 10:00
Ik ben er wel redelijk veel mee bezig, maar vorige cyclus meer dan deze. Nu ook veel afleiding met klussen en alles regelen voor ons nieuwe huis. Genoeg afleiding dus.
De ovulatie testen vind ik juist heel fijn en geven mij een soort van rust. Dat ik kan zien dat en wanneer ik een eisprong heb. Zeker met mijn wisselende lengte van cyclussen geeft het wel een houvast. Merkte dat ik toen ik het niet wist er meer mee bezig was dan nu. 
Heb wel in m'n hoofd dat het deze keer niet gelukt gaat zijn, maar dat is dan ook prima. We hebben helemaal geen haast, dus vooral van elkaar genieten is nu belangrijk. 
sunshine1987 - schreef op 26-11 om 13:50
Wat leuk Suzanne jullie uit eten. Veel plezier en een hele leuke gezellige avond gewenst!
suzanne - schreef op 26-11 om 13:57
Dank je wel sunshine. Jullie ook allemaal fijn weekend. Gaan jullie nog wat doen allemaal??
ik heb trouwens voor het eerst deze maand dat ik denk mijn eisprong te blijven voelen. Krampen/pijn ter hoogte van me eierstokken echt aan 1 kant. En me rug poeh hele lage rugpijn. Al sinds gisteravond dus word klussen dit weekend hahaha
Niekster87 - schreef op 26-11 om 19:52
proficiat Suzanne met jullie dag! laten we hopen dat het extra geluk brengt... wie weet!
Mama Monster - schreef op 26-11 om 20:30
Gefeliciteerd met je jubileum Suzanne! Veel plezier vanavond en zet 'm op
Jenny00 - schreef op 26-11 om 20:43
Fijne avond Suzanne  Hoe lang zijn jij en je vriend/man al bij elkaar? 
suzanne - schreef op 26-11 om 22:46
Nog niet zolang als bij jullie allemaal denk ik.2jaar pas maar voelt al veeeel langer. Helaas klussen ging niet door de hadden allebei ineens dat moeten en dat werkt echt niet zeg pfffff........ jullie ook welis last van?
Mama Monster - schreef op 27-11 om 00:03
Valt wel mee hoor, ben ook pas 3 jaar samen met m'n vriend! Verder wel een leuke avond gehad?
suzanne - schreef op 27-11 om 08:26
Ja hoor iris avond was verder prima. Heerlijk gegeten ook. Da's ook nog niet zo lang nee maar ach maakt ook ammel niks uit.bij mij voelt het al beesel langer dan 2jaar.
Samone - schreef op 27-11 om 08:27
Ja heel herkenbaar. Zodra het moet dan heb ik al snel minder zin en lol omdat je er in je hoofd mee bezig bent.
Wij zijn nu 5 jaar samen maar voelt alsof het altijd al zo geweest is. Maar inderdaad ook nog niet zo lang samen.
Ik heb allerlei symptomen sinds een week. Gespannen borsten & tepels, hoofdpijn, beetje misselijk en gerommel in mijn buik. Gister ochtend een test gedaan....negatief echt een teleurstelling.
Weet alleen niet wanneer ik kan testen want kan niet rekenen vanaf mijn vorige menstruatie.
Hebben jullie nog leuke dingen gedaan dit weekend?
suzanne - schreef op 27-11 om 08:33
Hier was weekend verder goed.ik ben lekker vrij maar me vriend moet werken.
ja zo stom dat moeten alleen weet ik niet of ik in me ovulatie zit al doordat ik nu geen testen doe ja op de gok haha. Ga er ook al niet vanuit dat het nu wel raak is.
me vriend baalde gister echt. zo had ik hem nog nooit gezien de teleurstelling en onmacht en verdriet wat wij altijd voelen als het niet is gelukt was nu bij hem aanwezig best sneu. Voelen jullie mannen dat ook zo welis of uiten ze dat ook zo?
sunshine1987 - schreef op 27-11 om 08:56
Wij ruim 2.5 jaar samen.
De teleurstelling hebben wij nog niet echt gehad. Wel werd ik 1e keer na stoppen pil al na 2 week ongesteld en dat vonden  we beiden eerst wel heel jammer. Al snel hadden we toen iets van sneller in normale ronde. Nu dus de 1e normale ronde. Man leeft wel mee en hebben toxh wel regelmatig over.
Het moeten werkt bij ons ook niet. Als te veel moeten is dan lukt het ok niet zo goed en schuiven we na volgende dag haha. Maar hopen deze ronde raak is. Nog 1.5 week wachten.....
lillyyy - schreef op 27-11 om 10:02
Wij zijn ook 2 jaar samen .
Deze maand zal het bij ons niet raak zijn denk ik. Het is nu 4 dagen geleden dat het hier nog gezellig gemaakt geweest is. Vriend moest gisterenavond nog weg dus is er niet van gekomen.. jammer genoeg helaas. Denk dat er nu nog weinig kans in zit deze maand..
Jenny00 - schreef op 27-11 om 10:31
2 jaar is inderdaad nog niet zo lang. Maar maakt niets uit toch, als het maar goed voelt   
Wij zijn ondertussen al 8,5 jaar samen, en dat voelt tegelijk heel lang als nog zo kort. Ben nog lang niet uitgekeken op mijn vriend, nooit gedacht dat je dat na zo lang nog zou kunnen voelen. 

Ik ben even in de war dankzij m'n ovulatietesten. Op dag 15 en 20 een positieve test gehad, s'ochtends getest, s'avonds weer naar gekeken toen ze helemaal droog waren, en waren ze negatief! Raar! Heb ik nog nooit gehad. Mijn temperatuur geeft ook niet aan dat ik een eisprong heb gehad. Dus ik blijf nog maar even doortesten. 
Mijn vriend is trouwens ook wel teleurgesteld als het niet is gelukt hoor. Vind ik wel fijn, weet ik zeker dat het iets is wat we allebei graag willen. 
Fijne dag allemaal! x
mmmerel - schreef op 27-11 om 10:41
Wij zijn vier jaar samen. Maar kennen elkaar wel al veel langer. Als het goed zit is het prima toch haha!

Ik ben dus ongesteld nu en ik vind het een hel. Ben ook nog nooit zo heftig ongesteld geweest. Ik zei ook tegen m'n vriend maak me maar snel zwanger dan hebben we dit gedoe ook niet meer hahaha.
suzanne - schreef op 27-11 om 14:46
Hahaha ja da's wel een voordeel natuurlijk even paar maanden niet meer ongesteld jippieeeee hahahaha. In andere groepen is de 1 naar de ander zwanger zeg echt superleuk maar word er zelf wel onzekerder van hahahaha jullie ook?
Mama Monster - schreef op 27-11 om 17:47
Ja die onzekerheid ken ik wel hoor! Morgen moet ik naar de gynaecoloog, dus hoop dat de onzekerheid dan wel weg gaat. Begin wel zenuwachtig te worden nu voor morgen! Slaat nergens op, heb al zoveel onderzoeken gehad vroeger, maar toch, altijd spannend. M'n vriend vindt het een beetje onzin, wat me ook weer onzeker maakt. Mja, we zien het morgen wel. 
suzanne - schreef op 27-11 om 19:29
Waarvoor.moest je ook alweer naar de gynaecoloog? ?alvast succes en sterkte daarvoor.
ach gunhet iedereen en weet dat het voor ons ook zeker komt. Maar zal even duren denk ik.
hoe was bij de rest van jullie het weekend?
sunshine1987 - schreef op 27-11 om 19:54
Succes bij gynaecoloog iris.
Wij leuk weekend gehad. Gisteren neven nichten dag erg gezellig. En vandaag sint bij schoonouders. 
Mama Monster - schreef op 27-11 om 20:19
Ik was bij de huisarts geweest omdat ik 2 maal een miskraam gehad heb, ik wilde weten of alles wel goed zat, aangezien ik vroeger aardig wat ellende gehad heb met mijn baarmoeder. Zij heeft me doorgestuurd naar de gyn. 
suzanne - schreef op 27-11 om 21:42
Ooh ja da's waar iris pfff heftig hoor allemaal. Zal voor je duimen dat alles oké is.
klinkt als een gezellig weekend sunshine.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan