1e kindje - Babyforum

lillyyy - schreef op 10-01 om 21:07
Jenny, moet lastig zijn he zo een lange cyclus! Duimen dat het inderdaad niet nodig is!
Mijn menstruatie is alweer voorbij. Had het amper 2 dagen is dat wel normaal? Heb dit nog nooit eerder gehad.
938 antwoorden en 35313387x bekeken
Samone - schreef op 11-01 om 11:17
Hey dames, 
Ik zit nu in de periode dat ik binnenkort weer een eisprong ga hebben. Zou donderdag moeten zijn maar zorg er nu maar voor dat we zowel 3 dagen ervoor als erna actief zijn. Maar het voelt wel een beetje als moeten.
Lilly ik ken het wel heb afgelopen keer 1 dag heftig en 2 dagen spotting.... ik weet ook niet wat het is. Waarschijnlijk heeft het te maken met de hormoonspiegel.
Ik vroeg me af of jullie ook 2 dagen in de maand ineens een hoger libido hebben dan anders. Ik heb dat 2/3 dagen voordat de berekeningen zeggen dat ik een eisprong zou moeten hebben. Twijfel nu of ik nu niet eerder een eisprong heb dan elke keer gedacht. 
Succes dames, hoop dat er meer mensen snel goed nieuwe hebben.
lillyyy - schreef op 11-01 om 12:40
Succes Samone!
En ja heb dat ook, wanneer eisprong eraan komt hoger libido! Daaraan merk ik het ook wel
Niekkie** - schreef op 12-01 om 10:56
Hoi,
Eergister een vaag streepje gezien op de test en nu is hij er niet meer.
Ik heb het gevoel dat het weer misse boel is heb ook buikkrampen.zijn jullie ook weleens dagen verdrietig uit frustratie? Een vriendin van mij zei een poos terug wij gaan over 2 jaar trouwen want dan hebben we ons 2de kindje . Dit doet soms zo pijn dat ze dit zeggen net alsof alles vanzelfsprekend is  nu heeft ze ook nog geluk dat ze 10.5 week is. Iedereen om ons heen heeft al kinderen of krijgen de eerste.
Vandaag heb ik daar zoveel moeite mee waarom weet ik niet  ik gun ze het allemaal. 
Jenny000 misschien komt het nu vanzelf nu ze zeggen dat ze over een half jaar onderzoek doen.heb jij ook veel zwangeren om je heen? 
Xx

Raisa - schreef op 12-01 om 10:59
Niekkie26 
Ik begrijp het verdriet en herken het ook wel.. afgelopen keer heb ik 1 dag heel veel gehuild en daarna weer geprobeerd positief naar een nieuwe ronde te kijken. Maar eerlijk is eerlijk, ik zit pasnin ronde 4... compleet nog in de start. 
Samone - schreef op 12-01 om 11:58
Ik begrijp het heel goed. Ben over een paar weken 31 jaar en iedereen heeft kinderen of is zwanger. Vindt het nu ook lastig en pijnlijk om bij mensen op bezoek te gaan.
Helaas wordt het er net de maand moeilijker als het weer niet raak is. 
Het belangrijkste is dat je er met iemand over kan praten, dat lucht meestal wel op. Verder heb je er helaas weinig invloed op.
lillyyy - schreef op 12-01 om 12:17
Ik snap het ook heel goed. Wij zijn ik augustus begonnen. En ik dacht het zal wel meteen raak zijn. Had totaal geen idee dat het allemaal zo lang kon duren en je echt maar 20% kans per maand hebt. Nu zit ik in ronde 6 en denk er dus helemaal anders over!
Wanneer ik ongesteld wordt zit ik ook echt in een dip maar de dag nadien ben ik alweer positief ingesteld. Je wilt toch dat kleine wondertje he 

Alleen hoe langer het duurt hoe meer ik denk dat het misschien niet zal lukken snap je. Dat er iets mis is fso 
Niekkie** - schreef op 12-01 om 13:11
Ik vind het erg fijn te horen dat ik niet de enige ben.. en daarbij ben ik nog maar 26 dus ik heb nog tijd genoeg..
En Lillyyy dat gevoel dat het niet goed komt heb ik ook heel sterk maar ik weet wel dat ik zwanger kan raken alleen ben ik soms een stresskip en dan denk ik straks komt het door de stress nooit goed..misschien was dit de reden ook wel van mijn miskraam wie zal het zeggen..
En samone jij bent natuurlijk al een stuk ouder dan mij..dan begrijp ik het helemaal..
Raisa positief blijven is idd belangrijk en een huildag hoort er dan maar bij..
Nouja we gaan ons maar even proberen te richtten op andere leuke afleidingen.. 
Bedankt voor jullie lieve reacties..
Jenny00 - schreef op 12-01 om 13:40
Ik denk dat iedereen die graag in verwachting raakt het er wel even moeilijk mee heeft als het niet is gelukt. Ik vind het elke keer ook een teleurstelling hoor. Precies wat Lilly zegt, 1 dag en dan weer vooruit kijken.
Niekkie, op dit moment is er 1 iemand in mijn omgeving zwanger. Blijft soms wat lastig maar probeer vooral hun geluk te voelen. Hopelijk voelen anderen dat ook ooit voor mij 
Het gevoel dat er iets niet goed is met mij heb ik lang gehad maar nu niet meer gelukkig. Sommige dingen hebben gewoon wat tijd nodig, en blijkbaar is zwanger worden er daar 1 van...
Meiden, dikke knuffel voor wie het nodig heeft! 
Mama Monster - schreef op 12-01 om 22:37
Hoi Dames. Jammer dat het niet raak is Lilly! 
Het gevoel dat er iets mis is met je lichaam ken ik maar al te goed. Ik ben natuurlijk ook naar de gynaecoloog gegaan toen. Uiteindelijk bleek er niets mis met me en dat is nu gebleken. Dus kop op dames! Jullie kunnen het .
Ik heb vandaag Mn eerste krat voor moeders voor moeders ingeleverd. Weet niet of jullie dat kennen, maar dan lever je urine in en dan halen ze daar het hcg uit voor medicijn voor vrouwen die minder goed zwanger raken. Schrok best van het feit dat 1 op de 6 stellen hulp nodig hebben bij het zwanger raken. Die verhalen hoor je meestal niet van de mensen om je heen! Maaaaar wil jullie natuurlijk niet ontmoedigen! 
Het gaat helemaal goed konen met alle dames in de groep!  
lillyyy - schreef op 13-01 om 12:38
Laat ons hopen iris!  deze maand allemaal positieve testen!
Wat een fijn initiatief! Nog nooit van gehoord? Is het iets specifiek van Nederland want ik ben van België en nog nooit gehoord hier...
Niekkie** - schreef op 15-01 om 09:37
Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ben toch echt zwanger!!
Dacht vanmorgen test toch even weer..en een duidelijke streep..
Wel heb ik iets bruin slijm gehad dus het blijft spannend..
Vandaar dat ik misschien dan zo emotioneel was vd week had het gevoel dat ik gek werd..
Mijn vriendin mij gister net geappt dat ze een miskraam heeft gehad dus was ook erg triest..
Nouja wij blijven eerst maar positief en het is een zegen dat ik na mijn miskraam niet meer ongesteld ben geweest en het gelijk is gelukt natuurlijk...
En iris dat ken ik ook niet wel een goed initiatief..
Jenny000 misschien is samen even eruit een optie? Ik denk namelijk dat ik weer zwanger ben geraakt toen wij samen een weekend weg waren. Of gaan jullie samen wel regelmatig even weg? 

Liefss
suzanne - schreef op 15-01 om 11:04
Poeh een hoop verdrietige berichten weer hier. Niekkie gefeliciteerd hoor.
ik durf bijna mijn blijdschap van mijn eerste echo niet te delen. Alles was gelukkig super goed mooi hartje mogen horen. 18,2mm is het kindje nu. 24jan weer echo dan ben ik 10 weken.
kop op meiden weet zeker dat voor jullie ook dit moment gaat komen en leef echt ontzettend met jullie mee hoor. 
Xxx
Niekkie** - schreef op 15-01 om 11:46
Suzanne goed nieuws  hoe voel jij je? 
Ik durf mijn geluk ook moeilijk te delen maar ik moet ook nog afwachten..
Jenny00 - schreef op 15-01 om 12:00
Jaaa! Niekkie, wat leuk voor je  Fijn dat je gevoel nu verklaard is. Wanneer was je nod?
En ook voor Suzanne, jullie hoeven je toch niet schuldig te voelen met goed nieuws! Zo fijn dat het goed gaat juist.
Raisa - schreef op 15-01 om 12:11
Niet schuldig voelen hoor! Gefeliciteerd Niekkie!
suzanne - schreef op 15-01 om 16:05
Nou niekkie ik ben vooral moe. Pijnlijke gevoelige borsten en tepels. Verder eigenlijk nergens geen last van. Op dingen naar die ik ineens superlekker vind bv fruit en kaas en croissantjes hahaha. Koffie heb ik een afkeer van of van rauw vlees bv van die kippenpootjes brrrrrrr terwijl ik dat nooit had. Maar ben niet ziek ofzo. Dat verschilt ook zo per persoon alleen als ik.heel moe ben word ik wat misselijker of dat ik denk bleeeeh.  Heb vandaag weer zo'n off dag heel het weekend gewerkt vroeg eruit weinig geslapen en ja dan merk ik het doezel nu heel de middag al in slaap of slaap gewoon echt een dik half uur. Dus niekkie niet teveel naar de algemene kwaaltjes kijken want hoeft niet zo te zijn.

Nee weet wel dat ik me niet schuldig hoef te voelen maar gun jullie dit gevoel ook zo nouja niet de moeheid hahhha maar het gevoel dat je kindje in je buik heb en die eerste echo. Moest al inwendig omdat ik pas 8weken was konden ze het beter zien maar stelt niks voor.en je hebt niet meer in de gaten dat je in je blote komt ligt zegmaar zodra je het hartje hoort heel de dag in de wolken gezeten haha.
Niekkie** - schreef op 15-01 om 16:16
Jenny00 dankje jenny!! ?mijn nod was rond oud en nieuw. 
Suzanne die kwaaltjes had ik ook de vorige keer nu dus nog niets dus afwachten maar. Alleen moe dat wel..en in de blote kont maakt mij ook niet meer uit haha moest zovaak naar de gynecoloog.. en ik geloof idd dat je erg happy word van een kloppend hartje ?
Dankje raisa! !????
Niekkie** - schreef op 15-01 om 16:18
Ooh smilies van de telefoon doen blijkbaar niet hihi
Raisa - schreef op 15-01 om 16:27
Spannend allemaal!

Ik ben ook wel een beetje gespannen. Ik heb een gastric bypass (maagverkleining) sinds 2,5 jaar nu en lees dat veel dames erg misselijk zijn de eerste periode en hierdoor slecht kunnen eten en eerst nog kilo's afvallen.  Ik zal wel exta controles moeten wanneer het raak is, ivm tekorten. 
suzanne - schreef op 15-01 om 16:51
Niet iedereen is misselijk en kan niks binnenhouden. Hoop het zeer zeker van niet voor je. Mij moeten ze juist meer in de gaten gaan houden omdat ik weer een hogere BMI heb ivm zwangerschapsdiabetes en hoge bloeddruk wat je kunt krijgen. Nu heb ik gelukkig geen snoeptrek enzo komt misschien nog?  Het is vooral lekker genieten van je zwangerschap en niet de kwaaltjes denk maar die kleine ukkepuk vreet me energie maar kantie wel van groeien haha.
Raisa - schreef op 15-01 om 17:49
Nee dat is waar suzanne... ik hoop snel op succes hier... maar dat wilt iedereen natuurlijk
suzanne - schreef op 15-01 om 18:42
Ik ga heel hard voor jullie duimen. ????????????????????????
Raisa - schreef op 15-01 om 18:56
Dank je!!
Niekkie** - schreef op 16-01 om 11:16
Spannend allemaal..
Ik heb totaal geen symptomen maar weet ook niet hoelang ik zwanger ben iig niet langer dan 4 weken.ben nu best onzeker,morgen bel ik de verloskundige...
Alleen vd week erg emotioneel geweest maar nu voel ik mij weer net als anders..
viertje - schreef op 17-01 om 14:11
Hallo dames,

Ik ben de laatste weken niet echt meer actief. Vanwege de laatste maanden alleen maar tegenslagen. Als het deze ronde nog niet raak is dan gaan we naar de HA, inmiddels alweer een jaar bezig .... 

Nou wou ik even een bevestiging van mijn ovulatie testen. Ik vond het heel raar dat ik nog steeds mijn eisprong niet had gehad, dus pakte mijn ovu testen er weer even bij en toen dacht ik te zien dat ik mijn eisrpong vorige week heb gehad. 11/12 jan, zouden jullie mee willen kijken? Ik heb de foto als prorfielfoto gedaan, ik kan hem hier namelijk niet eronder zetten... 

Alvast bedankt ladies! Hoe gaat het verder met jullie?
Jenny00 - schreef op 17-01 om 14:52
Hoi Viertje, vervelend als je niet weet wanneer je eisprong is he, ik heb het helaas ook. 
Je foto is niet echt helder, dus ik vind het lastig te zien of de testen op 11/12 januari daadwerkelijk positief zijn. Het streepje van de test hoort donkerder te zijn dan de controle streep om als positief te gelden. 
Hierbij even een foto voorbeeldje van een tijdje terug alweer. 

Hierbij zie je dat dag 28 test 1 en dag 29 positief zijn. De rest is wel donker, maar niet donkerder dan de controlestreep.
Heb je hier wat aan? Of kan je anders nog even een nieuwe foto online zetten waarbij er geen schaduw op de testen valt? 
viertje - schreef op 17-01 om 15:50
Vorige maand had ik een dikke knal test. En deze maand vind ik het zo raar dat ik hem nog niet heb gehad, ik zit namelijk al op dag 25... ik ga denk ik nog maar even door testen ...
In ieder geval bedankt ladies
Niekkie** - schreef op 18-01 om 09:40
Ik heb bloed en krampen  en val steeds flauw dus ben bang dat het mis is..zo ff bellen 
Jenny00 - schreef op 18-01 om 09:43
Aaaaah nee!!!  Dikke knuffel Niekkie

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan