1e kindje - Babyforum

lillyyy - schreef op 13-11 om 12:08
Manon .wat balen seg! Maar wel heel fijn dat je op weekend gaat, even gedachten verzetten!
Deze ronde gaan we allen voor een positieve KNALtest! 
938 antwoorden en 35313891x bekeken
suzanne - schreef op 13-11 om 12:31
Aaaah jammer manon ik ken het gevoel. Ik zit te wachten op me ongi of die komt ja of nee. Ga er gewoon vanuit.
lekker joh een weekend weg heerlijk. Lekker van genieten samen. 
Manon - schreef op 13-11 om 13:39
Ja zeker lekker!! even een weekendje weg.. die stond al vrij lang gepland hoor... vorige keer zijn we uit eten geweest na de negatieve test... het is wel "leuk" om iets leuks te doen na iets negatiefs..... ik weet niet meer wie dat had gezegd.. maar dat jaar komt idd wel dichterbij zo.... das een goeie om aan vast te houden  

Ik ga ovulatietesten bestellen en over 2 weekjes ongeveer gaan we het weer lekker gezellig maken! zal rond sinterklaas zijn  
Mama Monster - schreef op 13-11 om 14:42
Balen Manon! Maaaaarrrrr. Zolang er nog geen bloed is... 

Ik was inderdaad ook al even aan het kijken naar de zorgverzekeraars, maar kom er niet goed uit. Vind het ook zonde om nu al een duur pakket te doen, terwijl het misschien nog wel een jaar kan duren. Dus zit te denken om naar een verzekeraar te gaan waarbij je dingen aan en uit kunt zetten. 
Manon - schreef op 13-11 om 15:07
Iris das ook een goed idee idd!! je weet nooit hoelang het gaat duren...
sunshine1987 - schreef op 13-11 om 16:27
Je zorgverzekering kan je alleen aapassen voor 1 jan. Tussentijds dus niet. Dus vandaag de vraag er over hoe te doen. En dus wel goeie is om even na te kijken wat je hebt en wat je nodig hebt enz.

Hier gaat wel goed. Leuk weekend gehad. Verjaardag van een vriendin, naae glow eindhoven geweest en vandaag lekkee gewandeld in bos en relaxen op de bank. Alleen nog steeds erge buikpijn al vanaf ik woensdag ongesteld werd. Dus hoop nu snel over want wel klaar met die pijnen. Tijdens pil periode nooit zo'n enorme pijn gehad als nu elke dag pffft maar we denken maa r het is voor goed doel. Hopelijk dan niet te veel van die maandelijkse pijnlijk periodes haha.
suzanne - schreef op 13-11 om 16:57
Pfff naar he die pijnen hoop voor je dat ze snel over zijn.
hier nog steeds niet ongi dus wacht in spanning af. Verwacht hem.zelf morgen of vannacht.
Niekster87 - schreef op 13-11 om 17:09
zo... ben er even 2 daagjes niet en mis ineens 79 berichten haha. had dus even wat terug te lezen! 
welkom mmmerel en sunshine! en baluh zeg voor Suzanne en Manon, duimen absoluut voor volgende ronde raak! 
wij gaan vanaf morgen starten met ovulatie testen. Is eerste keer dat we dat gaan doen. Hebben besloten om vakantie maar te  plannen en vervolgens wel zien of we nog kunnen boeken om ook daadwerkelijk weg te gaan. 

ik ben helemaal voor een babybrabbelborrel! ergens rond 8  december... kunnen we met elkaar zwangerschapstesten doen hahah.! wie weet brengt het geluk!  
lillyyy - schreef op 13-11 om 17:56
Zijn ook al met enkele die ovulatietesten voor het eerst gaan gebruiken
Die van mij zijn vandaag toegekomen! Spannend alweer
suzanne - schreef op 13-11 om 19:56
Komt goed hoor die ovulatietesten zijn hartstikke simpel. Welke gaan jullie gebruiken? 
Hier nog steeds geen menstruatie.
lillyyy - schreef op 14-11 om 06:31
Heb die van clearblue besteld
mmmerel - schreef op 14-11 om 08:25
Ik heb me aangemeld voor zo'n update en krijg in december een mail met alle info aangaande zwangerschap etc per zorgverzekeraar geloof ik.

Ik heb de testen van de action gebruikt!

suzanne - schreef op 14-11 om 10:43
Oké da's wel handig dat je dat per mail krijgt idd. Kun je zelf een pakket nemen naar je eigen zin.

Nou meiden hier nog steeds geeo ongi en gisteravond weer met vlagen wat misselijk en soms steken in me borsten. Word een beetje moe van me lichaam op dit moment hahahah.maar ga er nog steeds vanuit dat ik gewoon ergens deze week ongi ga worden.
lillyyy - schreef op 14-11 om 12:59
Ben gisteren gaan slapen met buikpijn. Nu droomde ik ook over buikpijn en dat ik positieve zwangerschapstest in handen had! Ben er precies toch te veel mee bezig hihi
sunshine1987 - schreef op 14-11 om 13:33
Suzanne misschien toch nog keer een test doen? 
Mama Monster - schreef op 14-11 om 14:23
Wat raar zeg Suzanne, inderdaad misschien toch nog even een test doen! Je kan ook de dokter bellen en vragen om een bloedtest?
suzanne - schreef op 14-11 om 14:32
Ja ik moet even nadenken weer, ik wacht zowiezo af tot vrijdag of donderdag.mijn cyclus varieerd meestal tussen 24/27dagen zit nu op dag 26 dus wacht even af. Kan best dat het ineens doorkomt natuurlijk en heb vorige week best wel even een knauw gehad van die negatieve test omdat ik toen ook al dacht zou ik zwanger zijn dus doe het mezelf even nog niet aan hahaha.

Hahaha lillyyy dat is wel een leuke droom toch zou toch geweldig zijn en die tijd komt er zeker te weten. 
Jenny00 - schreef op 14-11 om 14:50
Suzanne, ik hoop voor je dat het gewoon raak is deze maand
Begrijp dat je even afwacht nu, gelukkig heb je eind van de week waarschijnlijk duidelijkheid. 

Manon, jij nog in afwachting tot je nod?
Ik heb afgelopen week tarwekiem olie gekocht. Ben wel een beetje sceptisch of het wel goed is, zelfmedicatie valt het denk ik toch onder. Hoewel het uiteraard een vrij onschuldig iets is. 
Hopelijk heeft het een positieve invloed op mijn cyclus/innesteling. Mocht dit zo zijn dat laat ik dat natuurlijk even weten

Verder alles rustig hier. Nog een heel aantal dagen wachten op mijn eispong, ook wel even fijn om het nu wat los te laten. Hopelijk ben ik rond en na mijn eisprong ook wat relaxer dan afgelopen keer. Had mezelf toch wel een beetje gek gemaakt met het idee dat dit mijn maand zou zijn. Jullie kennen het vast. 
suzanne - schreef op 14-11 om 15:45
Ja denk dat het het beste is even afwachten vooral omdat mijn cyclus niet altijd gelijk loopt van 23 tot 27 dagen ong.  Zit nu op dag 26dusja. Moet wel meer plassen nu en koude handen terwijl ik dat nooit heb. Heb nu wel zoiets van word ongesteld of blijf weg nu hahaha.maar ga ervan uit dat morgen ongi uitbreekt.
me vriend zit ook al van die dan nog test maar durf de teleurstelling niet aan. Zucht.........wat zouden jullie doen als ik morgen nog niet ongi ben???
Mama Monster - schreef op 14-11 om 17:43
Knap hoor! Ik zou denk elke dag getest hebben. Het kan heel goed dat je een paar dagen na NOD pas een positieve test hebt, omdat het bij sommige vrouwen langer duurt voordat hcg aangemaakt wordt.

Toen ik vorige x zwanger was, was ik ook al een week overtijd. Toen werd het wel een miskraam, maar dat zegt niets. 
suzanne - schreef op 14-11 om 18:26
Nee precies. En die teleurstelling hou nu gewoon voor ogen dat ik ongi moet worden al geeft me lichaam nog niks vaags aan. Ja wat krampjes in de onderbuik en richting liezen lage rugpijn. En soms steken in me borsten maja kan zoveel zijn. En rugpijn heb ik ook.welis als ik ongi moet worden dus ja. Ben wel weer misselijk heel de dag al. Al paar keer gehad dak dacht moet drek overgeven enzo maar niet. Allee  menthol of kauwgom helpt nu even tegen die misselijkheid. Heb wel gewoon me.eetlust gelukkig. Dusja word vervolgd hahahaha
suzanne - schreef op 15-11 om 07:56
Ook ik ga nu definitief door naar de volgende ronde. Ben ongi geworden vannacht wat ik eigenlijk al verwachte.
manon denk mijn nod in december ook later is dan wat ik aanvankelijk dacht word 9/10 december.
mmmerel - schreef op 15-11 om 08:26
Wel fijn dat je nu in elk geval door kan Suzanne! Keihard duimen (en klussen XD) voor de volgende ronde! 

Ik zou ook wel vaker testen denk ik. Liever een negatieve test dan dat ik nog die onzekerheid hebt want ook al hou ik er rekening mee dat ik hoogstwaarschijnlijk ongesteld ga worden toch zou ik dan in mijn achterhoofd nog die hoop hebben,. Maar goed das makkelijk praten in m'n eerste ronde haha.

Ik voel echt van alles nu, let zo veel meer op m'n lichaam dan voorheen. Vind dat best lastig want dan hou ik mezelf zo voor de gek misschien.
suzanne - schreef op 15-11 om 08:39
Laten we het hopen merel hoe meer rondes er voorbij gaan hoe meer je gaat twijfelen en hoe moeilijker het word de teleurstelling. Vandaar dat ik ook heb besloten even geen ovulatietesten te gebruiken en niet te tempen even geen polonaise aan me lijf en stress en druk.misschien heeft dat een positiever effect. Merk dat ik er teveel en  bijna obsessief in me hoofd mee bezig ben want je wilt het zo graag, is voor jullie ook vast ook herkenbaar.
ben ook al geen slanke wat overgewicht dus geef ik mezelf nu ook wel af en toe schuld van van komt daardoor, ben wel druk bezig met kilo's minderen ben er al 8,5 kwijt maar toch........
Niekster87 - schreef op 15-11 om 09:36
Jammer Suzanne, het is zeker lastig als je er zo veel mee bezig bent. Heb gisteren dan voor het eerst de ovulatie test gebruikt.. nou bij mij moet ik ook nog maar zien of we dat vol houden, vind het nu al een hoop gedoe.
Goed dat je probeert op te letten met eten, maar te streng diëten is ook niet goed voor je vruchtbaarheid toch?
Althans dat is de reden waarom ik nu eigen niet weer wil beginnen. Voor mij is ook niet drastisch nodig maar langzaam kruipen er weer wat kilootjes aan terwijl ik er net zo trots op was dat ik ze er af had...
wat doen we ons toch allemaal aan denk ik wel eens...
Jenny00 - schreef op 15-11 om 10:06
Jammer Suzanne! Hopelijk wordt 10 Dec, ook ongeveer mijn nod, een hele mooie en vrolijke dag

En wat betreft dat het je bezig houdt, dat is natuurlijk wel logisch, we willen het allemaal zo graag, moeilijk om er dan niet aan te denken.
Een vriendin van mij zei: misschien moet je het gewoon accepteren dat je er veel mee bezig bent en het niet zo zien als iets negatiefs. Het is toch juist super mooi dat je weet dat je samen met je geliefde een kindje wil, en daar samen voor gaat. En als het dan lukt komt een baby in zo'n warm nestje terecht, omdat het zo gewenst is! 
Vond ik heel fijn om te horen, en brengt mij persoonlijk ook wat rust, dat het oke kan zijn om er mee bezig te zijn. 
Hopelijk hebben jullie daar ook wat aan 
mmmerel - schreef op 15-11 om 11:12
Kan me helemaal voorstellen hoor Suzanne dat je er na meerdere rondes anders over gaat denken. Daarom zei ik ook is voor mij makkelijk praten nog in de eerste ronde.
Was meer het beeld wat ik er nu bij had! En sowieso ieder zijn ding toch  Je doet het hartstikke goed.?
Wel goed dat je het een beetje los probeert te laten maar ik vind wat Jenny zegt ook wel heel mooi. Niet meer zien als iets slechts, niet te streng zijn voor je zelf!
suzanne - schreef op 15-11 om 11:57
Sow jenny echt supermooi verwoord!!!die moet ik zeker onthouden idd. En het is ook zo je bent samen met iets moois bezig voor je toekomst en idd wat je zegt dat het in zo'n warm liefdevol nest komt.
ik doe niet streng diëten hoor mezelf uithongeren begin ik niet aan let gewoon op suikers en snoep en vetten dat soort dingen.
vermoeiend he niekster die testen dat kreeg ik dus ook dat verplichte en dit en dat en dan ben je er alleen nog maar mee bezig,vandaar dat ik.zoiets heb even time out daarmee.
ben zo blij dat ik in dit groepje zit heb echt zoveel steun aan jullie al ken ik jullie gezichten niet of niks maar toch is zo hartverwarmend. Xxx
Mama Monster - schreef op 15-11 om 12:48
Ah jammer zeg Suzanne! Had het zo gehoopt voor je! 
Ik heb besloten om elke ronde dat het niet lukt, we iets gaan eten of doen wat je niet meer mag als je zwanger bent. Dan heb je in ieder geval nog iets om van te genieten! Bijvoorbeeld, sushi, carpaccio. Iets wat je ontzettend vervelend vind dat je niet meer mag eten of drinken! 
En echt mooi gezegd van Jenny! Het is niet negatief dat je er mee bezig bent. Ik denk dat onbewust elke vrouw er mee bezig is, tenzij het echt ongepland is of iets dergelijks. 
sunshine1987 - schreef op 15-11 om 13:33
Jammer Suzanne nu exht ongi geworden bent. Hopelijk komende ronde voor ons allemaal raak. 
Ik denk wel dat als je veel met testen en tempen bezig bent het je te veel kan gaan beheersen. Je te gestrest raakt en het dan niet lukt.  Er veel mee bezig zijn is denk ik niet exht slecht maar de manier waarop wel. Misschien eens een maand de testen allemaal aan de kant gooien en gewoon veel gezellige mometen maken met vriend/man. Zodat het klussen ook exht gezellig en leuk is en niet omdat het moet? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan