1e kindje - Babyforum

lillyyy - schreef op 11-11 om 09:02
Merel, ik ben de tante  en ja het eerste kindje. We hebben er zoveel over gepraat en uiteindelijk beslist ervoor te gaan en dan is elke dag zonder kindje teveel he hihi!
Suzanne, wat balen seg! Je lichaam kan je echt voor de gek houden!

Manon, NOD is vermoedelijk 10 december 
938 antwoorden en 35313281x bekeken
suzanne - schreef op 11-11 om 10:13
Heeft er al weleens iemand meer een test voor zwangerschap van action gedaan? Zien die er hetzelfde uit als de kruitvat? Zie op andere forums ook zwangerschaptesten voorbij komen die er hetzelfde uitzien en die zijn positief precies zoals het er bij mij ook uitziet. Dus twijfel nu wel heel erg eigenlijk
lillyyy - schreef op 11-11 om 10:32
Ja ik heb die al eerder gebruikt, post anders eens een foto hier?
mmmerel - schreef op 11-11 om 10:36
Aah leuk Lilly, ik ben ook tante van drie neefjes  heeeerlijk is dat.
Nou precies wat je zegt als je na zoveel wikken en wegen dan eindelijk die beslissing hebt genomen om er voor te gaan dat moet het ook gewoon zo snel mogelijk.

Oh wat lastigt Suzanne, ik heb weleens testen van de action gedaan maar weet niet of die hetzelfde zijn als kruidvat. Zie je wel een streepje dan?
Anders misschien nog eentje proberen of een andere?
suzanne - schreef op 11-11 om 10:41
Ja heb hem al weggegooid hahahahaha zucht... en ben aan het werk. Je hebt 2 vakjes en bij die vakjes staat een C en bij de andere een T en die C was echt super donker gekleurd.dus twijfel nu misschien zo meteen toch een clear blue halen die zijn wel duidelijk.
ben ook gewoon stik sjaggo emotioneel.  Liep gister in supermarkt en hoorde een liedje nou kon zo huilen denk nou Suzanne hoe heb je het zitten joh . Misschien dat ik morgen test en dan stuur ik nog wel foto nnaar jullie.
mmmerel - schreef op 11-11 om 10:47
Ja zou buh twijfel gewoon nog een proberen, of dan een CB idd dan is er geen twijfel mogelijk. Echt rot die onderzekerheid.

En die emoties moeten we ook maar aan wennen denk ik dat wordt vast alleen nog maar erger met zwangerschap haha.
lillyyy - schreef op 11-11 om 10:52
Wil je niet ontmoedigen suzanne maar ik had ook een actiontest gedaan en bij de C was ie heel donker en bij de T helemaal wit..
suzanne - schreef op 11-11 om 10:53
Ja was bij mij ook dus weet het ook echt niet meer hoe het nu zit. 
suzanne - schreef op 11-11 om 10:52
Nou voor me vriend is het minder hoor hahahaha die krijgt heel wat over zich heen whahah maar zeg ook gewoon ben kattig laat me gewoon ????. Ja ga nog test halen nu. Word van die onzekerheid nu alleen maar pffffff. 
lillyyy - schreef op 11-11 om 10:55
Is om gek van te worden he!
mmmerel - schreef op 11-11 om 11:13
Die hebben het er maar mee te doen joh, wij moeten al zwanger zijn en bevallen.  
Manon - schreef op 11-11 om 11:16
Ik heb even gouw gelezen... lees straks (in mijn pauze de rest ff goed door) maar de C bij de test is een controlestreep of de test werkt en de T is of je zwanger bent of niet... dus als er bij beide een streepje te zien is ben je zwanger.. en als er alleen bij de C een streep zit werkt de test wel ben je alleen niet zwanger
Manon - schreef op 11-11 om 11:50
Ahh balen suzanne.. niet leuk!!! Maar een ander testje kan je altijd proberen natuurlijk.......

Wij waren gister foute vrienden aan het kijken op tv... en ik moest gewoon huilen van het lachen! haha had ik van de week ook met iets anders. .. dat ik echt in een deuk lag om niks!!!!

Trouwens, wijook hadden het ook al heel lang over onze wens... Bij mij was die al heel lang aanwezig (de wens) maar het kon nog niet omdat we net een huis hadden wat nog opgeknapt moest worden enzo.. als je er dan aan toe ben hoop je ook echt dat het lukt!!!!!
suzanne - schreef op 11-11 om 12:36
Nou ik heb besloten dat ik wacht totdat ik ongesteld ga worden ja of nee. Toe straks maar ff flink gehuild maja schiet je ook niks mee op.
heel me hoofd zit vol met snot dus denk dat dat heeft zitten te wringen gewoon. Ga er nu gewoon vanuit dat ik ongi word en klaar op naar ronde zoveel.....pffffff even klaar mee 
lillyyy - schreef op 11-11 om 12:55
Suzanne ken het gevoel heel hard! We gaan op naar december! Dat het een goeie maand mag zijn voor ons! 
Manon - schreef op 11-11 om 13:07
Ach!! balen hoor!! maar idd kop op... en het gaat vanzelf een keer lukken! moet gewoon!!!!
Hoeveel rondes hebben jullie allemaal al gehad??
suzanne - schreef op 11-11 om 13:09
Ja hoop het ook lillyyy. Maar nu even baal baal en afvragen waarom je lichaam niet wilt werken met wat je zo graag wilt. Dus even emoties en traantjes in overvloed maja. Is straks weer over en dan bekijk ik het weer positief.... dank je we lillly 
suzanne - schreef op 11-11 om 13:11
Poeeeh mening volgens mij ga ik naar ronde 7 nu ofzo. Daarom word de teleurstelling iedere keer zwaarder maja. Idd kop op en we gaan ervoor weer en ben nog niet ongi maar zal ik gewoon worden.
dank je wel voor jullie woorden kan ik ff gebruiken nu.......
suzanne - schreef op 11-11 om 13:15
@manon mijn volgende nod zal rond 7/8december weer zijn. Was ik nog vergeten te melden 
Manon - schreef op 11-11 om 13:19
Als het goed is zitten niekster Suzanne en lilly de volgende ronde heel dicht bij elkaar... spannende tijd gaat dat worden!!!
suzanne - schreef op 11-11 om 13:34
Hey manon ja ik slik al foliumzuur met vitamine D sinds ik ben gestopt met de pil dus is vanaf eind mei.
ja de moed is even naar me enkels gezakt zegmaar. Kan er ook even met niemand over praten ja de kat maar is ook zowat haha. Dus dan hier me.emoties en frustraties maar uiten.
oeww word spannend dan in december
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 14:07
Mag ik ook gezellig mee komen kletsen hier?
Mijn nod zal als goed is 7/8 dec zijn
even in kort ben 29 jaar, in oktober getrouwd en op de huwelijksreis dus met de pil gestopt. Afgelopen woensdag zou dacht ik ovulatie zijn maar helaas ik werd ongesteld. Tja natuurlijk gestopt met pil en moet weer goed op gang komen. Ga er dan nu maar vanuit dat nu wel normale cyclus ga krijgen dus dan zal nod 7 of 8 dec moeten zijn. Ben benieuwd. En super spannend. 
mmmerel - schreef op 11-11 om 14:16
Welkom  Gezellig!

Lekker je frustraties hier er uit gooien Suzanne! Dikke knuffel,
suzanne - schreef op 11-11 om 14:17
Tuurlijk mag je mee komen kletsen sunshine. Welkom in dit clubje.
nog proficiat met je huwelijk. 
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 15:19
Thanx
Manon - schreef op 11-11 om 15:27
Suzanne,  daar is dit forum natuurlijk ook voor!! lekker alles eruit knallen! zitten uiteindelijk allemaal in dezelfde situatie!!!
Knal alles er maar lekker uit hier!!

Sunshine1987 ik heb je op het lijstje gezet  nog 1 erbij in die periode!! haha word spannende!!!! hopelijk een hoop goeie berichten tegen die tijd!!!
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 15:33
Haha ja leuk met meerderen in spanning zitten dan. 
Suzanne jammer nu niet gelukt is. Hoop voor je december de feestmaand dan eindelijk een extra feestelijk tintje mag geven. 
suzanne - schreef op 11-11 om 15:42
Hoi meiden bedankt voor jullie peptalk!ik ben er even opuit gegaan lekker boswandeling aan het maken op me gemak hoofd leeg maken.het heeft er toch best ingehakt deze keer.
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 15:50
Goed van je dat je even lekker bent gaan wandelen. Hopelijk heeft het je even goed gedaan. Lijkt me ook  best frustrerend het steeds niet raar is. Maar hou de moed en zet hem op. Misschien niet zo snel al je wilt maar het gaat vast ook bij jou lukken. Weer een gezellige maand van maken en wie weet is het dan volgrnde keer feest  
suzanne - schreef op 11-11 om 16:03
Ik ben sowieso van plan als het lukt even een maand me er niet mee bezig te houden even niet te tempen meer en geen ovulatietesten te gebruiken even gedachten op nul te gaan proberen zetten. Het vraagt nu even teveel van me en is dit misschien wel even fijn en het beste. 
Komt zeker goed en het is heerlijk in het bos  wel fris maar ach

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan