1e kindje - Babyforum

lillyyy - schreef op 27-11 om 22:54
Net nog een ovulatietest gedaan, had zeurende pijn rechts onderin me buik en ook enorm lage rugpijn en ja hoor heb eindelijk een vaste smiley! Op dag 18!  straks maar gezellig maken dan! Toch blij hoor was al bang geen eisprong te hebben deze maand!
938 antwoorden en 35313105x bekeken
suzanne - schreef op 28-11 om 06:12
Da's wel fijn lilllyyy als je hem nu eindelijk hebt. Hopelijk raakdeze maand voor je.
Niekster87 - schreef op 28-11 om 12:36
Succes Iris vandaag! En wat goed Lilly dat je eindelijk een vaste smiley hebt!

Hier begint de moed langzaam in mijn schoenen te zakken. Vorige week zaterdag had ik waarschijnlijk eisprong dus zou aankomend weekend ergens mogen testen maar voel echt helemaal niets... geen kwaaltjes, niets anders... helemaal niets... dus ben bang dat ik uiteindelijk toch gewoon weer ongesteld ga worden... Terwijl ik me al zo verheugd had om met kerst leuk nieuws te hebben. Ik weet ook wel, dat soort dingen zijn heel verraderlijk maar had het zoooo gehoopt. Zeker omdat we nu ovulatietesten hadden, dacht ik ook echt... kan toch niet meer missen.  
Pfff vind het zo spannend en ben zo bang dat we nog zoveel rondes moeten gaan "proberen". Liefst zou ik er gewoon mee stoppen, wordt soms zo onzeker van dit alles...
lillyyy - schreef op 28-11 om 12:59
Niekster, dat wil nog niets zeggen denk ik.. sommigen krijgen pas later symptomen.
Het is lastig he! Vind het mentaal toch wel zwaar. Telkens die teleurstellingen en als je het zo graag wil.. heb ook een momentje gehad dat ik gewoon ging stoppen maar wanneer je dan zo een lief klein wondertje ziet dan ben je weer helemaal verkocht!
Mama Monster - schreef op 28-11 om 13:51
Ja vervelend he! Ik voel ook bijzonder weinig. Ben af en toe wel misselijk en maagzuur, mja dan kan van alles zijn. 
Zojuist bij de gynaecoloog geweest, ze vond alles er goed uit zien. Ben wel wat verward thuis gekomen, want ze zei dat m'n eisprong recent geweest was, dat kon ze zien aan het vocht in m'n eierstok. Terwijl ik op 17 november een positieve ovulatietest had, dacht ik. Ze zei wel dat ze het ook fout kon hebben hoor, maar toch. Ik ben benieuwd. Dan heb ik vast verkeerd geklust en hoop ik dat we alsnog op de goede dag geklust hebben haha. 
suzanne - schreef op 28-11 om 14:05
Hey niekster pfff valt niet mee he die teleurstelling en het wachten.ken het gevoel heel goed en denk wij allemaal.daarom ben ik ook even gestopt met die ovulatietesten omdat bij mij de moed ook in me schoenen zonk en ik thuis niet meer genieten was. Kop op meid ooit lukt het ons ook, en je kan altijd met ons praten en je hart luchten!!!maar snap dat het heel klote is even.
en idd wat lillyyy zegt niet iedereen ervaart de "bekende" kwaaltjes of het komt pas later
Iris wel fijn toch om te weten dat alles goed is? Op hoeveel dagen zit je eisprong dan? Wel apart dat de test en een gynaecoloog elkaar tegenspreken dan.
Mama Monster - schreef op 28-11 om 14:29
Dat kon ze niet zien! Super raar allemaal. Ik wacht het maar weer af. Had vanmorgen voor de zekerheid even getest, maar had een negatieve test. Zou in normale omstandigheden donderdag m'n NOD hebben, maar dat zou dus ook later kunnen worden als de gynaecoloog gelijk heeft. 
lillyyy - schreef op 28-11 om 18:37
Wanneer het bij ons raak is deze maand zullen we het tegen dichte familie misschien met nieuwjaar zeggen ookal is het nog zo pril . Ben namelijk meteen thuis van men werk en gaat nogal moeilijk te verbergen zijn vrees ik  hopelijk zal december een mooie maand worden voor ons allen! Zou tof zijn!
suzanne - schreef op 28-11 om 20:16
Mijn NOD is pas 10/11dec dus voor mij duurt het nog even. Ook geen idee of ik eisprong heb gehad ja of nee laat het even op me afkomen. Spannend voor jullie weer hoor.
ja he samone zou leuk zijn om zoiets met een feestdag te kunnen zeggen kerst oud en nieuw enz. Ga daar bij mezelf ook niet vanuit dat het nu raak is.het komt voor ons zeker goed.
vind het wel heftig soms. Zat toe straks weer te dagdromen omdat wij saampjes ook in januari weekend weg gaan naar centerparcs denk hoe leuk zou dat zijn met zo'n klein hummeltje in het water of als ze groter zijn mee van de glijbaan enz enz en dan kom je whaaap terug in realiteit en denk je pfffff wast maar zover en komt dat überhaupt ooit wel dat ik die dagdroom in het echt mag beleven. 
En werk in de thuiszorg en hoor je soms ook zoveel verhalen van mensen die nooit kinderen hebben gekregen best treurig. of buren hebben die kinderen hebben en er nooit naar omkijken en dan van binnen word ik zo boos dat ik denk verdikkeme toch zulke krijgen kinderen bij de vleet en kijken er nooit naar om.en ik wil het zo graag en moet zo lang duren zo oneerlijk gewoon.......
Mama Monster - schreef op 30-11 om 19:39
Wat is het weer stil hier! Vandaag heb ik een beetje bloed verloren. Geen idee of het doorzet, want het is weer gestopt. Maar zal wel gewoon door gaan zetten. Dus ga waarschijnlijk door naar de volgende ronde!
suzanne - schreef op 30-11 om 21:05
Ja he iris vond ik ook al hahaha.of het is stilte voor de storm haha.
wat vervelend dat beetje bloedverlies. Hier vanochtend wat misselijk en weer hondsmoe en wat geirriteerd maar heb totaal geen zin om er teveel mee bezig te zijn mijn nod is pas +/- 10dec.
hoe gaat het bij de rest?
lillyyy - schreef op 30-11 om 21:57
Hey hey! Ja stil hier he
Vandaag was het men verkaardag! Superleuke verrassing gehad!  ff goed kunnen ontspannen!
Jenny00 - schreef op 30-11 om 22:13
Gefeliciteerd Lily! 
Voor rond of na de eisprong hier. Ik weet morgen hopelijk meer na aanleiding van mijn temperatuur. Denk dat de meeste nu op hun eisprong aan het wachten zijn hier of niet?
suzanne - schreef op 30-11 om 22:27
Gefeliciteerd lillyyy! Dus goed verwend op je verjaardag heerlijk hoor
Jenny ik denk dat ik mijn eisprong al heb gehad.doe geen testen nu dus heb totaal geen idee deze maand laat me verassen haha.voor jou ook weer spannend het wachten op.je eisprong.
lillyyy - schreef op 30-11 om 22:34
Bedankt meiden!
Mijn eisprong heb ik net gehad begin deze week. Dag van positieve test en dag nadien gezellig gemaakt. Hopelijk is dat genoeg!
sunshine1987 - schreef op 01-12 om 07:16
Lilly nog gefeliciteerd! Wat voor leuke verrassing heb je gehad? 
Hier als goed is tsse  eisprong en nod in dus aan wachten. Momenteel niet helemaal fit. Eergisteren koud hebben terwijl dikke trui aan had en onder deken op bank zat. Gisteren hele dag hangerig en niet fit. Momenteel lijkt wel weer iets beter te gaan. Dus hopelijk valt mee.  Wel had ik gisteren beetje bloedverlies. Hoop dat niet door zet want nod is pas volgende week woensdag..... kan dit innesteling bloedig ofzo iets zijn?? 
lillyyy - schreef op 01-12 om 07:33
Bedankt sunshine! Kwam thuis van men werk en heel ons appartement lag vol ballonnen! Er hingen vlagjes en men beste vriendin en men zus en vriend waren aan het zingen ! Stond een heel grote doos met pakjes in die ik moest zoeken tussen de propjes papier door. En natuurlijk een grote taart! Was echt heel onverwachts, dacht dat ik gewoon alleen ging thuis komen hihi

Zou wel kunnen dat dat innestelingsbloed is hoor! Hoop het voor jou!
sunshine1987 - schreef op 01-12 om 07:37
Waauw dat is wel super leuk thuis komen dan! 
Niekkie** - schreef op 01-12 om 08:21
Hallo iedereen, 
Ik ben net nieuw en ik wil graag meepraten in het forum miskraam. Dit kan niet staat er want dan moet je op de aanvraagknop klikken maar die zie ik niet..of meerdere berichten plaatsen in het openbare forum..maar ik heb daar niet zoveel aan want ik zoek mensen met dezelfde vreselijke ervaringen als mij
Ik wens jullie allemaal veel geluk en vertrouw altijd op je eigen gevoel als iets niet goed voelt..

Veel liefs en ik hoop dat ik gauw in dat forum kan praten..

Lieve groetjes 
Jenny00 - schreef op 01-12 om 09:06
Wauw, wat een leuke verrassing Lilly  Dan voel je je gelijk ECHT jarig!
Ik denk dat ik eergister mijn eisprong heb gehad. Mijn temperatuur van gister en vandaag is aan het stijgen. Net als de ovulatietest is dit ook nog niet heel overtuigend, dus hopelijk stijgt het de komende dagen verder. Voor de zekerheid blijf ik ook nog maar gewoon doortesten met de ovulatietesten die ik nog heb liggen.
Mocht het mijn eisprong zijn geweest dan zit mijn nod ergens rond 13 Dec. 
Suzanne, als jouw nod 10 Dec. is kun je volgens mij nog geen kwaaltjes hebben gevoeld afgelopen dagen. Je maakt volgens mij pas zwangerschapshormoon aan zodra de innesteling is geweest, dat is ergens 5-12 dagen na je eisprong. Of ga je uit van een vroegere eisprong? 
suzanne - schreef op 01-12 om 09:43
Hoi Jenny 
ik denk dat vorige weekend zaterdag/zondag is dan dag 11/12 zoiets mijn eisprong heb gehad. Mijn cyclus is sowieso altijd rond de 24/26/27dagen.
ik denk en ga er zelf ook totaal niet vanuit dat ik kwaaltjes heb omdat ik zwanger kan zijn. Maar het is zo vaag dat je lijf nu weer begint terwijl ik stuk.minder mee bezig ben.word er soms gewoon even verdrietig van en heb zo'n dag vandaag weer.... .
Jenny00 - schreef op 01-12 om 09:52
Ah, dikke knuffel Suzanne!
Wat kan het soms frustrerend zijn he, dat je iets zo graag wilt en er totaal geen controle op uit kan oefenen. 
Hopelijk vindt je wat afleiding en heb je toch nog een fijne dag vandaag. 
sunshine1987 - schreef op 01-12 om 12:08
De bloeding van gisteren zet zo enoem door dat ik nu wle overtuigd ben gewoon al ongesteld ben. Week te vroeg maar ja cyclus bkikbaar nog niet helemaal goed na stoppen pil. Dus maar doorschuiven en gaan voor 2e ronde. Ga er nu maar vanuit me nod 29 december is....  
suzanne - schreef op 01-12 om 12:20
Aaaah balen sunshine. Maar wie weet heb je dan voor het nieuwe jaar wel een knaltest!! 
lillyyy - schreef op 01-12 om 13:04
Was heeeeel leuk thuiskomen!
Ja ik was deze ochtend ook misselijk maar zei meteen tegen mezelf neeeeee niet hopen dat kan nog helemaal niet haha!
Jenny00 - schreef op 01-12 om 13:12
Leuk naar de efteling  
Ik raak inderdaad ook wel eens gefrustreerd ja. Vooral de dag van en na m'n menstruatie. De rest van de periode moet ik zeggen dat ik me er niet zo druk om maak. Heel soms bij vlagen, maar ik ben een redelijk rationeel persoon, vind ik zelf haha!

Sunshine, jammer dat het niet is gelukt deze keer. Kan heel goed dat je lichaam nog even op orde moet komen. 
suzanne - schreef op 01-12 om 17:19
Ja leuk he vind de efteling ook geweldig haha.ook even lekker niks gewoon.
ben blij dat ik niet de enige ben die ervan gefrustreerd raakt af en toe van je eigen lichaam en dat het niet wilt lukken. Heb met zulke dingen een geduld van niks.....wil ook het liefst zelf alles in handen hebben en juist met dit kan dat niet zucht.....
hoe was bij de rest van jullie de dag??
Samone - schreef op 01-12 om 17:31
Ik ken het helemaal.... ben ook zo teleurgesteld. 8 november miskraam 1,5 week geen klachten. Hcg was uit mijn lichaam.
Sinds 17 november kotsmisselijk sochtends, hoofdpijn, heel erg pijnlijke voorgevel en last van onderrug. Dus ik hooo dat het snel weer raak is. Vanaf vandaag zou ik dan een test kunnen doen, als ik het goed heb uitgerekend. Maar negatief.....
Ik heb nu ook echt zo iets, waarom dan die vreselijke klachten. Kan er bijna boos om worden.
Hoop nu dat is snel mijn periode heb dan kunnen we opnieuw beginnen.
suzanne - schreef op 01-12 om 19:46
Pfff da's vermoeiend idd samone. En heftig ook. Ik denk welis zouden het niet al hormonen zijn die loskomen doordat eitje niet bevrucht is dus je moet ongesteld worden en dat je daar beetje dezelfde klachten van krijgt? 
maar bij mij zou het nog zeker.een dikke week moeten duren voordat mijn NOD is.
lillyyy - schreef op 02-12 om 07:32
Even een vraagje. Hoe rekenen jullie je NOD? Is het 14 dagen vanaf de positieve ovulatietest of hoe doe je dat dan juist?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan