1e kindje - Babyforum

suzanne - schreef op 09-11 om 06:16
Pfff lillyyy ik snap het die onzekerheid is niet je van het. Ik werd vannacht ook al wakker van de misselijkheid last van opgeblazen gevoel.
en ja lillyyy ik ga net als jou ervan uit dat ik gewoon ongesteld moet worden want deze signalen is ook lekker onzekermakend.
zit nu toch te denken al om tussentijds al test te aan doen maar durf het niet voor de teleurstelling al.
938 antwoorden en 35313889x bekeken
lillyyy - schreef op 09-11 om 07:09
Het is toch allemaal wat veel he.. 
beste is inderdaad wachten tot NOD maar dat zegt dan nog niets in mijn geval hehe )
Manon - schreef op 09-11 om 07:24
Ik zou als ik jullie was gewoon testen.. de teleurstelling is er ook als je toch wel ongesteld bent geworden... en de gevoelens die nu foor je lijf gieren kunnen ook de ongesteldheid juist uitstellen ... kun je beter alvast weten of je wel of niet zwanger bent denk ik..

Kan je daarna weer door en dan komt de ongesteldheid wel of niet. . maar dan weet je of het komt of niet
sunshine1987 - schreef op 09-11 om 07:39
Wat spannend bij een aantal hier. Ik zou denk ik toxh even wachten tot de nod. Zeker omdat toch tot die tijd niet helemaal zeker is. Als positief test en dan toxh ongeste is de teleurstelling groter dan over paar dagen zien niet gelukt is deze maand.  Al is het wachten natuurlijk wel heel moeilijk. Maar die paar dagen zijn toxh ook zo om
Manon - schreef op 09-11 om 07:53
Gebeurt dat wel is? dat je positief test en toch niet zwanger bent?
Of heb je dan tussendoor je vruchtje verloren?
sunshine1987 - schreef op 09-11 om 08:10
Heb het wel keer gehoord ja. Is niet voor niks dat ze zeggen dat na je nod pas meer zekerheid is en geadviseerd wrdt dan te testen. Ook al is het wachten natuurlijk super moeilijk. 
Manon - schreef op 09-11 om 08:26
Okej... nou ik zie wel even wat ik doe.. we hebben zondag een feestje met vrienden en daar drink ik altijd een wijntje.. ik denk dat ik 'm dit keer wel de 13e doe. dat is 3 dagen voor mijn NOD. 
Mits ik vandaag weer die krampen in mijn buik heb.. als k die niet heb ga ik ervanuit dat het niet gelukt is.. ik voel verder namelijk helemaal niks!!

Ben jij ook bezig? 
sunshine1987 - schreef op 09-11 om 11:24
Ja in oktober laatste pil gehad en toen 2 dagen te laat ongesteld. Normaal altijd op woe dus tien keer op vrij. We dachten even al raak was. In okt getrouwd en dus op de huwelijksreis de laatste pil zodat na de vakantie ongesteld zou worden. Maar werd dus toch. Nu dus voor ons deze maand de 1e ronde. Al is natuurlijk nog wel even afwachten in hoeverre de pil nog moet uitwerken. Deze week als goed is de ovulatie dus we zijn gezellig aan klussen deze week. Erg spannend allemaal maar willen ook proberen nie tr veel nadruk er op te leggen. Maar stiekem hoop wel dat toch snel raak is. 
suzanne - schreef op 09-11 om 12:34
Ja denken jullie idd dat het beter is om te wachten met testen nog. Ik was bij kruitvat en heb gewoon met test in handen gestaan maar toch terug gelegd hahaha. Denk zelf ook dat het beter is maar je hoofd wilt wat anders hahaha. Blijf me wel wat misselijk voelen met vlagen iedere keer. En krijg wat steken krampjes soms nu aan de binnenzijkant van me borsten wat niks hoeft te betekenen. Ik ga proberen te wachten tot zondag/maandag. Maar zal niet meevallen.
lillyyy hoe is het bij jou?
Manon - schreef op 09-11 om 12:47
Ik heb vandaag geen krampen gehad.. zal toch de yoghurt geweest zijn dan ik word de 16e gewoon ongesteld denk... 
Manon - schreef op 09-11 om 12:56
Sunshine. nog van harte met jullie huwelijk! wat leuk dat jullie al aan het proberen zijn! ontpillen duurt bij de 1 langer als bij de ander.. ik had direct nadat ik gestopt was een heel regelmatigige cyclus.

Ik heb even zitten zoeken op internet... maar de vroege testen reageren op minder HCG dan de testen die je pas de dag zelf kan doen. .. HCG verdubbeld iedere dag na de innesteling. . dus de vroege testen kun je al wel vroeg doen.. mits je zeker bent van je cyclus en dus je NOD... als je zeker weet dat je de dag van je NOD ongesteld zou moeten worden weet je ook precies wanneer je 4 dagen ervoor zit. 
Heb je een onregelmatige cyclus. Dan zou het ook zomaar kunnen dat je ipv 4 dagen voor je NOD 6 dagen ervoor test.. en dan alsnog negatief hebt...
Maar in 99% van de gevallen ben je zeker van je zwangerschap als die positief is.

Dus voor de twijfelaars..... ik zou gewoon je gevoel volgen. Als je er een beter gevoel bij hebt om pas op je NOD te testen dan is dat beter 
suzanne - schreef op 09-11 om 16:30
Super dank je wel.manon voor je stukje. 
zouden die krampen iedere dag dan aanwezig moeten zijn denk je? En dat weer en de griep weet niet trouwens meer of die nog zo heerst of dat ook een factor is? Super spannend voor ons allemaal weer hoor.
Manon - schreef op 09-11 om 18:39
Ik weet het niet eigenlijk. .. alles is natuurlijk nog mogelijk. . maar kan denk dat de krampen dit keer echt van de yoghurt waren ik had een keer een ander merk... 
Mama Monster - schreef op 09-11 om 19:11
Ik duim hard voor jullie! Super spannend allemaal. Ik kom ondertussen weer bijna in de klus week! Nieuwe ronde nieuwe kansen!
lillyyy - schreef op 09-11 om 19:17
Hey allemaal!
Nog steeds niet ongi. Vandaag had ik wel
Steken in linkerlies gevolgd met heel klein beetje bruine afscheiding.
Je zou kunnen denken begin van menstruatie maar dat heb ik nooit en was echt niet veel dus ik wacht nog steeds af..
suzanne - schreef op 09-11 om 21:41
Spannend lillyyy. Zou echt superleuk zijn voor je.
@manon is wel hele smerige yoghurt geweest dan haha.  Je weet nooit nauurlijk.
iris succes met klussen hopelijk een goede week voor je.
Ik tel al steeds meer af naar zondag/maandag heel benieuwd ongi worden of niet?
lillyyy - schreef op 09-11 om 22:25
Suzanne ik hoop voor jou van niet
lillyyy - schreef op 10-11 om 07:49
Ik ga door naar de volgende ronde. Deze morgen ineens heel veel buikpijn en ongesteld geworden  
Baal er weer van maar ga door naar ronde 4... voor jullie allemaal nog heel veel succes en ik hoop op positieve testen!!
Manon - schreef op 10-11 om 07:51
Zeker spannend lilly! je bent nu toch al wel even overtijd..... 
Suzanne... zondag komt nu toch wel dichterbij idd!! nog 3 dagen wachten die yoghurt viel wel mee hoor. had hem een keer van een ander merk... haha niet meer doen dus 
Iris.. het is nu de tijd om lekker de kaarsjes aan te doen  dan is de eerste romantiek al binnen  veel plezier
Ik zit zelf nog enorm te twijfelen om zondag gewoon te testen... aan de ene kant voel ik niks.. dus het kan bijna niet zo zijn... en aan de andere kant.. die testen kosten maar 1 euro per stuk.. en ik weet wel waar ik aan toe ben en of ik een wijntje kan drinken zondag bij die vrienden
Manon - schreef op 10-11 om 07:52
Oww wat balen lilly
Echt klote!! helemaal nu je al zo ver was....  hoe voel je je nu??
lillyyy - schreef op 10-11 om 07:56
Manon, ik baal echt enorm! Had zo gehoopt dat het raak ging zijn .
Manon - schreef op 10-11 om 08:00
Ach! echt zo klote voor je!!!
Heel veel sterkte meis!!!  
lillyyy - schreef op 10-11 om 09:00
Dankjewel meid!
suzanne - schreef op 10-11 om 09:30
Aaaah lillyyy wat jammer voor je meid echt balen. Hoop voor je at volgende ronde raak is. 
Bij mij zijn de klachten ook weer minder behalve de moeheid en soms lichte steekjes nog. Gisteravond ineens een hele opgezwollen buik en krampen in me gehele buik en misselijk denk nou nu word het buikgriep maar nee hoor.
nee manon idd voortaan niet meer die yoghurt.wanneer komt bij jou de ongi weer?
Manon - schreef op 10-11 om 10:01
Zo raar dat je lichaam je zo voor de gek kan houden hé!!! Dan denk je echt dat het raak is... al die symptomen... lastig!!!! 

Mijn NOD is volgende week woensdag... nog 6 dagen dus.. die testen van de action kan je 4 dagen voor NOD doen.. en mijn cyclus is zo regelmatig dat ik zeker weet dat die woensdag de 16e ook echt is...
  
Die vrienden waar we dat feestje hebben Letten al enorm op mij... als ik een keer geen wijntje of geen filet American ofzo eet dan zeggen ze gelijk:"moet je niet wat vertellen???" en dat voorkom ik liever omdat ik bang ben dat als ze dat weer zeggen, ik mijn mond niet kan houden... dus vandaar dat ik zo twijfel om de test zondag gewoon te doen... hoewel als ik weer dat ik wel zwanger zou zijn... dat het dan nog moeilijker is mijn mond dicht te houden  hahahahaha DILEMMA!!!
suzanne - schreef op 10-11 om 12:31
Idd manon wat je zegt je mond moeten houden lijkt me ook heel lastig want het liefst wil je het dan van de daken schreeuwen natuurlijk sowieso tegen ouders en schoonouders.
hoe zouden jullie dat doen? Echt meteen zodra je weet ben zwanger of die kritieke 3maandjes afwachten? 
Mama Monster - schreef op 10-11 om 10:21
Oh balen zeg lilly! Maar kop op. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Niekster87 - schreef op 10-11 om 10:56
hé Lilly, jammer zeg! weet helemaal hoe het is... het begint dan zo goed en je denkt elke dag weer als je niet ongesteld bent geworden... jeeej weer een dag erbij... maar is echt een teleurstelling! vol houden en ik denk steeds maar... het grootste percentage is binnen een jaar zwanger dus ben ik weer een maand verder in dat jaar dat het gaat lukken! er komt een maand dat het raak is!!! good luck!
lillyyy - schreef op 10-11 om 11:18
Niekster, daar heb je gelijk in! 
Bij de meeste duurt het ook minstens 6maanden dus hopelijk tegen dan een positieve test in handen

Mijn vriend en ik zijn het sinds vandaag wel eens over de namen hihi  hebben er al 1 voor een jongen en een meisje! Nu nog zwanger worden
mmmerel - schreef op 10-11 om 12:29
Hi meiden. Ik lees al een paar dagen met jullie mee! Sinds 2 weken is mijn spiraal eruit en hebben we besloten om voor een 1e kindje te gaan. Super spannend!
Leef ook zo met jullie mee. Ik ben trouwens merel en 25 jaar oud!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan