1e kindje - Babyforum

suzanne - schreef op 02-12 om 08:28
Lillyyy ik heb zo'n app die het gemiddelde voor mij uitrekent wanneer ik ongesteld zou moet worden enz enz. Meestal zit er idd geloof ik 14dagen tussen de eisprong en wanneer je ongesteld zou.moeten worden. Maar zeker weten die ik het niet hoor.
wat een gedoe he lillyyy
938 antwoorden en 35313241x bekeken
lillyyy - schreef op 02-12 om 08:45
Ja een heeeeeel gedoe! 
Ben er deze maand wel rustiger mee bezig. Voel me meer op men gemak vooral door die ovulatietesten.
Jenny00 - schreef op 02-12 om 09:18
Lilly, ik reken ongeveer 1 a 2 dagen extra. Want na je positieve ovulatietest kan het nog 1 of 2 dagen duren tot je eisprong. Dus het makkelijkst is + 16 vanaf je positieve test. 

Fijn dat de testen je wat rust brengen, dat heb ik ook. Voorheen was ik constant aan het gissen of het nu wel of niet mijn eisprong was wat ik voelde. Nu is het een stuk duidelijker dus hoef ik me daar niet meer mee bezig te houden ^_^

Ik zit vandaag op dpo 3. Dus voor mij nog zo'n 10 dagen te gaan tot aan m'n nod. Komende weken veel werken, klussen en inpakken voor de verhuizing. Fijne afleiding  
suzanne - schreef op 02-12 om 09:40
Bij mij gaat het op en af met ermee bezig zijn. Ga volgende maand toch weer de ovulatietesten wel gebruiken denk ik.
ben nu lekker op weg naar de efteling is voor mij een afleiding even. Jullie allemaal fijne dag. Xx
Jenny00 - schreef op 02-12 om 09:45
Veel plezier Suzanne
Mama Monster - schreef op 02-12 om 10:44
Nog gefeliciteerd lilly! Wat een leuke verrassing zeg. Ik ben weer net in m'n nieuwe cyclus. Nod pas tegen oud en nieuw aan en m'n eisprong als we een midweekje in Italië zitten. Wie weet ! Dus hier is het nog even de ongesteldheid uitzitten.
lillyyy - schreef op 02-12 om 14:15
Dankjewel iris!
Veel plezier suzanne!
En ja het brengt me echt rust die testen . Oooh 16 dagen das wel lang! Haha. Anders was men NOD op zondag. Dan zal het wat langer wachten zijn
suzanne - schreef op 02-12 om 17:53
Dank jullie wel meiden.was een vermoeiende dag ben gewoon op hahaha best erg eigenlijk. En uiteraard overal waar ik was of baby's of kleine kinderen.......zucht of je let er dan juist meer op hahahaha.maar me vriend zei heel lief kop op schat ooit lopen wij ook zo dus was superlief.
Oooh niekkie da's nogal wat een vleesboom eruit enzo?hoe kwam je daaraan joh?succes deze ronde
lillyyy - schreef op 02-12 om 20:42
Vandaag wat lichte steekjes rechts in men buik. Ik doe nog een ovulatietest wat blijkt er komt weer een knipperende smiley op? Dat wijst op hoge vruchtbaarheid. Heb begin deze week vaste smiley gehad en dat wou zeggen eisprong komt eraan..? Ben in de war nu!
lillyyy - schreef op 02-12 om 21:45
Vorige week zondag positieve ovulatietest..
Die houd 48uur aan. Uit nieuwsgierigheid dag nadien getest en die gaf meteen lage vruchtbaarheid aan. Nu door die rugpijn en buikpijn deed ik toch testje en ineens kwam
Er terug hoge vruchtbaarheid op dus zo'n 5 dagen na de positieve test.. heb al wat gegoogeld maar nog niet echt iets gevonden...
Jenny00 - schreef op 03-12 om 08:26
Leuk Suzanne! En inderdaad, komt vast allemaal goed, over een tijdje lopen jij en je vriend/man in de Efteling met een klein mensje tussen jullie in


Lilly, dat is wel gek 5 dagen na je positieve ovutest.
Niet om je onnodig blij te maken, maar ik heb hier op het forum al vaker voorbij zien komen dat ovutesten ook hgc detecteren. Het zal wat aan de vroege kant zijn, maar innesteling kan met 5 dagen bezig zijn en vanaf dan maak je dus ook veel hgc aan. 
Dus.. je raad vast al wat je nu moet doen.. Afwachten   altijd hetzelfde liedje! 
lillyyy - schreef op 03-12 om 08:38
Haha Jenny ja dat wachten he! 
suzanne - schreef op 03-12 om 10:53
Haha heb er toevallig ook al aan zitten denken tijdens het werk dat het ook misschien met de innesteling te maken kan hebben. Maar idd is weer afwachten en nog is afwachten.
ja idd Jenny ga er zo ook maar vanuit dat het ooit wel goed komt.
suzanne - schreef op 03-12 om 11:10
Maar met innesteling moet je dan ook steekjes voelen of wat bloed verliezen dat hoor je dan altijd?vraag me dat nu is ff af. Ik heb vandaag echt het idee dat ik met een natte onderbroek rondloop hahahaha beetje smerig. Voel met net incontinent hahaha we hebben gister nog geklust maar kan daar niet aan liggen neem ik aan. Beetje vaag maja. Ik zoek er nog niks achter me nod is nog zover weg. En verder voel ik me oké op vermoeidheid na. Maar het was vroeg vanochtend hahaha
lillyyy - schreef op 03-12 om 17:39
Suzanne heb het ook hoor. Witte afscheiding en echt nat gevoel..
Niekkie** - schreef op 03-12 om 18:25
@Suzanne ik heb ook gehad toen ik bij de gynecoloog zat dat er een klein meisje naast mij speelde en dan denk je oohh ik had ook zon klein  meisje kunnen hebben .maar hoe meer je er mee bezig bent hoe meer kinderen en zwangeren  je ziet hihi.
Zijn jullie al een poosje bezig lillyyy en suzanne? 
En @suzanne ik ben vd week iets  verloren wat ws dus een poliep of vleesboom was. Het is opgestuurd.had al een tijdje het idee dat er iets zat. Buik was erg gevoelig hevig bloedden..
suzanne - schreef op 03-12 om 19:04
Hoi niekkie ik ben vanaf mei dit jaar gestopt met de pil maar toen niet actief bezig. Sinds juli zijn wij echt serieus bezig.wilde eerst me lijf beetje laten wennen aan geen pil meer. 

@lillyyy heb geen afscheiding was gewoon net water ofzo wat wel wat sterker rook. Echt heel smerig verhaaltje hahahaha. Nu weer minder.
lillyyy - schreef op 03-12 om 20:36
Wij zijn bezig vanaf augustus  
Raisa - schreef op 03-12 om 21:44
Hi! 
Hier hopen we ook op ons eerste kindje, zit in ronde 1. Er zijn wel wat vriendinnetjes die het weten maar niet allemaal. En mijn ouders weten het. 
Zou vandaag ongesteld moeten worden als mijn cyclus net als vorige maand 30 dagen zou zijn. Maar tot op heden weinig te merken. 
suzanne - schreef op 03-12 om 23:06
Welkom rasa. Dat begint al spannend voor jou dan?
Raisa - schreef op 04-12 om 08:13
We besloten eind september te stoppen met de pil na 13 jaar. Toen ben ik 2 weken erna ongesteld geworden, ik vermoed een ontrekking bloeiding. Toen 30 dagen cyclus en voor het eerst echt ongesteld geweest. Nu zou ik gister dus na 30 dagen ongesteld moeten worden. Test van paar dagen geleden was over duidelijk negatief. Dus denk dat mijn lichaam nog geen structuur heeft in de cyclus
suzanne - schreef op 04-12 om 12:10
Dat zou best kunnen idd raisa. Maar toch heel spannend allemaal?
Dan heb jij ook lang aan de pil gezeten zeg, bij mij was het ook naar 14/15 jaar gestopt met de pil.
Samone - schreef op 04-12 om 16:47
Zijn er mensen die ook de komende dagen ongesteld moeten worden? Voor mij is het dinsdag/ woensdag. Kan eerlijk gezegd niet wachten want heb zo veel klachten dat ik er niet goed van word.
Ik heb zelf 12 jaar langs de pil geslikt en ven daar toen van aangekomen. Daarna 2 jaar koperspiraal en toen 2,5 jaar de minipil. Ben afgelopen februari gestopt met alles. Dat is wel erg fijn voor het lichaam. Al ben ik niet echt zwaar ongesteld zit op 2 á 2,5 dag met kleine beetjes en weinig klachten. Voordat ik met de anticonceptie starte was het wel langer 4 á 5 dagen.
Hebben jullie een lange periode?
Niekster87 - schreef op 04-12 om 17:01
hier goed nieuws.... na vrijdag een test gedaan te hebben was er een heeeeeeel licht plusje te zien. terwijl eerdere testen ook echt niets lieten zien... een beetje onwennig en onverwacht omdat ik nog steeds geen klachten of signalen heb dat het gelukt was deze ronde! dus vanmiddag voor de zekerheid opnieuw getest en nu is er een heeeeeeel duidelijke plusje te zien... het moet alleen nog even bezinken... heel blij natuurlijk maar ook heel onwerkelijk!
Raisa - schreef op 04-12 om 17:20
Ja Suxanne, 13 jaar lang, ben nu 28 en na een vermoedelijke zwangerschap als tiener direct besloten aan de pil te gaan toen bleek dat ik niet zwanger was. 

Mijn ongesteld is vandaag begonnen, hevig! Maar meestal is het al snel minder. 

Niekster wat een prachtig duidelijk plusje! Gefeliciteerd!
sunshine1987 - schreef op 04-12 om 18:11
Niekster 
sunshine1987 - schreef op 04-12 om 18:12
Oeps dat ging even mis maar wilde zeggen
niekster gefeliciteerd! Super!
Niekster87 - schreef op 04-12 om 18:17
dank jullie wel! nu hopen dat het goed begin van deze maand voor iedereen is!! sunshine jij bent volgende toch?
sunshine1987 - schreef op 04-12 om 21:27
Nee ik was afgelopen donderdag ongesteld geworden week te vroeg dus nu doorgeschoven naar 29 dec. Dus hopelijk sluit ik de maand positief
lillyyy - schreef op 04-12 om 21:31
Wauw Niekster gefeliciteeeerd! 
Hopelijk volgen er deze maand nog veel positieve testjes!
Last van kwaaltjes? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan