1e kindje - Babyforum

sunshine1987 - schreef op 11-11 om 16:16
Misxchien inderdaad wel slim om keer niet te tempen en testen te doen maar gewoon samen genieten en zien wat er gebeurd.  Hoop dat het je lukt er niet te veel bezig mee te zijn. Want misschien is ook wel als je te gespannen raakt enz het juist niet lukt zeggen ze toxh?  
938 antwoorden en 35313629x bekeken
suzanne - schreef op 11-11 om 16:23
Ja idd dat klopt dat zeggen ze idd als je er teveel mee bezig bent dat het dan juist niet lukt.
gewoon even niet proberen ermee bezig te zijn. En wel lekker met jullie te kletsen natuurlijk en dan maar zien wat é gebeurd. Hopelijk vanavond beetje kunnen genieten van 11-11 tot nu toe geen zin haha.
dank je wel meiden????
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 16:27
Wat voor plannen voor vanavond dan? 11-11 sintmaarten of carnaval start seizoen? Haha
suzanne - schreef op 11-11 om 17:34
Start carnaval sunshine.
Manon - schreef op 11-11 om 18:03
Ik vraag me nog steeds af of dat wel echt zo is... als je er teveel mee bezig ben dat het dan niet lukt.... je lichaam is tenslotte je lichaam.. misschien wel de stress die je ervan hebt.. 
maar ik denk dat het wel heel goed is om even een maandje rust te nemen Suzanne...

Kan je niet lekker een weekje vakantie plannen in de week van je eisprong?? lekker even relaxen en gezellig maken... en dan heb je ook niet echt stress..
Mama Monster - schreef op 11-11 om 18:10
Jeetje wat een hoop berichten vandaag! Haha. Frustrerend he Suzanne als het niet lukt! Maakt ook heel onzeker. Maar inderdaad niet te druk om maken! 

@manon, mag ik ook op het lijstje? Mijn NOD is ook rond de 28e. 

suzanne - schreef op 11-11 om 18:20
Ja iris erg frustrerend kan het nu gelukkig weer positief tegenaan kijken maar stop wel een maand of 2 maandjes even met tempen en ovulatietesten even rust aan me lijf en hoofd hahahaha.
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 18:10
Ook woonachtig in zuiden dus
Veel plezier vanavond dan  worst vast gezellige avond 
lillyyy - schreef op 11-11 om 18:24
Welkom sunshine! Volgende maand zitten we allemaal dicht bij elkaar seg!  spannend!!
Ik ga nu ronde 4 in! Manon bijna je NOD e?
Manon - schreef op 11-11 om 18:44
Je staat erbij iris!

Mijn NOD komt inderdaad al aardig dichtbij... nog 5 dagen maar ik voel echt helemaal niks... had afgelopen week dan 2 ochtenden krampen maar dat kwam (denk ik) door de yoghurt. gister boerde ik elke keer mijn eten op... had van de week last van een opgezette buik.. maar ik weet niet of dat op een zwangerschap zou kunnen wijzen... ga er niet vanuit.... weet ook nog steeds niet of ik zondag wel of niet ga testen... hahaha

Wat mijn man betreft.. ik vertel hem niet alles.. anders krijgt hij misschien ook hoop en is hij ook teleurgesteld... dan zit je samen in die dip.. en hij wil niet dat ik er teveel mee bezig ben.. ik vertel jullie gewoon lekker wat ik voel enzo.. kunnen we er samen over praten, die mannen weten toch niet wat wij voelen en of dat normaal is of niet...
sunshine1987 - schreef op 11-11 om 19:24
Suzanne Brabant onder Tilburg. Jij?
Inderdaad gewoon de testen en alles even aan de kant en gewoon klussen wanneer jullie zin hebben. Je bent er denk ik dan op een minder gespannen manier mee bezig. Leuk jullie in januari weekendje weg gaan. 
Manon spannend. Misschien eerst maar afwachten of je nod oprijd komt voor je gaat testen. Succes nog even paar dagen met wachten. 
Jenny00 - schreef op 11-11 om 20:51
Wat jammer Suzanne. Er is uiteraard nog een kans zolang je niet ongesteld bent. Schijnt dat sommige vrouwen pas een positieve test hebben als ze een week overtijd zijn.
Mijn nod is ook rond 10 December denk ik, kan wat later zijn, geen idee natuurlijk of het 35 of 42 dagen gaat worden dit keer  Of liever dus 9 maanden  en dat is dan ronde 7 na de mk. 
Zitten we allemaal heel dicht bij elkaar. Manon, hoop voor jou dat je er niet meer bij hoeft in het lijstje  

Ben wel een beetje gestresst op het moment, en dat werkt natuurlijk niet zo goed voor je ei. Adem in, adem uit. Afgelopen week een huis gekocht waar nog het 1 en ander aan moet gebeuren. Het liefst wil ik het allemaal zo snel mogelijk klaar hebben, dus vandaag echt als een bezetene aan het werk geweest. Nu al spierpijn  

Mama Monster - schreef op 11-11 om 22:01
Wat wonen we allemaal dichtbij elkaar zeg. Ik woon in Dordrecht! Niet heel ver van Brabant vandaan.
mmmerel - schreef op 11-11 om 22:31
Gefeliciteerd met je huis Jenny!
Ik heb vanavond een ovulatie test gedaan. En had een streepje maar nog niet donkerder dan de controle streep is het dan al positief of niet?
Ik noem het trouwens klus test haha!
Ben wel sowieso blij dat m'n lichaam in ieder geval iets doen. Vond het best spannend door die spiraal enzo.
Ik kom ook uit Dordrecht en ken Iris stiekem haha.
suzanne - schreef op 12-11 om 00:18
Ik woon bij bergen op zoom in de buurt.
ja leuk dat we allemaa dicht bij elkaa wonen als we allemaal kindje hebben gaan we aan de baby borrel haha.
sow we zitten idd allemáál heel dicht bij elkaar.
mmmerel - schreef op 12-11 om 00:24
Jaa super leuk brabbels borrel date! Wie wat waar wanneer haha?
Manon - schreef op 12-11 om 07:01
Ik kom uit Voorschoten.. in Zuid Holland. uurtje bij Dordrecht vandaan...
Morgen ga ik gewoon  testen ookal denk ik dat het niet gelukt is... als ik de test heb gedaan en hij is negatief dan ben ik er niet meer "zenuwachtig" voor en stelt mijn lichaam de ongesteldheid niet meer uit.. dat is iets psychisch denk  haha maar het hielp de vorige keer ook 
sunshine1987 - schreef op 12-11 om 07:04
Spannend manon. Hoop positief. Maar inderdaad misschien door zenuwen  uit blijft. Dan is zekerheid misschien wel net zo fijn. Succes met nog dagje wachten .
Manon - schreef op 12-11 om 09:03
Jah idd  ik denk dat dat voor mij beter is... en... De testen kosten toch maar 1.50 per stuk  haha ik laat 't jullie morgen weten! heb vandaag gelukkig een druk dagje  dus dat komt wel goed 
lillyyy - schreef op 12-11 om 11:46
Manon in duim voor jou meid!!
sunshine1987 - schreef op 12-11 om 12:24
Even een vraagje.
De zorgpolissen komen volgrnde week natuurlijk voor volgend jaar en nu zaten wij eigenlijk met Hoe te verzekeren wat wel en niet nodig enz. 
Hebben jullie je zorgverzekering aangepast nu weet met zwanger worden bezig bent of? Advies of tips?
mmmerel - schreef op 12-11 om 13:00
Fingers crossed manon

Ik heb wel naar m'n verzekering gekeken hoe die nu is. maar ben sowieso best goed aanvullend verzekerd al ivm met andere dingen.  Kon bij zilveren kruis heel makkelijk alles inzien wat er met wel pakket vergoed werd. Was een aparte pagina voor op de website. Weer verder niet of er nog speciale dingen zijn om op te letten buiten wat de verzekering aangeeft.
suzanne - schreef op 12-11 om 13:11
En manon hoe is het afgelopen??ben wel benieuwd.  Nou mijn negatieve emotionele bui is weer voorbij op naar de volgende ronde zonder testen en tempen en hopelijk dan meer rust.
ja zeg maar wanneer babybrabbel borrel hahaha.
Manon - schreef op 12-11 om 19:40
Dankjulliewel allemaal! morgenochtend doe ik de test maar ik voel nog helemaal niks hoor.. behalve dat mijn borsten gevoelig zijn.. maar dat heb ik vaker... alleen nooit opgelet wanneer ik die heb..  

Wat de zorgverzekering betreft.. Wij gaan volgend jaar een uitgebreid pakket nemen.. zodat je ook de kraamzorg enzo vergoed krijgt. 
sunshine1987 - schreef op 13-11 om 08:10
Goedemorgen allemaal
en manon wat zei de test??
Manon - schreef op 13-11 om 09:22
Goedemorgen  hij was hartstikke negatief!!! op naar ronde nummer 3!!!

Lief dat jullie zo meedenken 
sunshine1987 - schreef op 13-11 om 09:27
Aaaah jammer!! 
Nou hopelijk wordt de volgende ronde positief. Zou toxh leuk afsluiten jaar zijn  
Manon - schreef op 13-11 om 09:56
Jah dat zeker weten idd!! we gaan dit weekend een weekendje weg... dus ik zei al gelijk.. kan ik iig wel een wijntje drinken
Ik had het al wel verwacht hoor.. alleen had ik vanacht een droom dat ik een positieve test in handen had... dan krijg je toch weer hoop.. 
mmmerel - schreef op 13-11 om 10:31
Aah balen manon! Lekker genieten van je weekendje weg waar ga je heen?
Ik heb positieve ovulatie test gehad dus goed geklust haha! Nu wachten, voor ons pas de eerste ronde. En nog geen idee hoe m'n cyclus is dus ook niet hoelang ik moet wachten. Ga nu maar uit van wat m'n app aanhoud. Duurt lang!
Manon - schreef op 13-11 om 11:40
Na de eisprong is het over het algemeen wel rond de 14 dagen  dus daar kan je wel rekening mee houden  
Wij gaan weer vol goede moedo de volgende ronde in.. dit keer ook met ovulatietesten. waar we het weekend heen gaan weet ik nog geen eens eigenlijk haha 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1e kindje' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan