Veilig de weg op met een Recaro autostoeltje

Als jonge ouder zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je op let als je de babyspullen koopt om je kleintje in te vervoeren. Dat begint bij een buggy, een draagzak, de kinderwagen en het autostoeltje. Omdat je drukke leven met de komst van een baby veel organisatie vraagt, is gebruiksgemak en comfort dan zeer belangrijk. En in dat drukken leven vinden we het vaak heerlijk om met de kinderen op stap te gaan. In Nederland doen we dat vaak met de auto. Met z?n allen veilig op de bestemming aankomen staat dan voorop. Kies daarom altijd voor een goede kwaliteit autostoeltje. Een Recaro autostoeltje is een zeer betrouwbaar en veilig autostoeltje. Recaro is een Duits merk dat staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. Door hun jarenlange expertise kun je erop rekenen dat je kinderen altijd veilig vervoerd worden.

Recaro autostoeltje, ergonomisch ontwerp

Zoals gezegd is Recaro is een zeer bekend Duits merk en al meer dan 100 jaar een van de vooraanstaandste spelers is op het gebied van autostoelen. Van oorsprong is Recaro ontstaan in de autorace-industrie waar zeer strenge veiligheidseisen essentieel zijn. Dat zie je terug in de hoge kwaliteit van het ontwerp van het Recaro autostoeltje. De autostoeltjes van Recaro staan garant voor veiligheid, comfort en ergonomie. Alle stoeltje voldoen aan de strenge Europese veiligheidseisen en hebben een crashtest ondergaan. Deze autostoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar wat nog veel belangrijker is, is dat het stoeltje veilig en ergonomisch ontworpen is. Zo kan je kind altijd veilig en comfortabel in het autostoeltje vervoerd worden en zelfs tijdens een lange autorit blijft het autostoeltje aangenaam. Een Recaro autostoeltje is een zeer verantwoorde en veilig manier van autovervoer voor jouw kind.

Keuze Recaro autostoeltjes

Je kunt de Recaro autostoeltjes in de basis in 3 groepen verdelen. De stoeltjes onder categorie 1 zijn bedoel voor kleine kinderen met een gewicht tussen de 9-18 kg. Categorie 2 en 3 zijn geschikt voor kinderen met een gewicht tussen de 15-26 kg. Een kind groeit snel en zal daarom op een verschillende leeftijd in een passend autostoeltje gezet moeten worden. Er is daarom een grote keuze in autostoelen, passende bij het automerk en passend voor de verschillende leeftijden van je kind. De verschillende Recaro autostoeltjes zijn dan geheel aangepast aan het gewicht en de lichaamslengte. Het is namelijk niet verantwoord en veilig dat jonge kinderen in een autostoeltje zitten die veel te groot voor ze is. Dit moet je altijd voorkomen. Kies daarom altijd een autostoel die precies past bij hun lengte, leeftijd en daarmee hun lichaamshouding. Het Recaro autostoeltje is haakt hier perfect op in en is hiervoor uitvoerig getest en gecheckt. Alle modellen autostoeltjes van Recaro zijn voorzien van een goede hoofdsteun, wat natuurlijk ideaal is voor een langere rit als je kind onderweg in slaap valt. En dat is iets wat zo maar kan gebeuren als je zelf voelt hoe zacht de stof is.
Hierdoor is het Recaro autostoeltje het perfecte autostoeltje voor jouw kinderen. Begin je reis goed en ga veilig op pad met de aankoop van dit mooie en veilige autostoeltje.

 

Reacties op 'Veilig de weg op met een Recaro autostoeltje'

Reacties

Jouw naam:
asd
Zwangerschapsyoga: live en online!
  • 14 live en online lessen!
  • Wees er snel bij er is beperkt plek!
30% korting met de code BRABBELS
Lees meer
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan