Nod september - oktober - Zwanger worden forum

merel89 - schreef op 06-09 om 12:58
Voor degene die proberen zwanger te worden en hun nod in september of oktober hebben
35 antwoorden en 260644x bekeken
Froetie - schreef op 06-09 om 13:03
Hey merel, 
Ik denk niet dat het gelukt is. Ik heb ook werkelijk geen idee hoe je hem prive maakt of hoe die onder klusclubs  valt.
Nu staat die weer onder kinderwens.
Merel89isNep - schreef op 06-09 om 13:04
Gezellig zo 
Bianca - schreef op 06-09 om 15:29
Mijn NOD is op 14-09. Ik doe geen ovulatie testen waarschijnlijk 31-08 wij Ovulatie gehad. Ronde 3 na mijn miskraam op 03-06. Ik lees veel en schrijf weinig omdat ik in Mei 2020 een herseninfarct heb gehad, schrijven voor mij moeilijker is.. 
Ik ben getrouwd 42 jaar en ik heb een dochtertje van 14 maanden oud
bianca123 - schreef op 09-09 om 07:55
Ik word maandag denk ik ongesteld. Vandaag een negatieve test. Mijn volgende nod is dan 12 oktober.
Bianca - schreef op 12-09 om 11:09
Normaal ik heb voor mijn menstruatie al wat spotting, nu niet en koffie smaakt me niet.. misschien zwanger? Ik heb een lage bloeddruk en vaak duizelig.. 14-09 is NOD nog een 3 dagen wachten voor een test
Kimberdv - schreef op 13-09 om 13:28
Hallo ik klets graag mee als dat mag en ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Kimber ik ben 32 jaar en mijn man en ik zijn bezig voor een tweede kindje. Wij zijn nu 5 jaar getrouwd en 7 jaar samen, we hebben heel wat meegemaakt voordat we in relatie kwamen samen maar uiteindelijk overwonnen en een fijn leven samen met ons kindje. Inmiddels een peuter en wens voor een tweede kindje.
Dit is onze vierde maand "proberen". Ik gebruik daar ovulatietesten voor.

Zijn er meer hier met een peuter in huis? En hoe doen jullie dat met een tweede kindje?
Bianca - schreef op 13-09 om 14:45
Ik heb een dreumes in hier en ook voor tweede kindje (samen). Ik heb ook 2 bonus dochters van 8 en 11 jaar om het weekend. Ik doe geen Ovulatie testen. Nu nog niet ongesteld of voorloper morgen mijn NOD
Kimberdv - schreef op 13-09 om 14:58
Ik ben net van mijn rode duivels af, en ga dan denk ik over twee dagen weer beginnen met testen. Spannend bij jou!
 Jou bonuskinderen zijn al wat ouder dus. Hier ook een bonuszoontje van 7 die er om de twee weken is. Zoontje van ons samen is nu 3.
merel89 - schreef op 13-09 om 15:12
Kimberdv ik heb ook een peuter van 2. Wij gaan ook voor de 2e. Hoe bedoel je dat hoe doen jullie dat met een 2e kindje?
Ik gebruik al 11 rondes ovulatietesten, dit wordt de 12e ronde. Gisteren ongesteld geworden. Wanneer verwacht jij jouw eisprong en nod?
Kimberdv - schreef op 13-09 om 15:18
Leuk merel, leuke fase die twee is nee vind je ook niet? heb die hier nog vollop . Heb je een Jongen of meisje? 
Nou ik bedoel weer een baby erbij en dan een peuter ze zeggen vaak dat die omschakeling even wat hectischer is dan naar bv drie kinderen, Ik weet niet of dat zo is maar ben wel benieuwd hoe dat gaat zijn.
merel89 - schreef op 13-09 om 15:24
Kimberdv ik heb een zoon en jij? Ik vind het tot nu toe de leukste leeftijd. Baby's vind ik niet heel geweldig haha. Na 1 jaar vind ik het leuker worden en ook rustiger. Mij lijkt van 1 naar 2 ook heftig, maar daarom zijn wij ook niet te vroeg begonnen. 2 binnen 1 a 2 jaar zou me echt verschrikkelijk zwaar lijken haha. Als ik binnenkort zwanger word, dan is de jongste misschien al bijna naar school dus heb ik weer alle tijd voor de baby, dat lijkt me ook wel wat.
Kimberdv - schreef op 13-09 om 15:31
Jammer van de ongesteldheid. Ik vandaag enkel wat bruinverlies op dag 4. Verwacht pas eind volgende week mijn eisprong maar vorige keer had ik ineens een vroege eisprong en positieve test, ik begin dan ook liever vroeger met testen denk ik? Het zal nog wel wat wisselen na het stoppen van de anticonceptie. Zijn jullie er ook zo mee bezig, ik werk 3 dagen en merk dat ik op mijn vrije dagen veel informatie ga zoeken en forums bezoek 

Ik heb ook een zoontje 3 jaar en bonuszoontje van bijna 8! En wat je zegt ja, als er nu een tweede bij komt, gaat de ander naar school. 
merel89 - schreef op 13-09 om 15:36
Ik verwacht 24-26 september ergens mijn eisprong en rond 12 oktober mijn nod. Ik ben er ook wel veel mee bezig, tot de eisprong niet zo, maar daarna wel. Ik werk ook 3 dagen, des te meer tijd om ermee bezig te zijn haha.
Kimberdv - schreef op 13-09 om 15:47
Dat duurt nog even dan bij jouw merel, als je iets wilt dan kan het niet snel genoeg gaan. Ik moet wel zeggen dat ik weinig vriendinnen heb in het algemeen en de mensen die ik af en toe zie zitten niet echt in de kinderfase meer dus des te fijner om in contact te zijn zo om te tijd door te komen
Anoniem (Gast) - schreef op 13-09 om 15:53
Kimber, alleen is merel niet de juiste om mee in contact te komen.
Tenzij je graag vernederd wil worden.
merel89 - schreef op 13-09 om 16:30
Kimberdv ja klopt bij mij hebben ze allemaal al kinderen en de meeste zijn ook ouder, dus is wel fijn om zo in contact te komen. Al vind ik dit niet het fijnste forum. Dit is ook het minst actieve forum van waar ik op zit. En erg onoverzichtelijk.
Zit je nog op meerdere forums?
Kimberdv - schreef op 13-09 om 16:46
Wat bedoel je anoniem? 
Ja merel ik heb nog nooit eerder op een forum geschreven want bij de eerste was ik er niet echt mee bezig. Ik kwam toevallig op dit forum omdat ik weer eens aan het google was over het bruinverlies na de rode duivels maar zag dat er daar recent niks geschreven is vandaar . Ik zit niet ergens anders verder maar als je goede alternatieve heb voor me dan laat maar weten
Anoniem (Gast) - schreef op 13-09 om 17:35
@kimber  lees het vorige topic maar eens terug  nod augustus,
Dan snap je wel wat ik bedoel met merel  
merel89 - schreef op 13-09 om 17:53
Kimberdv ja ik vind tot nu toe elk forum nog beter dan deze haha. Al blijf ik hier ook nog wel op kijken. Maar op andere forums kan je echt op elkaar reageren, hier moet je steeds de naam typen en is onoverzichtelijk. Bij mijn eerste was ik ook nog niet met forums bezig, maar toen was ik ook al heel snel zwanger, na die bevalling nog door de spiraal heen zwanger geworden en sinds we voor de 2e bezig zijn ook al zwanger geweest, maar was niet goed helaas. Dus nu hopelijk een van de komende maanden weer zwanger. Lijkt me heerlijk om in juni/juli/augustus uitgerekend te zijn. 
merel89 - schreef op 13-09 om 18:34
Oeps
Kimberdv - schreef op 13-09 om 18:58
Ik kan niet vinden wat je bedoeld anoniem. Maar ik trek ook graag eigen conclusies en klets gewoon gezellig mee. 
Kan je hier ook prive berichten sturen merel ? Misschien kun jij me wat wegwijs maken want volgens mij is dit niet zon bekende forum omdat ik weinig reactie's lees van anderen.
merel89 - schreef op 13-09 om 19:21
Kimberdv er is een besloten forum, misschien kan je daarbij? Daar zitten ook niet veel vrouwen in, maar toch haha.
Als je met mij wil praten dan kan je dat in dit topic doen of idd via privéberichten.
Amiraa - schreef op 17-09 om 13:03
Hoi dames,

Ik wil me graag ook aanmelden. Wij zijn getrouwd en hebben hebben 2 meiden van 4 en 6 rondlopen en zijn nu sinds vorig jaar december aan het proberen. Dit is de 2de ronde na een miskraam. Dat maakt het erg spannend, want je wilt niet weer teleurgesteld worden. Maar we blijven hopen. Mijn nod is 15 september. 
Ik heb sinds een week al menstruatieklachten maar ben nog niet aan het menstrueren. Ik heb 1 dag voor mijn nod negatief getest. Dus ik had mijn menstruatie eigenlijk wel verwacht. 
Ik merk dat ik er de hele dag mee bezig ben maar toch niet durf te testen. 
Wat zijn jullie klachten voor NOD? Verder heb ik namelijk geen zwangerschapskwaaltjes. 
Succes allemaal!
Amiraa - schreef op 17-09 om 13:33
Ik kon het niet laten. Test is negatief en geen menstruatie. 
Bianca - schreef op 17-09 om 15:02
Hoi Amiraa, ik was ook 3 dagen te laat met mijn ongesteldheid. Miskraam heeft de menstruatiecyclus op zijn kop gezet, na miskraam 2x 23 dg en nu 31 dagen normaal 27 of 28 dagen. Ik was op mijn NOD misselijk.. 
merel89 - schreef op 17-09 om 15:52
Amiraa en Bianca wat jammer.. gebruiken jullie wel ovulatietesten? Want mijn cyclus is soms 26 en soms 31 dagen. Maar ik word wel altijd 14 a 15 dagen na de positieve ovulatietest ongesteld.
Bianca - schreef op 17-09 om 16:01
Ik gebruik geen ovulatietesten. 
merel89 - schreef op 17-09 om 16:02
Bianca oke ja dan is het heel normaal dat je cyclus zo wisselt.
AngelRinoa87 - schreef op 17-09 om 16:46
25 weken
Er zitten meer vrouwen in de besloten groep dan hier. En anoniem heeft gelijk!! Merel89 heeft vele maskers. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nod september - oktober' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan