Ovulatietest - Zwanger worden forum

Merel - schreef op 08-11 om 11:48
Is CD 15 normaal altijd wel je ei? De foto is best moeilijk te zien afscheiding op wit papier, maar ziet er wat romiger uit in plaats van doorzichtig plakkerig?
3660 antwoorden en 30080566x bekeken
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 11:54
Vorige maand was mijn 1e ronde weer eens sinds tijden geen ms..

Vorige maand was cd 15 positieve test en cs 16 mijn ei. Nu op cd 16 nog geen positieve test.

Sliert links is helemaal doorzichtig, de rest beetje gelig? Het leek echt een beetje op gel... 
FiFi - schreef op 08-11 om 14:49
Hey dames, 

Deze ochtend bruinig slijm bij het afvegen na het plassen. Ook wat krampen gehad net ervoor. De rest van de dag geen rood of bruin meer gezien tijdens het afvegen. Toch vermoed ik dat het de voorbode van de menstruatie is. Of is een innestelingsbloeding op dpo 13 nog mogelijk? 

FiFi xx 
Lady - schreef op 08-11 om 15:18
Oh dames... wat een vragen en problemen.. en echt heel stom..

Elisabeth93 ik kan je echt niet helpen met die afscheiding.. snap niet eens wat van mijn eigen afscheiding hihi.. ik denk zelf echt door testen en geduld hebben.


Fifi.. ik denk dat de innesteling nog wel plaats kan vinden op dpo 13. Het komt ook wel voor een vroege innesteling waarom dan geen late innesteling..?


Hier af en toe wat lichte krampjes in de buik.. borsten zijn minder gevoelig dan 2 dagen geleden.
Ben benieuwd naar morgen of zaterdag.
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 15:24
Ik snap er ook geen reet van Lady hahahahaha. Het lichaam doet maar en doet maar en doet maar
Wordt vanmiddag als het goed is gebeld door mijn arts.. kan ik het wel even aankaarten. Hoop dat ik toch nog een keer controle mag om te kunnen zien waar ik nu sta.

Het blijft spannend voor jou.. Ik duim met je mee. NOD is morgen toch?
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 16:51
Nou dames zojuist gebeld door mn eigen arts.
Ik mag woensdag langs komen voor een echo. Ze gaf aan dat ze graag minimaal 7 mm willen maar zien vaak ook vrouwen die met minder zwanger zijn geworden.

In eerste instantie mocht ik begin aankomende week al komen, maar toen ik vertelde dat ik ook nog geen positieve test in handen heb gehad zei ze doe dan maar de 2e helft van volgende week.

Ze gaf aan dat op het moment van aanmaken van het embryo het bms liefst 7 mm moet zijn, dus hele grote kans dat ik daar alsnog aan zit of zelfs overheen

Ze gaf ook aan dat als dat zo is ik niet perse aan de injecties hoef. Ik gaf aan dat ik dat geen probleem vind en dat als het nodig is dan is het nodig.

Maar goed, woensdag om 13.50 naar het ziekenhuis voor een echo en afgesproken volgende ronde toch alsnog de injecties te proberen, dat worden de gonal-F injecties.


Nancy - schreef op 08-11 om 17:00
Elisabeth, wat fijn dat je langs mag komen voor een echo! 
Hopelijk kan je de injecties nog even uitstellen,want alles is beter zonder extra hormonen.
Lady - schreef op 08-11 om 17:06
Elisabeth93..
Wat fijn dat de arts nu wel tijd voor je had! En alles uitgelegt heeft.. spannend!


Ik zit nu geloof ik op 12 dpo. En test was vandaag negatief. Tepels zijn nog steeds rood en zeer gevoelig en ben erg moe.. maar verwacht sowieso dit weekend mijn nod. En dan hopen dat de tijd heel snel gaat en dat het heel snel 27 nov is..
Heeft jou vriend trouwens zijn zaad al ingeleverd? Dat moest 1 deze dagen toch?
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 17:22
Nancy als het iedere keer maar net aan is ga ik toch liever voor de injecties. Ze zullen het vast niet voor niets voorstellen.  De injecties zijn eigenlijk hetzelfde als clomid maar dan met wat minder bijwerkingen.

Lady jammer van de test vandaag maar goed.. geen bloed geeft moed he  

13 november moet hij indd zijn zaad inleveren. Dat is de dag voor mij afspraak. Hoop dus voor die tijd al een ei te krijgen.. 
Hij mag namelijk 2 dagen niet zijn klaargekomen naja en anders pech hoor dan eventueel maar een 2e test als het niet goed blijkt.
Nancy - schreef op 08-11 om 17:29
Elisabeth, bij mij heeft Gonal F heel goed zijn werk gedaan. Mijn eitjes werden goed gestimuleerd om goed te groeien.
Hopelijk is het voor jou ook het middeltje wat je nodig hebt.
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 17:36
Ik hoop het ook!

1e ronde clomid alles perfect. 2 eitjes, cyclus 29 dagen, progesteron van 84 en geen bijwerkingen en bms op ovulatiedag 7 mm. 
Deze ronde 1 eitje, dag 16 nog geen eisprong, bms op cd 13 vooralsnog dunner en had deze ronde last van stemmimgswisselingen. 
Lady - schreef op 08-11 om 19:17
Ik weet bijna wel zeker elisabeth93 dat het gaat komen.. vandaag is mijn temp ook gezakt naar 36,8. Gisteren was het 37,2.

Ik ben wel klaar voor de nieuwe stap 27 november. Mag vanaf maandag 3 dagen aan het werk dus weer lekker veel afleiding.. merk dat ik er echt te veel mee bezig ben.. hoop door wat werk wat meer afleiding te krijgen
Lady - schreef op 08-11 om 19:28
Net bloed gespot.. helder rood.. dus ik ga door naar de volgende ronde.. lutale fase van 12 dagen!
Merel - schreef op 08-11 om 19:42
Spannend Elisabeth en fijn dat ze wat antwoorden hebben! Ben je nu opgelucht?

Lady, balen lieverd maar de 27e is over minder als drie weken! Hier volgende week weer mijn ei!
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 21:01
Ja ben zekee opgelucht merel.. voelt toch alsof deze ronde er weer toe doet.. het enige wanneer dst gevoel weg gaat is als il geen positieve test krijgt en volgende week ook niets te zien is hahaha.

Maar wellicht was de klodder van vandaag wel een voorbode dat de eisprong er aan komt  

Ahh balen lieve lady ! maar indd.. minder dan 3 weken en weer een beetje afleiding. Het komt uiteindelijk allemaal goed, voor ons allemaal ! 
Lady - schreef op 08-11 om 21:46
En het is tot nu toe nog niet heel veel bloed.. lang geen halve maand verband vol.. (halve inleg kruisje) voor 20:00 bloed gespot en net verschoond.. halve inleg kruisje vol in 2 uren.. en het valt me op dat ik altijd begin met oud bloed en dit is echt helder rood.. loop de hele avond al te zweten echt gigantisch warm.. en de tepels zijn nog steeds gevoelig/rood en opgezet..
Zit nu op 12 dpo zou dit ook een innesteling bloeding kunnen zijn.. ik hoop eigenlijks nergens meer op.. maar vind het zo vreemd.. morgen afwachten maar
Elisabeth93 - schreef op 08-11 om 22:13
Lady als je ook je temperatuur bijhoud dan zou die uiteindelijk weer moeten stijgen toch? 

Ben niet heel bekend met temperaturen maar dat dacht ik hier wel eens gelezen te hebben.
Lady - schreef op 09-11 om 08:02
Elisabeth93
Dat heb ik ook eens gelezen inderdaad.
FiFi - schreef op 09-11 om 08:10
Hey dames, hier is de menstruatie gisteren volledig doorgekomen. Op naar ronde 2 dan maar .
Het goede nieuws is dat mijn eerste cyclus na stoppen met de pil meteen mooi 27 dagen is . Hopelijk blijft dit zo. 

FiFi xx
Merel - schreef op 09-11 om 08:51
Fijn en jammer Fifi!

Lady, hoe is het bloeden nu?
Lady - schreef op 09-11 om 11:15
Merel.. bloeden is nog niet echt veel als anders.. gister was de temp 36,8 en nu is mijn temp gestegen naar 37,00. Vanmorgen wat krampen gehad..
Merel - schreef op 09-11 om 14:04
Maar niet echt doorgebroken dan meis? Bij mij zijn de eerste dagen vet veel, dan kan ik niet uit met een halve tampon!
Lady - schreef op 09-11 om 15:12
Nee merel niet door gebroken.. net weer verschoond en nog steeds niet veel. Lang geen maand verband vol.. en lekt bijna niet eens door aan de achterkant van de maand verband.
Merel - schreef op 09-11 om 22:43
Ik gebruik meestal tampons. Maar lekt het bij jou vaak door meis? Hoop zo dat het dit weekend goed zal komen! Je hebt nu een half verbandje per dag?
Elisabeth93 - schreef op 10-11 om 12:40
Nou dames ik ben blij dat ik mijn eigen gevoel volg. Het komt er aan hoor !  

Elisabeth93 - schreef op 10-11 om 15:23
En ook nog eens sneller dam verwacht ! 

Kramp is aanhoudend en erger geworden, trekt door naar mijn onderrug...
Merel - schreef op 10-11 om 23:38
Super leuk schat!
Lady - schreef op 12-11 om 08:07
Goedzo!! Elisabeth93..
Hier is inmiddels de menstruatie goed door gebroken!
Merel - schreef op 12-11 om 09:26
Balen Lady en knallen Elisabeth!
Elisabeth93 - schreef op 12-11 om 10:28
Ahh jammer Lady Had zoveel goede hoop deze maand voor je.

Hier een beetje een domper..

We hebben afgelopen donderdag gemeenschap gehad en afgelopen zaterdag op de dag van de smiley van CB weer. Wel pas echt heel laat, rond middernacht. De volgende ochtend was de test ook weer direct negatief.



Eigenlijk wilde ik gisteren nog een keer, maar het lukte gewoon niet.. We hebben het wel geprobeerd maar hij ''weigerde'' om het zo maar te zeggen. Kwam ook een beetje door mij..


Hij dacht eigenlijk weer klaar te zijn met het ''moeten'' van deze maand en gisteren einde van de dag zei ik dat ik graag voor de zekerheid nog eens wilde. Nou daar sloeg zijn mood van om kan ik je vertellen. Hij zei ook heb liever dat je het me eerder vertelt dan vlak van te voren.


Hij geeft aan dat op het moment dat het moet hij gewoon geen zin meer krijgt.. ookal wil hij het wel omdat hij weet dat het inderdaad echt wel belangrijk is om die dagen te pakken.. zijn onderbewustzijn denkt er toch ander over. We hebben 2 pogingen gedaan, maar helaas zonder resultaat.
Wellicht spelen er nog wat meer zenuwen mee.. morgen moet hij zijn zaad inleveren.

Ik hou mijn hart vast.. dit is pas de 2e keer dat het ''moetjes'' zijn.. wat als het nog heel lang gaat duren.. Ik heb al aangegeven dat als het echt een probleem gaat worden we eventueel kunnen vragen dat het zo niet werkt en we misschien direct over kunnen op inseminatie. Hij gaf aan dat ik dat echt niet moet doen als het niet nodig is, omdat het geen pretje is. Hij zei zelf, als het echt een probleem wordt gaan we gewoon naar de arts en vertellen we dat het zo niet werkt en er eventueel een pilletje voorgeschreven kan worden om het een handje te helpen .


Ik hoop dus dat het voldoende is geweest.. Ergens weet ik wel dat op dag dag van de positieve test voldoende zou moeten zijn, maar ergens ben ik ook de hoop voor deze maand alweer verloren.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan