Ovulatietest - Zwanger worden forum

Merel - schreef op 13-09 om 16:51
Lady, wat super vaag joh! Zo lijkt het inderdaad of je ei nog moet komen, vooral omdat ze zw test negatief was vanmorgen. Als hij morgenochtend een beetje oploopt... klussen kan geen kwaad lieffie, maar heb je ook vruchtbaar slijm dan?
3660 antwoorden en 29942738x bekeken
Elisabeth93 - schreef op 13-09 om 17:41
Prachtig om te zien kimberly 

Na 10 maanden achter gekomen dat ik pcos heb. Nu 1e ronde met clomid. Hoop dat het zijn positieve uitwerkingen heeft bij mij. Zit voorlopig nog 8 dagen aan de provera dan binnen 7 dagen een menstruatie en dan aan de clomid. Ergens vanaf 2e of 3e week oktober kan ik op het wachtbankje.

Wel gek idee hoor.. heb nu het gevoel alsof ik pas voor het eerst echt een poging waag..
Chiara - schreef op 13-09 om 19:05
Super mooie testen Kimberly! Ik ben nog helemaal niet overtijd  ik zit nu 2 dagen voor NOD. 
Ik kan idd de cb wel doen, maar heb er nog 2 van de kruidvat, dus die doe ik morgen en overmorgen, kijken of t streepje wat dikker word, en dan de cb haha.
Elisabeth, heb je al wat minder last van de vermoeidheid enzo ?
Elisabeth93 - schreef op 13-09 om 19:47
Chiara indd wel iets minder vermoeid maar wel wat vaker vervelende krampen in mn buik 
Chiara - schreef op 13-09 om 19:57
Ohh das wel vervelend .  Hopelijk word dat ook snel minder !
Elisabeth93 - schreef op 13-09 om 20:01
Vast wel. Ben eigenlijk ook wel weer blij om iets van een komende menstruatie te voelen hahaha. 18 mei mn laatste ms gehad.
Chiara - schreef op 13-09 om 21:35
Pff.. das even geleden idd. En is ook logisch, als je weer je ms gehad hebt kun je ook weer beginnen !
Chiara - schreef op 13-09 om 21:42
Pff.. das even geleden idd. En is ook logisch, als je weer je ms gehad hebt kun je ook weer beginnen !
Elisabeth93 - schreef op 13-09 om 21:59
Zeker weten ! Kijk er ontzettend naar uit.
Lady - schreef op 13-09 om 23:06
Ben benieuwd wat de ovu testen morgen gaat doen! Kan bijna niet wachten
Nola - schreef op 13-09 om 23:17
Heeeeel spannend lady !! 
Chiara - schreef op 13-09 om 23:28
Hopelijk morgen een positieve ovu test Lady!!
Lady - schreef op 13-09 om 23:58
Ja chiara.. maar wat zou het dan wezen.. een eisprong? Terwijl ik mijn menstruatie nog niet heb gehad terwijl ik die gehad moeten hebben.. ppff.. of zou de ovu test eerder zijn dan een zw test?
Tooby - schreef op 14-09 om 00:03
Het kan natuurlijk ook zijn dat je wel een eisprong hebt, maar geen menstruatie.
Chiara - schreef op 14-09 om 00:13
Ja wat Tooby zegt. Of gewoon een heeeele late eisprong?
Chiara - schreef op 14-09 om 00:15
Ja wat Tooby zegt. Of gewoon een heeeele late eisprong?
Trees87 - schreef op 14-09 om 07:27
Of een cyclus overgeslagen....  en dat ie ondertussen al opnieuw begonnen is ... wie zal het zeggen  
Ik ben ook wel benieuwd naar je ovutest. 
Lady - schreef op 14-09 om 09:00
nou dames de test van zonet! Hij is nu echt positief donkerder bij mij worden ze nooit helemaal.. als het de eisprong is zou die morgen weer lichter moeten worden.. ben benieuwd.. maar vind het wel vreemd want ik heb helemaal geen afscheiding..? Als ik mijn urine bekijk in een potje zitten er wel witte vlokjes in de urine.. geen slierten maar soort pikksels.. normaal heb ik rond mijn eisprong wel afscheiding... ik ben nou al benieuwd naar de test van morgen.. misschien dat ik er vanavond nog 1 doe want die moet dan al lichter zijn dan deze en morgen zo goed als negatief.. de testen nemen rond mijn eisprong heel snel weer af.
Merel - schreef op 14-09 om 09:07
Wat super vaag Lady! Ben je niet gewoon zwanger of heb je wel echt je ei deze maand gevoeld en gemerkt aan je afscheiding? Toen ik zwanger was had ik die dagen rond nod een menstruatie achtig gevoel, duizelig, gespannen borsten, beetje paars/blauwe schaamlippen en dus die klodder afscheiding. Iets wat je herkent meis? Ik duim!
Chiara - schreef op 14-09 om 09:16
Huuhhh.. vreemd zeg. Zoals merel zegt, misschien dan toch?
Elisabeth93 - schreef op 14-09 om 09:21
Lady, ontzettend vaag !

Of je hebt inderaad een cyclus over geslagen.. of je lichaam denkt nog steeds laat ik eens lekker dwarsbomen en weer eens een hele lange cyclus worden.

Zoals ik gisteren ook al zei, het kan ook zo zijn dat je eerder een eitje hebt gehad die niet kon springen en dan nu uiteindelijk wel... Benieuwd naar de volgende testen.

Als de testen een week lang zo donker blijven, en zw negatief, zou ik toch een bloedtest vragen .
Chiara - schreef op 14-09 om 09:21
Huuhhh.. vreemd zeg. Zoals merel zegt, misschien dan toch?
Lady - schreef op 14-09 om 09:33
Merel,, ik kan alles weer opnieuw gaan vertellen en typen.. maar zekerheid krijg ik er niet mee.. ik weet zeker dat ik mijn eisprong gehad heb ook aan mijn afscheiding te zien en bruin/slijm afscheiding erna.. krampen en steken.. wat moet dit dan anders geweest zijn? 

Elisabeth93 het kan echt zoveel zijn.. ik heb geen flauw idee meer.. ik test rustig door.. en als ze positief blijven dan toch maar eens bezoek aan de huisarts brengen..

Chiara,, aan alles wat ik gevoeld heb zou je bijna niet anders denken dat het raak is,, maar dan de zw testen dat die negatief zijn begin ik toch te twijfelen.. we wachten maar af.. 

Ik heb mijn man er nu er ook bij betrokken en hij wil alle ovulatie testen die ik doe, wil hij zien.. als de testen maandag nog zo zijn doen we een zw test opnieuw.. is deze negatief ga ik een week door met ovu testen en dan weer eens testen.. mocht dit allemaal op niks uit lopen gaan we naar de huisarts..
Chiara - schreef op 14-09 om 09:39
Kan je dan 2 x een eisprong hebben zonder menstruatie ? Als dat zo is, is dat t misschien wel? Ons lichaam is echt bijzonder, maar op dit soort momenten mega vervelend !
Chiara - schreef op 14-09 om 09:47
Ik heb zojuist weer een rest gedaan. Hij loopt (langzaam ) op.
Elisabeth93 - schreef op 14-09 om 09:48
Heel vreemd...

Ik kan  me er wel een klein beetje in vinden ivm met mijn cyclus vanaf mei.
Ik bleef ovulatietesten doen en 8 dagen lang was deze echt donker tot aan knallend... zwangerschapstesten bleven negatief en menstruatie bleef uit. Gegeven moment na 8 dagen dacht ik, probeer een ander merk ovulatietest. Deze was direct zo goed als wit. Daarna ben ik ook gestopt en heb ik gewacht op mijn menstruatie, die ik tot op heden nog steeds niet heb gehad. Wel had ik voor of na een van die dagen dat die ovulatietesten donker waren ook 2 a 3 dagen bruin/slijm achtige afscheiding en een soort rozig gelei bolletje (om maar even in de details te treden). Ik ging er dus vanuit dat ik een eisprong had gehad en mensen hier gaven ook aan dat dat een eisprong bloeding kon zijn geweest. Maar goed.. menstruatie is al die tijd tot aan nu uitgebleven.

Weet niet of je je dat nog kan herinneren? Dat heb ik toen ook hier geplaatst als het goed is. Foto's zijn nog op mijn profiel te vinden.

Ik snap dus heel goed dat je nu zo onzeker bent en meer duidelijkheid wilt.. helaas kunnen wij jou dat hier niet geven en jij jezelf op dit moment ook niet.. Het vrouwen lichaam is heel apart en doet maar waar het zin in heeft Helaas zit er niet meer in dan wachten.. geduld wordt zo aardig op de proef gesteld. Probeer jezelf niet gek te maken en er iedere minuut van ieder uur mee bezig te zijn (ik weet het.. moeilijk.. ik kon het op dat moment toen ook moeilijk los laten). Ik merkte gewoon aan mezelf vooral, en jij misschien nu ook wel, dat het naar het toilet gaan ook een soort obsessie werd.. Ik ging expres vaker naar de WC en bij ieder keer dat ik ging afvegen even grondig het papiertje inspecteerde. Als je het echt niet vertrouwd en je bent er klaar mee, gewoon de huisarts bellen en eis dat er naar je geluisterd wordt. Ongeacht het verleden.. de doktoren zijn er om mensen te helpen en als jij op dat moment hulp wilt omdat je er ongelukkig van wordt, dan moet jouw huisarts er voor je zijn! Goed voor jezelf opkomen hoor.. ze wimpelen mensen veel te vaak makkelijk weg.

Heel veel succes en sterkte lieve Lady.. Ik hoop dat je dan toch ineens weer een wat langere cyclus hebt of er 1 had over geslagen en dat je vandaag/morgen je mooie ei hebt met een goede afloop!
Lady - schreef op 14-09 om 09:55
Elisabeth93.. ja dat weet ik nog! Zat daar gister avond ook aan te denken.. inderdaad net wat jij zegt ik kan niet meer dan afwachten.. we zullen zien.. als er verder niks uit komt bel ik inderdaad de huisarts op en zullen dan ook luisteren want dat eis ik gewoon.. maae goed deze week genoeg afleiding dus we zien wel.. dankjewel elisabeth93.
Ik houd jullie op de hoogte!
Elisabeth93 - schreef op 14-09 om 10:03
Helemaal goed meis. We houden je in de gaten hier Veel plezier met de afleiding deze week!
Merel - schreef op 14-09 om 10:38
Zo is het Lady, afwachten en duimen! Hoe ging eigenlijk het afzwemmen van je meisje? Of heb ik dat ergens kunnen lezen?
Kimberley - schreef op 14-09 om 11:01
Hij loopt inderdaad op Chiara, wel langzaam maar dat is niet erg iedereen maakt op eigen tempo HCG aan. Je kunt eigenlijk de cb test doen hoor met deze testen.

Elisabeth kan me echt voorstellen dat je nu pas het gevoel hebt dat jullie er 1000% voor kunnen gaan. Ik zie het ook positief in! Jij onderneemt tenminste meteen stappen omdat je het zo graag wilt, tegenwoordig kom je met een beetje hulp overal en daar is niks mis mee. Je bent niet de enige vrouw! Binnenkort heb je een positieve zwangerschapstest in je handen. Na het seksen even de benen omhoog voor 5-10 minuten, kussen onder je kont en daarna pas plassen. Ik weet niet of het helpt maar ik was zeg maar eerst zes maanden van de pil af zonder te proberen omdat ik mijn cylcussen wel wilde weten en ik zou in december onder het mes gaan en dat had niet gekund als ik toen zwanger zou zijn dus bewust hebben we toen niet gesekst rond de eisprong en/of met condoom anders. Na december zijn we er meteen volle bak voor gegaan en toen ben ik eigenlijk die drie rondes lang met de benen omhoog gegaan en twee rondes raak gegaan.. dus baat het niet dan schaadt het niet!

Lady, test ook nog even einde van de middag met een ovu test want vaak willen ze nog heftiger knallen op de dag zelf dan weet je zeker dat je ei gaat springen vanavond of vannacht.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan