Ovulatietest - Zwanger worden forum

Lizzy - schreef op 21-08 om 16:39
@Elisabeth, ze gaan dan aanstaande dinsdag gewoon een echo maken? Je weet dan direct hiervan het resultaat?
3660 antwoorden en 30081056x bekeken
Elisabeth93 - schreef op 21-08 om 17:36
Als het goed is wel Lizzy. Een inwendige echo zodat ze alles van binnen kunnen bekijken. Geen idee wat "alles" precies inhoud en als het goed is krijg ik gelijk te weten ook wat.

Ik laat het maar gewoon op me af komen en zie het dan wel.
Lizzy - schreef op 21-08 om 18:31
Je hebt in ieder geval al het gevoel dat je een stapje zet ipv gewoon af te wachten. Ik had vandaag weer zo een dag waar ik geen confrontatie met zwangere kon verdragen 
Elisabeth93 - schreef op 21-08 om 20:48
Dat idee alleen al vind ik heel fijn inderdaad ! Mag hopen dat ik ons toekomstige kleine wondertje over max 2 jaar in mn armen mag hebben . Verlang zo naar onze 1e baby. Verlangen wordt met de maand meer. 

Oh heel frustrerend zo dag... weet er zes van. Op mijn werk zit er iedere dag 1 tegenover mij. Nog 3 weken dan gaat ze met verlof. Mijn kapster is zwanger en mijn nicht is zwanger. Overal om me heen. Soms ook van die dagen dat het extra opvalt hoeveel er zwanger zijn op werk in het gebouw zie ik ze nu zovaak... 

Af en toe zo een dag moet kunnen hoor meis, onze tijd komt ook ! Is dit voor je 1e kindje?
Lizzy - schreef op 21-08 om 21:22
Nee, op de foto zie je mijn eerste kindje Esmee. Zij is 12/10/2017 stil geboren op 25weken door zwangerschapsvergiftiging. En het is gewoon zo moeilijk... normaal had ik een baby van 7maanden nu... ik ben bevallen, mijn kind vastgehad, ... de leegte dat er dan achter blijft is heel zwaar... 
Elisabeth93 - schreef op 21-08 om 21:26
Oh jeetje meis.. geen woorden voor, wordt er gelijk stil van..
Sinds wanneer proberen jullie het weer en wordt je dan extra in de gaten gehouden? 
Lizzy - schreef op 21-08 om 21:30
Ik ben nu aan ronde 4 bezig dus ik heb al 3 keer mijn menstruatie gehad. Ik ben eerst lichamelijk moeten genezen en dan heb ik emotioneel de zwaarste klop moeten verwerken. Ik denk niet dat zoiets ooit een plaats krijgt maar ik kan het wel al los van elkaar zien. Als ik nu zwanger ga zijn ga ik normaal om de 2 weken op controle moeten gaan
Elisabeth93 - schreef op 21-08 om 22:23
Dat is ook meer dan logisch. Denk indd dat het nooit echt een plaats zou krijgen.. maar ik vind het heel sterk van jullie ! 
Merel - schreef op 21-08 om 22:24
Fijn nieuws Elisabeth! Ik hoop dat ze je goed bekijken en je goed nieuws krijgt! Maar jou gunnen we allemaal zo snel mogelijk een gezond wondertje Lizzy!
Gul - schreef op 21-08 om 22:32
Hey dames! Wegens mijn vakantie heb k helaas niet meer kunnen reageren (voor de mensen die mij nog kennen). 

Even in het kort. Begin aug. voor de 4e ronde getest met de ovulatie testen. Dit keer gekozen voor cb digitaal omdat de streepjes testen ons te ingewikkeld werden. Na een aantal dagen testen kreeg ik ineens op 4 aug. een smiley. Dit was cyclusdag 17. Op 1, 3 en 4 aug. hebben we geklust. Op 5 aug. had ik geen smiley meer, heb volgens mij een korte LH- piek.. 
 

Afwachten duurde weer veel te lang, maar goed.. 

Op 15 aug. smaakte mijn koffie waar ik normaal gesproken gek op ben niet meer en dit gaf me ergens hoop. Op 16 aug. was ik al mijn geduld kwijt en heb een vroege test van 6 dagen gedaan.. spier spier wit.. op 17 aug nog een vroege test gedaan en zag met de beroemde flits aan methode een super vaag streepje.. Hierna heb k nog 3 dagen lang een vroege test gebruikt.. Ik zag steeds iets meer en op 20 aug. een extra test van cb digitaal gebruikt en ja hoor... Zwanger! Ik zag 1-2 erbij staan. Na 4 maanden was het gelukt! Als alles goed verloopt krijgen we ons 2e kindje. 

Momenteel voel k heel ver weg iets van misselijkheid en een overdreven duidelijke druk in mijn onderbuik. 

Voor alle dames die bezig zijn wil k de ovulatie testen van cb aanraden. Ze zijn wel duur, maar wel waard omdat het minder stres oplevert.. 

Mochten jullie nog vragen hebben barst maar los???? 
Merel - schreef op 21-08 om 22:40
Gul wat leuk, van harte!!!! Zoveel vragen natuurlijk; naast de testjes wat was de methode om zwanger te raken als je dat durft te vertellen? En wat voelde je allemaal, borsten, misselijk, afscheiding, reuk?
Gul - schreef op 21-08 om 23:06
Hey Merel, Dank je wel! 
Ik had niet echt een bewuste methode, maar was heel erg opzoek naar mijn eisprong. In de rondes hiervoor hadden we de streepjes testen gebruikt en  vaak genoeg gekust. Ik had wel keer op keer het gevoel dat k mijn eisprong net had gemist of niet kon vinden. Vandaar overgestapt op cb testen. Ik heb geprobeerd om op zelfde tijdstip te testen, dit was rond 18.00 uur, maar op 4 aug. heb ik het laat in de avond/ nacht getest rond 24:00 uur en toen zag k een smiley. De volgende dag weer om 18:00 uur getest en was het negatief. Verder hebben we het op de ouderwetse manier gedaan.. vrouw onder man boven zeg maar.. Ik bleef wel ong. 10 min liggen met mijn benen tegen de muur aan Leuke houding, maar niet heus! Op 4 aug. was k zonder reden best wel gevoelig en emotioneel. Normaal ben k dat totaal niet. Niets gevoeld aan mijn borsten. Ik had wel ineens iets meer witte afscheiding (dik), dit was op 14 aug begonnen. Misselijk was k niet echt alleen was mijn koffie niet meer lekker
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 10:21
Gul wat een ontzettend goed nieuws ! Van harte gefeliciteerd meid.

Ik word ook gek van de streepjes...  maar vind de cb te duur om iedere dag te doen, zeker nu ik ineens een verstrooide cyclus heb haha. 

Ik heb ze thuis wel liggen, maar gebruik ze alleen als ik twijfel.. heb de sensitest testen en als ik denk nou is dit het of niet dan wil ik er nog een cb test naast doen. Pas deze maand met de cb begonnen.. Helaas nog niets gevonden
Lizzy - schreef op 22-08 om 10:25
Hey Gul, proficiat!!! Ik heb deze maand de eerste keer de ovulatietesten gebruikt met streepjes en dit gaf me wel een beetje rust maar niet genoeg. Daarnaast hou ik ook mijn temperatuur bij en daar wordt ik pas gek van!Indien ik deze ronde geen goed nieuws krijg overweeg ik ook de CB testen. Dan ben je echt zeker met het resultaat e?
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 10:43
ik overweeg trouwens om ook de gevoelige testen van CB te bestellen.. Die geeft 4 van je meest vruchtbare dagen aan geloof ik.. Stel je hebt maar heel kort een piek op de gewone en je bent bang dat je hem mist, heb je met deze toch iets meer kans denk ik?
Tooby - schreef op 22-08 om 11:02
Gewoon gevoelige goedkope stripjes halen, zijn net zo goed! Vind die toch altijd nog het prettigste. Wel even wennen om dan zo lang "bijna je ovulatie" te hebben, maar het is in ieder geval niet binnen 2 dagen wit en dan knaltest.
Lizzy - schreef op 22-08 om 11:06
ik overweeg het omdat ik denk dat het mij rust in mijn hoofd ga geven. Geen getwijfel over wel of niet een piek... Bij cb krijg je gewoon een smiley dacht ik? Pffff vandaag weegt het wachtbankje echt door... 
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 11:18
wanneer is je NOD Lizzy?

Klopt tooby, scheelt wel in de portemonnee haha. Maar ik wil het toch eens een ronde proberen met de CB. Ik heb soms ovu testen gehad dat ik dacht is deze positief of niet.. dan is het altijd prettig om een bevestiging te krijgen met een smiley of geen smiley. Dan kan je er namelijk niet omheen haha.

Ik ben nu nog aan het testen met sensitest al vanaf 3 augustus... en nog steeds geen piek gevonden. Worden licht en donker en licht en donker .. ga zo maar door. Als ik nou eens gewoon ongesteld werd.. dan kon ik een nieuwe ronde beginnen. Zo benieuwd dinsdag naar de echo.
Tooby - schreef op 22-08 om 11:20
Ja dat snap ik wel ja! Alvast veel succes met de echo, ben heel benieuwd of ze een oorzaak kunnen vinden, hopelijk een simpele  
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 11:23
@ Tooby, dankjewel! Ja hoop het ook.. De huisarts had het er gisteren over dat er best een eitje kan zitten dat op springen staan, maar niet lukt. En dat als het dan eenmaal knapt ik echt heel heftig kan gaan menstrueren. Ben dus wel voorbereid.

Heb al zo een 2 weken krampen op en af..
Lizzy - schreef op 22-08 om 12:31
Mijn NOD is 4 september als ik rekening hou met 28dagen. De app die ik gebruik berekent automatisch mijn cyclus en geeft 26dagen weer. Dan is mijn NOD natuurlijk vroeger. Vorige maand was het echter 30dagen en dan is mijn NOD weer later... wanneer zou jij testen?
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 12:38
ik zou dan uit gaan van de 30 dagen weet je bijna zeker dat je goed zit. Heb je symptomen waarvan je denkt goh...
Lizzy - schreef op 22-08 om 12:45
Dan mag ik pas testen op 06/09! Mijn man is er smorgens niet en hij wil samen testen dus kan ten vroegste dan zaterdag... ik weet niet of ik symptomen heb. Ik ruik anders al goed maar heb nu idee dat ik nog beter ruik op sommige momenten. 
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 12:46
Oh balen! Dan zou je eventueel een early test alsnog op de 4e kunnen doen?
Nola - schreef op 22-08 om 12:51
Van harte Gul ! Dat is goed nieuws  
Ik had een tijdje de gewone dipsticks van 2-besure, maar ik heb later de extra gevoelige genomen! Die werkte voor mij perfect ..
Lady - schreef op 22-08 om 13:00
Van harte Gul! Geniet er van!
Paar dagen rustig geweest! Drukke dagen gehad.. ik zit nu een dag voor mijn eisprong.. 24ste vertrekken we naar ameland voor 4 dagen! Vandaag proberen te klussen en morgen weer.. 24ste lukt niet omdat we dan met meerdere personen in een caravan slapen.. zou deze dagen voldoende kunnen zijn..
Lizzy - schreef op 22-08 om 13:18
@Elisabeth, mijn man en ik hebben beslist om maandag 03/09 's morgen te testen. Nog 11dagen...
Merel - schreef op 22-08 om 13:45
Spannend Lizzy!
Elisabeth93 - schreef op 22-08 om 15:57
@lady dat zou voldoende moeten zijn hoor! Nu lekker genieten van de vakantie xx

Spannend Lizzy! Je houd ons wel op de hoogte he

Sinds vanmiddag ontzettende steken links wordt er af en toe beetje naar Van..  heb het nu nog steeds.. 
Lizzy - schreef op 22-08 om 16:00
@Elisabeth, natuurlijk hou ik jullie op de hoogte! Ik had ook privé berichtje gestuurd maar dit is niet aangekomen? Steken langs de linkerkant, misschien dan toch eisprong?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan