Ovulatietest - Zwanger worden forum

Nola - schreef op 13-06 om 15:23
Jaaaa ik was zo verbaasd dacht huuhhhh heb net me ei gehad en nou zo snel alweer??? Maar klopte echt! En ik dus wachten op me ongi.. maar die bleef weg!
3660 antwoorden en 29922324x bekeken
Nola - schreef op 13-06 om 16:28
Ik heb natuurlijk nog ovu testjes liggen, voor de “lol” even een gedaan.. het klopt dus echt dat ze mega positief uitslaan als je zwanger bent!
Kimberley - schreef op 13-06 om 16:56
Jaa haha! Ik had dat dus ook, grappig he? Zo zie je maar weer!
Lady - schreef op 13-06 om 17:06
Kimberly het kan echt 2 kanten op daarom ga ik deze 4 testen ook opmaken nu.. om te kijken misschien wordt die duidelijker.. ik heb nog nooit afscheiding na menstruatie gehad.. en alle symptomen blijven gewoon vreemd.. dit is nu echt de 3e keer dat ik afscheiding ontdek.. ik heb trouwens nooit last van afscheiding voor de vruchtbare dagen. Dus ik denk dat het sowieso niks met een eisprong te maken heeft.. maar het kan maar zo.. we wachten rustig af. Meer kunnen we niet doen.
Lady - schreef op 13-06 om 17:08
Wat grappig. Dan maar afwachten dus als de ovutesten donkere wordt deze dagen hihi
Kimberley - schreef op 13-06 om 17:09
Ja het zou inderdaad kunnen hoor.. ik had het de eerste maanden van mijn ontregelde cyclussen ook niet ik kreeg t pas der laatste drie rondes voor mijn zwangerschap. Misschien begint je cyclus weer op gang te komen maar wat je zelf zegt het kan twee kanten op gaan...
Lady - schreef op 13-06 om 17:14
Ook al zal deze ronde geen zwangerschap wezen (waar ik nu wel wat aan begin te twijfelen negatief dan) en mijn menstruatie weer normaal is dan ben ik al heel blij weet je ook waar je aan toe bent.. vind die lange cyclus maar niks.. misschien heb ik deze klachten nu ook wel zodat mijn menstruatie eerder komt. Als je het zo bekijkt vind ik beide best of mijn ouwe cyclus weer of tochh een zwangerschap.. zou anders niet weten waarom ik deze klachten heb meestal heb ik dit voor mijn menstruatie.. en misschien omdat ik het nu eerder ga worden wat ik hoop was de laatste keerr daarom ook wel korter
Ka - schreef op 13-06 om 20:01

ovu testen vandaag lopen duidelijk af denk ik  had vanmiddag rond 11 uur ook plots heftige 'steken' of buikpijn, niet gelijkaardig met krampen van naar de wc moeten ofzo.. dus ik vermoed dat toen mijn eitje gesprongen is, de pijn is nu in elk geval weg.
Elisabeth93 - schreef op 14-06 om 14:03
Hoi dames,

Ik was eigenlijk van plan niet meer op het forum te schrijven, maar nu mijn NOD nadert ben ik toch wel weer heel zenuwachtig..

Dit was een aparte maand. Vorige cyclussen duurde 31 dagen en altijd mijn ei gevonden.. Deze maand heb ik geen idee wanneer mijn ei was. De week dat ik vruchtbaar was (of zou moeten zijn??) hebben we wel seks gehad.. maar goed geen ei gevonden. Ik gebruikte de testen die ik altijd gebruikte en wel 8 dagen lang waren ze vrij donker, tegen knaltesten aan. Op een gegeven moment op dezelfde dag een andere merk test gedaan, van de action en toen nauwelijks een streep. Dus geen idee of ik ineens heftig reageer op die van de etos, maar goed. Ook had ik deze maand een paar dagen voorde datum dat mijn eisprong zou moeten zijn bruin/roze afscheiding.. ook nog nooit eerder gehad.
Normaal is dus ook altijd mijn menstruatie 14 dagen na de eisprong, vrijwel bij iedereen. Maar omdat ik niet weet wanneer mijn ei was weet ik dus ook niet wanneer ik mijn ms moet verwachten waardoor ik extra zenuwachtig ben.. Ik ga voor mezelf uit van mijn laatste cyclus en dat zou dan dus a.s. maandag moeten zijn. Ik probeer er niet mee bezig te zijn en het van me af te zetten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan zeker als je deze maand zo een rare cyclus hebt gehad.

liefs,
Lady - schreef op 14-06 om 20:51
zou het dan toch? Zou mijn eisprong deze maand dan toch eerder komen? Dat betekent het dan misschien toch dat ik mijn ouwe cyclus weer terug krijg. Zwangerschap is uitgesloten!! Net tegelijk een test gedaan met de ovutest en die is negatief. 
Lady - schreef op 15-06 om 10:43
ik ben zo blij! Kan wel een gat in de lucht springen hahaha.. ik heb nog nooit zolang ik aan het testen ben na de miskraam nu dus de 6e ronde zo'n positieve test in handen gehad en dat op een cd 18.. volgens mij kan hij nog iets donker dus vanmiddag even weer testen.. maar wanneer nu gezellig maken?
Lady - schreef op 15-06 om 10:45
Oh ja vergeten in de vorige bericht vandaag ook last van vrij dikke afscheiding!
Nola - schreef op 15-06 om 11:00
Aaaaaah lady wat fijn voor je!! Ik ben er nooit zo goed in om te bedenken wanneer gezellig maken t beste is, dus ik hoop dat er gauw iemand antwoord voor je!

De dagen lijken zooooo langzaam te gaan tot de eerste echo.... pffff moet ik dit nog 3 weken volhouden ...
Lady - schreef op 15-06 om 11:08
Iamnola! Dankjewel! Is hij echt positief? (ik kan hey niet geloven)
Spannend he.. ik kan me voorstellen dat het heel lang duurt.. bij onze dochtertje was ik bijna te laat voor de eerste echo.. was toen al 9 weken zwanger toen ik een test deed. Normaal gesproken gaan de weken snel voorbij maar als je ergens op zit te wachten duurt het zo lang! Ik kan helaas niks anders zeggen dan even geduld hebben.. anders proberen om leuke dingen te doen shoppen ofzo hahaha.. tegenwoordig hebben ze leuke babykleding!
Elisabeth93 - schreef op 15-06 om 11:12
Hoi lady ik zou het gewoon gezellig maken als je zin hebt. Ik denk dat de test nog wat donkerder kan hoor, maar dat het er aan komt is zeker ! Super fijn voor je  

Lady - schreef op 15-06 om 11:17
Dankjewel elisabeth93 dat doen we sowieso zeker.. ik sta er helemaal een beetje versteld van! 5 rondes na mk een cyclus gehad van 56 dagen, ik dacht hier komt nooit weer een einde aan. Ik heb net even berekend als hij morgen helemaal positief is dan 14 dagen erbij op kom ik op een cyclus van 34 dagen.. (als het dan komt) kan me er niet helemaal bij...
Elisabeth93 - schreef op 15-06 om 11:21
Gezien mijn rare cyclus denk ik dat ik wacht tot eind volgende week met testen mocht ik dan nog geen menstruatie hebben. 
Gezien mijn testen waardoor ik het dus niet weet.. Welke testen is positief vind:
- 31 mei, nod gisteren ( geen ms gezien)
- 2 juni dan, nod morgen
- 6 of 7 juni, nod 20 of 21 hahaha.
Gisteren wel links wat steken enzo dergelijke zou eventueel volgens berekening innesteling kunnen zijn, maar goed ik wacht dus nog een week  
Lady - schreef op 15-06 om 11:26
Jeetje elisabeth93 dat wordt spannend zeg! Helaas kan ik je ook niet helpen met welke positief is. Volgens mij zijn ze allemaal positief.. in jou geval had ik (stuk ongeduld wat ik ben) al een zw test gedaan hahaha. Ik duim voor je!
Lady - schreef op 15-06 om 11:33
deze foto is beter te zien. De verkeerde foto hier boven geplaatst
Happy girl - schreef op 15-06 om 11:54
Berekenen jullie je NOD op basis van eisprong of eerste dag laatste ms?
Want vorige maand was mijn cyclus maar 26 dagen ipv 28 maar eisprong was exact na 14 dagen.

Ik reken deze maand dus terug op 28-29 dagen cyclus want eisprong was na 14-15 dagen deze keer...
Maar nu heb ik vandaag ms krampen en mijn NOD is pas dinsdag... 
Elisabeth93 - schreef op 15-06 om 11:56
Happy Girl, ik doe vanaf eisprong, maar dat ligt wel aan je luteale fase hoe lang die is. Gemiddeld genomen is die 14 dagen. Dus als je eisprong bijvoorbeeld 11 juni was, dan 14 dagen erbij en dat is dan je NOD.
Lady - schreef op 15-06 om 11:58
Ik reken de nod altijd vanaf de dag van de eisprong. 14 dagen tel ik erbij op en dan hopen dat het dan ook zo is
Elisabeth93 - schreef op 15-06 om 12:01
@lady ik denk dat je binnen nu en 3 dagen je knaltest hebt haha.
Lady - schreef op 15-06 om 12:15
Haha elisabeth93 we gaan het zien.. spannend!
Happy girl - schreef op 15-06 om 12:33
oke, in dat geval even een andere vraag:
tot nu toe was mijn lf altijd 14 behalve vorige maand toen was ze maar 11.
Ik ben echter die dag, absurd ver gaan wandelen. Alles deed pijn, mijn lies, mijn onderrug,... ik heb een pijnstiller moeten nemen omdat ik niet meer kon en ik heb echt geen lage pijngrens.
Kan het zijn dat ik over mijn punt gegaan ben en daardoor mijn regels uitgelokt heb? Mag ik dan vanaf nu gewoon 14 dagen erbij optellen? 
Het was niet de bedoeling om zo ver te gaan wandelen trouwens maar we moesten gewoon ook nog terug...
Kimberley - schreef op 15-06 om 13:29
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Ja die komt eraan Lady, hij kan iets donkerder maar bij jou issie vaak niet heel knallend toch? Maar misschien omdat je cyclus weer op gang komt zal je ei misschien ook beter springen en je test ook donkerder worden? Ik zou, zoals ik heb gedaan, twee dagen voor je eisprong, op de dag van eisprong niet want dan kan het zaad herstellen, de dag er na weer wel na je positieve test  Maar Iamnola deed t weer op de dag van de positieve test en we zijn beide zwanger bij mij deed ik het zo want ik las overal dat je zo drie kansen hebt liggen. Het is gelukt!

Ik ben echt heel blij voor je en zou het sowieso vanavond gezellig maken oja en echt even je blaas legen nu, niks meer drinken en over twee uur weer testen!
Nola - schreef op 15-06 om 13:59
Jaaa lady! Hij komt er echt aan nu.. zo fijn 
Nola - schreef op 15-06 om 14:01
Ja echt wel lady! Hij komt er echt aan nu, zo fijn voor je!!!!

Jaaaa dat wachten is killing... ik zit stiekem al te kijken naar baby kleding en spulletjes, maar ik durf nog niet te kopen !? Ik lees zulke nare dingen op internet pffff ik ben zelf een beetje bang voor de eerste echo...  ik moet echt stoppen met dingen op te zoeken op internet! Hihi 
Lady - schreef op 15-06 om 14:06
Kimberly... maar dat is toch ingewikkeld? Vanavond gezellig maken en als die morgen positief is dan niet en die dag erna wel? Die andere rondes waren ze inderdaad niet donkerder.. maar ja zoals je nu zelf zegt zou het nu wel donker kunnen worden.. ik hoop dat mijn man vanavond niet al te moe thuis komt..! Ik ben zo happy hahaha.. lijk wel een klein kind hihi. Grapje.. maar het geeft nu wel meer zekerheid. Ben hier al heel tevreden mee. Heb mijn blaas net geleegd dus kan tegen 16:00 uur testen! 
@iamnola jaa ben ook ontzettend blij.. eindelijk iets positiefs! Was zo klaar met die lange cyclussen. Hoop dat dat nu ook gewoon goed komt en op orde komt. Ben benieuwd 14 dagen na de positieve test.
Lady - schreef op 15-06 om 14:11
Iamnola je moet meer gaan genieten en niet alles opzoeken op internet.. echt.. gewoon relaxed en niet bang zijn.. echt gaan genieten. En zeg nou zelf een leuk babypakje kopen kan geen kwaad... het kan altijd van pas komen.. en dat komt het nu bij jou.. echt maak er iets leuks van met de echo want die krijg je namelijk al veel te weinig! 

Ja ik ben zo blij eindelijk vooruit gang na de miskraam! Op naar nieuwe kansen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan