Ovulatietest - Zwanger worden forum

Moon - schreef op 05-09 om 16:03
Wat naar Elisabeth .. Dikke knuffel voor jou!
Ik hoop dat medicatie een oplossing is voor jou.
3660 antwoorden en 30113540x bekeken
Elisabeth93 - schreef op 05-09 om 16:17
ik ben zo benieuwd hoe het nu allemaal verder gaat.. ik heb echt geen flauw idee..

De arts had het over clomid om eisprong op te wekken, maarja lees net dat je die pas op de zoveelste dag van je menstruatie moet beginnen met innemen, maar dat is het hem juist ik krijg geen menstruatie haha. Misschien dat ze die dan ook gaan opwekken?? ik heb geen idee.

Eerst moet het nog officieel bevestigd worden uit het bloedonderzoek, maar goed ik heb het met mijn eigen ogen gezien en het waren er echt wel veel. Hij stelt die diagnose ook niet voor niets neem ik aan.

Ik ga eens kijken hier op het forum of ik iets er over kan vinden..
Elisabeth93 - schreef op 05-09 om 16:31
ik kan trouwens aanstaande maandag al terecht bij de fertiliteitsarts.. eigenlijk is er een wachtlijst maar ze gingen kijken of er iemand was uitgevallen. Ben benieuwd maandag.
iamnola (Gast) - schreef op 05-09 om 16:32
Och Elisabeth ! Spijt me zo voor je...

“Gelukkig” heb je nu wel iets van duidelijkheid, en het is super rot zn diagnose maar echt de kans dat jullie een kindje in jullie armen krijgen is echt wel groot hoor! Alleen gaat het via een omweg.. houd moed ! Het komt echt goed 
Lizzy - schreef op 05-09 om 16:42
Elisabeth, ik weet dat het nog een paar dagen in onzekerheid afwachten is maar volgens mij ga je maandag heel veel antwoorden krijgen. 
Elisabeth93 - schreef op 05-09 om 16:46
klinkt heel gek... maar ik voel me ineens zo onvrouwelijk of weet ik het wat..

Denk dat ik het nog even op me af moet laten komen en straks thuis moet neer ploffen en me lekker moet laten gaan.

Lief jullie berichtjes meiden
Lady - schreef op 05-09 om 17:23
Wat sneu voor je elisabeth93..
Ik weet niet of je er wat aan hebt.. maar bij de eerste gyn waar ik toen kwam met de zelfde klachten als jou vertelde mij ook dat ik pcos had.. mij werd er geen medicijnen voor geschreven.. omdat ik niet veel te weten kwam en geen actie werd onder nomen ben ik naar een andere gyn gegaan.. deze heeft gekeken en bleek helemaal geen pcos te hebben.. ze kon niks zien waaruit ze dat op uit kon maken.. ook mijn menstruatie bleef toen weg.. ik heb het toen bij me neer gelegt en er verder niet veel van aangetrokken en paar weken later was ik ongesteld.. die maand er na was ik zwanger en dat liep uit op een miskraam.. toen heb ik een tijdje geen eisprong gehad maar wel mijn menstruatie.. nu sinds 4 maanden ongeveer heb ik elke maand een eisprong en menstruatie.. als je menstruatie uit blijft en je komt bij de gyn dan concluderen ze heel gauw dat je pcos hebt.. kan maar zo zijn dat je straks heel ander bericht krijgt. Dit hoop ik natuurlijk het meest voor je! Ik weet hoe je je voelt, ik was er ook kapot van maar eigenlijks helemaal voor niks... hij vertelde ook nog heel leuk dames met pcos minder vaak een eisprong dan andere dames.. en daarna vertelde hij toen dat we de aankomende dagen ons best moesten doen.. heel apart. Ik hoop voor jou natuurlijk dat het ook een meevaller voor jou gaat worden! Knuff
Elisabeth93 - schreef op 05-09 om 18:00
Bedankt voor je berichtje lady dat geeft me enigzins nog een beetje hoop, alhoewel, ik heb ze zelf ook gezien want hij printte de echos uit. En ook daarom bloed geprikt op van alles om het echt vast te stellen. Je zag echt allemaal bolletjes op de echo.

Ik laat het nu maar gewoon bezinken.. meer kan ik nu toch niet doen, het is afwachten tot maandag.
Lady - schreef op 05-09 om 18:39
Elisabeth93 zou het zo zijn dat je het wel hebt is het opzich niet zo heel erg.. clomid zorgt er dan voor dat je je eisprong en menstruatie krijgt.. door dat medicijn gaat alles weer in werking.. alleen jij hebt die medicijn dan nodig.. maar dat is altijd beter dan zo door gaan.. zo is de kans klein dat je zwanger wordt en volgens mij heb je met clomid ook nog veel sterker kans op een zwangerschap.. je kan beter de positieve kanten gaan bekijken.. niet raar bedoeld hoor.. maar vind wel dat je echt geluk hebt met de artsen die je krijgt de meeste artsen zijn niet zo snel met handelen..
Elisabeth93 - schreef op 05-09 om 18:43
Daar heb je ook zeker gelijk in. Er zitten ook positieve kanten aan. Heb net wat gezocht en gedaan en er zijn veel vrouwen die deze medicijnen hebben gekregen en binnen een half jaar zwanger waren. Soms zelfs al na 1e ronde gebruiken.

Ik wacht maandag af ! Het is al wat gezakt allemaal.
Lady - schreef op 05-09 om 19:48
Gelukkig elisabeth93.. komt wel goed meis!
Trees87 - schreef op 06-09 om 07:48
Hey elisabeth ... heb geen pcos maar wel clomid genomen. Dan rijpen de eitjes beter en gaat je ovulatie gecontroleerder verlopen. Zoben je tijdens de juiste dagen aan het klussen. Ik ben met de 2de ronde clomid zwanger geraakt. Ikheb dat er snel duidelijkheid komt!!!
@lady...en al nieuws?'
Lady - schreef op 06-09 om 07:49
Goedemorgen dames..
Ik heb zojuist getest maar de test is negatief. 
Nu maar wachten op de rode duivels want die zie ik nog niet
Elisabeth93 - schreef op 06-09 om 09:22
@Trees bedankt voor je berichtje.. hoe werkte dat precies? Het geeft me wel een positievere kijk op het hele gebeuren door te lezen dat vrouwen met clomid snel zwanger zijn geworden met of zonder PCOS.
Het schijnt dat je ze moet innemen op de zoveelste dag van je menstruatie.. maar als ik die nou steeds niet krijg, dan moet dat toch eerst opgewekt worden lijkt mij?

@ lady: jeetje wat vervelend zeg ! Als de test echt negatief blijft en er geen rode duivels komen dan volgende week maar nog eens een test proberen..
Lady - schreef op 06-09 om 09:57
Elisabeth93..
Ik heb me een beetje verkeken op de vorige maand.. die maand had een cyclus van 35 dagen.. de volgende dag begon de menstruatie.. zit nu op cd 34 dus verwacht zaterdag pas mijn menstruatie of als de cyclus deze ronde korter is 1 deze dagen dus.
Tooby - schreef op 06-09 om 10:02
Balen Lady  op naar de volgende ronde dus. Succes!
Elisabeth93 - schreef op 06-09 om 10:51
dan kan het dus nog steeds spannend zijn lady ! Meer doen dan afwachten kan je helaas niet..

Heb je nog steeds last van mogelijke symptomen?
Lady - schreef op 06-09 om 11:06
Elisabeth93.. mijn buik voelt opgeblazen.. de puisten zijn nog steeds niet verdwenen.. de darmen rommelen en moe..

Verder nog geen last van de rug of van de borsten wat ik dus altijd wel heb voor de menstruatie. Net zoals je zegt.. het is nu afwachten meer kan ik niet doen
iamnola (Gast) - schreef op 06-09 om 12:12
Maar lieve lady.. je heb niet getest wanneer je ei was he? Mischien was hij ietsje later!
Lady - schreef op 06-09 om 12:21
Iamnola... klopt dat heb ik niet gedaan..

De hoop is er nog wel hoor vooral zolang er nog geen bloed te zien is..
We wachten rustig af
Trees87 - schreef op 06-09 om 18:20
@lady ... idd dat wachten héé :-( 

@elisabeth.... ik nam 5 dagen clomid (te starten op de eerste dag van men cyclus) en dan een aantal dagen medicatie om baarmoederwand dikker te laten worden. en dan op d14 een injectie (pregnyl) om de eisprong binnen de 3 dagen te laten plaatsvinden.
Ik heb persoonlijk ook weinig tot geen last gehad van deze hormonen.
De eerste ronde was wel men hele cyclus overhoop, waardoor ik even terug 10d aan de pil ben moeten gaan ... was ook wel even een teleurstelling. 
Maar goed ... alles voor het goede doel he!!!! 
Elisabeth93 - schreef op 06-09 om 19:06
Dankjewel trees. Ik ben zo benieuwd naar maandag. Ik zie nu wel ook de positieve kant er van in.

Ik ga de ovulatietesten ook niet meer gebruiken, vanaf nu volledig vertrouwen in de artsen.
bloempje19 - schreef op 06-09 om 19:50
@Lady, ik duim nog steeds meis!

@Elisabeth, heel veel succes!! 
Ik heb nog een vraagje. Ben vrij nieuw met alles en vorige week had ik twee dagen positieve ovu-testen op cd 17 en cd 18. Op cd17 heel waarschijnlijk mijn ei gevoeld. Vanaf wanneer heb ik dan 1 dpo? Want ovu-testen laten de piek zien maar dat betekent niet dat het eitje al meteen gesprongen is toch?
Elisabeth93 - schreef op 06-09 om 21:27
Dankje bloempje. In principe springt je ei binnen 24 tot 36 uur. Dus op het moment dat je een positieve test hebt heb je de volgende dag je eisprong. En de dag daarna zou dan 1 dpo zijn. Dacht ik hoor ! Hihi.
Trees87 - schreef op 06-09 om 22:05
Bloempje ... ik zou cd19 als 1dpo nemen ... 
bloempje19 - schreef op 06-09 om 22:09
Thanks dames 
Merel (Gast) - schreef op 06-09 om 22:13
Hoi lieve Elisabeth! Wat een naar nieuws maar hopelijk wordt je dan wel snel beloond met een snelle zwangerschap, ik gun het je zo!!

Lady, jammer dat je test negatief is. Wat zijn jouw laatste twee cyclussen vreemd zeg? Maar geen bloed...

Weet iemand trouwens hoe je kunt inloggen? Als ik op het poppetje rechtsboven druk, krijg ik een gekke foutmelding. Herkent iemand dit of weten jullie een oplossing?
Elisabeth93 - schreef op 06-09 om 23:05
Dankjewel merel. Ik gun ons allemaal zo een mooi wondertje ! Het wordt eens tijd vinden jullie ook niet.

Ik hoop ook dat ik indd gelijk medicijnen krijg, het kan proberen en ze direct goed aan slaan ! Maar goed.. wie weet heeft de arts iets heel anders in gedachten.. ook ik zal rustig moeten afwachten. Alhoewel ik dat nu best moeilijk vind, wil direct actie haha.
Merel (Gast) - schreef op 07-09 om 00:02
Heeft niemand problemen met inloggen?
Elisabeth93 - schreef op 07-09 om 00:15
O sorry daar vergeet ik op te reageren
Op mijn telefoon ben ik automatisch ingelogd. Ik heb geen problemen x

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan