Ovulatietest - Zwanger worden forum

Lady - schreef op 27-06 om 17:13
Oke dankjewel dames.. we wachten maar af.. hoop in ieder geval dat mijn lutale fase wel 14 dagen is en dat het niet weer een lange cyclus gaat worden.
3660 antwoorden en 30109653x bekeken
Merel - schreef op 28-06 om 06:13
Lady, wat Tooby zegt klopt en is voor iedere vrouw anders. Je kunt ook een cyclus van 50 dagen hebben met je ovulatie op dag 35 (dag 1 eerste menstruatie dag) en een lutale fase van 14/15dg. Die luale fase is meestal vrij constant, maar ook die kan per vrouw anders zijn. Dus je moet hopen dat je ei niet later was deze maand (maar die had je gevonden toch?) en niet je lutale fase  En ik zou echt minder lezen, zo maak je jezelf gek!

Wel jammer dat de test wit was, maar als je nod 1 juli is heb je nog een paar dagen hoop! Geen bloed....

Hoe is het met de anderen?
Lady - schreef op 28-06 om 08:02
Merel,
Ja ik heb de 17de mijn eisprong gehad. Maar ik heb eerder mijn eisprong wel gevonden zou toen op cd 37 mijn menstruatie toen moeten krijgen maar kreeg deze toen pas op cd 45. Zou dus nu mijn menstruatie moeten krijgen op cd 34 (1 juli dus) daarom hoop ik dat het ook gewoon op 1 juli krijg en niet langer gaat worden
Lady - schreef op 28-06 om 08:44
Temp is nog steeds 37,5
Tooby - schreef op 28-06 om 09:52
Volgens mij is het beter om een iets langere luteale fase te hebben, dan een kortere. Korter = minder kans op innesteling namelijk.
Ik ben benieuwd Lady, liever geen menstruatie voor jou hehe
Lady - schreef op 28-06 om 11:04
Ach we zullen zien Tooby! Ik denk het zelf niet hoor.. mijn menstruatie zal wel gewoon komen denk ik.. zal wel te mooi om waar te zijn.. de eerste keer na een mk gelijk een knaller en dan ook nog eens gelijk zwanger te zijn
Tooby - schreef op 28-06 om 12:31
Het is je in ieder geval gegund! voor ons allemaal trouwens haha
Nola - schreef op 28-06 om 12:43
 Lady zolang je nog niet bloed mag je echt wel een beetje hoop houden ! En als het niet raak is.. en je cyclus is weer “normaal” komt het echt goed!

Ik wou dat ik wat meer kwaaltjes had pfff, geen kwaaltjes maakt me echt onzeker  stom!!

Nola - schreef op 28-06 om 13:02
 Lady zolang je nog niet bloed mag je echt wel een beetje hoop houden ! En als het niet raak is.. en je cyclus is weer “normaal” komt het echt goed!

Ik wou dat ik wat meer kwaaltjes had pfff, geen kwaaltjes maakt me echt onzeker  stom!!

Lady - schreef op 28-06 om 13:31
Dankje iamnola.. soms twijfel ik gewoon heel erg.. tuurlijk hoop ik stiekem dat het zo is, maar blijf maar wat negatief is de teleurstelling ook niet zo groot.
Ik kom net bij mijn moeder weg (woont op loopafstand) ik dacht even dat ik mijn menstruatie zou krijgen.. werd ineens vrij nat van onder.. lijkt wel water.. 

Dat is helemaal niet stom.. snap het best dat je je wat zorgen maakt.. hoelang duurt het nog voor je je eerste echo hebt? Je hebt een positieve test en vertrouw daar maar op. Juist als je symptomen wilt voelen dan krijg je ze niet. En als je denkt die symptomen hoef ik niet, krijg je ze juist..
Nola - schreef op 28-06 om 13:44
Spannend dat afscheiding lady.. helaas kun je echt alleen maar afwachten en dat maakt het zo moeilijk pffff


9 juli is de eerste echo  

Heb wel heel veel puistjes !
Lady - schreef op 28-06 om 13:51
Ja meer dan dat kan ik niet.. helaas.. maar we zullen zien.
Nog eventjes volhouden dus voor de eerste echo.. maar voor je het weet is het zo 9 juli. Puistjes is een goed teken!
Elisabeth93 - schreef op 28-06 om 19:14
Hoi lady balen zeg dat je test wit wat.. maar nog niet opgeven zolang je geen duivels ziet hoor meis! 

Ik ben op vakantie maar kom.toch even spieken. Ik snap er bij mij nog steeds niks van.

22 juni begon ik met bruine afscheiding, later die dag zette het een beetje door tampon in gedaan ja zat iets aan maar allemaal oud bloed met sliert stolsels. Daarna kwam helemaal niks meer. Zo ging dit eigenlijk tot aan gisteren... ene keer veeg iets andere keer niets zelfs een dag niets..geen tampons meer alleen inlegkruisjes en daar zat dan 1 donkere roestige vlekje op.. 

Gisteren werd het voor het eerst rood met afvegen en geen roest kleur. Welgeteld 1 tampon  en vandaag is alles weer helemaal weg.

Als ik tel van 22e heb ik een cyclus van 35 dagen gehad maar wel 5 dagen roest veegjes afscheiding en 1 dag een keer echt rood gezien. 

Maar goed..  ik wil het toch na vragen bij de huisarts denk ik.. wat zal ik doen ???
Merel - schreef op 28-06 om 21:36
Hoi Elisabeth, geniet je wel lekker van je vakantie? Je cyclus is wel anders dan je zou verwachten dus even overleggen met de Ha als je thuis bent zou ik wel doen! Stelt je wel gerust denk ik.

Lady nog droog? Ik duim!
Tooby - schreef op 29-06 om 09:51
Ik wilde deze maand eigenlijk overslaan met testen doen, maar omdat ik wat spotting had op cyclusdag 7 en 8 (menstruatie duurde 5 dagen), ben ik stiekem wel benieuwd of ik wel een ovulatie krijg.
Ik heb dit nooit gehad, wil wel op de hoogte blijven haha. Misschien doe ik 1 test op de verwachte ovulatie dag. Als ik wel een eisprong heb dan is hij niet omo-wit toch? Want als er lh is te vinden, dan is er een eisprong?
Weet niet of iemand het snapt hahaha
Lady - schreef op 29-06 om 09:59
Elidabeth93 wat je nu hebt kan ook komen door je hormonen.. ik zal toch even volgende maand je menstruatie afwachten.. uit mijn ervaring doet de huisarts nog niet veel na 1x zo'n maand rare menstruatie te hebben. 

Merel, hier nog steeds droog maar het is ook nog geen 1a2 juli. Wel heb ik erg last van watterige afscheiding. En mijn onderrug begint weer zeer te doen.
Kimberley - schreef op 29-06 om 10:57
Iamnola, ik ben morgen 18 weken zwanger en ik heb me alleen van 6 tot 8 weken heel raar gevoeld. Geen eetlust en gewoon dat me keel op slot zat. Een beetje een katerig gevoel zeg maar. Alles daarvoor en erna geen enkele kwaaltjes! Ik zat/zit ook onder puistjes, zelfs op mijn bovenrug . Ik ben er maar mee naar de ha gegaan en nu een antibiotica zalfje en dat werkt perfect! Op mijn gezicht is er heel af en toe een bultje maar geen slagveld meer.

Ik maakte me ook heel druk dat ik geen kwaaltjes had en mijn zus mankeerde echt van ALLES. Tot nu heb ik heb mijn kleine jongen al vier keer gezien en druk dat ie was.... mijn vk zei alleen maar "wees maar heel blij".

Dus echt, maak je niet druk en probeer ervan te genieten!


Elisabeth93 - schreef op 29-06 om 14:10
Ja ik wacht maar gewoon 1 maand. 

Met mn partner afgesproken deze maand geen testen te gebruiken. Sowieso Zou ik niet weten wanneer te beginnen.. wie weet is die deze maand wel weer korter? 
Vanaf aankomende week gaan we het gewoon vaak gezellig maken 2 weken hahaha en dan zien we wel hoe aankomende maand verloopt.

Vakantie is heerlijk! Super heet, maar goed het grote zwembad doet wonderen hahaha.

Spannend nog voor jou lady ik duim vanaf het zonnige Turkije hard met je mee ! 
Lady - schreef op 29-06 om 17:21
Dankjewel elisabeth93 en jij heerlijk genieten van je vakantie! 
Elisabeth93 - schreef op 30-06 om 19:28
Gisteren weer ineens zo een slijmerige prop wat ik eerder had maar dan niet roze van kleur... wat is dat toch pfff
Lady - schreef op 30-06 om 20:34
Hier zijn de rode duivels te voorschijn gekomen.. cyclus dit keer van 33 dagen! Al heel blij mee. Nou kijken of het door zet want het is nog niet heel extreem
Nola - schreef op 30-06 om 20:36
 Oo lady ! Dat zou al heel fijn zijn zo’n mooie cyclus !
Lady - schreef op 30-06 om 20:53
Ja ben er ook wel blij mee haha..
Zit nu alleen te twijfelen, ik wil het nu graag wat meer los laten nu mijn cyclus weer normaal is. Nou zit ik dus te twijfelen of ik wel weer moet gaan testen.. als ik test ben ik er wel veel mee bezig.. en ik weet nu de cyclus dus als we rond die tijd van eisprong gewoon gaan klussen dan lijkt het mij toch wat relaxter dan steeds van oh ik heb een positieve test en nu moet het gebeuren want anders zijn we te laat
Merel - schreef op 01-07 om 07:27
Lady, met een regelmatige cyclus zou je niet hoeven testen. Als je vanaf dag 10 gewoon consequent om de dag sext, is dat een mogelijkheid?
Merel - schreef op 01-07 om 07:28
Lady, met een regelmatige cyclus zou je niet hoeven testen. Als je vanaf dag 10 gewoon consequent om de dag sext, is dat een mogelijkheid?
Lady - schreef op 01-07 om 11:47
Merel, dat weet ik maar ik weet dus niet of mijn cyclus nu regelmatig blijft. 
Ik bloed nu heel erg en allemaal helder rood bloed dus ik denk dat mijn cyclus nu wel op regelmaat blijft
Tooby - schreef op 01-07 om 11:51
Normaliter is menstruatie bloed niet helder rood, maar de eerste 2 dagen ongeveer donkerrood. Al kan dat best verschillen.
Ik zou doorgaan met testen, want 1 maand een goede cyclus betekend niet dat je een regelmatige cyclus hebt. 
Lady - schreef op 01-07 om 12:28
Tooby, het was gister donker rood. Nu wordt het lichter... en het zet goed door.. heb flink last van de rug. Dus neem aan dat het goed zit.. over testen ben ik nog niet uit. Kan het ook altijd een maandje aan kijken zonder te testen.. wat de cyclus dan doet.
Tooby - schreef op 01-07 om 12:38
Ah ja dan kan dat kloppen.
Ja ikzelf neem deze maand ook een pauze met testen haha, dus ik snap je wel hoor.
Lady - schreef op 01-07 om 13:02
Ik heb altijd puur getest om inzicht te krijgen of ik uberhaupt wel een eisprong had, en dat weet ik nu inmiddels.. ik heb ze eigenlijk nooit gebruikt om zwanger te worden... en als het goed is tenminste dat hoop ik dat mijn cyclus nu weer normaal is na de mk. Voor de mk was mijn cyclus net 3 maand op orde weer. Dus daarom wil ik het nu ook zoveel mogelijk los laten en gewoon echt als een verassing komen te staan als mijn menstruatie weg blijft en niet alles meer bijhouden.. ik heb nu 2 cyclusen gehad dus ik weet nu gewoon zeker als het met cd 33 er nog niet is dat ik dan mijn menstruatie kan verwachten tussen cd 33 en cd 56 hahaha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan