Ovulatietest - Zwanger worden forum

Lady - schreef op 21-07 om 16:12
Als je goed kijkt is de laatste test negatief. Die is van zonet.. dus gister was de knaller.. dit komt ook mooi overeen met mijn app. Mijn streepjes worden dus zo donker en dan neemt het af. Dus niet iedereen heeft donkere streepjes. Elk mens is verschillend
3660 antwoorden en 30107437x bekeken
Tooby - schreef op 21-07 om 16:34
Oke sorry hoor. Ik snapte gewoon niet dat iemand anders het een knaller noemde, maar die zal jou dan wel kennen.
Als jij het weet is het toch goed
Merel - schreef op 21-07 om 18:32
Hihi, het was vast geen aanval van Tooby Lady, denk dat zij het goed bedoelde! Ach, het is een warme dag!
Lady - schreef op 21-07 om 22:00
Het was van mij ook geen aanval hoor.. probeerde alleen het verschil tussen mijn positieve testen en negatieve testen te laten zien.. 
Lady - schreef op 22-07 om 10:18
De test begon gister middag tegen 16:00 uur af te nemen.. zonet weer getest nog wel duidelijk een 2e streepje alleen wat lichter dan gister middag.. wanneer is dan nu de eisprong? Gister morgen was de test nog positief. Gister avond helaas niet gezellig gemaakt.. zou dan vandaag de eisprong zijn? Nog wel steeds last van zeurdige onderbuik. 
Lady - schreef op 22-07 om 10:27
de test waar niks op staat is van vanmorgen. Wanneer kan ik nu de eisprong verwachten? Moet die nog komen? Heeft het zin om vandaag nog te klussen of zijn we dan al te laat.. als we zin hebben doen we het sowieso maar duidelijkheid is wel fijn wanneer nu de eisprong krijg. Aangezien ik nog steeds zeurderige onderbuik heb.. en gister avond knallende hoofdpijn.
Tooby - schreef op 22-07 om 11:35
Als je uitgaat van de 21e om 12:00 uur de knaltest, dan had je op zn vroegst tot 21e om 0:00 uur om en nabij en heb je op zn laatst tot 23e om 18:00 uur om en nabij.
Je kan dit nooit heel zeker weten maar als je denkt dat de zeurderige onderbuik de eisprong kan zijn (wat goed kan idd!) dan is het echt gokken of het begin ervan de eisprong was (en je dus nog 6-12 uur daarna had) of wanneer het echt het hevigste was.
Lady - schreef op 22-07 om 11:45
Okee.. nou ja we hebben sowieso de 20ste gezellig gemaakt dus er liggen zaadjes klaar.. en daarvoor steeds om de twee dagen. Als de eisprong is geweest zou die zeurderige onderbuik pijn ook over moeten zijn neem ik aan.. als ik dat vanavond nog wel heb dan maar voor de zekerheid gezellig maken.
Tooby - schreef op 22-07 om 11:53
Volgens mij las ik ergens dat de oijn begint bij de eisprong en best aantal uur kan aanhouden (zoals ik ook heb), maar ja..wáár ik dat heb gelezen? hahah jammer dat ik,het niet meer weet.
Ik begin denk ik de 24e met on de dag even testen, daarna elke dag en 2 per dag rondom de 4e als ze hoog oplopen (4e zegt App dat dat mn eisprong dag is). Ben benieuwd.
Trees87 - schreef op 22-07 om 11:55
@lady ... spannend ... dan zal ie vandaag wel gaan springen! 
Mooie testjes!
Lady - schreef op 22-07 om 12:11
Gaat vaak zo tooby dat je het dan niet meer weet hihi.. we kunnen nu alleen maar afwachten.. ik heb heel veel aan de app.. ik zet er ook alles in en vaak heeft de app wel gelijk.

Trees87 ja ik dacht ook van vandaag.. ben benieuwd.. voor de miskraam voelde ik het altijd maar nu helaas niet meer.. teminste vorige maand niet.. wel andere symptomen.. ben benieuwd of ik nu wel wat zou voelen. Dankjewel.. dit is nu de 2e ronde dat ik zulke testjes heb.. hiervoor was het steeds onduidelijk nu 2e ronde dat het knallers zijn. We zullen zien.. in ieder geval is mijn cyclus weer normaal en dat scheelt echt een hoop.. was die lange cyclussen zo zat.
Trees87 - schreef op 22-07 om 15:17
Ja is ook vervelend .... wie weet is het goed dat je niets voelt...  mijn laatste cyclus was oook helemaal anders dan alle vorige! 
Probeer mss vanavond nog gezellig te maken  
Duimen maar!!! 
Lady - schreef op 22-07 om 22:10
Gaan we wel proberen trees87
Dankjewel
Elisabeth93 - schreef op 23-07 om 11:07
Hoi dames

Hoe gaat het hier ?

Volgens mn berekeningen voor zover ik die kon maken na afgelopen gekke maand kan ik vanaf vandaag mijn menstruatie verwachten tot ergens in deze week.. ben benieuwd
Geen idee of ik een ovulatie heb gehad en zo ja wanneer. We gaan het mee maken hopen dat het deze maand allemaal wat duidelijker wordt ! 

Xx
Lady - schreef op 23-07 om 12:09
Spannend hoor elisabeth93 ik vind het knap van je dat je deze maand het zo hebt gedaan ik had het niet vol kunnen houden.. hier inmiddels knal testen gehad dus het is nu afwachten.. gisteren niet meer gezellig gemaakt het was veelste warm ppff. Ik denk dan ook dat ik er wel vanuit kan gaan dat mijn menstruatie deze maand gewoon gaat komen helaas
Lady - schreef op 23-07 om 12:21
Ppff hier begint weer een heerlijke migraine aanval aan te komen bah bah bah.. 
Trees87 - schreef op 23-07 om 12:37
@lady .... de tijd zal raad brengen 
Elisabeth93 - schreef op 23-07 om 13:17
Hier ook af en toe lichte hoofdpijn en vanmorgen steken in m'n linkerborst. Nu gelukkig weer weg allemaal

Spannend Lady ! Ooit komt onze dag.
Lady - schreef op 23-07 om 13:59
Zo is het dames! Gelukkig deze ronde wel op de dag van de positieve test kunnen klussen dus je weet het maar nooit!
Merel - schreef op 23-07 om 14:56
Ja het is echt niet kansloos hoor lieve Lady, volgens mij hebben jullie deze maand best goed kunnen benutten ondanks de warmte toch? Nu duimen maar, ook voor jou Elisabeth!
Merel - schreef op 23-07 om 17:27
Beste kun je even een mail sturen naar MaxiCosi of als het nog verkocht wordt ook nieuw, zo’n babydump bellen of de Prenatal?
Lady - schreef op 23-07 om 20:12
Ik heb geen idee.. ligt er aan wat adapters erbij zitten.. de dingen zeg maar waar de maxi cosi in klikt.
Nee dat denk ik ook niet merel maar ja het blijft afwachten.. de migraine is gelukkig weer afgezakt
Lenie - schreef op 23-07 om 21:06
Vervelend lady,ik ben ook bekend met migraine en heb er afgelopen jaar er een stuk of 5 gehad....helaas kan je er niet zoveel aandoen,maar je bent gewoon uitgeschakeld!Ik hoop nu dat het 9 maanden wegblijft!
Lady - schreef op 23-07 om 21:11
Lenie... ik heb het zowat elke maand 2x ppff.. tijdens mijn eisprong en voor mijn menstruatie.. echt flauw wordt je er van.. maar ik hoop inderdaad dat het gauw minder wordt en wie weet helemaal weg blijft
Nola - schreef op 23-07 om 21:24
Lady Mischien zijn teunisbloem olie capsules iets voor je? Ivm migraine.. ik heb er een iets over gelezen .. moet je even op Google kijken.. ik weet wel dat je het mag gebeuren tot je eisprong. Daarna even stoppen !
Merel - schreef op 23-07 om 21:51
Dat lijkt mij erg naar! Hopelijk snel over lieverd!
Lady - schreef op 23-07 om 23:43
Dankjewel nola zal morgen mij eens in verdiepen. 
Merel ja is wel erg vervelend.. maar gelukkig vaak snel over alleen de hele dag wel wat moe enzo.. 
Elisabeth93 - schreef op 24-07 om 13:34
dames.. ik moet even mijn hart luchten.

Voordat we uberhaupt dachten aan zwanger worden had ik maar 1 beeld in mijn hoofd. Iedereen in mijn omgeving was snel zwanger dus het enige wat ik dacht.. als mijn partner en ik ooit besluiten te stoppen, zal ik snel zwanger zijn. Nooit een forum bezocht nooit mee bezig geweest. Pas nu besef ik hoe naïef ik was en dat het allemaal zo makkelijk niet is en het echt een geschenk is en niet zomaar iets wat je even wilt. Bij lange na niet!
Eind november gestopt met de pil en de teleurstelling iedere maand wordt groter en groter. Ik wil er niet mee bezig zijn maar doe het toch en ik weet niet hoe ik het moet stoppen..

Zeker na afgelopen maand en nu in afwachting van mijn menstruatie die ik weet niet wanneer gaat komen zakt de moed me in de schoenen. En ook dat vind ik oneerlijk van mezelf omdat zoveel dames hier al zoveel langer bezig zijn en er positief in staan. Diepe buiging voor jullie ! 

De wens naar een eigen kleine wonder wordt met de maand groter. Wanneer ik een babytje vast houd krijg ik een brok in mijn keel.

Mijn moeder was van mijn broer snel zwanger, bij mij heeft ze hormoon pillen gekregen omdat het niet lukte. Mijn nicht (1 jaar ouder) heeft er 3 jaar over gedaan. Mijn tante is bekend met miskramen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Je mag pas na een jaar naar de huisarts.. en ook dan voordat ze echt iets gaan ondernemen ben je volgens mij zo weer een jaar verder.. Ik ben gewoon zo bang dat ik nooit mijn eigen kleine wonder in armen zal krijgen.. Ook terwijl ik dit schrijf springen de tranen in mijn ogen.

Momenteel kan ik het gewoon even niet meer denk ik. Ik weet het.. dit is heel oneerlijk tegenover de dames die al veel langer bezig zijn, maar ik moet het even van me afschrijven.
Trees87 - schreef op 24-07 om 13:48
hey ... ik begrijp je 'teleurstelling', maar hoe vervelend het ook is ... je moet je lichaam de tijd gunnen. Als je van november gestopt bent, ben je +/- 9 mnd bezig. dus kop op!!!!!! 
Je hebt de natuur tot op heden zijn kansen gegeven, hou dit nog even vol! 
Er gaat een kindje komen, op welke manier dan ook 
Wij hebben na 1j proberen de stap gezet naar de gynacoloog .... maar heb mezelf ook dat ene jaar gegund om het te proberen.
De ene keer sta je positief in het leven ... de andere keren kan je je tranen gewoonweg niet bedwingen.... 
Ik geef je een raad ... praat goed met elkaar en hopelijk nog iemand waar je erover kan praten. Dat lucht ergens toch een klein beetje op.
Ik wens je vooral heel veel goede moed ... en jullie geduld gaat zeker beloond worden!!!! 
Elisabeth93 - schreef op 24-07 om 14:01
Dankjewel Trees.
Indd november gestopt met de pil en vanaf dan ben ik er al mee bezig iedere maand van o misschien wel deze maand. Maar eigenlijk toen niet beseft dat je maar op bepaalde momenten echt kans hebt. Dus tot en met februari eigenlijk ''verkeerd'' gesekst. Nouja niet verkeerd, want het is altijd leuk, maar je snapt me wel.

Officieel ben ik dus eigenlijk 5 maanden bezig, ik weet dat ik het de tijd moet gunnen maar af en toe heb ik van die momenten en diie momenten lijken wel steeds vaker te komen. Wellicht ook omdat er zoveel zwangeren momenteel zijn inmijn omgeving dat dat het gevoel extra triggerd.. Zelfs in 1 week 2 collega's die het bekend maken.. dat was voor mij echt even het druppeltje dat de emmer deed overlopen..

Ik ga in ieder geval proberen meer afleiding te zoeken. Deze cyclus wacht ik even af, anders toch in ieder geval advies vragen bij de huisarts omdat m'n cyclus dus na 8/9 maanden ineens langer duurt en maar half dus niet echt vloeien.

Bedankt xxx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan