Ovulatietest - Zwanger worden forum

Lady - schreef op 29-12 om 11:31
Klopt merel. Maar iedereen snapt wel als ze zeggen dat je met ovulatietesten moet gaan beginnen dit weekend wat je te doen staat.. lijkt me ? 
3660 antwoorden en 30110100x bekeken
Merel - schreef op 30-12 om 11:29
Klopt lady. Neem aan van wel, maar ik vroeg alleen belangstellend of ze naast het helpen met rijpen van de eitjes ook nog andere dingen voor jullie gingen doen om te helpen. Als iemand een medisch traject ingaat zijn er diverse mogelijkheden toch... lijkt me? 
Jalt - schreef op 30-12 om 11:49
Vanaf wanneer zijn jullie naar een dokter geweest  ? Een jaar lijkt me zo lang..
Merel - schreef op 30-12 om 11:52
Jalt, een jaar houden de artsen meestal aan omdat 90% binnen een jaar zwanger is. Als je ouder bent, helpen ze vaak wel wat eerder. Hoe is jouw situatie?
Jalt - schreef op 30-12 om 12:15
28 jaar en we gaan voor het eerste kindje. Mijn nod is nu 5 januari en als het niet lukt zitten we op 6 maanden proberen. Ben echt wat teleurgesteld want bij al mijn vriendinnen ging het van de eerste maand en bij ons dan weer niet en nu ben ik zelfs bang dat het gewoon niet gaat lukken ondanks dat het onzin is dat nu al na zes maanden te denken natuurlijk maar gebruik ovulatietesten, temperaturen, vitaminen,.. alle hulpmiddelen die misschien een beetje zouden kunnen helpen. In het begin was het leuk spannend maar nu is het gewoon spannend en soms is er toch dat stemmetje dat zegt wat als het niet lukt of wat als er toch iets mis is. 
Jalt - schreef op 30-12 om 12:16
28 jaar en we gaan voor het eerste kindje. Mijn nod is nu 5 januari en als het niet lukt zitten we op 6 maanden proberen. Ben echt wat teleurgesteld want bij al mijn vriendinnen ging het van de eerste maand en bij ons dan weer niet en nu ben ik zelfs bang dat het gewoon niet gaat lukken ondanks dat het onzin is dat nu al na zes maanden te denken natuurlijk maar gebruik ovulatietesten, temperaturen, vitaminen,.. alle hulpmiddelen die misschien een beetje zouden kunnen helpen. In het begin was het leuk spannend maar nu is het gewoon spannend en soms is er toch dat stemmetje dat zegt wat als het niet lukt of wat als er toch iets mis is. 
Tooby - schreef op 30-12 om 15:55
@Jalt, je kunt altijd proberen om alvast naar de huisarts te gaan (al is het maar om ze er van op de hoogte te stellen en wellicht hebben ze tips..al denk ik niet dat ze jou nog iets kunnen bijbrengen haha).
Je bent al goed opweg dus misschien gaan ze al eerder aan de slag met je om te kijken of er iets aan de hand is, maar 6 maanden hoeft niet zo lang te zijn, dat al jouw vriendinnen zwanger werden in de eerste maand is juist heel opmerkelijk!
Merel - schreef op 30-12 om 19:18
Ja en daarvan kun je je ook afvragen of het niet ook “stoer doen” is! Veelal vinden mensen het beter klinken als je snel zwanger bent dan dat het langer duurt.
Jalt - schreef op 30-12 om 19:54
Ja idd.. dat gevoel krijg ik ook wel een beetje 
jozefien - schreef op 30-12 om 20:15
Jalt wij zijn ook 6 maanden bezig, met ovulatietesten. Ook in onze omgeving is het bij iedereen raak na de eerste maand. Het is ze gegund, maar begint toch zwaar door te wegen op mijn gemoed. 
Ik ben enkele maanden geleden bij de dokter geweest. Zij heeft enkel mijn hormonen getest door bloedafname. Voor verder onderzoek pas naar daar na 1 jaar.
Jalt - schreef op 30-12 om 21:01
Het is vervelend e jozefien.. al dat wachten en ik let veel meer op zwangerschappen dus heb het gevoel dat iedereen rond me zwanger wordt zonder problemen en ik altijd zwangeren tegenkom
jozefien - schreef op 30-12 om 21:05
Ik zie ook overal zwangere vrouwen  
jozefien - schreef op 30-12 om 21:06
Ik zie ook overal zwangere vrouwen  
Tooby - schreef op 31-12 om 07:34
En ik zie overal baby's hahaha
Lady - schreef op 01-01 om 13:34
Gisteren weer naar het ziekenhuis geweest.. nou was het eiblaasje 20 mm stond dus op knappen.. baarmoederhalsslijm was nu 8. Alles zag er goed uit! Vrijdag middag mag ik weer heen want ze willen met zekerheid zeggen dat het eiblaasje weg is.. 
Lady - schreef op 04-01 om 20:38
Ik heb een goede eisprong gehad. Nu maar afwachten.
Merel - schreef op 05-01 om 00:57
Spannend Lady!
Tooby - schreef op 05-01 om 15:02
Ik lees mee Lady, succes!  
Elisabeth93 - schreef op 07-01 om 11:15
Hoi dames,

Ik ben een tijdje afwezig geweest, ivm het onverwachts overlijden van mijn oma tijdens de feestdagen. Vervolgens was de condoleance op mijn vader zijn verjaardag en de crematie op oudjaarsdag. Gelukkig heb ik mijn oma wel nog kunnen vertellen dat we in verwachting zijn van haar 12e achterkleinkind. Ze wist het tegelijk met mijn ouders. We hebben haar toen ook sokjes met i love oma gegeven. Niemand in de familie wist verder nog dat ik zwanger ben en mijn oma heeft... het in het ziekenhuis aan mijn ooms en tantes verteld, het was het enige waar ze over kon praten, ook wel weer heel bijzonder. Het feit dat ik het niet zelf aan mijn ooms en tantes heb kunnen vertellen vind ik daarom ook helemaal niet erg.

 Ondanks dat ik niet meer actief ben geweest heb ik wel alle berichtjes voorbij zien komen. Jammer dat de maand december niet zoveel positieve testen heeft gebracht als dat we hadden gehoopt. Ik volg jullie nog steeds op de voet en ik hoop dat 2019 een vruchtbaar jaar voor jullie mag zijn.

Op 31 december voorafgaand aan de crematie had ik een echo, was ook wel heel dubbel.. het gaat goed met het kindje. Het was al flink actief ! We zagen de armpjes en beentjes bewegen en dit was ook voor het eerst dat het echt op een mini mensje lijkt haha. 17 januari mag ik weer voor een echo, dan krijg ik de termijn echo en gaan we vast stellen hoever ik ben. Zal dan tussen de 11 en 12 weken zijn.

Heel veel geluk lieverds en ik duim met jullie mee!

Lady - schreef op 07-01 om 20:22
Heel veel sterkte elisabeth93 en gecondoleerd. Wat een dubbel gevoel zeg!

Wat een mooie echo!!

Zit hier nu 9 dagen voor de menstruatie heb mega veel last van dikke plakkerige afscheiding. Nog nooit zoveel afscheiding gezien of gehad.. zou dit kunnen komen door de clomid? Heb een goede eisprong gehad. Zo'n 4 a 5 dagen geleden.. moet woensdag te bloedprikken. 
Moon - schreef op 07-01 om 21:09
Elisabeth wauw wat een mooie echo! Bijzonder hoe snel dat gaat.
En gecondoleerd, is inderdaad dubbel. Mooi dat je het blije nieuws nog met je oma hebt kunnen delen.
Trees87 - schreef op 07-01 om 22:42
Oooh lady ... ik duim zo voor je!!!
Lady - schreef op 07-01 om 23:16
Dankjewel trees87
Lady - schreef op 08-01 om 15:50
Even een overzichtje eerste ronde met clomid.

20 dec begonnen met clomid cd 3.
24 dec gestopt met clomid cd 7.
28 dec ziekenhuis geweest. Eiblaasje 14mm en baarmoederslijm 5,5.
30 dec cd 13 seks gehad.
31 dec cd 14 ziekenhuis geweest. Eiblaasje 20mm en baarmoederslijm 8.
We moesten deze avond gemeenschap hebben. Die nacht dus ook geklust.
4 jan cd 18 ziekenhuis geweest eiblaasje was gesprongen. Goede eisprong. 
Waarschijnlijk 2 jan eisprong gehad.

Geklust op 30 dec, 1 jan, 3 jan en 7 jan. Cd 13, cd 15 en cd 17.
Lady - schreef op 08-01 om 15:58
En gisteren de gehele dag hele dikke afscheiding. Dit is vandaag weg maar wel zeurderige onderbuik. Verder verneem ik niets
Lady - schreef op 09-01 om 08:26
Maandag 5dpo mega veel dikke afscheiding.
Dinsdag 6 dpo afscheiding verdwenen. In de ochtend een flinke zeurderige pijn in de onderbuik.
Woensdag (vandaag) 7 dpo zojuist deze afscheiding en last van de onder rug.
Elisabeth93 - schreef op 09-01 om 10:22
Spannend Lady
We wachten in spanning met je af.

Het is super spannend nu de 1e ronde met Clomid, maar probeer je alsjeblieft niet te druk te maken om dingen je voelt/ziet. Ik bedoel het niet rot.. maar ik krijg zo het gevoel dat je er deze ronde zoveel vertrouwen in hebt en ik hoop het zo erg je met je mee, maar als dat niet het geval is dan zal de teleurstelling alleen maar groter zijn Jij weet ondertussen ook dat het lichaam doet waar het zin in heeft en je echt onwijs voor de gek kan houden.

Nogmaals lieve Lady ik bedoel het echt niet vervelend en ik hoop dat het echt gelukt is deze keer, ik gun het je zo erg, maar ik leef gewoon zo met je mee als je bijvoorbeeld dalijk onwijs teleurgesteld wordt..

Weet je trouwens al wanneer je een testje wilt wagen? Wil je eerder testen of echt 14 dpo afwachten? Ben benieuwd hoor meis!
Lady - schreef op 09-01 om 17:20
Elisabeth93.. je hebt het helaas wel mis hahaha.. ben er zo mee bezig dat ik vandaag helemaal vergeten ben om te bloedprikken.. 

Ik ben juist er niet mee bezig dat het deze keer lukt.. je lichaam en afscheiding wordt gewoon anders met clomid en is nieuw voor me.. ik leg dit juist vast.. voor eventueel de volgende ronde om te kijken of ik er wat van herken dan. 
En ervaringen te delen met mensen die ook clomid hebben gebruikt..

Maar helaas wat ik steeds te horen krijg is wij duimen en hopen het zo.. daar ben ik totaal niet mee bezig.. wel allemaal aardig bedoelt van die mensen maar ervaringen van anderen zouden mij wat meer helpen

Het is altijd makkelijk iets zeggen als je je doel al berijkt hebt. Dit gaat dan over de reacties. 
Ik maak alleen foto's ervan in de hoop dat iemand het ook herkent die clomid heeft gebruikt.. en of het nou een zwangerschap was/ is of niet. Maar helaas wordt het anders op gevat.. en kom ik geen steek verder.

Sorry moest dit even kwijt..
Romy - schreef op 09-01 om 20:41
Hoi Dames,
Wij zitten in onze 1ste ronde. Ben nu 3 jaar samen met mijn partner. Ik moet er wel bij zeggen dat ik in mijn vorige relatie ook bezig ben geweest met zwanger worden maar heb toen 1 jaar geen menstruatie gehad. Dit bleek uiteindelijk door stress ect te komen nadat de relatie verbroken was werd ik een week later ongesteld.
Vandaar en vanwege mijn onzekerheden ben ik meteen begonnen met ovulatietesten. Op de 18e dag van mijn cyclus 03-01 positieve ovulatie test gehad ook op 04-01 een positieve test. Dus we hebben veel geklust haha. Nu sinds een dag of 2 veel brandend maagzuur en gevoelige borsten. Zou dit al een symtomen kunnen zijn? 
Elisabeth93 - schreef op 09-01 om 22:09
Ik ben alleen maar blij om te horen dat ik het mis heb ! 
Snap wat je bedoeld hoor daar niet van, dat is ook het probleem met internet he.. iedereen heeft zijn eigen interpretatie van teksten waaronder ik zelf ook! Vandaar ook mijn eerdere berichtje omdat ik jouw berichten zie en dan een bepaald idee/gevoel krijg door verkeerd interpreteren.

Dat je dingen wilt bijhouden en vergelijken is ook alleen maar goed.

Betreft ervaringen delen.. hier een ex clomid gebruikster ik merkte geen verschil aan mijn afscheiding. Enige wat anders werd was mijn humeur. Verder bleef alles dus hetzelfde. 

Succes x

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan