Geslacht beinvloeden

Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk om het geslacht van je kindje te beïnvloeden. De helft van de zaadjes geeft een jongetje en de andere helft een meisje. Toch kun je dor wat slimme trucjes de kansen naar jouw keuze draaien. Wij leggen uit hoe je dat doet

  • Geslacht beinvloeden!

Over zaadjes op weg naar het eitje

Er zijn 2 manieren om thuis het geslacht van je kindje te beïnvloeden. Hoe effectief ze zijn hangt een beetje af van wie je het vraagt. Recent onderzoek uit Engeland laat zien dat je de kans bijna kunt verdubbelen.
De methoden gaat uit van de zwemsnelheid en sterkte van de zaadjes. Er zijn cellen met het X chromosoom voor meisjes en het Y chromosoom voor jongens. De Y cellen zijn kleiner, zwakker maar wel sneller dan de X cellen die op hun beurt langzamer, groter en sterker zijn. Voor een jongetjes moeten de Y cellen dus gebruik maken van hun snelheid en moet ervoor gezorgd worden dat de sterkere X cellen het niet winnen van de zwakkere Y cellen. Voor een meisje is het dus zaak ok de snelle maar zwakkere Y cellen af te remmen zodat de X cellen hun werk kunnen doen.

Methode 1: zwemsnelheid

Hierdoor heb je, hoe dichter je tegen te ovulatie aan zit meer kans op een jongetje. Dit komt doordat de Y cellen eerder het eitje zullen bereiken dan X cellen. Hoe verder je af zit van de ovulatie dag hoe groter de kans dan weer is op een meisje omdat de zwakkere Y cellen het minder lang overleven. Volgens deze theorie is de kans op een jongen of meisje even groot 2 dagen voor de ovulatie, daarvoor is de kans op een meisje dus groter en daarna is de kans op een jongen groter.

Methode 2: zuurtegraad

De tweede methode gaat uit van de zuurtegraad van de vrouw. Een zure omgeving is minder goed voor de zaadcellen. Sinds de Y celllen die voor een jongetje zorgen zwakker zijn zullen deze meer last hebben van een zure omgeving waardoor je meer kans hebt op een meisje. Als je omgeving niet zuur is maar alkaline (of basisch) heb je dus meer kans op een jongentje.
De zuurtegraad kun je veranderen door je dieet aan te passen:
jongensdieet - voor een jongetje is het belangrijk dat je geen honger leidt. Als je net wat meer eet veranderd dat jouw zuurtegraad. Eet vooral zoute produkten, rood vlees, vis, brood, cornflakes, noten, rozijnen. Blijf weg van zuivel en en zure produkten
meisjesdieet - voor een meisje zorg je ervoor dat je zuurtegraad verhoogt. Eet dus meer zure voedingsmidellen zoals sinaaspappels, cintroen, grapefruit, veel groente en veel zuivelpructen.

Methode 3: kies je positie

Omdat jouw vagina aan het einde het meest zuur is zou het uitmaken welke positie je inneemt. De positie die zorgt voor de diepste penetratie zou daardoor de hoogste kans brengen op een zoon. De cellen hoven dan een minder lang traject af te leggen naar het eitje waardoor de mannelijke cellen in het voordeel zijn. Als je dus voor een jongetje wilt gaan zou een positie van achteren erg geschikt zijn.
Voor een meisje houd je het bij de missionaris positie waarbij de penetratie minder diep is. De cellen moeten dan een langere weg afleggen waarbij de zwakkere mannelijke cellen minder kans maken,

Methode 4: houd de zaak koel

Omdat het mannelijk zaad meer last heeft van de omgeving is het belangrijk om de sperma productie zo goed mogelijk te laten verlopen. Laat je partner daarom geen strakke broeken maar wijde broeken en boxers dragen en laat hem voldoende zink, vitamine C en foliumzuur binnen krijgen.
Wij denken natuurlijk niet dat het een goed idee is om strakke broeken te gaan dragen en minder goed te gaan eten voor een meisje.

Methode 5: een kopje koffie

Koffie schijnt iste zijn voor de mannelijke zaadcellen. Net zoals je man hebben ze eerst een bak koffie nodig voordat ze aan te sporen zijn tot het echte werk. Braziliaans en Amerikaans onderzoek hiernaar toont dit aan. Helaas is het nog steeds niet duidelijk wat hier de reden achter is. Wel is er gevonden dat het roken van marihuana dan weer het tegengestelde effect heeft

Methode 6: combineren

Wij bedoelen dus met een lege kop koffie in de hand, zijn boxers over de stoel, op dag 14 in je periode, na het eten van een gezouten biefstuk met je partner achter je voor een jongetje.
Je hoeft het niet bij 1 methode te houden. Juist het combineren van verschillende methoden zou een hoger effect geven op het gewenste geslacht.

Pas op

Let wel goed op. Als je een meisje wilt realiseer jezelf dan wel dat je je feitelijk minder vruchtbaar aan het maken bent. Als het al lastig is om kinderen te krijgen helpt dit zeker niet.
Daarbij is de kans dat je een baby krijgt van het andere geslacht nog steeds erg groot. De methode is niet betrouwbaar en geeft zeker geen garantie.
en uiteindelijk maakt het echt niet uit wat het geslacht is. Ieder kind is uniek en zodra ze geboren zijn houd je even veel van ze.

 

Reacties op 'Geslacht beinvloeden'

Reacties

Gender Balance
Hoi! Ik ben coach bij www.genderbalance.nl en gespecialiseerd in het beïnvloeden van het geslacht. Mochten jullie er meer over willen lezen, schrijf ik graag een stukje met meer informatie.

Good vibes only
Rood vlees is een benaming voor o.a. biefstuk, net zoals kip wit vlees wordt genoemd. Je mag gewoon rood vlees eten, als het maar goed doorbakken is. Dus geen rood roodvlees! :)

Anoniempje
Dikke zever. T geslacht kan je vastleggen bij kunstmatige bevruchting maar al die andere zever is maar gezever. Heeft trouwens gyneacoloog bevestigd.

Gender Balance
Leuk artikel maar nodeloos ingewikkeld, bovendien werkt de shettles methode niet! Dit is al zovaak ontkracht, maar blijft circuleren online. Ik adviseer koppels om het geslacht van hun kindje te beïnvloeden. Voor meer informatie, kijk op www.genderbalance.nl ☺

nicole 1979
Je kan als je niet zwanger bent gewoon rood vlees eten hoor. Zodra je zwanger bent dien je dit te vermijden

madelene
Kan geen kwaad hoor rood vlees zolang je oefent op zwanger raken Het gaat erom dat je rood vlees vermijd tijdens je zwangerschap anoniem

madelene
Best interessant Dan klopt het wel bij ons al heel vroeg in mijn cyclus begonnen met vrijen tot aan bijna het begin van mijn volgende menstruatie en twee keer een meisje. Omdat er staat dat je bij een jonge valk bij de ovulatie moet vrijen en dan stoppen. En jee wat maken de spelling fouten nou uit ? Is dit 10 voor taal of zo ?

:-)
Zitten we op een taal site dan? Info is duidelijk genoeg, dat lijkt me het belangrijkste

Anoniem
Heel verstandig om als je zwanger wilt worden rood vlees te eten...

hoessin
Jonge

Jouw naam:

Lees meer ... !

Leeftijd en zwanger worden

Welke invloed heeft leeftijd precies op jouw kansen om zwanger te worden en om een gezond kind ter wereld te brengen.

Stoppen met de pil

Als je zwanger wilt worden moet je eerst stoppen met de pil en andere anticonceptiemidellen maar wat zijn de effecten van stoppen met de pil ?

Tips om zwanger te worden

Als je zwanger wilt worden zijn er zelf een hoop dingen die je kunt doen om sneller zwanger te raken.

Ondergewicht en zwanger worden

Overgewicht kan in de weg staan van een zwangerschap. Zelfs bij matig overgewicht is de kans op zwanger te raken al een stuk kleiner.

Roken en zwanger worden

Als je zwanger wilt worden kun je het beste stoppen met roken. Roken als je zwanger wilt worden verklein namelijk de kans op een zwangerschap

Stress en zwanger worden

Als je zwanger wilt raken is het een goed idee om stress te vermijden. Alhoewel de relatie tussen stress en verminderde vruchtbaarheid nog niet helemaal is bewezen lijkt stress van invloed te zijn op de vruchtbaarheid van de vrouw

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan