2besure zwangerschapstest - Babyforum

Bibi - schreef op 14-03 om 13:31
Hallo ladies.

Hoe betrouwbaar zijn de 2besure zwangerschapstesten?
Ik ben 9 weken geleden bevallen en we hebben seks gehad met condoom. 1x is die gescheurd en zijn we doorgegaan zonder, maar niet in mij gekomen ( ik weet het was niet zo slim..).
Nu heb ik al ruim 2 weken steekjes in mijn buik, ik dacht elke keer dat ik ongesteld ging worden. Maar tot op heden nog niet en mijn borsten zijn soms ook gevoelig.
Ik heb 5 dagen geleden een test gedaan van 2besure en die werd direkt positief maaar na 2 minuten ging de lijn weg, heb gelezen dat deze testen dat vaker doen. Nu heb ik vandaag weer een test gedaan en weer een positieve lijn die steeds vager werd maar er bleef uiteindelijk een lijntje... een lichte maar er is een lijntje.
In hoeverre moet ik deze test vertrouwen. Het is met middag urine gedaan alhoewel ik amper heb gedronke vandaag. Morge ga ik er weer ene doen van de kruidvat maar tot die tijd ben ik benieuwd naar de reacties.

Liefs bibi.
11 antwoorden en 96657x bekeken
Bibi - schreef op 14-03 om 13:35
Ps. Ik heb trouwens geen flauw idee hoever ik in mijn cyclus zit aangezien ik niet ongesteld ben geworden na de bevalling..
floydi - schreef op 14-03 om 14:07
Hi bibi,
Ik ken de testen niet maar klinkt wel heel vreemd dat testen zo vaak vals positief zouden geven. Lijkt me dat ze dan niet op de markt thuis horen. Denk dan eerder dat je zwanger bent. Lijkt me flink schrikken zeker als het 1 x onveilig is gebeurd. Zou idd zo snel mogelijk een testje doen die je wel vertrouwt. Action Kruidvat of iets dergelijks. 
Succes ermee! Groetjes floydi 
floydi - schreef op 14-03 om 14:09
Googlen net even en lees dat de vals positieve lijnen niet echt roze kleuren. Misschien heb je er wat aan 
sweet - schreef op 14-03 om 23:58
Ik hoor altijd veel positieve verhalen van de testen van 2besure, maar dat kunnen ook de ovulatie testen zijn. Ik heb ze zelf nooit gebruikt.
Lastig hea, cyclus na de bevalling, ik heb na 8,5 weken mijn menstruatie gekregen. 
Wel heel vaag dat die lijntjes verdwenen of lichter werden.. inderdaad wat floydi zegt, even een testje doen die je echt vertrouwd.
Amélie - schreef op 15-03 om 10:39
Het zou ook kunnen dat je niet zwanger bent maar dat de positieve resultaat door het HCG die nog in u lichaam zou zitten. 
Bibi - schreef op 15-03 om 17:25
Hallo dames,

Vandaag nog 2 testen ertegenaan gegooid van de kruidvat en de action. BEIDE NEGATIEF!!!
Ben toch wel opgelucht, moet mijn lichaam echt nog de tijd gunnen om te herstellen.
Toch zit het me niet zo lekker, waarom heb ik dan al zolang krampjes en pijnlijke borsten en er komt maar geen menstruatie. Iemand die dit ook had na dr bevalling??

Liefs bibi
sweet - schreef op 15-03 om 17:42
De krampjes/ spierpijn gevoel herken ik wel. Heb ik soms nog. Maar pijnlijke borsten herken ik nu niet. 
Ik heb nooit pijnlijke borsten gehad voor een menstruatie, maar na mijn eerste miskraam had ik ineens al een week pijnlijke borsten, ik had hoop weer zwanger te zijn, maar toen was het een symptoom van de aankomende menstruatie. Misschien dat het dat is?
Anoniem (Gast) - schreef op 15-03 om 19:53
Heb het ook wel g3had maar toch 2 maanden nadat de kramp3n begonnen pas een menstruatie  gehad (8 maanden na de bevalling)
Gwen - schreef op 17-03 om 23:00
Hi Bibi, wat spannend weer!
Ik denk dat je je lichaam zo vroeg na een bevalling nog niet echt kunt "vertrouwen". Het blijft toch echt 9 maanden ontzwangeren. Ik ben bijna 8 maanden verder (geef wel nog steeds borstvoeding, misschien dat dat ook mee telt) maar ik ben ook écht nog aan het ontzwangeren. Dus die pijnlijke borsten en steken in je buik kunnen ook gewoon komen van het herstellen na je zwangerschap. Wat zou je zelf willen? Is het een wens om je kindjes snel achter elkaar te mogen krijgen? Je bent natuurlijk wel erg vruchtbaar zo kort na je bevalling. Mocht mijn lichaam er klaar voor zijn en is het ons gegunt, zouden wij voor de tweede willen gaan als ons dochtertje 1 jaar is. Ik besef nu pas dat dat al over 4 maanden is, haha. De tijd gaat zo ongelooflijk snel.
Bibi - schreef op 18-03 om 08:45
Sweet, fijn dat je dit gevoel herkent. Want ik werd er best onzeker van en de krampjes lijken steeds meer te worden. Maar goed ik zal mijn ms afwachten, hopelijk duurt het niet meer telang.

Anoniem, na 8 maanden pas??? Jeetje.. of heb je borstvoeding gegeven?

Gwen, ja was even spannend inderdaad haha.
Ja ik zou wel weer snel een kindje willen maar niet zo snel. Mijn lichaam moet echt even herstellen aangezien ik 2 zwangerschappen achter de rug heb kort achter elkaar. 
Toch waren de negatieve testen voor mij  een teleurstelling terwijl ik eigelijk nog wel wil wachten met een zwangerschap. Het is heel dubbel haha..

Aahhh dat is niet meer zolang nee. Jeej wat vliegt de tijd zeg. Hoe is het met jouw kleintje??
Gwen - schreef op 18-03 om 23:56
Heel goed! Ze groeit als kool, is heel erg tevreden en zo ontzettend lief. Ze begint te brabbelen en probeert te kruipen. Eet vaste- en borstvoeding. Heerlijk, ik wil er nog zo eentje, haha! Maar ben me er zeker bewust van dat niet iedere baby zo makkelijk is. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '2besure zwangerschapstest' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan