Graag jouw mening: informatie over geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding - Babyforum

Michael Ceulemans (KU Leuven) (Gast) - schreef op 19-06 om 15:24
Geneesmiddelen tijdens zwangerschap of borstvoeding, velen komen er vroeg of laat mee in aanraking. Uiteraard is het voor zowel moeder als kind belangrijk om hierover betrouwbare informatie te krijgen. Een nationaal expertisecentrum kan hier in de toekomst aan bijdragen door het verspreiden van betrouwbare informatie.
Om bij de oprichting van het centrum rekening te kunnen houden met de wensen van borstvoedende mama's, zijn we benieuwd naar jullie wensen en voorkeuren. Vul daarom deze korte, anonieme bevraging (5-10min) in. 
Zowel (bijna) mama's en papa's als vrouwen/koppels met een zwangerschapswens kunnen deelnemen. Je mag de vragenlijst ook zeker mee helpen verspreiden. Dikke merci alvast! 
https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6mcEdBrINGBm6hf

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Graag jouw mening: informatie over geneesmiddelen tijdens zwangerschap en borstvoeding' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan