Baby Loslaten.. - Babyforum

roosje - schreef op 09-10 om 18:30
Hallo dames, 

Ik ben hier voornamelijk actief op het : zwanger worden forum. 
Maar nu wou ik even wat herkenning van mama’s die misschien met hetzelfde gevoel zitten. 

Onze zoon is net 1 jaar, en tot op heden vind ik het moeilijk om hem “los te laten” . Zo nu en dan gaat hij eens slapen bij zijn grootouders,lees : 4 keer sinds zijn geboorte . 
Ookal zijn het echte schatten, ik vind het zo moeilijk om hem daar achter te laten.. dan hebben we een leuke avond gepland, een verjaardagsfeestje of wat dan ook… toch ben ik niet op mijn gemak zonder hem bij me. 
Zijn er nog hier die dit hebben? Of ben ik echt de enige. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n bezorgde mama ging zijn. 

Ik voel wel dat ik soms wat meer wil dan “alleen maar mama zijn” . Maar ik vind het onzettend moeilijk om die knop af te zetten. 

Liefs, roosje
5 antwoorden en 625393x bekeken
BabyNr3 - schreef op 09-10 om 18:55
Heel herkenbaar en ik denk dat we echt niet de enige zijnhoe gaat het nu met je?
Mamsie92 - schreef op 09-10 om 20:58
32 weken
Mijn zoontje is 3,5 en denk in totaal 4 a 5x uit logeren. Waarvan denk wel 3x uit nood omdat ik te ziek was om voor hem te zorgen. Als ik zelf een uitstapje heb ( wat niet vaak voor komt ) dan laat ik hem slapen bij mijn ouders en zelf slaap ik daar dan ook. Ik ben ook heel slecht in loslaten. Zo lang je er zelf geen problemen mee hebt is het toch prima 
Truus - schreef op 10-10 om 08:10
Lieve Roosje dat heb ik ook hoor! Mijn zoontje van 14 mnd is zelfs nog nooit uitbloeden geweest.. de keren dat ik hem niet zelf op bed gelegd heb dus dat mijn partner of 2x een oppas dat deed is ook op twee handen te tellen.. Het gaat ook gewoon zo.. ben me er niet eens bewust van.  Het gaat wel over naarmate ze ouder worden hoor. M’n dochter van 6 en zoon van 15 zijn regelmatig uit logeren en daar geniet ik juist weer heel erg van. 
roosje - schreef op 14-10 om 08:29
Bedankt voor de berichtjes meiden. 
Vandaag gaat het weer wat beter! Hoor. 
Was zo blij dat ik het even van me af kon schrijven.. daarvoor is dit forum toch echt wel goed hé. 
Blij om te lezen dat ik ook niet de enige ben hier. Mijn schoonmoeder vind mij zo een overbezorgde mama, dat helpt niet altijd 
Mamsie92 - schreef op 14-10 om 12:59
32 weken
Dat vinden van mij ook wel meer mensen. De opmerking hij kan toch ook uitlogeren heb ik al vaak genoeg gehoord. Met de loop van de tijd houden mensen er wel over op. Meestal reageer ik met " ik neem geen kind om het bij andere te dumpen. Ik ben graag bij hem en wil hem graag zelf naar bed en uit bed halen " 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Baby Loslaten.. ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan