Uitgerekend April 2019 - Zwangerschapsforum

justbhoo - schreef op 29-10 om 16:15
Ooh tinkerbel wat een mooie echo.

De resultaten van de vlokkentest waren goed. We kunnen eindelijk genieten!!! Vandaag een echo gehad en hij doet het super goed. Van hoofdje tot poep 10cm en ongeveer 163gram. Was heel rustig tijdens de echo. Lichtjes aan het trappelen met zijn beentjes en zijn rechterhandje boven zijn gezichtje. 

Ik ben dit weekend al beginnen shoppen. Een paar kleertjes gekocht in maat 56 en een afspraak gemaakt om de geboortelijst te leggen. 
1927 antwoorden en 9037859x bekeken
tinkerbel - schreef op 29-10 om 18:33
Justbhoo, 
Geweldig meid echt zo blij voor Julie. 
Wij gaan wachten tot in januari voor de geboorte lijst dan ben ik thuis verplicht stoppen met werken en hebben we tijd genoeg 
Plus is er al meer lente /zomer collectie vind nu beetje moeilijk om te shoppen  met de winter collectie in de winkels x
tinkerbel - schreef op 31-10 om 12:27
Vorige week tijdens de echo heb ik men urine moeten Binnen geven., standaard kontrole naar schijnt  
Nu juist de resultaten blijkbaar heb ik weer een blaasontsteking en merk er zelf niets van dus weer 5 dagen antibiotica voorgeschreven gekregen.
Gisteren zijn we ook onverwachts onze geboortelijst gaan leggen in Paradisio 
justbhoo - schreef op 31-10 om 14:29
@tinkerbel. Na uw antibioticakuur kan je misschien eens regelmatig cranberrysap drinken om blaasontstekingen te voorkomen. Ook kiwi’s helpen. 
Leuk e zo’n geboortelijst samenstellen. Wij hebben daarvoor een afspraak over twee weken. Ik doe dat graag vroeg genoeg omdat ik bij elke zwangerschap al heel vroeg weeën had en dat ik het dan heel rustig moest doen. Telkens bevallen op 37weken. 
Het geeft ook een mooi overzicht en je kan elke maand wel al iets kopen
Jules - schreef op 31-10 om 15:14
Wat een goed nieuws hier allemaal, super om te lezen! :-) 
Wij weten ook sinds kort dat we een gezonde dochter krijgen en zijn hier al helemaal stapelgek op 
Ik heb ook al allerlei spulletjes gekocht, zooo leuk om te doen!! 
Iemand nog tips voor leuke sites of winkels? 
Samantha - schreef op 01-11 om 16:01
Wij hebben maandag onze geslachtsbepalende echo gehad. En na 2 gezonde jongen mogen wij nu een meisje aan ons gezin toevoegen!! Zo blij en trots, alles zag er goed uit. 
Preggy84 - schreef op 01-11 om 16:07
Wat leuk dat iedereen nu een beetje te horen krijgt wat het wordt. 
Wat is precies een geboortelijst en waar maken jullie die dan?
Wij kennen dat niet echt in NL.
justbhoo - schreef op 01-11 om 17:24
Hier in België kan je in heel wat winkels (vooral babywinkels) een geboortelijst opstellen. Dat is een soort boodschappenlijst met al hetgeen je wenst voor je baby. Wandelwagen, babykamer, kleertjes, verzorgingsproducten,... het geeft een mooi overzicht van alles wat je nodig hebt en alles wat je graag wenst. 
Je kan die lijst dan meedelen aan familie, vrienden, kennissen en zij kunnen kunnen dan op die lijst kiezen wat ze jou graag cadeau doen. 

Ideetjes voor winkels: 
In belgië ken ik dreambaby, paradisio en orchestra. 
In nederland ben ik een beetje kennis aan het maken met mamaloes. 
Voor kleertjes ben ik zelf heel grote fan van Hema en C&A. 

Ik ben nu op zoek naar een leuke winkel voor draagdoeken en draagzakken en denk na over wasbare luiers. Iemand suggesties? 
Preggy84 - schreef op 01-11 om 17:32
Wat leuk dat iedereen nu een beetje te horen krijgt wat het wordt. 
Wat is precies een geboortelijst en waar maken jullie die dan?
Wij kennen dat niet echt in NL.
tinkerbel - schreef op 02-11 om 10:01
Hey meiden ben nu 18 weken 
En het is ons 3de kindje, 
Voelen Julie je Beebje al ?? 
justbhoo - schreef op 02-11 om 12:27
Ik ben 17weken ver en 5de zwangerschap. Ik voel beebje ook al een tijdje en het wordt steeds duidelijker, het zijn voel niet geen schopjes ofzo maar meer een soort wrijving.  Ik twijfelde er nog aan maar de gynaecoloog vertelde me dat alles wat ik onder mijn navel voel effectief ons beebje is. 
Preggy84 - schreef op 02-11 om 15:45
Ow bedankt voor je uitleg justbhoo. Ik heb zelf ook een lijstje gemaakt via lijstje.nl en komt eigenlijk op hetzelfde neer. Alleen doe ik het dan thuis.
Het is eigenlijk meer een overzicht voor mijzelf, maar kan idd ook gedeeld worden. 
Ik ben nu 18 weken en voelde m'n baby gisterochtend na 3 weken voor de 2e keer weer en vanmorgen ook weer.. blijft een heerlijk maar wel apart gevoel.
Knoetje - schreef op 02-11 om 16:48
Ik weet niet goed wat ik moet voelen, 1e kindje dus alles is sowieso nieuw. 
Anne - schreef op 02-11 om 17:21
Wat mooi jouw berichtje preggy. Geniet van de bewegingen van je kleine, het maakt me emotioneel want nu realiseerde ik me hoe het kon zijn als alles goed gegaan was. Zo'n bijzonder gevoel, de eerste bewegingen
Preggy84 - schreef op 03-11 om 11:50
Hoi Anne,
Jou tijd komt hopelijk ook snel.. Weet dat je niet alleen bent en het helaas vaak fout afloopt, maar dat het kindje waarschijnlijk niet sterk genoeg was geweest. Een hele dikke knuffel in ieder geval 
Anne - schreef op 03-11 om 17:18
Dat hoop ik ook, lief je berichtje. Blijft toch speciaal om mee te lezen en hoever jullie nu zijn. Geniet ervan!
tinkerbel - schreef op 04-11 om 10:09
Hey Anne ik begrijp je volledig hoor zat eerst ook in de december groep maar het mocht ook niet zijn en kijk een goeie 2 maand later was het toch dik oké zo te zien nu. 
Ik duim voor je mee meid kop op 
Ikke88 - schreef op 04-11 om 10:09
Ook wij weten nu wat het wordt. Mijn omgeving en de fabeltjes zeiden een meisje dus hier had ik me zelf al helemaal op ingesteld, gelukkig blijkt het ook een meisje te zijn!

Heb wel meteen wat kleertjes gekocht in m'n enthousiasme 

Nu kunnen we beginnen met het kamertje!
Preggy84 - schreef op 07-11 om 13:46
Goedesmiddags.. alles goed met iedereen?
Ik ben volgende week al weer 20 weken zwanger, maar nog steeds totaal geen besef. Ik kan wel genieten van m'n buikje, maar dat is het dan ook. Ik heb dan ook nog niks gekocht. Ik heb tot nu toe ook nog helemaal geen zwangerschapsklachten gehad. Zou het hierdoor kunnen komen?
We zijn wel echt blij hoor dat we mama en papa worden..
Vorige week zat ik trouwens op de bank en deed ik ff m'n trui omhoog en toen schrok ik. Dus mijn vriend vroeg wat er aan de hand was. Dus toen vertelde ik hem dat ik schrok van mijn dikke buik, omdat ik vergeten was dat ik zwanger ben..Hihi
tinkerbel - schreef op 07-11 om 15:20
Preggy voel jij je kleintje al? 
Wij lopen gelijk en ik moet zeggen ik voel hem nog niet dacht over een 2 weken hem af en toe toch lichtjes te voelen maar nu dus niet meer? 
Heb vorige weekend wel het hartje noges gehoord met men angel sound 
justbhoo - schreef op 07-11 om 20:47
Ik voel mijn beebje bijna elke dag. Ik geniet er echt van. Bij mijn vorige zwangerschappen haatte ik het om zwanger te zijn en nu loop ik de hele dag rond met een mega grote glimlach. Ik heb ondertussen al goed geshopt. Ik heb denk ik genoeg kleren in maat 56. Ik zoek nu nog een paar pijama’s in maat 50. Voor maat 62 en meer wacht ik nog op de lentecollectie.
Vrijdag ga ik eens kijken in de ikea voor de babykamer. Aangezien hij samen met zijn grote broer zal slapen, wordt heel de kamer vernieuwd. Dus ook grote broer krijgt een nieuw bed en nieuwe kleerkast zodat alles bij elkaar past. 

We zitten bijna in de helft  
Preggy84 - schreef op 07-11 om 20:58
He Tinkerbel,
Ik voelde haar heel vroeg al, met 15 weken. Daarna 3 weken niet. En nu heel af en toe een plopje om het zo maar even te omschrijven. 
Ja bijna op de helft al idd, vind het echt supersnel gaan allemaal.
Hoop dat de winter heel snel voorbij is, die lijken altijd een eeuwigheid te duren. 
Mij (Gast) - schreef op 07-11 om 22:01
Check marktplaats voor leuke aanbiedingen met babykleertjes.
tinkerbel - schreef op 08-11 om 06:57
hier gisteren avond de angel sound nog eens boven gehaald ,
geweldig zo een ding !
ik voel ons beebje niet echt ,maar wat een mooi duidelijk hartje is er steeds te horen ,mss is het gewoon nu al een heel rustig mannetje
ons andere kids noemen seppe en sanne
nu zijn we hier aant discusieren om het zo te zeggen over de naam ,ik hoor heel graag JITSE  en men man wil voor VIK gaan ???
justbhoo - schreef op 08-11 om 08:22
Ik vind ze allebei leuke namen. Wij hebben de naam ook al gekozen. Het wordt Brenn. 
Ik ben nog aan het twijfelen om zo een doppler te gaan kopen. Lijkt mij wel leuk. 
Preggy84 - schreef op 08-11 om 19:17
Ik ben in m'n eentje namen aan het verzinnen nog, maar alles wat ik leuk vind. Dat vind mijn vriend niks, maar zelf komt hij ook nog niet met iets. Gelukkig hebben we nog even de tijd..
Wanneer gaan jullie beginnen aan de babykamer? Ik wil van 2 grote slaapkamers 3 kleinere slaapkamers maken. Dus er moet nog eerst even geklust worden. Een goeie vriendin haar vader is erg handig en komt binnenkort even kijken. Hopelijk januari klaar zodat ik kan gaan inrichten. 
AnotherMiracle <3 - schreef op 10-11 om 10:51
Wat leuk om te horen allemaal. Hier lijk ik hem wel af en toe te voelen. Vandaag ook alweer 19 weken.. t vliegt zeg

Ik heb wat leuke spulletjes van mijn zus gekregen en kon laatst een te schattig konijntje in de Hema niet laten liggen ????

Babykamer doen we bijna niks aan, behalve inrichten. Is eigenlijk al zo goed als af en met een klein jaar gaan we ook verhuizen

We hebben een tijd geleden 1 babynaam gevonden die we allebei wel leuk vinden, maar zijn er nog niet echt mee bezig. Tips voor jongensnamen bij L.ino zijn welkom ????
Bambi (Gast) - schreef op 10-11 om 21:04
Wij hebben vorige week te horen gekregen dat wij een meisje krijgen! Hadden de jongensnaam al maar voor een meisje waren er nog 3 opties. Na 3 dagen kwamen we beide met volgens mij ben ik eruit, hebben onze keus op een briefje geschreven en dit was dezelfde naam! Met de kinderkamer gaan wij pas later beginnen. Heb wel de meeste spullen al (behang ledikant commode enz) maar ik krijg nieuwe kozijnen rond januari dus als die geplaatst zijn wil ik alles pas inrichten om geen schade te krijgen 
tinkerbel - schreef op 12-11 om 15:26
Ppff morgen 20 weken en voel ons Beebje nog steeds niet 
Preggy84 - schreef op 13-11 om 18:39
He Tinkerbel, het komt vanzelf wel. Probeer je niet gek te maken en lekker te genieten. Ik voel haar ook echt pas sinds deze week, terwijl mn vk zei dat ik haar heel vroeg zou voelen. Dat is ook maar 1x gebeurd met 15 weken en toen 4,5 week niks. Ik weet niet hoe jou placenta ligt, maar dat kan er ook mee te maken hebben. 
Dus probeer je er niet teveel op te focussen..komt goed!! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2019' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan