Uitgerekend februari 2020 - Zwangerschapsforum

Poll:Lippy - schreef op 28-05 om 21:47
Uitgerekende datums 

Annie84        1 februari 2e/3e kindje 35 jaar
Linda1989     1 februari 1e kindje
Natasja          1 februari 4e kindje 30 jaar 
Nikki             1 februari 3e kindje 35 jaar
Princess         2 februari 2e kindje 29 jaar
Dutchfly        3 februari 2e kindje 27 jaar
Anastasia       5 februari 
Evita13          5 februari 1e kindje 32 jaar 
Sabrina85      7 februari 2e kindje 34 jaar
Vitamientje    7 februari
2020mama    22 februari 1e kindje 21 jaar
Joy                 9 februari 2e kindje
Chelsea        10 februari 2e kindje
Sanne           10 februari 1e kindje
Lotus92       14 februari 1e kindje
Momtobe     16 februari 1e kindje 27 jaar
El1a             19 februari 1e kindje
Patricia        19 februari 
Amber         21 februari 2e kindje
Karin28       22 februari 1e kindje 28 jaar
NL93           22 februari 2e kindje 26 jaar
Mamavanj   24 februari 2e kindje
1091 antwoorden en 4470920x bekeken
Princess - schreef op 29-05 om 09:19
Hey Louli! Proficiat met je positieve test!! Ik zou uitgerekend zijn tussen 31/1 en 2/2. Hier wordt dit hopelijk ons tweede kindje, we hebben al een zoontje van 2.
Ik heb al gebeld naar de gynaecoloog en mag 19/6 gaan voor de eerste echo. Nog 3 weken wachten dus. Ben zo benieuwd!
Vitamientje (Gast) - schreef op 29-05 om 12:30
Ik had zondag al een licht positieve vroege zwangerschapstest met 3 weken en 2 dagen. Waarschijnlijk 7 februari uitgeteld dan.

Hopen dat het goed blijft gaan aangezien het nog zo pril is. Half jaar geleden een miskraam gehad, dus vind het extra spannend!
Lippy - schreef op 29-05 om 13:23
Gefeliciteerd dames! 
Spannend he, ik heb tussen nummer 1 en 2/3 (tweeling) ook een miskraam gehad dus vind het nu ook wel spannend! Al voelde ik toen meteen dat het niet goed zat en nu eigenlijk wel. 
Mijn man is wel heel erg geschrokken nu, hij wist dat het elk moment kon gebeuren maar nu het zover is trekt hij het nieuw nog niet zo goed.. hopelijk draait hij snel bij! 
Ik heb 1 juli een afspraak bij de gyn maar wil proberen eerder bij de verloskundige te gaan om snel te checken of alles ok is, en of het er hopelijk maar 1 is dit keer! Haha
Liefs 
Vitamientje (Gast) - schreef op 29-05 om 13:50
Ja nog langer in spanning zitten!
Ik heb gister hcg geprikt en mag vrijdag weer, hopen dat het dan goed gestegen is!

Stel je voor, nog een tweeling!

Het is allemaal nog vers nieuws, dus waarschijnlijk moet het even bezinken bij hem. Komt vast snel goed!
Princess - schreef op 29-05 om 14:46
Louli zal idd nog even moeten bezinken bij je man, hopelijk draait hij snel bij! Ik heb vorige vrijdag en maandag ook 2x bloed laten prikken en hcg was mooi verdubbeld, dus dat zit al goed. Maar het blijft toch heel spannend afwachten tot de eerste echo he!
Voorlopig hier nog geen klachten, maar bij mijn zoontje zijn die ook pas vanaf 6 weken ofzo gekomen. Toen wel maandenlang heeeel ziek geweest, dagelijk overgeven, dus ik hoop dat ik daar nu van gespaard blijf..
Louli, hopelijk is het dan deze keer maar eentje.. was ook verschieten zeker, toen je ontdekte dat het er 2 waren?

Vitamientje, gefeliciteerd! hopelijk lopen je testen goed op!
Lippy - schreef op 29-05 om 19:13
Ja dat was heel erg schrikken haha zagen het totaal niet aankomen. Het is een eeneiige dus de kans op nog een tweeling is echt heel klein. Daarom durfde ik het ook aan. 
Ik ben wel echt al misselijk en draaierig, hou mijn hart vast voor komende weken. Bij de oudste ben ik tm 12 weken ziek geweest en bij de tweeling tm 19 weken.. hopelijk blijft me dat nu bespaard! En hopelijk jullie ook! Is echt wel vervelend! 
Ik heb vandaag een nieuwe test gedaan en het streepje is veel duidelijker al. Vertrouw er daarom wel op dat het goed gaat. 
Ik heb nu 18 juni afspraak bij de verloskundige. Ik mag lekker vroeg komen zodat we hopelijk kunnen uitsluiten dat het er 2 zijn.  
Orchidea - schreef op 30-05 om 06:30
11 weken
Ik kom mij hier heel voorzichtig, met een been binnen melden. Helaas in Maart een miskraam gehad met 5 weken. Daarna gevolgd door miskramen met 4.1 en 4,2... nu onze “laatste” ronde zelf proberen met tarwekiem olie, mama plus, en ovulatie testen. Het ziet er na uit dat we voorzichtig mogen juichen, want er is eindelijk een oploop. Nu nog 9 Dpo, dus ik besef mij dat er van alles nog mis kan gaan. (zoals voorgaande gevallen) maar hopelijk nu eens een goede zwangerschap, en daar gaan we van uit!! 
*Lotus* - schreef op 30-05 om 07:07
Ik blijf duimen.
Princess - schreef op 30-05 om 07:17
Orchidea proficiat! Ik hoop dat je testen mooi oplopen! Vind het in ieder geval al veelbelovend voor 9 dpo, hele duidelijke streep!
Lippy - schreef op 30-05 om 07:57
Gefeliciteerd Orchidea! Hopelijk gaat het deze keer goed! Heel treurig om zoveel miskramen te krijgen.. 
wat betekent dpo? 
Ik heb zojuist nog een digitale test gedaan, geeft aan dat ik 2-3 weken zwanger ben dus dat klopt met de berekening. Toch spannend weer he! 
Orchidea - schreef op 30-05 om 08:51
11 weken
Inderdaad, vooral heel slopend. En iedereen om je heen word blijvend zwanger, laatst nog een babyborrel van kennissen over geslagen, ik kon het gewoon niet opbrengen. 9 days past ovulation. Dus negen dagen na de eisprong. 5 dagen voor nod dus! 
kleintje013❤️ - schreef op 30-05 om 09:15
Ik duim voor je orchidea!
Lippy - schreef op 30-05 om 10:11
Dank je voor de uitleg! Zelfs na 3 kids weet ik nog niet wat alles betekent haha 
We gaan keihard duimen ??
kleintje013❤️ - schreef op 30-05 om 10:24
Zo is het louli
Orchidea - schreef op 30-05 om 12:53
11 weken
Heel lief schatten!! Dat jullie geduim maar mag werken.. 
Joy (Gast) - schreef op 31-05 om 07:38
Ik meld me ook aan. 3de kindje en uitgerekend voor 9 februari. Ik heb in januari een mk gehad op 8 weken dus ben best down to earth! 
Lippy - schreef op 31-05 om 08:33
He Dames,
Gisteren een goed gesprek gehad met mijn man, hij zegt dat hij niet zo blij kan zijn omdat hij zich erge zorgen maakt. Wat als dit kindje niet gezond is, wat doen we dan onze andere kinderen aan. We beginnen helemaal opnieuw net nu onze kindjes makkelijker worden. Hij is gewoon bang want wat we nu hebben is hartstikke goed. 
Ik ben vanmorgen dus ook wakker geworden met twijfels.. dadelijk is er echt iets niet goed of veranderd ons leven negatief.. ik wist heel zeker dat ik een vierde wil. Onze kinderen willen heel graag een broertje of zusje nog maar nu het zover is en mijn man zo twijfelt ineens slaat de angst bij mij ook toe. 
Ik wilde het even van me afschrijven.. 
kleintje013❤️ - schreef op 31-05 om 10:02
Oeii dit lijkt me een erg lastige situatie..
Er zijn toch testen die je kan doen om te kijken of je kleintje gezond is ookal geeft dit niet 100% uitsluitsel, ik kan je zelf hier geen raad ingeven omdat ik echt bewust weet dat ik deze kleine heel graag wil het is een godsgeschenk vind ik en daar moet je zuinig op zijn maar ik kan natuurlijk niet voor een ander bepalen.. 
Evita13 (Gast) - schreef op 31-05 om 11:42
Hey ladies,
Ik heb woensdag positief getest en ben 's avonds bloed laten prikken. Gisteren dan een "proficiat" te horen gekregen: HGC was 200. Ik ben nu 4 weken zwanger. Maandag moet ik opnieuw laten prikken om te kijken of de HGC goed stijgt. 
Ik zou uitgerekend zijn voor 5 februari (kan dit redelijk goed berekenen, denk ik, aangezien ik met behulp van Pregnyl zwanger ben geworden). 
Is trouwens ons eerste kindje! 
En ik voel heel weinig op dit moment. Heb wat bruinverlies (dacht dat het mijn maandstonden waren. In verband met Clomid toch voor de zekerheid test gedaan en voila. Blijkt oud innestelingsbloed te zijn), 's morgens en 's avonds zere keel en een beetje last van mijn onderrug.
@Joy: proficiat!
@Orchidea: wow, dan heb je eigenlijk 3 miskramen na elkaar gehad? Wat ook wil zeggen dat je 3 ronden op rij wel zwanger was? Heftig! Ik duim dat het nu goed gaat.
@Louli: ik snap dat jullie zich zorgen maken. Eigenlijk kan je nu niet veel doen dan afwachten, denk ik? Dan maar beter positief blijven? 

Ik heb nog geen miskraam of dergelijke gehad, maar heb toch lang moeten wachten op een zwangerschap (13 rondes). Ik heb ook wel schrik dat het alsnog misloopt, hoor. Durf nog niet blij te zijn... if that makes sense? Ik denk soms ook: ik moet niet zo op fora zitten want je leest vaak verhalen dat het aan de start misloopt. Dat doet mijn angst nog verhogen als ik eerlijk moet zijn. We'll see, voorlopig zit het goed. 
anastasia - schreef op 31-05 om 11:45
Lieve meiden, eindelijk na 5 jaar mag ik aanmelden in een zwangerschapsgroep.. ik heb net positief getest.. het is nog aan het inzinken, ben ook wel wat huiverig ivm buikkrampjes enzo, maar wat voelt het tegelijkertijd heerlijk! Iedereen hier gefeliciteerd!! 
Nog meer meiden wat last van krampjes? Alsof de menstruatie elk moment kan doorbreken.. 
Vitamientje (Gast) - schreef op 31-05 om 12:17
Ik moet vandaag als het goed is precies 4 weken zijn als ik uitga van de ovulatietest.
Ik heb maandag, dinsdag en vandaag licht bruinverlies gehad, maar ben hier mee bekend uit al mijn zwangerschappen (zowel de voldragen als misgelopen). Toch blijft het erg spannend!
Vanochtend weer HCG laten prikken en gestegen van dinsdag waarde 58 naar 377 vandaag, dat is dus heel goed! Hopen dat het goed blijft gaan.
@Louli: ik denk dat het in het begin van elke zwangerschap spannend is, zowel voor de aanstaande moeder als vader. En er gaat toch weer wat veranderen en ook dat is spannend. Het belangrijkst is het denk ik dat jullie goed blijven praten met elkaar.
@anastasia: wat super dat je na zo'n lange tijd nu zwanger bent! Een soort menstruatiegevoel in de eerste week kan heel normaal zijn, omdat je baarmoeder zich al klaar maakt om te gaan groeien. Er is toch al van alles in werking daar binnen. Als je een fijne verloskundige hebt, zou ik gewoon bellen als je je ongerust maakt. Ook al kunnen ze nog niet veel in het begin, die van mij weet me telkens gerust te stellen.

Iedereen hier nog van harte proficiat!
Lippy - schreef op 31-05 om 12:20
@evita13, allereerst gefeliciteerd! 
Ik denk dat we gewoon bezorgd zijn en daar de angst uit voorkomt. Ik ben van mezelf een heel positief persoon dus weet zeker dat de twijfels weer snel omslaan in genieten! We zijn op dezelfde dag uitgerekend  of ja, nog even de echo afwachten maar volgens internet 5 feb. 
@anastasia, wauw na 5 jaar! Gefeliciteerd! 
Krampen zijn heel normaal. Ik heb het 3 zwangerschappen gehad. Nu ook, flinke krampen! Ik had het niet toen ik vervolgens een miskraam kreeg. Dus voor mij is het een goed teken. 

Spannend allemaal dames! 
Louisag - schreef op 31-05 om 15:01
Gefeliciteerd dames. 
Geniet van jullie prille zwangerschap en geloof in jullie lichamen. Jullie krijgen stuk voor stuk mooie februari baby's
Princess - schreef op 31-05 om 15:03
Proficiat dames!!
@anastasia ik had de eerste dagen ook heel vaak een soort v ms krampen. Ik ben nu bijna 5 weken, en elke keer als ik naar toilet ga, ben ik nog altijd verbaasd dat er geen bloed is. Ik ben écht wel zwanger

Het eerste trimester is toch sowieso hel hè.. zou zo graag eens in mijn buik kunnen kijken wat daar allemaal aan het gebeuren is.. nog een kleine 3 weken tot de echo.. zoooo benieuwd!
anastasia - schreef op 31-05 om 15:45
Dankje voor de geruststellende woorden meiden! We gaan voor allemaal mooie baby’s in 2020  
Ik ga proberen lekker te ontspannen nu.. met of zonder krampjes hihi
Joy (Gast) - schreef op 01-06 om 08:08
@anastasia dikke proficiat!.
Die krampen horen erbij. Dit is mijn 4e zw. (1 mk) en bij alle 4 had ik krampen  
anastasia - schreef op 01-06 om 08:50
He meiden, hebben jullie je uitgerekende datum al bepaald op internet? Ik net! 5 februari 2020! Eigenlijk best perfect, mooi buikje in de zomer en pas formaat kamerolifant als het weer koeler word haha. Ik vind het nog steeds vreselijk spannend! 
chelsea - schreef op 01-06 om 10:32
Hey meiden, ik mag me hier ook melden. Ik heb vanmorgen positief getest en vind het super spannend. We hebben een dochter van 1 en nu zwanger van ons tweede kindje doormiddel van Clomid! 
Princess - schreef op 01-06 om 14:44
Proficiat Chelsea!! 

@anastasia ik ben volgens internet voor 1-2 februari. Bij mijn zoontje was ik zwanger in oktober en vr juni uitgerekend. Dat vond ik echt ideaal. Nu ga ik het wel lastig geheim houden vinden met niets drinken in al dat terrasjesweer  maar het is vr de goede zaak! Denk dat een winterbabytje ook wel heel fijn gaat zijn!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend februari 2020' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan