Uitgerekend November 2020 - Zwangerschapsforum

Summer91 - schreef op 24-02 om 19:41
8 weken
Uitgerekend Lijstje Novermber:
02-11 - Summer91 - 29 jaar - 2e kindje
05-11 - Amanda -  jaar - 2e kindje
05-11 - Tessa - 30 jaar - 1e kindje
06-11 - Caroline - 31 jaar - 3e kindje
09-11 - Skybles - 34 jaar - 2e kindje
09-11 - Lindsey - 25 jaar - 1e kindje 
10-11 - ProudMommy91x - 28 jaar - 1e kindje
10-11 - Jenny - 32 jaar - 1e kindje
22-11 - Suusss - 33 jaar - 2e kindje


96 antwoorden en 324159x bekeken
Summer91 - schreef op 24-02 om 19:45
8 weken
Omdat er nog geen novembergroepje bestond vond ik het leuk om deze aan te maken. Ik ben benieuwd of er al meer mensen positief hebben getest dit weekend of misschien wel vandaag die graag willen mee kletsen. 
Wij zijn begin dit jaar gestopt met de pil en dachten, we zien wel hoe het loopt. Totaal onverwachts stond ik zondag met een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Natuurlijk super blij maar ook echt nog even wennen aan het idee. Ik voel me goed en heb alleen wat beurs voelende borsten en erg moe. Verder merk ik nog weinig.

Heb vandaag de verloskundige gebeld en we mogen 23 maart langskomen voor een echo.
Ik ben dan 8 weken als mijn berekening klopt. Vandaag zou mijn NOD zijn. 
Ik hoop dat er snel meer (aanstaande) moeders zich melden in dit groepje. 
Flower1990 - schreef op 24-02 om 22:03
16 weken
Summer wat fijn voor je dat het zo snel is gelukt fijne zwangerschap! En je krijgt vast gauw meer dames in je groepje!
Lieke (Gast) - schreef op 27-02 om 08:50
Hoi hoi
Wat fijn voor jou en een super dikke proficiat!
Hier positief getest op 25 en 26 februari, alsook voor de zekerheid een bloedtest op 26/02, volop in spanning op de resultaten aan het wachten. Vandaag 4 dagen overtijd. Zeurende pijn in men buik en pijnlijke borsten en misselijk ????
Caroline - schreef op 27-02 om 11:03
Hallo iedereen.
Wat leuk dat er zo groepjes zijn waar iedereen rond dezelfde tijd is 
Summer91 - schreef op 27-02 om 11:20
8 weken
Eindelijk een November mama erbij! Hoe voel je je Caroline? Hoeveelste ronde was dit en heb je al symptomen? 
Caroline - schreef op 27-02 om 11:38
3de ronde 1ste ronde met ovulatie testen alles valt goed mee eigelijk wel pijnlijke borsten en wat menstruatie krampen met vlaggen misselijk
Summer91 - schreef op 27-02 om 13:24
8 weken
Wat fijn dat het zo snel is gelukt zeg! 
Is het je eerste kindje? En hoe oud ben je? En wanneer denk je uitgerekend te zijn? Dan zet ik je in het lijstje erbij.. 
Mili - schreef op 27-02 om 17:42
Hoihoi,
Hier afgelopen zondag voor het eerst positief getest! 
Helaas heeft de assistente van de vk vakantie dus kan volgende week pas een afspraak maken haha.

Voel me tot nu toe prima! Wel wat moe en zeurende pijn in mijn buik, maar mag zeker niet klagen tot nu toe!

Dit zal mijn 2e kindje zijn, ik heb al een zoontje van nog geen jaar oud.
Vorige maand besloten geen anticonceptie meer te gebruiken en was meteen raak. Echt heel snel dus, maar zo blij mee!
Caroline - schreef op 27-02 om 18:06
Ik ben 31jaar en heb al 2kindjes zoontje van 5jaar en dochtertje van 4jaar en ik denk dat ik dan ben uitgerekend voor 06/11/20 gaat waarschijnlijk eerder zijn beide kids zijn met spoedkeizersnede ter wereld gekomen zoontje 37w en dochtertje 35weken.... 
Summer91 - schreef op 27-02 om 19:14
8 weken
@Mili, wat ontzettend snel zeg! In die tussentijd aan de pil geweest of niet? Wij hebben een zoontje van ruim 2.5 jaar en ben weer opnieuw begonnen me de pil. De eerste ronde niet veel mee bezig geweest en de 2e ronde echt op mijn eisprong gelet en toen was het raak en ook zondag getest. Heb je zelf al een idee wanneer je bent uitgerekend?
En vind je het met een tweede ook weer zo spannend? 

@Caroline, ik heb je op het lijstje erbij gezet. Super leuk. Wat was de reden dat je andere twee kindjes met een spoedkeizersnee werden gehaald? En ga je dit keer sowieso een keizersnee krijgen?

Hier idd ook wat gevoelige borsten maar niet overdreven erg en af en toe wat kleine krampjes. Het ene moment ben ik heel zeker en het volgende moment angstig en realistisch dat het nog zo pril is en fout kan gaan. Hebben jullie dat ook?  
Caroline - schreef op 27-02 om 19:59
Ja idd gevoel van angst herken ik ook... Ik moet altijd keizersnede aangezien mijn bekken te small is bij mijn zoontje hadden ze me eerst ingeleid omwille van zware rug klachten 13u later kwamen ze er achter dat ik niet gewoon kon bevallen ondertussen had mijn zoontje dus te veel druk op zijn hoofdje en daalde zijn hart slag te fel bij mijn dochtertje moest ik gewoon aan de monitor voor controle en 15min later stond de gynaecoloog kinderarts en 3vroedvrouwen langs me omdat haar hartslag enorm hoog was moest ze meteen ter wereld komen... wat een angst heb ik toen wel niet gehad er spookte vanalles door mijn hoofd maar eens ter wereld hoorde we haar meteen 1 dagje couveuse en derna al bij mij op de kamer dag 4 samen naar huis zoontje woog 2455kilo en 47cm en dochtertje 2405kilo en 49cm dus best groot en zwaar 
Mili - schreef op 27-02 om 20:09
@summer91 ik ben niet meer aan de pil gegaan (wil ik ook niet meer. Mijn lichaam reageerde super heftig toen ik stopte met de pil.. dus wil denk ooit koperspiraal oid).

Ik weet mijn uitgerekende datum niet zo. Ik was nog niet regelmatig sinds mijn bevalling. Maar ik gok rond 2 november ongeveer.

Ik vind het zeker weer heel spannend! Zeker omdat mijn testen best licht blijven al sinds zondag. Bij mijn zoon knalde ze echt..
Maar komt vast goed (denk ik, hoop ik..)
Verder is mijn zoon een maand te vroeg geboren. Een vroeggeboorte zou dus weer kunnen plaatsvinden, dat vind ik wel heel spannend. En onze zoon is/was een huilbaby, dus ik hoop dat de volgende dat niet zal zijn want pff..
Buiten dat kunnen we wel echt genieten van de leuke vrolijke momenten! 
Anoniem (Gast) - schreef op 28-02 om 13:54
@Caroline, jeetje wat een heftig verhaal. Bevallen vind ik sowieso verschrikkelijk en dat is dan ook echt wel de reden dat het bij ons wat langer duurder voordat ik toe was aan een tweede. Fijn dat je nu alvast weet dat het een keizersnee wordt, dat wil je idd niet nog eens meemaken. Fijn dat ze toch nog wel een mooi gewicht hadden vergeleken met hoe ver je was. 

@Mili, ik hoor idd dat veel mensen heftig reageren wanneer ze stoppen met de pil. Een vriendin wilde het ook niet meer. Wat merkte jij? Ik ben zelf eigenlijk altijd tevreden geweest. Na 10 jaar pil was ik in ronde 1 meteen zwanger maar helaas een prille miskraam. Toen een maand veilig gedaan om mijn cyclus weer op orde te krijgen en de maand erna was het weer raak. En nu dus 2,5 jaar weer de pil geslikt en ronde 2 zwanger. Het lijkt dus wel snel weer uit mijn lichaam te zijn. En wat heftig zeg, een huilbaby. Wat is de reden dat jullie vrij snel voor een tweede zijn gegaan? Geen angst dat het idd weer zo pittig gaat worden? Wel ontzettend leuk als ze wat groter zijn. 

Hier vannacht heel erg last van mijn borsten. Toen ik vanmorgen in de spiegel keek leken ze groter en ontzettend gespannen. Waren ook helemaal warm. Heb het idee dat dit in de ochtend het ergste is omdat ik in de nacht geen BH draag. Hebben jullie dit ook?
Summer91 - schreef op 28-02 om 14:18
8 weken
Het bericht hierboven is trouwens van mij. Ik was niet ingelogd zie ik. 
Mili - schreef op 28-02 om 14:47
@summer91 na het stoppen met de pil ging echt alles in mijn lichaam pijn doen (spierpijn op plekken waar ik t nooit eerder had gehad).. verder veel hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid. Dit heeft 2 a 3 maanden!! aangehouden.

Wauw wat is het bij jou telkens snel raak zeg vlak na het stoppen met de pil! Wel heel fijn, scheelt maanden spanning met of het gelukt is, haha.

Wij hebben zeker de angst dat dit weer een huilbaby zal zijn, tuurlijk.. maar wij willen zo snel mogelijk door die tijd heen zijn. Het zal ongetwijfeld zwaar worden, maar als we daar doorheen zijn kunnen we (naar ons idee) optimaal genieten.
Onze zoon is nu sinds een paar weken een vrolijke baby! Stiekem hopen we dat nummer 2 gewoon minder huilt natuurlijk. Scheelt dat we wat gewend zijn qua huilen, dus het snel 'mee kan vallen'. Onze zoon huilde ruim 10u per dag, en dat terwijl hij 12u achtereen sliep..

Hier helemaal geen kwaaltjes meer. Geen last meer van mijn buik en de vermoeidheid lijkt ook weg.
Bij mijn vorige zwangerschap wel veel last van mijn borsten gehad toen. Als het buiten koud was ging ik echt door de grond van de pijn. Was opzich fijn qua zwangerschapssymptoom, mar pfoe haha 
Caroline - schreef op 28-02 om 18:08
Net de uitslag gehad van mijn bloedtest vandaag op (nod) hcg stond op 105 terwijl het dinsdag op 25 stond volgens de dokter is dit een prima stijging maar zelf twijfel ik.... (pff die angst)
Summer91 - schreef op 28-02 om 22:07
8 weken
@Mili, ik snap inderdaad wat je bedoeld. Het lijkt mij zoals jij het omschrijft zo ontzettend zware tijd en dan wil je dat maar snel achter de rug hebben. Ons kindje was heel makkelijk als baby en heb dat juist weer als heel relax ervaren. Dat van "last van borsten" herken ik echt. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik dit bijna niet gehad en was daar best wel onzeker over, zeker omdat je dit overal leest als eerste symptomen. Nu heb ik dit wel eigenlijk als enige symptoom. Mijn tepels voelen zo vervelend als er kleding bijv. tegenaan komt en ook zijn ze gespannen, vooral in de nacht/ochtend. Verder ben ik nog helemaal niet misselijk maar lees ook dat dit misschien nog te vroeg is. Ben morgen 4+5.
@Caroline, dat is toch een hartstikke goede uitslag? Wat zijn jou kwaaltjes?
Caroline - schreef op 29-02 om 08:57
Pff summer soms ben ik zo blij en euforis en het andere moment heb ik angst. Kwaaltjes zijn vooral pijnlijke borsten af en toe wat krampjes en alles enorm fel ruiken 
Roosje - schreef op 29-02 om 10:01
8 weken
Hallo iedereen ik kom ook gezellig mee praten, 2 dagen voor Nod een licht positieve test gehad en loopt mooi op! Vandaag op Nod een positieve clear blue.
Ik vind het ook zo spannend dit prille begin.. Ik heb 3 keer een vroege miskraam gehad dus heb nu ook echt angst maar ondanks wel proberen te genieten  
Caroline - schreef op 29-02 om 11:13
@roosje gefeliciteerd! wat leuk dat je erbij komt! Hoe voel je je? 
Summer91 - schreef op 29-02 om 13:42
8 weken
@Roosje, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd..
Eventjes wat info voor het lijstje, wat is je leeftijd, hoeveelste kindje is het en wat denk je wanneer je uitgerekende datum is?

Ik had 3 dagen geleden 2 dagen ontzettend zere borsten en gevoelige tepels en hem het idee dat het vandaag een stuk minder is. Ze zijn wel wat meer gespannen nog dan normaal maar zeer doen ze niet echt meer, terwijl ik er 2 dagen geleden echt wakker van werd en ze beurs voelde en mn tepels heel vervelend.  Ik ben op zulke momenten meteen in paniek en o zo bang dat het fout gaat. Naast dat heb ik namelijk helemaal geen symptomen. Zijn er meer dames die de ene dag wel zere borsten heeft en het volgende moment weer niet? Ook ben ik nog helemaal niet misselijk en merk ik vrij weinig. 
Maandag ben ik 5 weken. 
Amanda91 - schreef op 29-02 om 20:35
8 weken

Ik kom hier ook meekletsen! Deze test is van vandaag met twee dagen overtijd. Dit is pas de eerste duidelijke test, dagen hiervoor niet of heel vaag en dat maakt me onzeker.. Verder heb ik pijnlijke borsten maar dat wisselt ook per dag en moment van de dag net als bij jou @summer91. Verder moe, rugpijn, soms wat krampen en net als bij m’n 1e zwangerschap extreme onstilbare dorst! 

Denk uitgerekend voor 5 november en het zou ons tweede kindje worden. Onze dochter is gister 2 jaar geworden 
Summer91 - schreef op 01-03 om 15:41
8 weken
Amanda, gefeliciteerd met deze mooie test en natuurlijk nog met je dochtertje. Of het nu een eerste of tweede is, het blijft gewoon ontzettend speciaal om een positieve test in handen te hebben. Ik herken helemaal wat je zegt. Het ene moment zere borsten en dan weer heel de dag niet. Maakt mij ook onzeker. Kan me nog wel herinneren dat ik in mijn eerste zwangerschap helemaal geen zere borsten heb gehad. Maar dan wordt ik weer onzeker dat ik het nu wel heb en dan ineens niet.. Is altijd zo spannend de tijd tot de eerste echo. Wat is je leeftijd? Dan zet ik je erbij in het lijstje. Buikpijn heb ik nog helemaal niet gehad. Wij hebben 23 maart de eerste echo met precies 8 weken.  
Tessa (Gast) - schreef op 01-03 om 17:36
Hoi!

Gefeliciteerd allemaal. Ik ben ook zwanger, 30 jaar, 1ste kindje en 16 maart eerste echo. Ik ben zwanger geraakt met ivf dus het is een echte opluchting. 
Denk dat de geboorte voorzien is rond 5/11. 
Hebben jullie ook last van pijn aan de zijkanten van de onderbuik? Richting liezen? Ik ben zo bezorgd.
Verder heb ik ook wel last van grotere borsten/tepels, moeheid en sneller een vol gevoel als ik aan het eten ben. 
Summer91 - schreef op 02-03 om 06:14
8 weken
@Tessa, gefeliciteerd met je zwangerschap en wat fijn dat het is gelukt met ivf! Hebben jullie lang in het traject gezeten? De pijn herken ik niet in de onderbuik maar volgens mij hoort dat er wel bij en is het oprekken van je baarmoeder. Zere borsten heb ik de ene dag wel en de andere dag niet.

Ik heb vanmorgen toch de tweede test gedaan. Vorige week zondag een early kruitvat gedaan en een cleare blue. Dit was 1 dag voor mijn NOD. Kruitvat test knalde en cleare blue zei 2-3 weken. Omdat mijn partner een pakje van 2 had gehaald wilde ik die andere toch doen om te kijken of mijn HCG op liep omdat ik nog weinig aan mijn lichaam merk. Vandaag 5 weken en de rest gaf 3+ aan. Stelde mij toch echt wel gerust moet ik zeggen. Over 3 weken pas de eerste echo met 8 weken.

Wanneer hebben jullie de eerste echo? 
Tessa (Gast) - schreef op 02-03 om 12:27
De  terugplaatsing was raak, maar in het totaal toch bijna 2 jaar bezig geweest dus de opluchting is groot maar de angst dat het misgaat zit er goed in. Maar ik ga proberen genieten want we hebben het toch niet in de hand.

Ik testte vanmorgen ook nog eens, voor de zekerheid ???? en opnieuw een dikke streep. Gelukkig. 

Wij hebben 17/3 de eerste echo 

skybles - schreef op 02-03 om 20:58
Ik meld mij toch ook maar.  Vind het wat eng want je kan je niet afmelden voor een topic  

Na 4 miskramen is een 5e ook een reëele optie. Maaaar we hopen dat het deze keer wel goed gaat!

Iemand al een fb groep opgestart? Lijkt mij wel leuk om elkaar daar beter te leren kennen.
Amanda91 - schreef op 02-03 om 21:14
8 weken
Ja leuk @skybles ik ben ook voor een fb groep 
Amanda91 - schreef op 02-03 om 22:10
8 weken
Spannend de eerste echo @tessa welkom en gefeliciteerd!! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend November 2020' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan