Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Ikke - schreef op 16-05 om 10:19
37 weken
Ik zal blij zijn als er op dat balkje enkele weekjes meer staan. We weten al van gisteren 1 week geleden dat het positief is. 
Het gaat wel best snel dan. Heb al wat gekeken op sites naar zwangerschapskleding. Ik las dat je rapper " uitzet" als je al kindjes hebt. Straks kan ik het nog niet verstoppen tot de 12 weken.
1797 antwoorden en 7559637x bekeken
sharishvr - schreef op 16-05 om 10:19
Mijn miskraam begon met helderrood bloedverlies en hevige krampen. Nu denk ik nog niet direct aan een miskraam. Mijn gynaecoloog zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken tot hiertoe! 
Anna94 (Gast) - schreef op 16-05 om 12:08
Oei Simone. We duimen voor goede uitslag!
Hallo iedereen, ook ik had een positieve test te pakken. 4 weken en 3 dagen zwanger. Erg pril dus! Wanneer vertellen jullie het aan bv. Ouders en zus? 
anna94 - schreef op 16-05 om 12:15
Oei Simone. We duimen voor goede uitslag!
Hallo iedereen, ook ik had een positieve test te pakken. 4 weken en 3 dagen zwanger. Erg pril dus! Wanneer vertellen jullie het aan bv. Ouders en zus? 
Saar - schreef op 16-05 om 12:17
Anna94 gefeliciteerd! 
Wij vertellen het zo laat mogelijk. Liefst in juli na de nipt....
Sophietje - schreef op 16-05 om 12:43
Simone94x, Kom je uit NL of BE? Ik heb helaas begin dit jaar ook een curettage gehad, na een miskraam in december. Ben benieuwd of ik daardoor nu naar de gynaceoloog moet. Waarom heb je gekozen voor de gynaecoloog ipv verloskundige als ik vragen mag? 
Heel herkenbaar Flo! Ik vind het ook erg spannend die eerste echo. Ik ga volgende week ook bellen, ben benieuwd met hoeveel weken ik een afspraak kan maken. Bij mijn vorige zwangerschap was dat pas rond 8 weken, omdat ze zeker willen zijn dat je ver genoeg bent om een hartje te kunnen zien. Maar ze zeiden na mn miskraam dat ik bij een volgende zwangerschap extra vroeg langs mag komen, dus ben benieuwd!
Saar - schreef op 16-05 om 12:54
Sophietje ik heb hier “extra vroeg” op 7w gekregen .... 2 juni. Had gehoopt op 6w en nog wat.. maar als er dan niets te zien is is dat ook weer stress...
Hermes1988 - schreef op 16-05 om 14:23
Wij gaan ook wachten tot 12 weken om het te vertellen. Ik heb het wel al aan mijn mama verteld. Als het mis gaat dan weet zij het toch. Vorige keer een missed abortion gehad. Dacht dat ik 9 weken was maar vruchtje was gestopt met 6 weken. 
Simone94x - schreef op 16-05 om 14:45
Sophietje , ik woon in NL..  ik heb gekozen voor de gynaecoloog omdat ik toen de tijd ben doorverwezen naar de gynaecoloog en ik het fijner vind onder toezicht te lopen in het ziekenhuis  (De verloskundige is trouwens ook een goeie vriendin van mijn ex)
Simone94x - schreef op 16-05 om 14:46
Welkom Anna! Ik voeg je toe
Mamsie92 - schreef op 16-05 om 16:27
23 weken
Hermes en Anna gefeliciteerd en welkom!!
Hermes1988 - schreef op 16-05 om 16:53
Dank je wel. Ik heb toch een beetje schrik. Heb net rood bloedverlies ontdekt. Dus ik vrees er een beetje voor. Het is niet veel en is wel gestopt. Maar we zullen dus moeten afwachten. Maandag afspraak huisarts voor bloedafname. 
sharishvr - schreef op 16-05 om 17:59
Mijn gynaecoloog vertelde me vandaag als het niet veel is en het stopt uit zichzelf dat het vaak onschuldig is. Innestelling, scheurtje of geen bekende oorzaak. Gisteren ook een paar druppeltjes roos of bruinig bloedverlies gehad en is na het druppelen meteen gestopt! Zou u niet teveel zorgen maken, probeer ik ook niet!! ???? mijn moeder toen ze zwanger was van mij heeft de eerste 3 maanden haar regels blijven hebben. Na de 4de maand stopte dit en deed ze een zwzngerschapstest en wat bleek ze was al heel die tijd in verwachting van mij. Zoals je ziet, het hoeft niet altijd het ergste te zijn! 
Hermes1988 - schreef op 16-05 om 18:19
Neen dat is waar. We zullen wel zien en we hopen nog steeds op het beste. Hopelijk mogen allemaal in januari een mooie en gezonde baby verwelkomen.
Ikke - schreef op 16-05 om 20:41
37 weken
Welkom aan de nieuwe dames en alvast proficiat 
Ik ben gaan wandelen.. 8.5 km net. Ik verga redelijk van de rugpijn. Heb eigenlijk al enkele maanden nu intensief gewandeld. Wou proberen dit te onderhouden voor zolang het zou kunnen.
Morgen weer een beetje verder se.
5 weekjes.. 
Mamsie92 - schreef op 17-05 om 08:25
23 weken
Hoe gaat het nu met alle meiden en de kwaaltjes? Ik merk dat ik me erg veel zorgen maak om de misselijkheid. Ondanks dat vele al hebben aangegeven dat het zo onwijs kan verschillen per zwangerschap. Blijf echt heel bang dat de extreme misselijkheid nog gaat komen. Voor nu met vlagen er een beetje last van en verder onwijs pijnlijke borsten 
Ikke - schreef op 17-05 om 08:31
37 weken
Mamsie92, ik wil graag dat het snel komt. Maakt ni uit hoe fel. Al zal, ik tegen het er is misschien wel anders piepen.   Maar dan ben ik geruster.
Ik zou nu 5 weken zijn. Misschien tegen ik 6 weken ben dat het gigantisch begint. We zullen zien.
Ik heb met zijn momenten niet eens het idee dat ik zwanger ben. Ja moe wel enz.. In de week mss kort misselijk maar was snel over. 
anna94 - schreef op 17-05 om 08:41
Ik voel me een klein beetje misselijk wanneer ik niet op tijd iets eet. Voor de rest gewoon echt een opgeblazen buik en moet heel snel naar toilet ????
Sophietje - schreef op 17-05 om 09:11
Mamsie92, heel herkenbaar. Ik ben bij m’n vorige zwangerschap zo ontzettend ziek geweest dat ik 2 maanden alleen maar op bed heb gelegen en zelfs even opgenomen ben in het ziekenhuis. Ik ben daar nu ook zo bang voor, zie daar zo tegen op. 
Vooralsnog gaat het goed, alleen beetje misselijk als ik te lang niet heb gegeten. Maar ben ook pas 4,5e week zwanger haha. 
Verder flink pijnlijke borsten, opgeblazen buik en veel naar de wc. Wat ik eigenlijk alleen maar fijn vind haha, teken dat er iets gaande is. 
Mamsie92 - schreef op 17-05 om 09:41
23 weken
Sophietje hier hetzelfde. Ik wilde zelf geen opname en de huisarts heeft daar toen gelukkig mee ingestemd met voorwaarden dat ik niet mocht werken. Het spugen heeft tot 30 weken geduurd. De laatste 15 weken was het gelukkig alleen bij het opstaan. Na 30 weken was het toen eindelijk over. 
Ik wist die zwangerschap ook dat ik zwanger was omdat ik voor nod al boven de wc hing. Het was verschrikkelijk heb toen zelfs een aantal keer gezegd dat ik dit zo niet ging volhouden 
Hermes1988 - schreef op 17-05 om 09:47
Ik heb eigenlijj ook nog niet zo heel veel kwaaltjes. Maar ik had de vorige zwangerschap eigenlijk ook nog niet zo veel last. Deze morgen een clearblue digital gedaan en gaf 2-3 weken aan. Wat ik eigenlijk wel raar vind aangezien morgen pas mijn nod is. 
Els - schreef op 17-05 om 09:57
Hermes dat is toch wel goed nieuws. Is een teken dat je veel hcg aanmaakt. Ik testte dus ook al 5 dagen voor nod positief en ditmaal verloopt de start heel goed. Vorige 2 keer lage hcg en misgegaan bij 5 weken. Succes allemaal!!
Hier misselijk hele ochtend en pijnlijke tepels. Voor de rest voel ik me wel goed 
Sophietje - schreef op 17-05 om 10:25
Pff vreselijk hè Mamsie92. Ik heb uiteindelijk met 12 weken helaas een miskraam gehad dus weet niet hoe lang ik misselijk was gebleven als het wel goed gegaan was. 
Op zich een goed teken dat je vorige zwangerschap al voor NOD zo ziek was en nu nog niet toch? 
Ik probeer me er ook maar aan vast te houden dat elke zwangerschap anders is. En te genieten nu, nu ik me nog goed voel. 
sharishvr - schreef op 17-05 om 10:26
Ik ben rond de 6 weken nu (naar mijn schatting) en heb weinig last van kwaaltjes. Enkel me moe voelen heel de dag, voor de rest met vlagen misselijk en hoofdpijn, met vlagen voel ik steken in mijn onderbuik, ik begin stilletjes aan last te krijgen van obsipatie en wat pijnlijke tepels voor de rest kan ik niet klagen. Morgen echo endan weet ik meer! 
Ikke - schreef op 17-05 om 10:28
37 weken
Els , wat was een lage hcg als ik even mag vragen? 
Hermes1988 - schreef op 17-05 om 10:36
Inderdaad. Ik ben benieuwd maandag naar het resultaat. 
En iedere zwangerschap is inderdaag anders. Niet veel symptomen wil niet altijd iets slechts zeggen.  Je moet altijd het beste denken. Ik weet het is soms heel lastig om vertrouwen te hebben. We zullen er samen wel door komen. 
Saar - schreef op 17-05 om 11:06
Bij ons eerste kindje had ik NIKS. Niet veel plassen, niet misselijk, denk dat ik 3 weken moe ben geweest in totaal,... en die loopt nu rond. En ook bij de miskramen voelde ik niks. Onze dochter was echt een droomzwangerschap. Geen harde buiken, geen voorweeën. Enkel vanaf maand 7 carpool tunnel syndroom dus tintelingen in handen, door het vocht. Maar dat viel goed te managen.
Line (Gast) - schreef op 17-05 om 11:27
Voor de dames hier die opzien tegen het misselijk zijn. 
Er is een nieuwe medicatie op de markt, speciaal gemaakt tegen zwangerschapsmisselikkheid. Geheel veilig dus
Mijn huisarts en gyn hebben het mij beide aangeraden. Zelfs de meest hopeloze gevallen stoppen met overgeven naar het schijnt. Mijn huisarts had vorige week nog een patiënte die 3 zwangerschappen met HG en meerdere ziekenhuisopnames had gehad, en nu alweer opgenomen moest worden bij haar vierde zwangerschap. Maar sinds ze deze pilletjes nam geen 1 keer meer hoeven overgeven! Lijkt dus een wondermiddel te zijn misschien de moeite waard om te proberen? 
Het noemt navalit. 
Mamsie92 - schreef op 17-05 om 12:50
23 weken
Ja ik probeer me ook positief te houden. Soms is dat best lastig , maar door mijn zoontje verzet ik mijn gedachten vaak genoeg. Ik probeer als hij slaapt ook altijd even te gaan liggen 
Els - schreef op 17-05 om 13:15
@ikk, het startte laag en verdubbelde telkens maar nipt, en toen wat bloed/bruine afscheiding en na een enkele dagen miskraam. 
27/04 had ik direct op 4 weken en 2 dagen hcg 1355. Daarom dacht ik dat ik verder was. En maakte me ongerust over echo vrijdag die 6 weken 3 dagen gaf. Nu besef ik dat ik van mijn nod moet tellen en niet hcg waarde. En duidelijk kloppend hartje betekent zoveel goeds 
Iedereen zal zich weleens zorgen maken maar we moeten erdoor. Niet altijd gemakkelijk vind ik. Soms ben ik ook onzeker hoor 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan