Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

lisa - schreef op 12-06 om 10:46
@ikke ach nee ik las jouw berichtje. Veel sterkte meid
1797 antwoorden en 7559349x bekeken
Simone94x - schreef op 12-06 om 11:28
Ikke heel veel sterkte  

Ik ben vandaag 11 weken en 1 dag... met gelukkig baby nog in mijn buik   Ik was en ben nog steeds bang dat dit verkeerd gaat aflopen.. vooral na mijn vorige miskraam met 11 weken
Doodsbang dat het hartje over 4 dagen niet meer klopt op de echo .. 

Welke app hebben jullie voor de zwangerschap? Ik gebruik pregnancymeter en zwangerschap+ (hier kan je de baby echt zien en krijg je informatie over de baby in je zwangerschapsweek)
Zusss - schreef op 12-06 om 18:07
Ik gebruik de zwangerschap+ app ook Simone  erg fijne app!
Nik (Gast) - schreef op 12-06 om 22:34
Had vandaag best een drukke dag.. weinig gezeten. Had me ook nog overslapen vanmorgen omdat Mn zoontje ineens pas om half 8 wakker werd.. snel snel want om half 9 naar de opvang en gaan werken. had vanavond echt n hele gespannen buik. Vind dat je t soms best al goed zit. Vorige zwangerschap zag ik nu echt nog niks. Ben benieuwd wat daar van gaat komen  
Mamsie92 - schreef op 12-06 om 23:08
23 weken
Ikke hoe was het vandaag bij de 2de opinie? 
Nik hier ook sneller last van mijn buik. Verloskundige zei gisteren dat dat ook sneller is bij een 2de. Ik kan mijn buik amper verbergen . 2 weken dan termijnecho. Helaas komt manlief toch pas over 2 weken thuis ipv volgende week. 
Gwen - schreef op 12-06 om 23:28
Lieve Simone, we zijn hier voor je. Om je onzekerheid hopelijk een beetje weg te nemen. Je bent er bijna. Nog een paar nachtjes slapen en dan op naar een goede echo!

Ik mag volgende week vrijdag voor de eerste echo. Ben ook super gespannen en mn hoofd gaat van 'dit gaat helemaal goed komen' naar 'er is zo'n grote kans dat het fout gaat'. Maar ik blijf mezelf rustig houden met het idee dat de natuur zijn werk doet. Wij hebben het helaas niet in de hand.
Simone94x - schreef op 12-06 om 23:44
Gwen, lief je woorden  ik ben er inderdaad bijna .. ik ben het termijn van mijn vorige zwangerschap voorbij dat is al een hele geruststelling  
Ik voel de spanningen rondom de nipt .. hoop dat deze snel binnen is! 3 juli staat mijn pret echo gepland! (14weken) 4 juli is de bekendmaking .. ik ben zo benieuwd.. ik voel aan alles dat het een jongetje wordt maar de meningen hier zijn er over verdeelt hahah.. 
Gwen - schreef op 13-06 om 03:30
Ineens overvalt het me. Ik heb vandaag te veel, te lang (11 uur) en te hard gewerkt. Ik kan er niet door slapen en praat al de halve nacht tegen mn spruitje dat ' ie rustig moet blijven zitten en dat ik me voortaan niet zo druk ga maken. Ik probeer mn ademhaling onder controle te houden maar dat kost best moeite. Wat voel ik me slecht zeg. Dit moet ik echt niet meer doen.

Passen jullie je werk enigzins aan?
Gwen - schreef op 13-06 om 03:30
Ineens overvalt het me. Ik heb vandaag te veel, te lang (11 uur) en te hard gewerkt. Ik kan er niet door slapen en praat al de halve nacht tegen mn spruitje dat ' ie rustig moet blijven zitten en dat ik me voortaan niet zo druk ga maken. Ik probeer mn ademhaling onder controle te houden maar dat kost best moeite. Wat voel ik me slecht zeg. Dit moet ik echt niet meer doen.

Passen jullie je werk enigzins aan?
Nik (Gast) - schreef op 13-06 om 06:28
@ Gwen ik kan zelf Mn klanten plannen.. dus probeer er wel klein beetje rekening mee te houden maar heb dan ook n staand beroep en als ik dan rond de middag thuis kom moet ik eerst de hond nog uitlaten en dan is t soms toch nog net te krap om even nog te kunnen ontspannen bij t eten en als ik dan klaar ben smiddags kan ik weer met de hond wandelen mja die heb ik nu eenmaal.. die hond van Mn ma die deed Vd week maar raar die wrat me zo wat op haha en dat deed hij bij Mn schoonzus die zwanger was ook hij zal t kok al voelen zeker maar Gwen wat voor werk doe je dan?slaap eigelijk alsmaar slecht.. en hier in de tuin en niet normaal alsmaar n lawaai ben t zo beu! De buren hebben heel veel bomen , wij geen 1 maar we hebben soms 12 kauwen of eksters nu op t gras zitten das echt geen leuk gefluit  en die beginnen heel vroeg, wordt daar wakker van en zeker als t n warme dag is geweest wil je snachts je raam toch open pfff hoop dat ze snel opgerot zijn.
Gwen - schreef op 13-06 om 07:47
Ik herken dat ook, met je raam open willen slapen maar teveel geluiden horen. Wordt je echt een beetje chagrijnig van. Zullen de hormonen wel zijn want voorheen had ik daar geen last van.

Ik werk in de horeca als bedrijfsleider. We moeten onwijs letten op personeelskosten anders komen we de corona crisis niet door. Ik heb er alles voor over om mijn baas niet failliet te laten gaan, maar dit moet ik toch echt anders gaan doen. Ik wil niet mijn zwangerschap op het spel zetten. Als ik 4 uur heb geslapen vannacht, is het veel. Mijn vriend slaapt nog lekker, als hij wakker wordt duik ik er straks nog even in.
Ikke - schreef op 13-06 om 08:24
37 weken
Mamsie92, de vroedvrouw vond het beeld niet duidelijk zoals het zou moeten zijn. 
Er is nog een hartje maar niet sterk regelmatig zoals het zou moeten zijn.
Mijn bloedwaarden zijn genomen en die zijn perfect.. Niet te snappen. Progesteron op 33 en hcg op 98000.
Ik voel niks meer. Ze vroeg gisteren voel je u nog zwanger? Sindsdien precies niet nee.. Maandag mag ik terug om te kijken..
Ze had gemeten en kwam op 6w4d uit. Het ziet er niet ui zoals het zou moeten zijn.. 
Ben begonnen met utrogestan.. Maandag is het bij een andere vroedvrouw dan gisteren. Bij degene dat ik ken van vroeger. Dan is het gemeten door 3 verschillende personen. 
Pff het is zo kut en ik heb het gevoel alsof ik het hier thuis alleen moet dragen.. 
Mamsie92 - schreef op 13-06 om 09:58
23 weken
Jeetje Ikke heel heftig allemaal. Vooral die onzekerheid dat hun het ook niet helemaal begrijpen . Vervelend dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan. Hopelijk krijg je snel een beetje steun. 
Heel veel sterkte 
Zusss - schreef op 13-06 om 10:02
Ikke, ook via deze weg heel veel sterkte meis!

Gwen - schreef op 13-06 om 10:26
Lieve Ikke,

Heel veel sterkte, heb je wel iemand om mee te praten, of heb je het nog niemand verteld? Het zou je misschien wat rust kunnen geven ...
Ikke - schreef op 13-06 om 11:41
37 weken
Men " beste" vriendin weet het en ze heeft gereageerd zoals in november 2012. Heel misplaatst en heb haar laten weten dat ik erg om men tenen getrapt was. 
Ik ben na het verdict naar het kapelletje gereden waar ik een kaarsje was gaan branden voor een hartje en een nieuw kaarsje gaan branden voor toch nog een mirakel te krijgen. 
Men zus had ik daar gebeld. Na 5 keer stuurde ik haar waarom neemt ge nu ni op. Maar ze was met iemand aant bellen. Als ze het wist stond ze op 5 minuten bij mij. 
Ze is gisteren meegeweest naar de vroedvrouw praktijk. 
Heb donderdag als ik alleen was zitten schreeuwen en roepen en wenen in de auto. 
Als ik thuis kwam en kzei het tegen men vriend zei hij dat ik rustig moest blijven maar van dat woord rustig word ik net wild van. 
Nu komen straks zijn ma en broer naar hier voor een bbq. Ik heb geen zin om de vrolijke jan uit te hangen ze.. Pff
Simone94x - schreef op 13-06 om 11:52
Ikke , ik snap heel goed wat je bedoelt  ik had ook geen zin om gezellig te gaan doen.. soms denken mensen dat het minder erg is en dat je nog zoveel kansen kunt krijgen. Maar dat is voor anderen altijd makkelijker praten

Lief van je zus dat ze is mee geweest!!  Neem je tijd en je verdriet uiten mag zeker hé! 
Mamsie92 - schreef op 14-06 om 13:23
23 weken
Ikke, je hoeft ook zeker niet gezellig te gaan doen!! Vind het knap dat je zelfs de BBQ door liet gaan. Ik ben zelf iemand die zich op zou sluiten in der kamer en daar even een paar dagen zou vertoeven. 
Heel veel sterkte ikke !!
KittyCat - schreef op 14-06 om 18:10
Hoi dames! Ik ben een tijdje afwezig geweest, sorry! In die tijd ook een hele hoop gebeurd zie ik!

@Orchidea, heel erg leuk inderdaad dat we elkaar nu weer tegen komen in een uitgerekend groepje! Van de NOD groepjes had ik even afstand genomen want daardoor was ik er iets te veel mee bezig ofzo, maar een uitgerekend groepje lijkt me heel fijn om alles mee te delen! Wat fijn dat jullie een goede echo hebben gehad zeg! Ik ben zo blij voor je! Ik voel me voor de rest goed, alleen veel last van een opgezette buik. Mn broeken zitten nu al niet lekker meer... Hoe voel jij je? Nog misselijk?

@Ikke jeetje wat een heftig nieuws... Ik had het jou ook zo gegund... Is er nog hoop dat het wel goed komt? Je slikt nu medicijnen (ik ben de naam even vergeten), kan dit een positief effect hebben? Ik hoop het alsnog zo erg voor je...! Woensdag heb je nog een echo toch?

@Simone jeetje voor jou ook zo'n heftige situatie! Knap hoe positief je over komt zeg! Maar wat vervelend dat je ex-schoonouders je niet meer op de hoogte willen houden... Ik kan niet begrijpen dat ze niet snappen dat dit voor jou ook belangrijk is... 
Wanneer krijg je ook alweer de uitslag van de nipt? Heb je de basis nipt of heb je die uitgebreide, die meteen alles onderzoekt? Ik ga zelf ook de nipt doen, maar wij willen alleen de basis doen, die alleen de 3 afwijkingen onderzoekt.

@Gwen wat rot dat je zo'n drukke dag had op werk... Het moeten ook wel extreem rare tijden voor jou zijn in de horeca! Ik zelf werk op e een belastingadvieskantoor, dus een kantoorbaan, dus ik heb sowieso een fysiek licht beroep. Werk nu ook voor het grootste gedeelte vanuit huis, dus dat is ook fijn voor de stress enzo...

Afgelopen donderdag hadden we een werkborrel en ik zat er een beetje over in wat voor smoes ik moest vertellen. Ik had die nacht een erg rommelige nacht, slecht geslapen enzo, dus ik dacht, ik zeg dat gewoon. Dus mijn baas kwam boven op mijn kamer (die dag toevallig op kantoor) en zegt 'Ja, ik hoor net dat je collega niks gaat drinken!' Dus ik zeg 'O, ik ga ook niks drinken...' 'Huh, waarom niet?!' Dus ik begon met mn smoesje, zegt ie 'Moet je me iets vertellen?' maar wel op een lacherige en hele leuke manier. Dus toen kon ik mn pokerface niet meer houden haha.. hij reageerde superleuk, ik heb sowieso twee hele leuke en fijne bazen, dus ik zeg ' Maar het is nog heel vroeg, dus niet verder vertellen hoor!' Hij ging er helemaal voor zitten, super geïnteresseerd. En toen hij naar beneden liep zegt ie 'Okee, je bent aan de antibiotica want je hebt een blaasontsteking, goed?' En toen we eenmaal met zn allen waren zegt ie: 'Ja jeetje, niemand gaat drinken. De een moet morgen naar school, de ander een personal trainer vanavond, die is aan de antibiotica...' Waardoor ik zelf niks meer hoefde te zeggen 
Besef me weer hoe blij ik ben met mijn werk en mijn bazen.

Haha sorry lang verhaal, maar lang afwezig geweest dus dan krijg je dat!

Zou ik trouwens ook op het lijstje mogen? 17 januari uitgerekend, 28 jaar, eerste kindje 
Simone94x - schreef op 14-06 om 19:30
Kittycat, natuurlijk mag jij in het lijstje!  Ik heb je toegevoegd! 

Ik heb alleen de basis nipt gedaan, verdere onderzoek volgt als de test afwijkingen weer geeft
Ik verwacht deze binnen 10 werkdagen te krijgen.. ik moet aan mezelf denken en aan mijn wondertje.. mijn gezondheid is het belangrijkste en stress is niet goed (vooral niet vanwege mijn verleden (tijdens mijn vorige zwangerschap) 
Orchidea - schreef op 15-06 om 08:53
Kittykat Dat snap ik heel goed. Ik heb geloof ik ook 2 maand afstand genomen en had beloofd terug te komen pas als ik zwanger was. Na maand twee had ik een positieve zwangerschapstest die opliep. Zodoende ;-) Ik begin mij nu sinds een paar dagen weer beter te voelen, en wat dat betreft maak ik mij dan ook ergens weer zorgen dat de kwaaltjes nu al verminderen, gelukkig heb ik morgen middag weer een echo om te kijken of ook echt alles goed gaat. Ik ben benieuwd! Fijn dat je je nog goed voelt! 
Mamsie92 - schreef op 15-06 om 15:49
23 weken
Deze week en volgende week weer veel meiden die een echo mogen laten doen!! Hopelijk brengen die allemaal positief nieuws 
Wij gaan de nipt ook doen na de termijnecho krijg ik het formulier van mijn verloskundige. 
Sinds gisteren giga pijn in me rug. Ik weet mezelf bijna geen houding te geven. Ben zo bang dat dit het begin is van de bekkeninstabiliteit. De verloskundige had me er al voor gewaarschuwd. Als het binnen een aantal dagen niet verbeterd maar snel weer de fysio opzoeken 
Gisteren avond had ik ook wat bloed verlies op het moment zelf schrok ik er flink van en wist ik even niet wat ik moest. Uiteindelijk toch gewoon gaan slapen en daarna ook niets meer gehad gelukkig 
Ikke - schreef op 15-06 om 17:24
37 weken
Dames ik verlaat het groepje hier. 
Succes aan iedereen nog. Ik heb morgenvroeg een curretage 
Ikke - schreef op 15-06 om 17:27
37 weken
Weet iemand hoe ik diene banner weg krijg van het aantal weken?? 
Ikke - schreef op 15-06 om 17:32
37 weken
Ff testen of die banner weg is
Mamsie92 - schreef op 15-06 om 17:34
23 weken
Heel veel sterkte morgen ikke!
Flo - schreef op 15-06 om 17:38
7 weken
Ikke heel veel sterkte gewenst 
Je banner kan je bij je profiel regelen vraag me niet precies waar ook alweer.
Helaas kan je nu je berichtgeving niet stopzetten. Als je dit vervelend vind kan je beter  een nieuw profiel aan maken. Maar wij zouden het wel gezellig vinden als je af en toe komt kijken en natuurlijk laat weten hoe het met je gaat! Dus wat jij wilt natuurlijk! Xx
Ikke - schreef op 15-06 om 17:41
37 weken
Bedankt dames, ik kom wel af en toe spieken. Heb me alvast aangemeld in het nieuwe juli nod groepje.. Ik moet wel van de gynaecoloog 1 keer regels afwachten 
Sophietje - schreef op 15-06 om 19:55
Heel veel sterkte Ikke. En wat Flo zegt, altijd welkom om hier even te komen kletsen. Als je dat fijn vindt natuurlijk. We denken aan je!
KittyCat - schreef op 15-06 om 20:26
Ach Ikke wat erg... heel erg veel succes en sterkte morgen ... Ik zal aan je denken....!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan