Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Orchidea - schreef op 27-07 om 11:02
Flo Ho een meid! Wat leuk.. niet verwacht maar wel super tof hoor.. een meisje.. lekker van genieten en opzoek gaan naar een mooie naam voor jullie dame! ;-)
1797 antwoorden en 6808340x bekeken
Jaimée - schreef op 27-07 om 12:43
Hallo daar allemaal!

Ik wil me ook graag aanmelden als dat mag.
Jaimée , 28j verloofd en mama van twee van net 5
Samen met mijn verloofde verwachten wij ons 1e kindje samen, voor mij mijn 3de kindje! Ik ben uitgerekend op 19 Januari 2021. 

Vandaag ben ik 14 weken en 6 dagen, en vanavond om 18:00 mogen wij er eindelijk achter komen of dit kindje een jongetje of meisje is.. Ik ben benieuwd want heb totaal geen voorgevoel of een stiekeme keus .. 


Mijn zwangerschap nu is heeeel anders als bij mijn oudste kindjes(tweeling).. Ik heb geen misselijkheid of gevoelige borsten.. Alleen veel moeten plassen in het begin en veel hoofdpijn gehad, Ik hoop dat dit zo blijft

Wat leuk dat vele hier al weten of ze een jongetje of meisje verwachten!  Hadden jullie dit allemaal verwacht of toch niet?
Flo - schreef op 27-07 om 14:04
Fijn orchidea zo’n goede uitslag!
Vraagje : zijn jullie al veel aangekomen? Ik nog net geen kilo maar geen idee of dat goed of/ abnormaal is haha.
Wel al echt een buikje zichtbaar!

Wij hebben zaterdag ook lekker geshopt bij de Prénatal, was erg leuk! ????
Flo - schreef op 27-07 om 14:07
Jamiee zie je bericht nu pas, wij dachten een jongen haha . Maar zijn even blij
sg92 - schreef op 27-07 om 14:24
orchidea Fijn zo goede uitslag en Flo heb geen idee of ik ben aangekomen hebbe hier geen weegschaal in huis en bij me vorige zwangerschap ben ik 5 a 10 kilo afgevallen
En hebbe hier al dames al eens antistoffen in het bloed gehad bij mij is er antistoffen in het bloed gevonden me vriend heeft vrijdag bloed geprikt om het uit te sluite of het bij hem in de gene zit maar kan ook door de bloedtransfusie hebben gelegen wat ik in 2017 heb gehad door me bloed en hb niet goed was
Simone94x - schreef op 27-07 om 14:33
Welkom Jaimée! 
Gefeliciteerd ik voeg je toe!  
Spannend hoor veel plezier vanavond laat je het ons weten?  

Hier vandaag Emesafene gekregen tegen de misselijkheid , hopelijk gaat het nu weg of wordt het in ieder geval minder..
Volgende week mijn 20 weken echo , eindelijk baby boy weer even bekijken! Ben zo benieuwd of alles goed is...  
Woensdag gaat mijn broer met zijn twee meiden terug naar Auckland..  vandaag is mijn andere broer terug gegaan naar Antwerpen. Het wordt weer rustig in huis zonder mijn nichtje van 4..  


Jaimée - schreef op 27-07 om 20:39
IT'S A ... GIRL
Wij verwachten een kleine prinses! Grote zus en broer zijn door het dolle heen met de komst van hun zusje 
Nu begint het aftellen tot de 20 weken echo , die gepland staat op 21 augustus met 18.3  
Namen bedenken en spulletjes kopen voor de babykamer, hier zou het een complete Nijntje kamer worden 
Simone94x - schreef op 27-07 om 20:59
Gefeliciteerd Jaimèe!  wat leuk! 

Ik ben momenteel in het ziekenhuis, niet voor mezelf hoor dames!... mijn zusje wordt met spoed geopereerd .. 
nik - schreef op 28-07 om 07:44
@flo dat kan hoor mijn vorige zwangerschap was ik nog geen 5 kilo aan gekomen, kon na 2 weken Ofzo alweer mn oude kleren aan dus hopelijk lukt me dat dit keer weer haha 
Kim (Gast) - schreef op 28-07 om 08:35
Jeetje, wat een hoop meisjes hier! Gefeliciteerd Flo en Jaimee! Wisten ze het snel te zien dat het meisjes zouden worden bij jullie? Wij weten sinds een paar dagen wat het wordt en ben heeeel benieuwd wat jullie ervan maken.
Wat denken jullie?
Orchidea - schreef op 28-07 om 08:37
Jaimee Wat tof! Proficiat met jullie meid!!
Kim (Gast) - schreef op 28-07 om 08:38
Foto uploaden lukt niet ..? 
Simone94x - schreef op 28-07 om 09:31
Kim, ik zeg een meisje  

De meisjes lopen hier inderdaad aan kop  

Mijn zusje is gisterenavond met spoed geopereerd... ze is van het haar gevallen en haar voet verbrijzeld, gebroken ribben en een hersenschudding, omdat ze zoveel pijn heeft moet ze vandaag ook nog de hele dag blijven  
KittyCat - schreef op 28-07 om 11:17
Hoi dames!
Daar was ik weer eens! Gaat een lang verhaal worden want ik ga op iedereen proberen te reageren, hahaha... Kim, heb je de KitKats klaarliggen ?! Ze zeggen toch dat wanneer je zin hebt in zoet, je een meisje verwacht?!
Orchidea spannend, vrijdag de geslachtsbepaling! Je hebt een voorgevoel voor een jongetje? Leuk, dan hebben jullie een meisje en een jongetje toch? Hoe laat heb je de echo? Ik heb ook eens naar de skull-theorie gekeken. Kende het helemaal niet! Volgens die theorie zouden we een meisje krijgen, maar we denken allebei een jongetje. Ik ben heel benieuwd! Fijn ook dat de nipt goed was!
Simone wat een mooie naam heb je gekozen! En wat ontzettend leuk dat je je ventje al voelt bewegen zeg! Kan niet wachten tot ik dat ook voel. Ik heb af en toe wel het idee dat ik wat voel, maarja, het is zo moeilijk te onderscheiden van maagrommels haha... Wat een vervelend nieuws van je zusje zeg. Waar is ze precies vanaf gevallen? 
Elouisa wat een heftig nieuws, maar wat reageer je er mooi op zeg. Ongelofelijk knap! Maar ook dit mooie jongetje zal een verrijking van je leven zijn! Hoe is het gesprek in het ziekenhuis gegaan? Hoe vindt Eden het in Nederland? En hoe is het nu hij bij jullie woont? En hoe vinden jullie drie kindjes het samen? 
Olea, hoe is de vakantie met jullie gezinnetje? Heerlijk aan het genieten? Ik ben even kwijt of jullie nou in Nederland bleven? Maar dan hoop ik dat jullie toch kunnen genieten, ondanks het slechte weer!
Morag wat leuk, een tweeling! Bijzonder ook, dat bij je eerste zwangerschap je een tweeling verwacht! Ben ik even kwijt of het in de familie zat, maar is dat zo? Of is het onverwachts? Een zwangerschap is al heel bijzonder, maar van een tweeling lijkt me nog net even wat bijzonderder! Heb je veel last van extra kwaaltjes? En was de nipt bij jou goed? Hoe gaat een nipt met een tweeling eigenlijk?
Bo, vervelend dat je zo bang bent voor prikken...! Ik heb er zelf ook heel erg veel last van. Ik ben 10 jaar niet naar de tandarts geweest, omdat je daar misschien geprikt kan worden... Uiteindelijk moesten mijn verstandskiezen eruit, en toen heb ik van de huisarts Oxazepam gekregen, maarja, dat kun je niet slikken wanneer je zwanger bent. Misschien Valdispert? Of ik weet niet of dat wel mag. Kan je vriend het ook niet geheimhouden tot het moment dat je geprikt wordt? Mijn moeder heeft dat ook wel eens bij mij gedaan. Toen riep ze me van boven, kwam ik naar beneden gerend en toen stond daar een bevriende zuster die op dat moment mijn prik ging geven. Heeft me toen wel enorm geholpen! Verder zijn er ook trajecten om je van je prikangst af te helpen, misschien daar eens naar kijken?
O, ik lees nu dat je vandaag je prik had! Hoe is het gegaan?!
Jana, vandaag de nipt toch? Spannend!
Flo, wat leuk, een meisje! Gefeliciteerd! En wat grappig ook dat je er zo van overtuigd was dat het een jongetje was! Zal bij mij hetzelfde zijn zaterdag wanneer ze verteld dat het een meisje is. Ik heb mezelf er ook helemaal overtuigd dat het een jongetje is...!
Mamatobe wat leuk dat je al een buikje hebt! Bij mij zie je het ook al !! Elke zaterdag maak ik een foto van het groeiproces, erg leuk om te zien!
Gwen heb je geprobeerd meer ijzer te eten? Ik zelf ben vegetariër, dus moet er ook op letten. Maar veel groene bladgroente eten (spinazie), ei en volkorenbrood. En bij elke ijzerrijke maaltijd iets met vitamine c, dus een kiwi of mandarijn ofzo. Vitamine c bevordert de opname van ijzer namelijk. Misschien helpt dat?
Jaimée welkom, en wat leuk, ook een meisje! En een Nijntje kamer is wel heel erg leuk!
Nik ik lees dat jij ook de chinese kalender hebt bekeken. Ben het even kwijt, maar klopte hij bij jou? Bij mij zegt hij een jongetje, precies mijn gevoel ook! Zaterdag zullen we het weten (hoop ik, als de baby meewerkt!).
Kim bij jou denk ik een meisje, maar ik heb nog niet zo veel verstand van echo's...!

Zo, dat was een heel verhaal, sorry! Ik lees wel alles mee, maar reageer bijna nooit. Probeer het te verbeteren! Wij hebben zaterdag dus de geslachtsbepaling, en gaan daarna de naam uitzoeken. Ik heb heel veel meisjesnamen, en maar 1 jongensnaam. Alleen de jongensnaam begint met een O, en we willen als tweede naam een naam met een B. Dan is de afkorting dus O.B., en dat vind ik een beetje lullig omdat dat het tamponmerk is, hahaha... Dus nog maar even goed over nadenken.
Ik weet al precies hoe we de babykamer gaan doen, ongeacht of het een jongen of een meisje wordt. We willen dit behang: 
https://fleurdesfleurs.nl/product/wild-free/
En dan lichtgroene vloerbedekking, de rest van de muren gebroken wit. En dan bij de deur aan de linkerkant twee muurstickers met een silhouet van een kat, want we hebben zelf twee katjes. In september twee en een halve week vakantie, dus dan aan de slag 
Flo - schreef op 28-07 om 11:42
Zeker een meisje kim
Flo - schreef op 28-07 om 11:46
Super gaaf dat behang kittykat. Wij hebben ook gekozen voor groene muren en groen/grijze commode en last en een grijs ledikantje.

Spannend ook voor jou vrijdag! Ik heb trouwens ook echt het idee dat ik plopjes voel af en toe en dat zijn zeker niet mijn darmen.
Bij ons ging onze girl tijdens de echo met de rug naar ons toe liggen  was dus nog even spannend!

Simone beterschap voor je zusje 
Janne - schreef op 28-07 om 11:59
14 weken
Leuk van je, Kittycat, om op iedereen te reageren. Is wellicht een heel werkje. 

Vanavond nekplooimeting en de nipt, dus binnen een weekje de uitslag en geslacht. Zo benieuwd. 

Leuk dat jullie een meisje krijgen, Flo! Is het jullie eerste kindje? 
Kim (Gast) - schreef op 28-07 om 12:18
Hahaha KittyCat, jazeker! Kan zo'n hele zak wel op als het voor me ligt .. wat leuk dat je trouwens de moeite neemt om op iedereen te reageren! Ik lees ook mee, maar vergeet soms echt wie wat meemaakt en wat krijgt .. 
@Simone, wat erg zeg! Beterschap voor je zusje!
Maarre het is inderdaad een MEISJE! 
Orchidea - schreef op 28-07 om 12:40
Kittykat Ja mega spannend.. de dagen lijken zo wel voorbij te kruipen, ik ben zo benieuwd en dan voelt het zo persoonlijk he, je kindje bij naam noemen. Ja, mijn voorgevoel zegt echt een jongen omdat deze zwangerschap zo anders is, ik zei al ik vreet mn schoen op als ik hoor dat het toch weer een meisje is.. maar heb nu wel weer mijn twijfels, sommige denken dus dat het wel een meid is en dat hun voorgevoel altijd klopt, en nu denk ik van hm.. zou het dan toch.. het is afwachten, nogmaals is bij ons beide van harte welkom, maar heel eerlijk ;-) we hebben een lichte voorkeur naar een klein jongetje, puur omdat het ons heerlijk lijkt na een meid, maar ach, ik ben al mega blij dat de NIPT in orde was.. hopelijk gaat de rest van de zwangerschap ook super, en kunnen we in januari onze.. nog even geduld, jongen of meid in armen sluiten. De skull is wel grappig he, ja daar zegt het echt een jongen, een vriendin en ik hebben haar echofotos vergeleken met die van mij, zei heeft een zoontje en zei is er ook heilig van overtuigd dat dit echt een jongen is. Spannend blijft het wel. Ik ben pas overtuigd als de echoscopist vrijdag om 17.15 aangeeft wat het is... 
Simone94x - schreef op 28-07 om 12:56
Mijn zusje is van het paard gevallen...  

Het gaat de goede kant op met haar , ze mag waarschijnlijk vanavond lekker thuis slapen!  

Kim, wat leuk! Gefeliciteerd  
Simone94x - schreef op 28-07 om 13:05
Kittycat, wauw wat leuk dat behang!  

Hier heb ik vanmorgen dit besteld! Ik ben er VERLIEFD op hier wordt de babykamer Blauw met Wit! 
https://www.karwei.nl/assortiment/little-dutch-vliesbehang-adventure-blauw-dessin-8678/p/B117547
Flo - schreef op 28-07 om 13:28
Klopt jana, eerste kindje.
Jaimée - schreef op 28-07 om 15:03
Kim, Wat leuk een meisje!  Gefeliciteerd.

Kittycat, Leuke behang!
Simone, Jij hebt ook leuke behang uitgekozen! , Wordt zijn kamertjes ook helemaal van Little Dutch? 


Hier gisteren de kinderwagen met Autostoel besteld 3in1 en een Mommy Bag
https://www.baby-dump.nl/product/kinderwagens/13/kinderkraft-combi-3-in-1-prime/65859/kinderkraft-combi-3-in-1-prime/65863/kinderkraft-combi-3-in-1-prime-black-incl-autostoel-mommy-bag/158705/


Orchidea - schreef op 29-07 om 08:39
Wat leuk allemaal al, die baby kamer ideeën, wij doen voor beide een muur okergeel en de rest wit. ;-) Little Dutch spulletjes zijn erg leuk!

Hier nog even tot Vrijdag, zo spannend dat geslacht he.. 
morgen heb ik om half 10 nog een controle bij de vlos staan. Echt spannend zal het niet zijn, goed dat ze het doen uiteraard maar meestal sta je na 10 min, meten en weten buiten. De vakantie van mijn man begint als het goed is ook morgen.. ik ben er wel aan toe, even drie weken samen.. 

Wij gaan Zondag as een gender reveal doen, wel familie apart en vrienden apart. Iemand nog leuke ideetjes voor roze/blauwig eten? Bijv met glazuur en roze/blauwe muisjes? 
Kim (Gast) - schreef op 29-07 om 10:38
Dankjewel Jaimee!
Orchidea; wij hadden een roze confettikanon richting de visite laten knallen. Zou je dat ook niet iets leuks vinden? 
Het filmpje is in iedergeval erg leuk geworden! Heb hier een gifje van gemaakt en via Whatsapp naar de rest van de fam/vrienden kring gestuurd. 
Orchidea - schreef op 29-07 om 11:08
Dat lijkt me zeker tof Kim! Misschien doen we dat nog wel.. we hebben 2 van die gender ballonnen, maar geen idee.. dat lijkt me ook weer tof!!
Kim (Gast) - schreef op 29-07 om 11:45
Ik heb ze hier besteld: https://www.hieppp.nl/
Genoeg leuke dingetjes! Ook leuke taartdeco .. je vindt vast wel iets  !!
Orchidea - schreef op 29-07 om 13:45
Dankje! Ga eens kijken
Morag - schreef op 30-07 om 09:55
Ben even stil geweest (op vakantie! ) dus wat leuk weer om alle reacties te lezen hier!! Dat worden heel wat roze muisjes 

Ik ben de laatste in de rij en met 12w4d nog helemaal niet aan geslachtsbepalingen toe, maarrr....
Wij hebben gisteren een goede NIPT uitslag gehad!!  Ik vond dat toch wel heel spannend merkte ik. KittyCat de NIPT bij onze tweeling werkte precies hetzelfde als bij een eenling, dus bloedafname bij mij (met dna van beide baby's er in). Er is niks afwijkends gevonden, dus algehele conclusie was goed.
Mocht er wel iets zijn gevonden, dan hadden ze de afwijking nog wel nader moeten lokaliseren (bij welke baby of beide) d.m.v. vruchtwaterpuncties. Ze hebben namelijk allebei een eigen vruchtzakje. Maar zover heeft het gelukkig niet hoeven komen!!
Ik ga nu heel chill van mijn vakantietje genieten, en maandag mag mijn werkgever het ook weten. De volgende echo is pas weer volgende week vrijdag, 7 augustus. 

Voor iedereen die nu ook vrij heeft, geniet ervan! 
Orchidea - schreef op 30-07 om 10:00
Ik ben zojuist terug van mijn controle, bloed uitslagen waren prima, bloed druk was prima en we hebben nog even heerlijk naar het hartje geluisterd wat prima klonk. Kortom, altijd even fijn de bevestiging dat nog alles goed gaat met ons beide.

Nog even, tot vrijdag.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan