Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 20:56
Oh chrisje sorry dan heb ik het verkeerd begrepen Mijn excuses, ja hier staan dus wel alle details inclusief het berichtje van haar moeder en nog geen uur later van haar zelf dus in onze ogen klopt het gewoon echt niet
1797 antwoorden en 6808067x bekeken
biancaa - schreef op 11-09 om 20:49
@chriske ik snap wat je bedoelde hoor. Het is al erg genoeg dat ze probeerd een loopje te nemen met de waarheid.  
Chriske - schreef op 11-09 om 20:57
@bianca jij wel maar @kleintje013 duidelijk niet dus vandaar de verduidelijking. 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 21:00
Sorry chrisje heb hierboven me excuses al aangeboden aan je !  Nogmaals mijn excuus
Chriske - schreef op 11-09 om 21:03
@kleintje013 Niet erg die had ik dan weer gemist. Mijn telefoon doet raar... kan niet alle Posts zien precies
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 21:09
Ja bij mij doet Brabbels de laatste tijd ook al zo raar..
 berichtjes sturen duurt extreem lang , zie niet altijd meteen nieuw geplaatste berichtjes En ga zo maar door haha ???? 
Morag - schreef op 11-09 om 21:32
... wow. 
Mamatobe. - schreef op 11-09 om 22:08
Er is flink gepost hier.. 
Ik had al een tijdje mijn twijfels want zoveel pech achter elkaar lijkt me zo ongeloofwaardig. Wilde er alleen niks over zeggen zoals de meeste hier. Zou me super rot voelen als het toch waar zou zijn + krijg ik heel brabbels op me af 
Als ik in het ziekenhuis zou zij met een veelte vroeg geboren baby zie je mijn mama echt niet op brabbels posten.. ik zelf zou ook kapot zijn van verdriet laatstaan dat ik kom posten hier. 
Einde van haar 'moeders bericht'zie je ook een smiley. Je ziet mij anders niet lachen na een gebeurtenis met zoveel ellende en verdriet. Mijn moeder trouwens ook niet! 

Ik hoop dat je zsm hulp krijgt Simone.. en hopelijk heb je niet heel je zwangerschap gefaked alleen voor aandacht. 
kleintje013❤️ - schreef op 11-09 om 22:42
Ja precies dit is wat mij en andere ook tegen hield wat als het waar is dat zou ook lullig zijn, maar als je gewoon de feiten en verhalen naast elkaar zet klopt het gewoon echt niet..  en naar de opheldering vanuit zuss hoe het werkt in het ziekenhuis en neonatologie klopt het naar mijn idee echt niet meer... en wat je zegt over dat je moeder een berichtje plaatst na de bevalling , nope mijn moeder zou zeggen ja dag dat ga ik nu niet doen heb wel wat anders aan me kop
Mamatobe. - schreef op 11-09 om 23:41
Ja precies.. ligt je kleine daar te worstelen met zn leven en jij als moeder: uhh wel even brabbels op de hoogte houden hoor! 
Gwen - schreef op 11-09 om 23:51
Wat een vreemd verhaal zeg! Maar dat betekent dat Simone zich al 20 weken voordoet als iemand anders. Lieve Simone, zoek inderdaad hulp, je bent goed zoals je bent maar dat moet je echt zelf gaan accepteren. We weten allemaal dat je mee leest en ik hoop oprecht dat je ons advies opvolgt. Succes ermee, het lijkt me verstandig als we het hierbij laten.

Is iedereen al uit de naam? Wij nog steeds niet, dat duurde bij mn dochter ook iets van 34 weken, dus we hebben nog even! Maar én geen meisjesnaam én geen jongensnaam. Wordt nog een hele zoektocht. 

Voorderest staat mijn verlof op half december, dat is 6 weken vantevoren. Ik hoop dat ik het vol ga houden, hoe is dat bij jullie? Plakken jullie er nog vakantie dagen en/of onbetaald verlof aan? Ikzelf niet, ik merkte de vorige keer dat ik er echt weer aan toe was om te gaan werken. Maar dat is echt voor iedereen verschillend.
Mimi - schreef op 12-09 om 00:40
Ik had ook mijn twijfels na al dat ongeluk. Een tweeling verliezen vond ik al veel... maar dan die verloofde die haar verlaat voor een ander en dan zwaar hersenletsel. En haar neefje verliezen. Etc. Beetje teveel zeldzame pechgevallen voor 1 persoon...
Maar nu is het wel duidelijk. Vlak na de 24 weken (want eerder kan het niet, dan doen ze niks) en dan zulke vage verhalen....
Sophietje - schreef op 12-09 om 07:29
Eens Gwen, laten we er niet te veel woorden meer aan vuil maken.
Ik ga ook half december met verlof, ik moet 6 weken van te voren omdat ik nu (deels) in de ziektewet zit omdat ik me zo flink beroerd voel. Maar vind dat ook helemaal prima. Zit er wel aan te denken om er nog wat weken vakantie / onbetaald verlof aan vast te plakken. Ik vind de baby nog zo klein / het voor m’n gevoel zo snel om na 10 weken na de bevalling alweer te gaan werken. Maar wat je zegt Gwen, dat is voor iedereen anders. 

De naam zijn we al uit :-) zijn alleen nog op zoek naar een tweede / derde naam. Maar hebben wel wat opties. 
Sophietje - schreef op 12-09 om 07:33
Ik was trouwens gisteravond opeens ontzettend duizelig / licht in m’n hoofd, ben bijna flauwgevallen. Ben maar meteen in bed gaan liggen op m’n zij met m’n benen wat omhoog maar de duizeligheid is de hele nacht gebleven en nu nog steeds eigenlijk. Las wel iets over een mid pregnancy drop (lage bloeddruk) met 20-22 weken, misschien dat dat het is. Iemand anders die dit ook heeft (gehad)?
Orchidea - schreef op 12-09 om 08:10
Inderdaad eens met Gwen, alles is inmiddels gezegd, ,ze is door de mand gevallen, dit is voldoende, de rest ligt bij haar. Hopelijk vind ze de hulp die ze nodig heeft.

Verder Gwen, wij hebben de naam al een tijdje, gisteren is ook de proefdruk binnen gekomen van het geboorte kaartje en daarop staat hij echt te schitteren. Lekker dat je je verlof half december hebt, lekker ook met de feestdagen. Ik zelf ben thuis mama dus hoef hier geen rekening mee te houden, voorheen wel met mijn dochter 6 weken voorheen én achteraf nog vakantie dagen opgenomen. 
Zusss - schreef op 12-09 om 08:40
Wij zijn ook helemaal uit over dr naam  We vinden de naam fantastisch! Ook al een mooie proefdruk van het geboortekaartje thuis liggen.

Vanaf vandaag officieel in het derde trimester 
Gisteravond is de vk toch nog even bij me geweest omdat ons meisje zich wat koest houdt. Wat blijkt? Haar hoofdje ligt laag en haar ruggetje ligt tegen mijn buikwand aan. Ze trappelt dus tegen mijn rug aan, daarom voel ik haar niet. Wat een draakje!! Maar ben wel weer gerustgesteld nu. 
Mandy (Gast) - schreef op 12-09 om 09:53
Ha meiden, ik kom ook lekker hier mee kletsen (uitgerekend 4 feb). Ik heb al een zoontje Ben heeeel benieuwd! Probeer jullie verhalen wel bij te houden en zal nog wat verder lezen!! 
Mamatobe. - schreef op 12-09 om 11:00
Ook wij hebben al een naam! Ik heb destijds een naam gekozen voor mn dochter en dit keer wilde mijn man onze 2e dochter een naam geven. We noemen haar Lina 
stff48 - schreef op 12-09 om 11:19
Eventjes inbreken hier aangezien ik las over het bijna flauw vallen  
Heb dit ook enkele keren gehad , beste is om je inderdaad op je linkerzijde te leggen .. geeft betere doorbloeding . Mijn gyneacoloog sprak toen over het vena cava syndroom , is niets ernstig maar je kleintje wordt groter waardoor het soms al eens op een bloedvat ofzo kan gaan liggen  
Celina85 - schreef op 12-09 om 13:27
wow dames, Ik heb een boel gemist  Na mijn berichtje gericht aan Simone had ik 65 nieuwe meldingen..
Ik ga alles niet lezen maar zie jullie frustraties en ook besloten zelf niet erop in te gaan  Laten wij het vooral gezellig houden!!!

Ik ben morgen 24 weken Mijn man voelt ons zoontje nog niet.. Onze oudste voelde hij pas echt met 27 weken, We verwachten dat dit nog wel eventjes gaat duren maar ik voel hem iedere dag en dat stelt me gerust.
Wat betreft de naam; Wij zijn eruit  ook zijn doopnamen hebben we!
Hier heeft mijn man mogen kiezen.. Mijn favoriet en mijn man zijn tweede naam hebben we als doopnamen gedaan.
Geboortekaartje, pfoehh wat is dat moeilijk.. 3 proefkaartjes gekregen maar HET kaartje zit er gewoon nog niet tussen Maar we hebben nog tijd genoeg .. Als alles maar met 28 weken klaar is vinden wij het goed! 
5 oktober mag ik weer baby kijken. De groeiecho
Gisteren had ik even een baaldagje.. Nova besloot heel dwars te gaan doen.. Alles was fout en ze had haar eigen zin  Het begon al bij het opstaan, op school is het goed gegaan met Nova maar bij thuiskomst was het weer een ''hel'' Vandaag lijkt Nova haar blije humeur weer terug te hebben.. Vanavond mogen wij Nova weer thuis ontvangen, ze is lekker een dagje Julianatoren met het buurmeisje 
Celina85 - schreef op 12-09 om 13:29
Oeps mijn bericht ging te snel weg..
Misschien is het een optie een nieuwe Januari 2021 te openen? ..
Orchidea - schreef op 12-09 om 13:57
Celina daar dacht ik ook al aan, is misschien ook slim om deze gehele situatie af te sluiten en daarom een nieuw topic te openen, ook fijn voor de dames waarbij het mis ging in een vroeg, of later stadium dat zei geen meldingen meer krijgen.
Celina85 - schreef op 12-09 om 14:00
Precies, lijkt me heel vervelend om telkens meldingen binnen te krijgen..
Ik zou een topic openen en de link hier plaatsen
Zusss - schreef op 12-09 om 14:04
Ik ben zo opgelucht! Heb de hele dag alweer een druk trappelende baby in mijn buik. Zo’n geruststelling. 
Orchidea - schreef op 12-09 om 15:57
Celina maak jij een nieuwe aan? ;-)

Oh wat heerlijk Zuss! Hier idemdito... vandaag weer lekker druk, omdat ik weer back to earth ben gekomen denk ik en mijzelf heb gerustgesteld dat alles ok is. Heerlijk geniet er van meis, nog eventjes. Jij lekker al in het derde trimester voor jou schiet het nu echt op!!
Orchidea - schreef op 12-09 om 16:02
Lieve dames, Celina heeft een nieuw topic aangemaakt.

Bij deze de link
https://www.brabbels.com/zwangerschaps-forum/1e-trimester/22997-uitgerekend-januari-2021-deel-2
Sophietje - schreef op 12-09 om 16:03
Dank je wel Celina!
Mila92 - schreef op 26-09 om 22:18
Wat naar van jou Simone als daar over wordt gelogen! Dit maakt mij een beetje boos, maar ook verdrietig aangezien mijn collega met 31 weken plotseling is bevallen en hier erg verdrietig over is. Zulke berichten zijn niet om grapjes over te maken en al helemaal niet om daar de aandacht voor te krijgen, bah.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan