Uitgerekend januari 2021 - Zwangerschapsforum

Ikke - schreef op 13-05 om 12:04
37 weken
Ik ga me sewwes toch ook een dutje doen hoor. Pff gelukkig kan ik tegen de kinderen zeggen dat ze even mogen spelen op de Nintendo switch. Maar ik moet ook nog hun huistaken doen. 
Ben nog aan het werk nu. Ik verlang naar men bed.. 
1797 antwoorden en 7559581x bekeken
Simone94x - schreef op 13-05 om 12:21
Ik ben ook veel moe dames... maar ik haal sinds 1 week de tijd van 0030/0045
Ik doe in de middag geen dutje, want anders ben ik in de nacht tegen 0400/0500 wakker en kan ik niet meer slapen   
Saar - schreef op 13-05 om 14:15

Ik snap dat het moeilijk is, zeker na een miskraam. Maar het is gewoon jammer want je verandert er ook niets mee. Het bezorgt je een hele hoop stress en dat wil je net vermijden. 
Het was bij jou een vroege miskraam vorige keer, daar is vast iets bij de innesteling fout gegaan. En meestal maar goed ook.... de natuur beslist voor ons. Probeer er van te genieten. Al is het soms erg eng... dat besef ik ook elke dag. Ik moet nu al tot 12 weken om de mijlpaal van vorige keer te halen. Pas dan zal ik echt loslaten, denk ik.

Wij doen sowieso nipt. Kost 8 euro hier, en gezien het vorige baby’tje een chromosoomafwijking had wil ik het zeker terug. Plus, wij weten het geslacht dan :-) 
sharishvr - schreef op 13-05 om 14:44
@Saar, ja mijn beste vriendin is voor de eerste keer zwanger en heeft helemaal geen schrik, heeft ook nooit een miskraam gehad. Ja mijn miskraam ging in het alle begin al volledig mis, waarschijnlijk een fout tijdens innestelling idd. Nu maak ik me toch zorgen om het utrogestan nemen. Stel dat ik dit niet nodig heb? Kan dit dan kwaad doen aan mijn zwangerschap? Hij schreef me het voor door men vorige miskraam, maar dan vraag ik me af stel ik pak het en heb het niet nodig... ik zal ook pas gerust zijn als ik voorbij de 12 weken ben. 
Saar - schreef op 13-05 om 15:30
Ik ben geen dokter natuurlijk. Misschien was er een vermoeden dat je innesteling niet gelukt is door progesteron? En daarom...? 
sharishvr - schreef op 13-05 om 16:09
Dit is helemaal niet onderzocht geweest, ik zal het een beetje duidelijker uitleggen. Ik moet volgende week bij mijn vaste gynaecoloog langskomen. Nu mijn vaste heeft vaak geen tijd en een 3 maand geleden zat ik met hevige pijnen. Dus ik moest op zoek naar een gynaecoloog die tijd had. Ik kwam dus bij deze terecht, bleek ik cysten te hebben. Nu moest ik een maand later op bezoek terugkomen om te zien of ik ze nog had, maar met die corona werd mijn afspraak afgezegd. Nu moest ik deze maandag terugkomen om te checken. Nu dacht ik van ja kom dan weet ik het ineens of het inorde is. Hij schreef me ineens uit het niet utrogestan voor (denk wegens mijn vorige miskraam dan). Nu heb ik mijn gynaecoloog een berichtje gestuurd dat ik dit niet helemaal vertrouw en die zegt me dat ik gerust mag stoppen met deze medicatie. Nu weet ik het nog niet he dus ik heb hem terug een berichtje gestuurd om duidelijker te zijn ivm ik moet doornemen of stoppen. Hopelijk een duidelijk antwoord sevens 
Saar - schreef op 13-05 om 16:55
Ik denk dat ze het hier na 1 miskraam bijna nooit voorschrijven. Als je vaste gyn zegt dat je mag stoppen, zal het vast wel niet zo levensnoodzakelijk zijn.... het zal eerder “baat het niet dan schaadt het niet zijn”
Nik (Gast) - schreef op 13-05 om 17:12
Wij gaan ook de nipt laten doen vorige keer was die net in aantocht en was t nogal vaag allemaal dus toen ben ik voor de combinatie test gegaan. Wil toch wel graag weten als er echt iets aan de hand zou zijn.. 
Mn vriendje gaat terug naar de opvang/peuterspeelzaal, nu en heb toch geluk dat hij niet naar zn bed wil smiddags.. hier geen rustmomentje dus 
Ben wel alsmaar wat misselijk maar als ik aan t werken ben gaat t goed. 
Tis wat.. waarom moet dat toch zo lang duren voor je iets kan zeggen gelukkig zie je nu bijna niemand. Dan is er minder kans om t te raden. Morgen 6 weken op de helft op te vertellen dan als t goed blijft gaan.. Mn moeder weet t wel dus daar kan ik wel lekker tegen lullen.. Mn broer zn vriendin is 7 weken verder.. best grappig als we dat dan straks kunnen zeggen 
♡ Ilona ♡ - schreef op 13-05 om 17:30
Ik wil niet aanvallend zijn hoor, maar dat kan nooit de 'hoofdreden' zijn dat je een miskraam hebt gehad voor dat medicijn te krijgen. En al helemaal niet een met 4+3 weken. Je hebt 1 keer n miskraam gehad en ook nog es heel vroeg. Dat is totaal anders als meerdere miskramen achter elkaar bij 6 of meer weken zwangerschap. Ik zeg niet dat je liegt... zou t niet met de cystes te maken kunnen hebben? Of miss dat je baarmoederslijmvies dun was?
Dat denk ik ook Saar....
sharishvr - schreef op 13-05 om 18:05
Nee geloof me, die gynaecoloog zei: dit voorkomt miskramen. Er is geen onderzoek gedaan naar mijn vorige miskraam, ook niet naar mijn progesteron, en met mijn baarmoeder is er niets aan de hand. Daarom nu naar mijn eigen gynaecoloog gestuurd en die raad me aan te stoppen. Dus ik stop ermee en die gynaecoloog vertrouw ik dus niet meer! Maandag moet ik naar mijn eigen gynaecoloog. 
Saar - schreef op 13-05 om 18:37
Jammer dat men iemand wijsmaakt dat een pilletje miskramen voorkomt. Want als dat effectief zo zou zijn, zouden er geen groepen vol mensen bestaan die miskramen hebben gehad...  
Saar - schreef op 13-05 om 18:40
Ik heb tijdens de curettage een volledig onderzoek gehad, dat was allemaal in orde. En het vruchtje werd opgestuurd. Maar bij mijn eerste miskraam, op 7 weken, was het ook gewoon... bloeding en doorgaan... dus wat dat de oorzaak van was... hij zag toen wel een leeg vruchtzakje. 
Simone94x - schreef op 13-05 om 18:46
Ik heb er ook nog nooit van gehoord ... 

ik heb in september’2019 een miskraam gehad met 6weken en 2 dagen en afgelopen maart een miskraam met 11weken en 1 dag! Maar ik heb dat medicijn ook niet gekregen..  wel raar dan.. maar goed ik ga mijn gynaecoloog dat eens vragen  

Ik ben iedere dag nog bang dat ik een miskraam krijg.. ik vermoed dat ik tot 12 weken schrik zou hebben..

Ikke - schreef op 13-05 om 18:58
37 weken
Ik ben ook bang Simone94x, ik zal pas gerust zijn als ik in januari een gezonde baby heb. 
Nu ik terug zwanger ben komt alles terug naar boven van 2012. Bijna 8 jaar geleden en toch.. 
Elke dag is er 1 gewonnen zeker ????
Simone94x - schreef op 13-05 om 19:03
Precies ikke...  als dat wondertje in mijn arm ligt kan ik pas ontspannen.. 

Morgen 7 weken.. zaterdag 13 juni ben ik 11 weken en 2 dagen .. zou blij zijn als ik dat termijn voorbij ben
Ikke - schreef op 13-05 om 19:10
37 weken
Ja we moeten er door. Proberen te relaxen en te ontspannen. Veel afleiding hebben we momenteel niet omdat we nergens naartoe mogen. 
Er proberen van genieten 
Vanaf het weekend ga ik terug proberen wandelen. Nu is het te koud buiten. Men vriend is komende week thuis en dan gaat hij de huistaakjes doen van de kinderen. En ik op wandel dan na mijn werk. 
Simone94x - schreef op 13-05 om 19:15
Ikke , ik heb het geluk dat er in ons (mams, ik en mijn zusje) huis dingen gedaan moeten worden. Dus afleiding genoeg maar ‘s avonds dan ga ik wel veel nadenken hoor  

Ik ga zaterdag bij mijn ex-schoonouders op de thee, even bij kletsen!  Dus dan ook gelukkig afleiding 
sharishvr - schreef op 13-05 om 19:57
Ja idd heel jammer.. maar ik laat me er niet door ontmoedigen! Maandag moet ik bij hem langs en dan gaan we er goed over babbelen. Algoed zijn er zoveel zwangerschappen die wel goed gaan! Spijtig genoeg gaan we van het ergste vanuit, terwijl er evenveel kans is op een goede zwangerschap. Elke dag is er een meegenomen! Het moment dat wij allen onze termijnecho hebben en die is goed, dan zullen we allemaal een pak geruster zijn!! 

@zusss hoe is uw echo gegaan? 
Ikke - schreef op 13-05 om 19:59
37 weken
Oh leuk Simone94x, je woont samen met je mama en zus? Mag ik een onbeleefde vraag stellen of je dan een bewust alleenstaande mama gaat worden of zie ik het verkeerd?
Waar ik absoluut geen vooroordelen over heb! 
Wij moeten ook nog de zolder verbouwen. We wonen hier nog maar enkele jaren. We hadden dat 1 open ruimte gelaten omdat er geen kinderen meer gingen komen maar ja.. Nu is het wel anders. De oudste 2 vliegen naar de zolder dan hebben ze een ruimere kamer ook. 
Simone94x - schreef op 13-05 om 20:37
Ikke , ja ik woon samen met mijn moeder en zusje  
Ja hoor dat mag! Nee niet bewust..  ik had gewild dat het anders was gelopen ..
Lief van je!  ik heb er ook nooit vooroordelen over, en heb respect voor ieder zijn keuze!
Ikke - schreef op 13-05 om 20:52
37 weken
Oei lijkt me moeilijk Simone94x als je het anders zag! Dikke knuffel alvast! Gelukkig heb je veel steun van je mama en zus.
Ja ik ken enkele in mijn omgeving die het bewust gedaan hadden alleen daardoor dacht ik het mss bij jou ook op die manier. 
Saar - schreef op 13-05 om 20:56
sharisvr, dat is het leuke net. We hebben veel meer kans dat het goed gaat dan slecht! 
Simone94x - schreef op 13-05 om 21:02
Ik heb heel veel steun van mijn mams en zusje  voorlopig kan ik mijn ex niet op een normale manier spreken.. zijn ouders gaan 4 dagen in de week even langs. Voorlopig houdt ik liever even afstand ....

Ik heb ook echt respect voor de vrouwen die er bewust voor hebben gekozen!!  

Zuss hoe je jouw echo geweest?
Zusss - schreef op 13-05 om 21:53
Heel goed dames! 

Ikke - schreef op 13-05 om 22:15
37 weken
Waauw ongelofelijk zuss! 
Ik word er gelijk emotioneel van. Zo gek.. 
Zusss - schreef op 13-05 om 22:16
Aaah wat lief Ikke!!
Dat was ik ook 
sharishvr - schreef op 13-05 om 22:18
Super leuk zusss!!! Echt ontroerend om te zien!!!! Blij voor je!!!! 
Saar - schreef op 13-05 om 22:51
Wauw zusss! Heerlijk! 
Elize - schreef op 13-05 om 22:54
Prachtig zusss 
Wat fijn!!
Mamsie92 - schreef op 13-05 om 23:16
23 weken
Prachtig zuss
Nogmaals van harte . Zo fijn als de termijn echo goed is 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend januari 2021 ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan