Uitgerekend April 2021 deel2! - Zwangerschapsforum

kirstnn - schreef op 18-12 om 19:49
41 weken
P wow 1.2 kilo das niks haha. Fijn dat de controle zelf goed was. Heel logisch dat je niks meer met dat ene zkh hebt, alleen al naar de miskramen zeg maar. En dan komt dit er ook nog bij, pff daar word je niet vrolijk van nee! Die had zichzelf wel een stuk beter in mogen lezen over jou situatie en dergelijke.. Maar top dat de vk met je mee heeft gedacht en dat je al zo snel bij t nieuwe zkh terecht kan  Heel benieuwd naar je afspraak komende week!

Poeh gelukkig beide negatief! Ja dat is t verraderlijke eraan he de ene krijgt klachten, de ander niet. Echt geen pijl op te trekken over het verloop ervan..

Hier wilde we eigenlijk beginnen dus ging kijken om verf spullen etc te bestellen is t allemaal niet leverbaar.. Dus ff kijken waar t nog wel op voorraad is en anders word t sowieso wachten tot 19 januari. Verder is t n kwestie van nieuw bed voor Jackson enz dus z'n haast heeft t ook niet.
589 antwoorden en 2378635x bekeken
P. (Gast) - schreef op 18-12 om 23:52
Oh, dat is balen! Ja, iedereen gaat nu opeens klussen natuurlijk! Gelukkig hebben we nog even!  
gita - schreef op 19-12 om 23:37
Hier zitten alle bouwmarkten dicht .. dus moeten we qua verf/behang voorlopig wachten.. gelukkig is het plafond klaar! De vloerbedekking ligt en 1 muur is wit  de andere muur moet roze worden.. maar dat heeft opzicht geen haast  

Vandaag 24 weken  oh het gaat zo snel!! Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik een positieve test had .. en nu alweer 24 weken

Gisteren kleren van Dominic uitgezocht, Hij zit nu op kledingmaat qua broeken 92 en shirtjes 86.. 2mnd geleden was dit nog 80/86. 

Nog 9 dagen, dan een nieuwe controle en kinkhoestvaccin. 
kirstnn - schreef op 20-12 om 00:04
41 weken
P daar lijkt het wel op ja idd haha 

Gita 24 alweer! Ik ben maandag 23 weken en dan ook een controle. Dat weet ik hier ook nog heel goed ja  dat was echt even shocking haha. Hij is flink aan t groeien dus! 
gita - schreef op 20-12 om 14:54
Ja doom is flink aan het groeien!  vandaag even gemeten hij is op dit moment 89cm  

Bijna kerstmis dames! Bijna 2020 voorbij 
kirstnn - schreef op 20-12 om 22:12
41 weken
Super  Jaaa bijna kerst, wat ook betekend dat mijn kleine man bijna 3 jaar word, nog 15 daagjes 

Heb ook nog maar voor as woensdag afspraak gemaakt voor de erkenning. Was t bijna vergeten 
kirstnn - schreef op 21-12 om 15:46
41 weken
Controle net was prima, hartje weer gehoord  Verder geen bijzonderheden dus stond zo weer buiten. 19 januari volgende controle.
Lisa V. (Gast) - schreef op 21-12 om 23:27
Dag dames!
Ik slaag er (door de drukte) niet in om regelmatig te reageren, maar met veel plezier lees ik hier wel meermaals per week jullie gesprekken.  Wat fijn dat jullie meestal leuk/goed nieuws hebben, dat het allemaal prima gaat! Hoewel ik niet reageer, leef ik echt met jullie mee!

Graag wil ik ook in dit nieuwe groepje op het lijstje: Lisa V., 30 jaar, eerste kindje, jongetje, volgende controle 28 januari.

Hier gaat alles ook goed. Ondertussen al veel in orde gebracht: veel babyspulletjes gekregen, een aantal dingen gekocht, bijna onze afspraak voor de geboortelijst! Ook geboortekaartje en vroedvrouw zijn in orde. Ik ga nog steeds 3x per week joggen (7-10 km) en ben nu op 25 weken 3 dagen zo’n 5,8 kg bijgekomen. Het blijft allemaal wel erg spannend!
gita - schreef op 22-12 om 10:19
Kirstnn, fijn alles goed is!  ik ga het bijwerken! 

Lisa V, ik heb je toegevoegd  Oh dat geeft toch helemaal niet meid! Wij zijn ook niet echt super actief. De feestdagen komen eraan en iedereen is nu druk met boodschapjes doen.
Netjes hoor Lisa! Wat fijn dat je nog kan joggen! houden zo hoor  het blijft inderdaad spannend. Hebben jullie al een naam Lisa? 

Ik mag over 6 dagen weer, laatste afspraak van dit jaar. Hoe dichterbij de uitgerekende datum hoe spannender ik het weer vind.. 
gita - schreef op 22-12 om 10:29
P, wanneer mag jij weer voor controle ? 
Jantina , Hoe is het met jullie? 
Jantina - schreef op 22-12 om 11:00
41 weken
Met ons gaat het goed Kleine man is druk.. Sinds 21 weken voelt mijn partner ons kleine ventje ook vanaf de buik

Ik heb 29 december mijn laatste controle voor dit jaar, daarna mag ik op 8 januari weer voor ons ventje op controle

Qua namen zijn we er nog niet helemaal uit.. maar goed we hebben ook nog tijd genoeg De babykamer begint al beetje bij beetje klaar te komen. Vloerbedekking ligt en de gordijnen en rolgordijnen hangen Muurverf zit op de muren en wat accessoires hangen (fotolijstjes en schilderijen)  in het nieuwe jaar gaan wij verder met de babykamer
kirstnn - schreef op 22-12 om 20:15
41 weken
Hey Lisa, maakt toch niet uit! Je reageerd wanneer je kan 
Fijn dat al die dingen al in orde zijn, scheelt toch weer he! Knap hoor dat je nog zo kan joggen, lekker mee door blijven gaan  Ben ik idd ook wel benieuwd naar of jullie ook al over de naam uit zijn?

Fijn Jantina dat de kamer al langzaam aan steeds wat meer af is!

Gita tis nog n heel gedoe die boodschappen enz, eerlijk gezegd heb ik ook totaal geen zin in kerst. Heb ik nooit namelijk haha 
gita - schreef op 23-12 om 10:02
Kirstnn, ik heb dat ook gehad .. nu eigenlijk alleen zin in oud en nieuw, lekker televisie kijken met m’n gezinnetje en lekker hapjes

Ik heb sinds vannacht last van krampen in mijn benen herken dit niet.. Herkent iemand van jullie dit? 

Dominic heeft geslapen van 19:45 tot 09:30   Dus denk dat het vandaag geen middag dutje wordt  
kirstnn - schreef op 23-12 om 11:59
41 weken
Gita ja precies dat  Heb ook al gezegd tegen mijn vriend volgend jaar blijf ik thuis met de kinderen, ik weet niet wat jij doet maare veel plezier ermee 

Dat de kramp er steeds in schiet bedoel je? En heb je t in heel je been of bijv alleen je kuit? Dat herken ik wel van Jackson z'n zwangerschap, dat doet z'n pijn en dan schrik je daar ineens wakker van 

Wauw heerlijk zeg! Jackson stond vannacht al naast me om 00.00  Der moet echt iets veranderen want ik word daar toch wel simpel van.
gita - schreef op 23-12 om 14:23
Ik ben ook thuis ieder jaar met kerst en oud en nieuw. Familie komt altijd bij ons vanwege Dominic en straks vanwege ons prinsesje op 1 januari gaan we wel altijd langs familie/vrienden gelukkig nieuw jaar wensen!

Nee gewoon continue krampen in mijn benen., het is nu iets minder maar zodra ik ga staan of lopen komt het terug. 

Oh meen je..? Dat is vervelend .. Dominic slaapt best wel goed, hij mag dan nu later (19:45) gisteren was hij wel al om 06:00 wakker.. maar goed dat is nog altijd beter als 00:00 
kirstnn - schreef op 23-12 om 15:52
41 weken
Dat is beter dat ze naar jullie komen! Wij moeten dus met kerst altijd naar mijn schoonouders n dag, voelt voor mij ook als een soort van verplichting want ja ons mam is er niet en mijn vader zie ik al niet met kerst sinds ze gescheiden waren dusja ik hoef nergens naar te kijken maar vriendlief had t alweer afgesproken  dus 1e kerstdag daarheen. Heb al gezegd kom pas ergens in de middag en na t eten gewoon naar huis, zijn lieve mensen verder hoor maar ik ben gewoon liever thuis.  Oud en nieuw zijn wij ook altijd thuis idd.

Dat is vervelend zeg dat herken ik niet, maar lijkt me wel gruwelijk irritant! Hopelijk trekt t weg.

Ja Jackson is altijd al een slechte slaper, hebben ook slaaptraining gedaan toen hij bijna 1 werd. Maar der zit ook een mega verschil in zomertijd of wintertijd. Zomertijd slaapt hij meestal gewoon van 19:00 tot 07:00, maar wintertijd is altijd drama. Tijd terug kwam die nog pas om 05:30, toen tussen 02:00/03:00 en nu al 2 dagen als wij net in bed liggen staat hij naast me  word je niet goed van. Je zou denken zou dan aan de temperatuur kunnen liggen dus heb ookal geprobeerd zijn verwarming aan snachts maar maakt niks uit, net zo min als eerder of later naar bed 
kirstnn - schreef op 23-12 om 19:58
41 weken
Erkenning vanmiddag trouwens ook weer geregeld dus dat kan ook weer afgestreept worden 
gita - schreef op 23-12 om 21:36
Kirstnn, wat fijn dat erkenning nu ook geregeld is!  
Momenteel maar in bed gekropen .. nog steeds krampen in mijn benen  als ik het morgen nog heb de vk bellen .. misschien dat zij me kan vertellen wat het precies is (en misschien is het wel gewoon iets wat erbij hoort) 

Dominic slaapt momenteel nog niet , hij vind het spannend dat hij morgen de cadeautjes mag uitpakken wat onder de kerstboom liggen  
Ik ga liever ook altijd meteen na het avond eten weer richting huis maar vaak worden we tegen gehouden door mijn nichtje van 4  ze wilt met Tantie blijven knuffelen en het liefst bij tantie slapen hahah. 
Mijn enigste nichtje , ik ben zo onwijs trots op haar en zo gelukkig met mijn kleine nichtje  ze is nu nog het enigste meisje in de familie. Tussen alle jongens wordt het voor haar soms wel jongensstreken uithalen
Lisa V. (Gast) - schreef op 23-12 om 23:27
Bedankt om me toe te voegen aan het lijstje!
We hebben de naam nog steeds niet beslist, nee, maar ik vind het wel tijd worden want wil weldra de doopsuiker (typisch Belgisch dus) in orde brengen en daar zou ik dan stickertjes met de naam op willen. Ik blijf zelf bij Gus.  Mijn vriend komt met niks anders als voorstel, dus wie weet wordt het die naam wel!
Vandaag zijn we de geboortelijst gaan leggen. Zo veel informatie, wow. Gelukkig kan ik online toevoegen/verwijderen. Zo kan ik nog wat raad vragen aan anders mama’s.

Gita, ‘s nachts heb ik ook al een paar keer kramp gehad in mijn kuit. Dat blijkt erbij te horen. Zoals jij, dat het aanhoudt, daar heb ik nu wel geen last van. Lijkt me een goed idee het eens voor te leggen bij de verloskundige. 
Ik duim mee voor jullie (en onszelf) dat we goede slapertjes mogen verwelkomen in maart/april. 

Mogen jullie in Nederland nog wat ‘samenkomen’ tijdens de feesten? In België mag je in principe maar één persoon uitnodigen ... Daardoor zijn er bijna geen feestjes, want de boetes zijn torenhoog en men zou streng gaan controleren.
Veel regels zijn hier absurd hoor ... Erg, want zo is er ook geen draagvlak. Kinderen mogen naar onthaalmoeder of crèche, maar grootouders mogen eigenlijk maar op één kind passen en dat is dan hun knuffelcontact. Ondertussen zitten de luchthavens stampvol enz. Dat heel die corona maar snel achter de rug is!

kirstnn - schreef op 24-12 om 09:25
41 weken
Gita ja idd heel fijn! He bah vervelend zeg  slim om het eens voor te leggen zou zomaar kunnen dat dit er idd ook gewoon bij hoort, hoe vervelend ook..
Hahah lieve Doom, vandaag mag je je cadeautjes uitpakken!  Heel leuk dat je nichtje zo gek op je is, en dat zal wel ja tussen al die jongens haha.

Lisa dan zal t wel Gus worden idd of je vriend moet dalijk ineens met iets anders komen wat jou ook erg aanspreekt, ben benieuwd! Lijkt me handig z'n geboortelijst.  Hahahaah ik ga er maar vanuit dat deze baby net zo een dramatische slaper is als de eerste, kan t alleen maar meevallen. Hier is het met de feestdagen volgens mij 3 personen dat je mag ontvangen thuis, weet niet of ze daar hier echt op handhaven maarja ik vind t ook helemaal nergens over gaan. Precies wat je zegt dat is allemaal wel stampvol, hoe krom is dat. Ja ik word ook een beetje corona moe 

Fijne feestdagen dames! 
gita - schreef op 24-12 om 13:51
De vk gaf als advies niet te veel op 1 kant gaan liggen, af en toe mij zit positie veranderen, als ik te lang moet staan soms afbouwen! (Dus andere poses)   Als advies kreeg ik om voldoende water te drinken, een warm bad nemen als het heel erg wordt.., en manlief kan mijn benen gaan masseren! Want dit zou de krampen ook verminderen.
Waarschijnlijk komt dit van mijn kuiten af maar trekt het door richting de benen.. heel vervelend maar er is niets aan te doen! Alleen een beetje op mijn houdingen letten qua liggen, staan en zitten  ik ga een zwangerschapskussen aanschaffen voor in de nacht , lijkt me beter en comfortabeler liggen  
Mocht ik het de 28ste nog hebben dan gaan we kijken of ik magnesium tabletten kan slikken. 


Fijne feestdagen lieve dames 

kirstnn - schreef op 24-12 om 21:42
41 weken
Ben benieuwd Gita of t advies van de vk je wat verlichting kan geven en of het weggaat, en anders idd de magnesium slikken. Daarvan weet ik wel dat dat over t algemeen wel helpt. Hoe vond Dominic zijn cadeautjes?

Dankjewel 
gita - schreef op 26-12 om 10:12
Kirstnn, Dominic vond zijn cadeaus geweldig  Ook van zijn zusje mogen uitpakken en deze cadeaus vond hij ook geweldig  ik zeg missie geslaagd

Vandaag komt toch mijn oudste broer met zijn gezin bij ons eten  Was niet helemaal de bedoeling.. Maar manlief vertelde dat hij graag met Jordy en Hiske 2de kerstdag wilde vieren omdat we veel dagen niet samen hebben kunnen vieren.. 

Ik ben vandaag alweer 25 weken :lovee tijd gaat abnormaal snel! 
Jantina - schreef op 26-12 om 11:10
41 weken
WIJ HEBBEN DE NAAM!!!!!!!!!!! 

Gita, alweer 25 weken   Wat gaat het snel! 
Ik ben benieuwd of de krampen overgaan gita, veel rust nemen dus!

Wat fijn dat Dominic zijn cadeautjes geweldig vond!
Leuk dat je broer en schoonzus vandaag komen eten . Gisteren bij mijn schoonouders geweest en vandaag komen mijn ouders en zusje  

Nog een fijne tweede kerstdag dames
gita - schreef op 26-12 om 13:44
En en en Jantina???  Ik ben benieuwd ! 

Ja 25 weken alweer! Nog 2 weken dan laatste trimester  zo benieuwd hoe ons meisje er maandag voor staat! 
kirstnn - schreef op 26-12 om 15:17
41 weken
Ahh zo leuk Gita! 
Gezellig toch, veel plezier! 
Wij hebben vandaag de cadeautjes gedaan aangezien we vandaag thuis zijn, normaal zouden we dat gisterochtend gedaan hebben maar goed hij is er al flink mee aan t spelen  Dalijk komt er een vriend van ons en die blijft eten, we hebben toch weer veel te veel zoals altijd hahah. Wauw 25 weken alweer time flies!

Jantina ik ben ook benieuwd naar de naam  Ook jij veel plezier nog vandaag!
Jantina - schreef op 26-12 om 15:44
41 weken
Wij hebben gekozen voor Rover Logan Jaïr
Hier is Fender ook al druk aan het spelen met de cadeautjes.

Mijn ouders en zusje zijn hier tegen 16:15/16:30, lekker gourmetten vandaag en vanavond spelletjes avond met mijn ouders en zusje! Ze blijven hier slapen dus dat is lekker makkelijk, Vanmiddag een lekker taart gemaakt als toetje met de naam Rover erop Kijken of ze de hint snappen 

kirstnn - schreef op 26-12 om 16:25
41 weken
Jantina mooi hoor! En een beetje een naamgenoot, babyboy hier heeft ook als naam Logan maar dan wel gewoon als eerste naam 

Gezellig! Hier ook gourmetten, kerstavond ookal gedaan dus ben er na vandaag wel klaar mee hahah  Oehh spannend, jullie maken de naam dus meteen bekend! Ben benieuwd of ze de hint snappen  
gita - schreef op 27-12 om 09:51
Goedemorgen dames! 

Hoe waren jullie kerstdagen ?  
Hier gister een leuke tweede kerstdag gehad met mijn broer schoonzus en neefjes  Lekker gegeten en natuurlijk heel veel bijgekletst!

We hebben omdat ik geen babyshower krijg met kerstavond, 1ste kerstdag en 2de kerstdag ..(wat ik ook niet wil nu met Corona.. heel jammer maar het is niet anders) op een papier geschreven wanneer hun denken dat ons prinsesje geboren wordt, hoeveel ze gaat wegen en haar lengte en natuurlijk haar naam . Ik kan wel vertellen dat niemand haar naam goed heeft hahah! 
De leukste namen die er tussen zitten zijn Dahlia-Rose & Marley   
Qua geboortedatum wordt het allemaal ver uit elkaar , ik heb al een 12-03 , 10-04 en een 26-04  daar tussen in een 03-04 en een 19-03 
Wat betreft haar lengte en gewicht wensen ze mij allemaal lichte baby toe en mijn broer mij  een zware baby  lichtste is 2637 en 46cm en zwaarste 4400 en 53cm! 

Vandaag gaan we rustig op de bank een filmpje kijken! Manlief is werken dus ben ik alleen met doom!  
kirstnn - schreef op 27-12 om 18:24
41 weken
Hey Gita, fijn dat je z'n leuke kerst hebt gehad! Hier net zo maar ben dr wel klaar mee vooral dat vele eten haha 

Dat is leuk dat jullie dat zo gedaan hebben, en typisch hey als t Marley was geworden hadden ze m geraden! Dat zijn vele verschillende datums idd ben benieuwd of iemand t goed heeft. Bij Jackson zei mijn middelste zus vanaf t begin t word 4januari en ze had dus nog gelijk ook  Nu heeft ze gezegd de 22e als ik t goed herinner, de grapjas want dat is mijn verjaardag haha.. Zo dan 4400 is niet te hopen he hadden we t nog over gehad 

Hier ook een rustig dagje, dalijk douchen met meneer hij naar bed en wij lekker bankhangen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2021 deel2! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan