Uitgerekend April 2021 deel2! - Zwangerschapsforum

gita - schreef op 21-03 om 00:30
Hier de hele avond last van harde buiken, voorweeën en rugweeën.. 
dus verplicht plat op bed.. 
651 antwoorden en 3551656x bekeken
kirstnn - schreef op 21-03 om 00:47
Ohneee Gita, hopelijk zet het niet door! 
gita - schreef op 21-03 om 01:37
Kirstnn, tot nu toe aardig onder controle.. 
Net even een warm bad genomen, nu is het minder dus hopen dat het een moment opname is. Voor de rugweeën heeft manlief een kruik warm gemaakt (krampen) bij Dominic begon het in een keer.. (vliezen braken, weeën en paar uur later is hij geboren) Ons meisje moet toch nog echt even 2 weekjes blijven zitten.. zie een spoedkeizersnede namelijk niet zitten.. 
Ik ga nu proberen te slapen..  welterusten dames! 
gita - schreef op 21-03 om 13:43
Vanmorgen om precies 07uur is ons tweede wondertje geboren alles gaat goed met zowel mij als ons prinsesje!
Nicky28 - schreef op 21-03 om 14:59
Wauw Gita, dat is opeens snel gegaan. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje hopelijk gaat alles nog steeds goed met jullie en kan het genieten beginnen! 
Lisa V. (Gast) - schreef op 21-03 om 17:20
Kirstnn en MamaN, ik denk dat het erg van ziekenhuis/gynaecoloog afhangt hoelang men je laat lopen hier. Mijn nicht is ook 10 dagen overtijd gegaan. De gynaecologe wou dit liever niet, omdat de placenta volgens haar vaak minder en minder goed werkt. Maar we zullen zien! Ik hoop dat de bevalling ergens komende week spontaan begint.

MamaN, probeer dan ondanks de lichamelijke klachten inderdaad maar te genieten van je wellicht laatste zwangerschap.  Ook voor jou hoop ik mee dat de bevalling spontaan begint!
Haha, en dan boos zijn op je man die je ‘bedriegt’! Geweldig. Bij ons is dat omgekeerd al eens gebeurd. 

Nicky28, oh, zo lief van je seg!! Ik heb ook al aan de kat gedacht (i.p.v. hond).  Zo te horen ben je ook erg zorgzaam, dus komt goed! Toch fijn ‘onzekerheden’ te kunnen delen.
Goed dat de controle voorlopig toch in orde was. Hopelijk dinsdag ook goed nieuws en dan ben je inderdaad gerust: geen prematuur.
Laat zeker iets van je horen!

Gita, waaaaauw! Gefeliciteerd! Dan heeft het toch nog doorgezet ... Hoewel je hoopte van niet, denk ik wel dat je nu opgelucht bent dat alles achter de rug is en dat alles goed gaat. Geniet!!  Gelukkig stond alles klaar. Beschuit met muisjes kan je nu ook gaan kopen.  En dat 3 dagen na Dominics verjaardag! Mooi! Hoeveel weegt jullie meisje nu? En hoe groot is ze? Ik ben benieuwd of de schattingen klopten! 
kirstnn - schreef op 21-03 om 18:06
Wow Gita, gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Fijn dat alles goed gaat met jullie  Is het nu alsnog een spoed kz geworden?

Lisa is dan idd maar net welke gyn je treft bij jullie. Ik hoop ook voor jou dat het vanzelf opgang komt, spannend! 

MamaN fijn dat het ijzerinfuus ervoor gezorgd heeft dat je je weer wat beter voelt! Lijkt me anders ook drama om zoo moe al de bevalling in te gaan. En idd voor jou doen nog best op tijd he 
gita - schreef op 21-03 om 18:36
Bedankt dames!

Het is allemaal zo snel gegaan.. om 05:00 braken mijn vliezen en om 07:00 is ons meisje geboren ik heb een stuitbevalling gedaan, op de natuurlijke manier  behoorlijk pijnlijk maar zeker de moeite/pijn waard geweest! Want we hebben toch mooie foto’s van de bevalling!

Ons meisje heeft de naam Genevieve Rafaëlla Mathilda , roepnaam Genevieve gekregen 2900 gram en 49 centimeter! 

Ik ben zeker opgelucht en blij dat het nu achter de rug is en ik het toch met alle wilskracht zelf heb kunnen doen alhoewel dit niet de bedoeling was  maar het is zo snel gegaan dat de OK klaar maken waarschijnlijk te lang ging duren!!

Morgen ochtend mogen wij lekker saampjes naar huis en mag ook Dominic zijn kleine zusje Genevieve bewonderen (en mag hij natuurlijk trakteren op de psz want hij is ineens grote broer! 
kirstnn - schreef op 21-03 om 20:35
Gita dat is idd erg snel gegaan zeg, en een natuurlijke stuitbevalling damn!  Mooie lengte en gewicht heeft ze, zaten ze er niet ver naast met de groeiechos ook.

Ondanks dat het niet de planning was heb je t toch maar mooi gedaan, mag je best trots op zijn ook  En alsnog een natuurlijke bevalling zoals je eigenlijk wilde! 

Ben heel benieuwd hoe Dominic gaat reageren op zijn zusje ook. Geniet ervan! 
gita - schreef op 22-03 om 09:47
Ik ben er zeker trots op, En kan het eigenlijk achteraf iedereen aanraden (als je kindje in stuit ligt) het is de mooiste ervaring die je mag meemaken!!

Wij mogen om 12:00 lekker naar huis  mijn schoonzus haalt Dominic op zodat manlief ons kan ophalen, daarna is het lekker thuis genieten van ons gezinnetje! 

Nog even en jullie hebben ook mooie wondertjes in jullie armen! 
MamaN (Gast) - schreef op 22-03 om 11:08
Van harte gefeliciteerd!!!!!! Je bent een powerwoman!! Wat een mooie naam ook! Geniet heerlijk van jullie dochtertje, wat fijn dat alles goed is gegaan en met jullie gaat
Nicky28 - schreef op 23-03 om 14:55
Phoe Gita, een natuurlijke stuitbevalling. Knap gedaan hoor! Ben benieuwd hoe Dominic op zijn zusje reageert. Fijn om te lezen dat jullie naar huis mogen en alles goed gaat

Vanmorgen de liggingsecho gehad, maar eigenlijk had ik hier niks aan. Tenminste... Hoofdje konden ze niet meer meten omdat ze al te ver ingedaald was. Buikomtrek ook niet goed, omdat deze precies achter m'n navel lag en madam niet anders wilde gaan liggen conclusie was dat ze haar eigen groeicurve volgt en wrs niet al te groot gaat zijn bij de geboorte. Ik moest ook niet meer terugkomen voor een echo. 
Helaas is mijn bloeddruk nog steeds te hoog, waardoor ik om de dag op controle blijf komen (wel een prettig idee) en verder zoveel mogelijk moet rusten. Omdat ik verder geen klachten heb moet ik gelukkig niet opgenomen worden. Maar zodra dit verandert of mijn bloeddruk nog hoger wordt gaan ze dat wel willen. Geeft toch ook wel iets van spanning. Maargoed ik ben 36+1 dus nog minimaal 6 dagen volhouden  
Aya (Gast) - schreef op 23-03 om 18:46
Gita van harte gefeliciteerd met jullie wondertje!! En wat knap dat je het met een stuitbevalling heb gedaan!  
Ik hoor morgen of de kleine gedraaid is of niet ligt helaas al vanaf 25 weken in stuit maar ik ga dan wel voor een keizersnede.
Hoe gaat het met jullie allemaal dames?? Komen de spanningen al?? Nog een paar weekjes is echt aftellen nu 
kirstnn - schreef op 23-03 om 22:55
Nicky28, ze ligt in iedergeval al ingedaald dus dat is fijn! Maar ik snap dat t voor de metingen totaal niet handig is, het is gewoon een kleine dame en daar is niks mis mee! Zolang ze haar eigen lijntje volgt is er ook niks aan de hand. Goed dat ze je zo in de gaten houden, lukt het rusten een beetje of heb je er moeite mee? 

Aya ben benieuwd of de kleine nog gedraaid is, jij gaat dan dus ook geen draaipoging proberen? Snap ik wel hoor! Hier alles goed, ik ben der wel klaar mee hahah 

Ik heb laatst een 3d echo gewonnen, bij de praktijk waar ik normaal ook heen zou gaan maar door de lockdown niet doorging. Had ook aangegeven in m'n reactie ik ben dan allang voorbij de termijn die je adviseerd ( max 32 weken word altijd gezegd ) maar als ik win wil ik wel een poging wagen. En ja hoor ik had 'm! Ze heeft Jackson ook heel vaak op de echo gezet en deze babyboy ook meerdere keren. Maar goed vandaag dus de 3d echo gehad en je zag alles nog gewoon prima!  Mede doordat hij nog niet ingedaald is natuurlijk, maar blijkbaar zakt hij soms wel in m'n bekken maar kan er gewoon weer uit, gebeurde ook tijdens de echo zo gek want ik voel dat niet eens! Was echt heel leuk om te zien ook, je zag m lachen, gapen, drinken, z'n tong uitsteken zelfs  Zat ook allemaal op z'n handjes en z'n voeten te happen! Maar omg hij lijkt zoveeeeel op zn broer wow  Ze heeft ook een meting gedaan en hij kwam uit op 2997gram vandaag, dus ze gokt met 40weken z'n 3,8 misschien iets zwaarder  hopelijk niet teveel want Jackson was ook 3785gram haha. 
Nicky28 - schreef op 24-03 om 14:50
Hee Kirstnn, ja klopt dat vind ik ook eigenlijk niet zo'n probleem haha. Zolang het maar geen gevaar is voor haarzelf qua geboorte gewicht, maar daar lijkt het niet op Tja de dagen dat ik me goed voel doe ik echt nog wel wat, maar dan zittend en heel erg op het gemak. Aardappelen schillen bijv of een kastje ontstoffen (dan zit ik op tafel) en daarna weer even uitrusten op de bank of in bed. Daar kan ik nog wel mee leven. Maar de dagen dat ik een volledige dag lig vind ik wel echt moeilijk. Heb dan het gevoel dat ik de dag verspil, terwijl dat natuurlijk onzin is. 
Ooh wat leuk zeg dat je toch nog een 3D echo hebt gehad!  Lijkt me zo leuk om al die details/ bewegingen te kunnen zien wauw bijna 3kg al, netjes hoor hoe gaat het verder met je? Nog steeds maagzuur? 

@Aya: hopelijk is de kleine intussen gedraaid. Hoe gaat het verder?
kirstnn - schreef op 24-03 om 20:53
Nicky28 lijkt mij ook niet idd anders had je wel terug moeten komen oid denk ik dan. Fijn wel dat je in iedergeval nog wat dingetjes kan doen al is t heel erg rustig aan, snap ook wel dat je dat zo ziet omdat je waarschijnlijk graag meer zou doen maar goed het is op dit moment helaas niet anders.. Nog n paar weekjes meid! 

Jaaa ben ook echt blij dat ik m gewonnen had, had t niet verwacht ook dus super leuk!  Het gaat opzich nog best wel goed, maar blijf z'n last krijgen van me buik met lopen dat vind ik wel echt irritant, probeer daardoor ook vaak als vriendlief thuis is om ff in bed te gaan liggen of op de bank. Jackson komt er dan ook vaak bij liggen die kijkt dan gewoon wat tv, en vandaag kwam die me steeds eten brengen vanuit z'n keukentje hahah dan doet ie net alsof die heeft gekookt  Maagzuur blijft op en af gaan, ene dag bijna niks en de andere dag weer heel erg.. Heb jij er weer last van of helpt de melk nog steeds?

Gita hoe was de ontmoeting tussen Dominic en zijn zusje, en hoe gaat het met jou? 
gita - schreef op 25-03 om 08:04
Hier gaat alles goed!  Genevieve drink goed, en huilt eigenlijk alleen als ze trek heeft. 
De ontmoeting tussen Dominic en Genevieve is goed gegaan, Dominic fleurde op en vroeg : is dat mijn baby (stomme kraamtranen) hij wilt haar eigenlijk alleen maar kusjes en knuffels geven. 
Met mij gaat het goed  Geniet van mijn twee kindjes
kirstnn - schreef op 25-03 om 08:43
Gita fijn dat alles goed gaat met jou en de kleine meid! Omg wat lief zeg  Trotse grote broer dus 
kirstnn - schreef op 25-03 om 23:21
Lisa hoe gaat het met jou?
gita - schreef op 26-03 om 09:36
Hoe is het met de rest van de dames?  
Hier volop aan het genieten van mijn gezinnetje, Dominic is een super trotse broer! 
Ons meisje mag 6 april voor de eerste keer op bezoek bij het consultatiebureau, Ze drinkt goed en eigenlijk heb ik niets te klagen!  Tevreden meisje.. huilt alleen als ze honger heeft of een vieze luier. Verder lekker knuffelen met mama,papa of grote broer 
Nicky28 - schreef op 27-03 om 10:40
Hallo allemaal, afgelopen donderdag 25 maart om 15u43 zijn we papa en mama geworden van onze mooie dochter. Met een lengte van 43cm en gewicht van 2184 gram. Voorlopig doet ze het prima, wel moeten we ook nog even in het ziekenhuis blijven. 
Veel succes nog met de laatste loodjes. En laat je niet ontmoedigen, de bevalling is me 100% meegevallen ;D 
kirstnn - schreef op 27-03 om 11:04
Gefeliciteerd met jullie dochter nicky28!  Is het spontaan begonnen of ben je alsnog ingeleid? Fijn dat ze het goed doet en ook dat de bevalling je is meegevallen! 
gita - schreef op 27-03 om 12:11
wauw nicky28! Gefeliciteerd met jullie dochter hoe heet ze? 
Fijn dat ze het goed doet en dat de bevalling goed is gegaan! Geniet van jullie meisje
MamaN (Gast) - schreef op 28-03 om 15:08
Gefeliciteerd Nicky!! Wat is haar naam? Wat goed dat alles goed is gegaan en gaat. 

Heerlijk zo genieten van je kindjes Gita. 

Jullie zijn vroeger bevallen, ik reken er gewoon op dat ik later beval hoor haha
Lisa V. (Gast) - schreef op 28-03 om 15:33
Proficiat, Nicky!! Zo fijn dat alles goed is meegevallen. Geniet ervan! 
Korte update hier: ik voel me bleh. Gynaecologe ons zo doen denken dat hij een stuk vroeger ging komen ... Nee hoor. Vandaag 39+2. Waarschijnlijk wordt het nog echt 1 april ofzo.
Ook opnieuw teleurstelling over het geslacht. Beetje jaloers op alle dochtertjes. Hormonen zeker?
Veel succes voor zij die ook weldra zullen bevallen!
kirstnn - schreef op 28-03 om 15:33
MamaN hahah dat denk ik ook idd 
kirstnn - schreef op 28-03 om 15:35
Lisa ahh dat snap ik wel hoor vooral als er gezegd is dat die waarschijnlijk eerder zou komen! Als je jullie Gusje ontmoet verwacht ik dat dat gevoel wel weg is hoor meid  Ik hoop voor je dat het een deze dagen gaat beginnen!!
Nicky28 - schreef op 29-03 om 10:05
We hebben het bij V.iënna gehouden Het was spontaan begonnen. Rond half 5 braken m'n vliezen, 7u15 opgenomen in het ziekenhuis met het bericht dat het nog wel 2 dagen kon duren tot de bevalling. En vanaf 14u30 discussie omdat ik voelde dat ze kwam en vpk het daar niet mee eens was. CTG losgetrokken en naar de wc gerend. Uiteindelijk vk erbij gehaald rond 15u geïnstalleerd op de verloskamer. Dan kregen ze m'n infuus niet geprikt, dus moest persweeën wegpuffen. Rond 15u30 mocht ik dan eindelijk persen en 15u43 was ze daar   

Vanmiddag mogen we gelukkig lekker naar huis  

Lisa, onderschat je hormonen idd niet hoor! Snap echt wel een beetje hoe je je voelt. Als je ergens verwachtingen van hebt dan valt het extra tegen als het anders loopt. Ik was boos dat ik in het zkh moest blijven want ja dan moest ik m'n hond maar missen. Haha terwijl ik juist hartstikke blij wilde zijn dat ze het zo goed deed.
kirstnn - schreef op 29-03 om 10:17
Nicky28, pff als ze nu eens zouden luisteren naar de bevallende vrouw he! Je weet echt wel wanneer ze eraan komt ja of te nee.. En wat was ze er snel zeg  Fijn dat jullie vandaag naar huis mogen, geniet ervan! 
MamaN (Gast) - schreef op 30-03 om 19:16
Oke ik heb ruzie met de weegschaal, gewoon 20 kilo erbij. Die pleuren we maar weg

Hoe gaat het met iedereen? Ik heb nu dus ook savonds een uur na het avondeten weer honger.. vandaar de ruzie vast ook met de weegschaal  ik heb geen zin meer in die ziekenhuisafspraken dus die baby mag weleens komen. Maar goed die zit voorlopig nog wel prima denk ik 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2021 deel2! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan