Uitgerekend April 2021 deel2! - Zwangerschapsforum

MamaN (Gast) - schreef op 05-04 om 08:59
Gefeliciteerd Lisa!!! Mooi gewicht en lengte ook! Jaa bevallen is hard werken hihi. Hoe dichterbij het komt hoe meer ik denk uh en waarom vond ik een derde keer ook alweer een goed idee 

Oh wat heftig Samantha! Ik werd er toevallig vrijdag op getest maar gelukkig negatief. Hopelijk helpen ze je ook een beetje met de verwerking ervan vooral als het zo snel allemaal gaat. Het is niet niks! Iedereen denkt altijd meteen dat je op een roze wolk dan moet zitten. Dus neem je tijd  en natuurlijk, van harte gefeliciteerd!!

Zooo je mag zeker trots zijn Tina! Dat word uiteindelijk een lekker bolletje zo te horen hihi  op naar vrijdag!!
674 antwoorden en 4302628x bekeken
Nicky28 - schreef op 05-04 om 13:26
5 weken
Lisa & Samantha, van harte gefeliciteerd met jullie wondertjes  ik hoop dat alles goed gaat met jullie! 
Lijkt me wel echt heftig Samantha, maar idd gelukkig hebben ze goed en snel ingegrepen. Hopelijk kan je het een plekje geven en kan het genieten beginnen!

Hier ben ik mezelf echt tegen gekomen. Kraamtranen, extreme vermoeidheid en bemoeizuchtige familie die alles beter weet. Ik was gebroken door het elke 3u bv geven en kon tussendoor niet slapen omdat ik het eng vond dat ik dan niet op haar kon letten. Inmiddels gaat dat gelukkig een stuk beter en voel ik mezelf daardoor ook een stuk beter. Maar toen ze zeiden dat ik dit nog 6 weken moest doen begon ik keihard te huilen en dacht alleen maar hoe dan?? En dan voelde ik me schuldig want ik wilde zo graag alleen maar die roze wolk.
De kraam was m'n steun & toeverlaat en ook toen zij stopte dacht ik f*ck nu moet ik het alleen doen. 
Ons meisje is gelukkig heel rustig en slaapt vooral tussen de voedingen door. Ze komt zo'n 50 gram per dag aan en is soms savonds een uurtje wakker. Het echte genieten begint nu pas te komen
Hoe gaat het verder met jullie allemaal?
MamaN (Gast) - schreef op 05-04 om 14:09
Is niks mis mee om je zo te voelen hoor Nicky28. Voornamelijk bij mijn eerste was mijn wolk gewoon zwart niks roze aan. Ik had een bevalling van 14 uur en spoedkeizersnede achter de rug, was letterlijk overal blauw, hormonen. En dat word er niet bij verteld alleen een bevalplan en na de kraamzorg is het zoek het zelf maar uit plan. En ik wil niet vervelend doen maar je gaat nog meer van die momenten hebben. Ik was soms zelfs jaloers dat mijn man dan naar zn werk ging. Dacht ja lekker he jij stapt zo de deur uit! Maar echt het valt straks allemaal op zn plekje dan heb je lekker je ritme te pakken. Schaam je vooral niet om die gevoelens en voel je zeker niet schuldig, het is hartstikke normaal om je zo te voelen zo nu en dan. Zolang het maar niet de overhand neemt. Pas bij drie maanden had ik zoiets van oke we hebben een ritme. Komt echt wel goed hoor, het feit dat je je zorgen maakt en daardoor niet kan slapen tussendoor laat zien dat je een goeie mama bent
kirstnn - schreef op 05-04 om 20:01
Precies wat mamaN zegt hoor Nicky28, is niet gek dat je je zo voelt met vlagen en alles eromheen. Een kindje krijgen is niet niks, en logisch dat je die roze wolk zo graag wilt maar de realiteit is vaak anders. Daarbij je moet idd nog in t ritme komen en dan komt t allemaal goed meid!

Bij Jackson was er ook geen roze wolk, hij krijste me wat af de eerste weken/maanden, deed alleen maar hazeslaapjes en spugen als ik weet niet wat. Hij had reflux. En vaak kwam mijn vriend thuis zat ik samen met Jackson te janken haha, dus dat was voor hem ook lekker thuis komen.  Je bent echt niet de enige met zulke momenten, dus dat schuldgevoel is nergens voor nodig! 

Hier alles goed, 38 weken vandaag.
Dus we wachten maar weer verder..
MamaN (Gast) - schreef op 05-04 om 21:27
Ik weet niet waarom maar ik heb het idee dat wij het langste moeten wachten Kirsten  
kirstnn - schreef op 05-04 om 22:43
Hahah MamaN, dat had ik ookal bedacht idd.  
gita - schreef op 06-04 om 09:42
Hey lieve dames  
Hier gaat het goed! Vanmiddag krijgen wij ons eerste kraambezoek  (wij hebben besloten de eerste 2 weken zelf te willen genieten) en alle geboortekaartjes zijn geleverd dus nu kan het bezoek beginnen. Natuurlijk wel op gepaste afstand en wij laten alleen mensen waarvan wij zeker weten dat ze NIET ziek zijn op bezoek komen. 
Om 10u30 heeft Genevieve haar eerste keuring. Dominic is vandaag aan het spelen bij de psz. Mannetje mag nu maandag,dinsdag en donderdag  

Ik zelf ben inmiddels 3 kilo kwijt sinds de geboorte  

Hier heeft Genevieve ook niet haar ritme, wanneer ze haar laatste fles heeft gehad blijft madam wakker..  de nachten zijn hier dan ook enorm lang.. zodra ik met haar beneden ga zitten valt ze in slaap en kan ik haar in haar bedje leggen en slaapt ze tot de volgende voeding  
Dominic slaapt gelukkig overal doorheen .. 
Aya (Gast) - schreef op 06-04 om 11:45
Van harte gefeliciteerd met alle geboren wondertjes! Wat ontzettend leuk om te lezen dat er al zoveel meiden zijn bevallen! 
Onze kleine is niet meer gedraaid en ik krijg maandag 12 april een geplande keizersnede. Dan ben ik 39.1 weken. Super spannend! Baal alleen ontzettend dat in het ziekenhuis waar ik beval naast je partner helemaal geen bezoek mag komen.. ik had me moeder namelijk echt ontzettend graag erbij willen hebben en er zijn wel veel ziekenhuizen waar naast je partner 1 bezoeker per dag mag komen..
Succes met de laatste loodjes dames  
gita - schreef op 06-04 om 13:12
Aya , spannend!  nog eventjes dus! 
Naast mijn partner mocht er verder ook niemand bij.. stomme Corona regels  

Ons meisje is goedgekeurd!  Ons meisje weegt 3130 gram en is precies 50,5 centimeter! 
kirstnn - schreef op 07-04 om 21:31
Gita fijn dat alles goed gaat en dat ze weer is goedgekeurd, hoe was het kraambezoek? Pittige nachten dus, maar dat ritme komt nog wel!  Dat scheelt een hoop dat Dominic overal doorheen slaapt. 

Aya spannend, aftellen dus! Dat is balen dat zij er nu niet bij kan zijn, die regels allemaal om gek van te worden.

Hoe gaat het met jou en Gus Lisa?
MamaN (Gast) - schreef op 08-04 om 09:04
Jaa wat zullen we zeggen helaas hoort dat er ook bij, en het gekke is we zijn het uiteindelijk weer vergeten en beginnen aan het volgende kind hahaha ( als het ons gegund is natuurlijk). Terwijl nu lijkt het een eeuwigheid te duren and you just want to sleeeeep hahaa. 

Zo weer een controle bij de gynaecoloog. Vandaag 39 weken. Het rommelt en ik verlies van die vieze slijm slierten. Maar bij rommelen blijft het ook wel. Ik twijfel om te vragen of ze me kan strippen? Bij me jongste heb ik dat niet gedaan bij de oudste 2 keer. Maar had niet echt het idee dat het hielp en ja ze moeten komen wanneer ze willen. Gisteren heb ik de geboortebedankjes klaargemaakt, of naja meer wat de kids mogen uitdelen straks. 

En verder wachten we.... en we wachten haha
kirstnn - schreef op 08-04 om 09:21
MamaN ik zou het gewoon vragen hoor! Baad het niet dan schaad het niet toch  Hier doen ze dat sowieso pas als je over de uitgerekende datum bent dus ik hoef er niet om te vragen anders had ik dat ook wel gedaan hahah. Jackson kwam op de dag dat ze juist zouden gaan kijken of ze konden strippen (40+5) Ik heb deze keer dan een controle met 40+3, op m'n verjaardag de 22e  nu hoop ik dat het zover niet komt maarja zal wel weer.

Wat laat je de kids uitdelen?

Ik wacht met je mee hahah 

Succes bij je controle!
Marie (Gast) - schreef op 08-04 om 11:22
Op 8 April 2021 om 05u23 is onze dochter en zusje geboren.
Ze noemt Siënna Angelica, Geboren met 36 weken en 6 dagen.
Gewicht van 2533 gram en 46 centimeter.


Met ons gaat alles goed, Lange bevalling gehad.. (32uur) Vanmiddag mogen wij lekker thuis uitrusten, en genieten van Siënna

gita - schreef op 08-04 om 11:29
Kirstnn, het kraambezoek was zwaar voor mij.. heel vermoeiend  gelukkig nu achter de rug en komen de volgende mensen pas zaterdag   
MamaN, succes bij de controle.

Marie , Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje Siënna  Mooi gewicht hoor, ondanks dat ze “te” klein werd geschat! Geniet ervan! 
Fijn dat jullie vandaag naar huis mogen. 
kirstnn - schreef op 08-04 om 16:32
Marie gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter  Fijn dat alles goed gaat met jullie, dat is idd een flink lange bevalling! Lekker rustig aan doen en genieten van jullie meisje.

Gita kan ik begrijpen ja! Gelukkig komt t kraambezoek dus ook om de zoveel dagen ipv vandaag die en morgen die, kan je weer even bijkomen 

MamaN hoe was je controle?
MamaN (Gast) - schreef op 09-04 om 07:55
Ik heb het toch maar niet gevraagd hahah ik had geen zin in nu al gedoe daar beneden. Ze gaan geboortekoekjes in van die wit blauwe baby doosjes uitdelen. Met babyvoetjes erop. Pff moest wel alles vouwen had ik even onderschat haha.

Marie gefeliciteerd met je dochtertje! Mooie naam!

Pff ik kan me voorstellen Gita. Mag ik heel eerlijk bekennen dat ik blij ben dat het maandag of dinsdag ramadan is en er een avondklok is. En dat er geen bezoek mag komen van de kraamzorg als zij er is. Haha ik klink lekker evil. Als me moeder en zus komen vind ik meer dan genoeg. Oke me schoonmoeder is ook welkom daar heb ik geen last van. Maar mijn man heeft 2 broers en 3 zussen met bij elkaar 16 kinderen. Nou dat hoef ik dus niet over de vloer with all do respect. 
gita - schreef op 09-04 om 09:17
Kirstnn, ja we hebben dat bewust gedaan aangezien er thuis ook dingen gedaan moeten worden, En ik liever niet iedere dag bezoek over de vloer heb (heel hard gezegd; maar dat heb ik normaal ook niet) morgen wel de hele dag druk met kraamvisite.. van smorgens 11u00 tot smiddags 16u30  (maar goed dan hebben we ook iedereen gehad die wilde komen   ) 

MamaN , dat kan ik me voorstellen. WoW 16 kinderen haha.. moet er niet aan denken  Ik heb 3 broers en 1 zusje. 

MamaN (Gast) - schreef op 09-04 om 09:50
Jaa je voelt je bezwaard omdat ze eigenlijk voor jou en je kleine komen. Maar toch het is bezoek het zijn mensen over de vloer het is gewoon vermoeiend! Je bent zelf nog bezig met wennen en herstellen. Ik ga liever zelf de deur uit na een tijdje... ja en moet je nagaan 16 zonder mijn 2 kids en derde op komst en nog eentje bij me schoonzus op komst. Stel je voor onze kinderen krijgen er ook allemaal een stuk of 3/4 whaaaaa. 
kirstnn - schreef op 09-04 om 10:08
Hahaha MamaN heb t idee dat jou gedachten alle kanten op gaan van baby kom maar wel/niet etc 

Leuk! Hier ook geboortekoekjes 

Gita haha dan ben je wel snel van t kraambezoek af in iedergeval! 

Hier er helemaal klaar mee, hoop zo dat die een deze dagen komt! Word ook gek van die zwangerschapsbroeken met dat afzakken allemaal! Wil gewoon m'n eigen broeken weer aan 
MamaN (Gast) - schreef op 09-04 om 13:08
Haha ja klopt Kirsten! Aan ene kant ben ik klaar met die pijnlijke bekken en sinds een aantal dagen nu veel harde buik pijn daar beneden en stukjes van de slijmprop die ik steeds verlies. Dan aub zet maar door. Maar ik heb nu nog wel “vrijheid” hahaha ja ik ben snachts veel wakker maar ik kan wel blijven liggen  dan soort dilemmas dus haha.

Nou mijn schoonfamilie had bij mijn jongste iets geweldigs bedacht zeg.. ik was half 8 sochtends bevallen en uiteindelijk 8 uur savonds thuis uit het ziekenhuis. Full house iedereen was komen barbecuen. Nou daar word je gelukkig van zeg NOTTTTT. Achteraf denk ik wel zo daar was ik in 1 keer af en ik hoefde niks te doen alles was geregeld en opgeruimd. Maar toch ramadan klinkt beter hahaha en dan avondklok terug naar 9 uur? Of zelfs eerder???  Ik zal niet klagen haha. Nou k heb ontzettend veel zin in kraambezoek zoals jullie merken

Jaa dat afzakken is irritant of die hemdjes die boven je buik uiteindelijk zitten hahaha. Vooral in bed. 
kirstnn - schreef op 09-04 om 20:46
Hahah ja had t al in de gaten! Die van mij slaapt nog steeds niet door dus ik loop snachts sowieso al op en neer, en hij heeft op t moment ontstoken ogen en is sinds vandaag ook verkouden 

Wauwww gewoon een bbq wanne gek zeg, hopelijk presteren ze nu niet zoiets. Moet er niet aan denken zeg  Toen ik net uit t zkh kwam kwamen ook mijn schoonouders, vader en z'n vrouw en mijn zus met haar gezin tegelijk. Dat had van mij ook niet gehoeven maar oke, en dan nog een kraamzorg die loopt te mekkeren dat ik naar bed moet. Dat is opzich wel t voordeel nu aangezien ik thuis wil bevallen, er mag niemand komen zolang de kraamzorg er is 

Ja echt hoor, ik word er een beetje simpel van. Precies dat zakt af en dat kruipt omhoog ja hahah.
MamaN (Gast) - schreef op 09-04 om 21:46
Och dat ken ik, mijn oudste was net 2 geworden toen de jongste kwam hoe vaak ik wel niet om en om met ze bezig was. Walking dead zo nu en dan. Bij mijn zijn ze snachts nu ook nog weleens wakker maar niet zoals toen. Ze zijn nu 5 en 3 en dan is het dus voor plassen of dorst of soms een enge droom. Maar dat wakker worden en dan blijven en dat gezeur. Bleeehhh dat gaan we weer opnieuw krijgen hahaha. 
Pff kon ik ook maar thuis bevallen dat had ik in deze tijd echt zo graag gedaan. Ook gewoon dat je dan eigenlijk geen oppas nodig hebt. Natuurlijk wel iemand standby. Maar je kan in principe snachts bevallen terwijl jackson slaapt. Das toch heerlijk. Moet je alleen niet gaan gillen he mevrouw  
Haha we zijn wel hip met onze blote buiken ook al is dat niet de bedoeling ik word snachts serieus weleens wakker doordat buik dan koud is 
kirstnn - schreef op 09-04 om 22:23
Ja precies dat dus, hij heeft dus wel nog steeds van die momenten dat die dan wakker blijft pff hahah. Die van mij is ook 3, slapen is al vanaf baby af aan een moeilijk gedoe. Al moet ik wel zeggen dat de zomertijd beter gaat als de wintertijd, en in de zomer maanden dus (juli/augustus/september) slaapt hij ook wel wat vaker door. Dat gebeurd in de winter dus helemaal niet, en waar t aan ligt geen flauw idee! Maar opvallend is t wel, ik hoop maar dat het beter word als die naar de basisschool gaat. Sinds psz ookal wat verbetering maar nog niet van joeehoeeee.

Dat is balen dat dat niet gaat als je t graag zou willen, bij Jackson wilde ik perse zkh en nu dacht ik van ja we proberen t thuis..  Hahahah ja dan moet ie dus wel slapen  bij hem begon t ook wel snachts dus t zou kunnen natuurlijk. Moet t alleen niet weer zo lang duren ook 

En dan kan je ook meteen naar de wc als je daar wakker van word, ik in iedergeval wel hahah.

MamaN (Gast) - schreef op 10-04 om 18:25
Ik kan inderdaad dan ook meteen door naar de wc haha. Mijn jongste is een lekkere luiwammes ook zo af en toe. Dan is het mama kom!!! En dan kom ik en dan vraagt ie of ik even zn deken over hem heen kan doen. Good life dus. Haha. 

Hopelijk slaapt jackson dan wel door en anders maar een zak snoep en ipad in zn bed hahahaah. 
kirstnn - schreef op 10-04 om 23:31
Hahahah ook dat is herkenbaar ja, is ook gewoon handig als mama dat even komt doen 

We zullen zien hoe t gaat en wanneer het gaat beginnen 
MJB - schreef op 11-04 om 07:19
Hoi MamaN!
Ik kijk toevallig even op dit forum en zie dat jouw laatste dagen van de zwangerschap zijn aangebroken. Super spannend! Veel succes met de bevalling, ook voor de andere dames hier die nog aan de beurt zijn!! 
En gefeliciteerd voor alle kersverse mama’s! 
*Lotus* - schreef op 11-04 om 10:23
Aah Mjb jij bent ook bijna aan de beurt. 
Veel succes mamaN gaat vast helemaal goed komen  en natuurlijk alle andere mamma’s ook gefeliciteerd natuurlijk
MamaN (Gast) - schreef op 11-04 om 13:31
Heeey MJB, ik zocht laatst nog ons forum! Ik ben me inloggegevens vergeten dus ik kan hem niet terugvinden. Maja wat vergeet ik tegenwoordig niet he! Het schiet voor jou ook al lekker op! Ben je inmiddels met verlof? Gaat alles goed met jou en de kids? En natuurlijk baby??!!

Dankjewel Lotus! Er zijn toch al behoorlijk wat dames bevallen hiero hoor. Alleen kirsten en ik gaan volgens mij de due date halen heb ik zo een gevoel  ik heb veel voorweeen en verlies stukjes van de slijmprop. Maar goed als meneer een beetje op zn broers lijkt hoe ik nog niks te verwachten anytime soon
*Lotus* - schreef op 11-04 om 14:33
Ja ik lees vol verwachting mee ben echt heel benieuwd wanneer je mag. Dus een derde zoon.  Dat was bij mij ook 3 jongens en als kers op de taart een meisje
MJB - schreef op 11-04 om 22:10
Wat  is je uitgerekende datum MamaN? Hopelijk zet het gauw door!! 
Ik heb nu een week verlof. Vanavond echt een gekke avond. Het kindje lijkt zich de hele avond al uit te strekken. Ik kan alleen maar rechtop staan of gestrekt liggen. Ik moet nog precies vier weken en ga ook weer uit van langer. Mijn zoon +12 en mijn dochter +8. Maar dit gevoel is nieuw. Zal niks zijn hoor. Alleen dat ik mezelf gek maak. 

Ik ga voor je duimen dat het gauw mag beginnen en alles goed mag gaan. 

Lotus, super leuk dat jij hier ook nog steeds mee leest en schrijft! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2021 deel2! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan