Uitgerekend April 2021 deel2! - Zwangerschapsforum

kirstnn - schreef op 19-04 om 23:03
Hahahah MamaN jij bent zo grappig  Hoelaat heb je morgen weer controle, in de ochtend al of middag pas?
651 antwoorden en 3551556x bekeken
MamaN (Gast) - schreef op 20-04 om 07:15
Ik heb kwart over 10 de afspraak. Me moeder komt vandaag bij me slapen dus hij mag vannacht dan komen. En anders wacht ie maar tot het weekend 

Ik twijfel om me te laten strippen.. lekker vind ik dat nou ook weer niet haha. Inmiddels dus 40+5 vandaag. En hoe gaat het bij jou?
kirstnn - schreef op 20-04 om 09:03
Succes dalijk! 
Ik hoop voor je dat hij vannacht dan komt 

Pff 40+5 alweer, gaat toch nergens meer over! Hier prima hoor, gisteravond op de bank veel voorweeën en harde buiken maar niks meer toen we naar bed gingen.. Ik laat me donderdag sowieso strippen als t kan, ondanks dat dat het niet prettig is maar ik heb echt geen zin meer 
MamaN (Gast) - schreef op 20-04 om 13:53
Jaa ik had vandaag een lange afspraak. In principe is alles goed qua controles bij mij maar ik voel de baby natuurlijk nu inmiddels al een week minder bewegen. Ik moet morgen avond naar het ziekenhuis voor een ballon en dan breken ze donderdagochtend me vliezen om de bevalling op gang te brengen. Aangezien ik niet aan de weeenopwekkers mag vanwege het litteken. Ik had maar 1 cm ontsluiting en das natuurlijk behoorlijk weinig bij 40+5 en derde kindje. Ze hebben me ook meteen gestript dus ben benieuwd. Bah nu weer bloederig slijm na het strippen.

Hoe gaat het bij jou??
kirstnn - schreef op 20-04 om 15:02
Fijn dat alles goed was en dat ze nu toch iets van actie gaan ondernemen omdat je hem minder voelt, hopelijk brengt het strippen het gewoon op gang, spannend hoor! Ben benieuwd hoe t verder verloopt..

Hier nog steeds t zelfde helaas.
MamaN (Gast) - schreef op 20-04 om 15:54
Ik had 2 mannelijke artsen was wel akward hahaha. Ondanks dat ik wel altijd vind dat hun aardiger en begripsvoller zijn dan vrouwen. Het zou fijn zijn als ie vanzelf komt maar goed 1 cm bij derde kind op 40+5 is niet erg hoopvol haha 
kirstnn - schreef op 20-04 om 16:38
Ja geloof ik meteen dat dat akward was, zou ik ook vinden haha!
Dat hoor ik idd wel vaker dat die dan begripvoller zijn als vrouwen.
Ik wist niet dat als je meerdere kinderen hebt dat er bij een bepaald termijn al ontsluiting word verwacht?
*Lotus* - schreef op 20-04 om 19:16
Hoe is t Kirstennnn en MamaN?  Alles nog binnen boord?  
MamaN (Gast) - schreef op 20-04 om 19:33
Jaajaa alles nog binnen Lotus

Ze gaan zachter met je om haha ipv zo hardhandig. 

Ja meestal heb je al 2 cm.. die krijg je als het ware cadeau  behalve ik weer natuurlijk 
kirstnn - schreef op 20-04 om 20:10
Lotus ja zeker  hij het der nog geen zin in blijkt wel.

MamaN hahaoke. Aahoke didnt know that! Wel balen idd, heb je meer last sinds t strippen verder of gewoon t zelfde? 
MamaN (Gast) - schreef op 20-04 om 20:47
Aan het begin had ik wel last van menstruatie pijn en harde buiken maar das nu vrijwel weer hetzelfde als altijd.. dus ja ik reken maar op donderdag. Vind het wel moeilijk om morgen in het ziekenhuis te slapen. Zo zonder de kids. Ze zijn weleens een nachtje bij oma geweest maar nooit dat ik zo weg ben geweest. Dus de vraag is dan of ik wel kan slapen. Het verbaasde me wel een beetje dat ze zelf begonnen over inleiden. Ik had altijd het idee dat ze daar best terughoudend over waren altijd. 

Heb je trouwens al een naam voor je kleintje? 
kirstnn - schreef op 20-04 om 21:09
Gewoon stom dat het niet doorzet dan he! Maar goed strippen zou binnen 24uur effect moeten hebben dus het zou nog kunnen, maar snap dat je er niet vanuit gaat hoor! Snap ik, zou ik ook moeilijk vinden en hopelijk kan je wel wat slapen.

Nou dat viel mij dus ook op bij mijn vorige controle, want bij Jackson werd daar ook niet over gesproken behalve dan t strippen. Ik kreeg nu dus allemaal cijfers te horen over wat als je wacht tot 42 weken, wat zijn de risico's enz. En toen ik dus aangaf maar ik ga sowieso niet tot 42 weken lopen want dat durf ik ook gewoon niet want stel dat.. Toen meteen de vraag tot wanneer zou je wel willen, wil je met 41 weken dan ingeleid worden, of paar dagen later. Moest daar dus over nadenken en dat donderdag aangeven bij de controle, zodat ze ook rekening kunnen houden met die afspraak plannen in het ziekenhuis voor die ctg en vruchtwater check die je daags voor de inleiding nog krijgt.

Ja zeker al n tijdje  en jij?
*Lotus* - schreef op 21-04 om 10:08
Zoooo spannend hopelijk komen de baby’s gauw kunnen jullie echt lekker baby knuffelen.  Dikke knuffels voor jullie
kirstnn - schreef op 21-04 om 11:20
Dankje Lotus 

MamaN heeft t strippen misschien toch iets in gang gezet? 
MamaN (Gast) - schreef op 21-04 om 14:09
Hahaha leuk geprobeerd Kirsten but he is still in there !  maar goed wat wel weer fijn is dat ik een soort van “planning” heb nu. Want hey ik kon toch die bedden verschonen he hahaha en vandaag nog wat schoongemaakt wat absoluut allemaal niet meer kan als je bent bevallen  stel je voor. Haha

Ik heb nog steeds niet nagedacht over namen haha. Mijn man is ermee bezig hij mag het verzinnen dit keer. 

En hoe gaat het met jou vandaag?
kirstnn - schreef op 21-04 om 16:13
Hahahah ik had goeie hoop voor je maar helaas  toch fijn dat je je dingetjes hebt kunnen doen. Hoelaat moet je in t ziekenhuis zijn vanavond?
Ooh ben benieuwd dan met welke naam je man gaat komen! 

Ja het gaat wel goed, word alleen wel chagrijnig van dat wachten maarja. Morgenmiddag controle en evt strippen.
MamaN (Gast) - schreef op 21-04 om 17:35
Jaa begrijp ik.. dat niet weten wanneer hij komt is gewoon frustrerend. Daarom heb ik nu een soort van rust dat ik weet hoe en wat. Begin wel wat last te krijgen van me hormonen al.. als ik hoor dat mensen willen komen en willen “helpen”. Zelfs van me eigen moeder krijg ik het dan benauwd omdat ik eigenlijk even niemand om me heen wil. Maja me moeder komt van ver en ik heb een hele goede band met dr dus het is ook echt hulp. Maar toch denk ik nee ik wil niemand.. 

Ik moet me om half 8 melden straks. Ik neem me macbook maar mee om serie te kijken ofzo 
kirstnn - schreef op 21-04 om 21:07
Ja precies dat idd. Snap ik heel goed dat je nu wat rust krijgt doordat er een plan is. Hmmm dat gebeurd ook vaak net voor de bevalling dacht ik! Ballon inmiddels geplaatst?

Ja slim heb je in iedergeval iets te doen tijdens t wachten he.. Blijft je man ook slapen in t ziekenhuis of?
MamaN (Gast) - schreef op 21-04 om 23:05
Nou geloof het of niet na het avondeten begonnen de harde buiken iets pijnlijker te worden. Aangekomen in het ziekenhuis 4 cm dus ballon hoeft niet en nu opgenomen voor bevalling  wie had dat gedacht
kirstnn - schreef op 21-04 om 23:34
Woehoeeee, spannend! 
Succes meid! 
MamaN (Gast) - schreef op 22-04 om 01:52
Ja nu om de 5 minuten weeen... not my favorite part izzy:
MamaN (Gast) - schreef op 22-04 om 04:24
En het was weer een spoedbevalling hoor, om 2:15 is ons zoontje Liyam geboren. Achteraf viel het hartstikke mee allemaal. Wel in het vruchtwater gepoept omdat hij er toch echt wel uit wilde en ik wat veel bloedverlies doordat me placenta er niet uit wilde. Verder alles goed hierooo.

Kom op Kirsten! Vandaag word je gestript toch?
kirstnn - schreef op 22-04 om 08:49
Jaaaaa hij is er eindelijk! Gefeliciteerd met Liyam  Hij heeft wel n mooie datum uitgekozen, its my birthday namelijk hahaha 

Fijn dat het achteraf meeviel en snel gegaan ja! Gaat het goed met hem ondanks dat die in t vruchtwater had gepoept? 

Ja klopt vandaag strippen als t kan. 15:40 heb ik de controle.
MJB - schreef op 22-04 om 14:56
Jeeeeeej MamaN. Hij is er!!!! Goed gedaan mama!
Van harte gefeliciteerd!! Geniet van jullie knappe wonder. 
MJB - schreef op 22-04 om 14:58
Gefeliciteerd met je verjaardag Kirsten en hopelijk goed nieuws vandaag. Lees: Strippen maar.  Succes!! 
Nicky28 - schreef op 22-04 om 16:06
Van harte gefeliciteerd mamaN met jullie kleine Liyam. Leuk geschreven! En wauw dat heb je snel gedaan idd! Hopelijk gaat het goed met jullie. =)

Kirstnn gefeliciteerd met je verjaardag! Veel succes bij je afspraak vandaag. Hopelijk zet het iets in gang ofwel kiest hij ook een hele mooie datum,, dinsdag ben ik namelijk jarig maar ik hoop niet dat je nog zo lang moet wachten  

Lova (Gast) - schreef op 22-04 om 17:02
Dag dames,
Ik zit pas sinds kort op dit forum en ben momenteel hoogzwanger van mijn 6e kindje (8e zwangerschap). 
Onze oudste is Tommy, hij is 15 en wordt 26-08 alweer 16. Daarna hebben we een tweeling, 2 dochters, Kris en Max. Zij zijn ondertussen alweer 13 jaar. 2 jaar na de geboorte van K+M zijn we verhuist naar Canada. Daar wonen we nu al bijna 11 jaar. 8 jaar geleden is onze 3e dochter Donna geboren en bijna 5 jaar geleden onze zoon Lev. En nu dus zwanger van nummer 6, tevens de laatste.
Ik ben uitgerekend op 30 april en nu 38+6 dagen zwanger. Dit is de eerste keer dat ik op een forum zit of iets dergelijks maar ik merkte dat ik de behoefte had om te praten met andere (nederlandse) moeders die in hetzelfde schuitje momenteel zitten. De bedoeling was dat ook deze baby in Nederland geboren zou worden (D+L zijn ook in NL geboren) maar met de lockdown die sinds december in is gegaan durfde we het niet aan om te vliegen. Het aftellen is nu begonnen wanneer de kleine zich aandient. Hoe gaat het met jullie allemaal?
kirstnn - schreef op 22-04 om 17:03
Dankjewel MJB en Nicky28! 

Controle was goed, 2cm ontsluiting dus ze heeft gestript nu maar afwachten.. Wel meteen al harde buiken en nog meer menstruatie pijn, hopelijk niet voor niks 

Hahahah Nicky28 dat hoop ik toch ook niet nog zolang wachten, ben er klaar mee! 
*Lotus* - schreef op 22-04 om 20:06
MamaN gefeliciteerd met je zoon Liyam nu lekker genieten 

Kom op Kirsten vandaag die baby eruit. Hihihihi 
kirstnn - schreef op 22-04 om 20:15
Hahaha Lotus, dan mag die wel tempo gaan maken. We zullen zien 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend April 2021 deel2! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan