Uitgerekend december 2021 - Zwangerschapsforum

Lise (Gast) - schreef op 30-03 om 08:38
Nog meer mensen met een positieve test in handen en uitgerekend in december? 
Ik ben 4 december vermoedelijk uitgerekend. Nooit verwacht dat het in de 2e ronde meteen raak zou zijn.. 2e zwangerschap duurde namelijk 15maanden. En dat was een keizersnede.. ze is nu bijna 10 maand. 
Maak me nu ineens lichtelijk zorgen omdat men altijd zegt 1jaar wachten. Alleen wij hadden een soort van tijd tegen de 'leeftijd'... Wilden niet te oud ouders worden. Maar dat het zo snel raak zou zijn totaal niet verwacht.
676 antwoorden en 4122094x bekeken
Mommie5 - schreef op 02-04 om 09:49
27 weken
Gefeliciteerd!

Hier net een positieve test in handen, wel 4 dagen voor nod maar dat heb ik met al mn zwangerschappen gehad. 
Tis mn 6e kindje, waarvan de 1e te vroeg geboren is en na een uur overleden is. Dus hopelijk het 5e kindje in goede gezondheid na 40 weken. Mn jongste is net krap aan 7 maandjes! 
Mommie5 - schreef op 02-04 om 09:50
27 weken
Eline89 - schreef op 02-04 om 15:56
Ik had afgelopen woensdag een positieve test in handen getest op NOD echt een knaltest! Ronde 8 was het raak! 1e kindje.
Kon het niet geloven nog zo onwerkelijk allemaal. Uitgerekend 9 December 
Symptomen: heel emotioneel  van blijdschap, borsten gezwollen en tepels stijf en gevoelig. Soms onderbuik beetje menstruatie gevoel komt dan even en dan verdwijnt weer. Wat gebeurt daar van binnen? Verder nog niks..
Vandaag gaan verdiepen in de boodschapjes, heel veel fruit en groente gekocht. Wil z’n smoothie maken. 
@Lise en @mommy5 gefeliciteerd!! Wist niet dat je zwanger was mommy5 voor jou nog net zo spannend de 6e? Vind spannend of t goed mag gaan deze prille weken
Mommie5 - schreef op 02-04 om 16:07
27 weken
Eline je bent al goed bezig met gezond eten zo te zien! Lekker hoor.al lekker wat symptoompjes ook. 
Ik voel werkelijk helemaal niets nog maar ja, 4 dagen voor nod ook pas. Ik had dit keer ook totaal geen voorgevoel. Sterker nog, ik had de hoop eigenlijk helemaal niet deze keer omdat we maar 1 keer seks gehad hebben... nou hebben wij wel vaker zo'n lucky shot gehad dus ik wist dat het echt wel kan haha!
En ja ook bij de 6e blijft het spannend. Eerst of het wel op de goede plek zit, dan of het hartje wel klopt, blijft het goed gaan? Tot aan de geboorte is het gewoon altijd spannend. Maar ik ben heel positief ingesteld en denk altijd: ik ga me pas zorgen maken als blijkt dat dit nodig is. En zo is het ook gewoon.
Eline89 - schreef op 02-04 om 16:22
Ja dat is denk ik ook de juiste instelling. Vertrouwen dit kindje mag groeien! Maar uiteraard blijft in je achterhoofd t kan mis gaan.. ja ben wel mvr. Gezondheidscontrol.. vanmiddag al verloskundige praktijk gebeld. Eerste echo staat gepland. 
Ging vanmorgen naar gezondheidswinkel om multi vitamine mama te kopen. Ik wil graag met folaat goed op te nemen door t lichaam. En verkoopster gefeliciteerd nou me tranen rolde over me wangen. Bizar. Hoe bedoel je emoties. Welke apps gebruiken jullie. Gezellig meiden lekker kletsen. Er komen vast meer vrouwen bij.
Mommie5 - schreef op 02-04 om 16:26
27 weken
Alleen maar goed toch dat je zo op je gezondheid let zeker nu je zwanger bent! Ik slik alleen foliumzuur en dat is het.. 
Fijn dat je de 1e echo ook al heb staan! Wanneer mag je?
Mommie5 - schreef op 02-04 om 16:27
27 weken
Aaahhh en zo emo dus! Nou, wen er maar aan haha! 
Ik heb dat nooit zo. Ben van mezelf ook gewoon super nuchter dus denk dat dat ook wel mee speelt 
lia1 - schreef op 03-04 om 10:53
Gister 2 april een positieve test (2 dagen voor nod) is de eerste. Was ronde 11. Was hiervoor 14 jaar aan de pil dus duurde een tijd voor mijn cyclus normaal was. Heel blij maar ook wel spannend nog 
Mommie5 - schreef op 03-04 om 11:21
27 weken
Gefeliciteerd lia! Spannende tijden breken aan! Ik ook gister posi getest en vanmorgen weer een mooi streepje op de test! 
Mommie5 - schreef op 03-04 om 17:47
27 weken
Hier zegt de cb niet zwanger en ik veeg roze af... dus het lijkt erop dat het toch niet goed gaat...
Eline89 - schreef op 03-04 om 20:28
Mommie 5 neee dat meen je niet! Schrikken. Maar wat raar dat de CB negatief geeft. Roze kan hoeft nog niks te betekenen. Tenzij de andere fals positief was. Zelf vanmorgen ook nog keer getest.
Mommie5 - schreef op 03-04 om 20:45
27 weken
Bij jou de test wat donkerder vanmorgen?

Ja cb zei helaas niet zwanger. Moet ik er wel bij zeggen dat dst vanmiddag in een opwelling was en mn urine wel heel licht was. Ik ben namelijk van cb gewend dat ie al 4 dagen voor nod zwanger zegt. Heb dat bij al mn zwangerschappen gehad. Het roze afvegen is echt minimaal dus dst zegt idd nog niets. Ik hoop maar heel hard dat mn test morgen ochtend gewoon duidelijker is. Die anderen waren toch echt binnen de tijd positief maar natuurlijk nog wel vrij licht. Ook dat heb ik bij al mn andere zwangerschappen gehad en ik heb nog nooit vals positief getest dus ik weet echt niet wat ik ervan moet denken. 
Ik voel me helemaal niet jofel worden dus ik ga douchen en mn bed in. Morgen maar weer verder zien...
lia1 - schreef op 04-04 om 08:56
Dankjewel! En ik hoop dat de CB test bij jou iets anders uitwijst als je het in de ochtend test? Als die andere wel heel licht positief waren heb ik toch wel goede hoop voor je  ik had hiervoor elf keer spierwit. Vandaag was het al weer iets donkerder lijntje dan 2 dagen geleden, maar blijft wel echt heel spannend. Wanneer ga je het ook echt vertellen aan mensen??
Mommie5 - schreef op 04-04 om 22:19
27 weken
Helaas valt er niets te vertellen... ik heb vandaag opnieuw licht positief getest maar ben ook begonnen met bloeden... dus helaas... 
Weet jij al wanneer je het wil vertellen?
41 weken
Hoi dames,
Hier ook een positieve test en volgens mijn eigen berekening zou ik 4 dec uitgerekend zijn. Heb al een dochtertje van 2, dus dit word onze 2e. Was tijdens de innesteling 3 dagen ziek, griep klachten en heel erg emo, maar nu eigenlijk geen symptomen. Op 20 april hebben we onze 1e afspraak bij de vk.
Gefeliciteerd allemaal dames! 
Mommie 5 wat vervelend nou, hoop dat het alsnog snel raak is voor jullie, knuffel. 
Mommie5 - schreef op 05-04 om 08:02
27 weken
Laila gefeliciteerd! Geniet er lekker van! 

Hier is het helaas echt niet goed, dus ik stop met mee kletsen hier.

Jullie een hele fijne zwangerschap gewenst! 
Mira123 (Gast) - schreef op 05-04 om 15:47
Hi,
Afgelopen woensdag ochtend een positieve test in handen! Eindelijk na 14 maanden.  Voel me goed. Klein beetje last van mijn borsten en menstruatie buik ( wat zeurende pijn ) 
Zaterdag een heel klein druppeltje helder rood bloed bij het vegen maar dat hoeft niks te betekenen toch? Verder geen krampen. 21 April echo gepland in het ziekenhuis ( met zwanger geraakt ) 

Liefs 
Mira123 (Gast) - schreef op 05-04 om 15:49
* Met Comid zwanger geraakt 
Mira123 - schreef op 05-04 om 15:52
Clomid- sorry spellingscontrole ????
Eline89 - schreef op 05-04 om 21:44
Gefeliciteerd Laila en Mira!
Welkom klets gezellig mee
41 weken
Dank je wel dames
Mira123 - schreef op 06-04 om 09:55
Thanks! Ja gezellig! 
Joy - schreef op 06-04 om 10:12
Hey iedereen! 
Ik ben Joy, mama van 2 lieve, maar heel drukke kids ????
Mijn partner en ik zijn sinds vorig jaar juni aan het proberen voor een baby maar door mijn PCOS ging dat niet zo vlot.. Nu waren we de 1ste ronde met letrozole begonnen en wat blijkt? Direct prijs ????? Gisteren positieve zwangerschapstest. Donderdag ga ik bloed laten nemen. Ik moest eigenlijk normaal vandaag pas mijn maandstonden krijgen maar ben al enkele dagen zooooo misselijk. En borsten pijnlijk met steken dus daarom gisteren toch maar een testje gedaan. Had het niet kunnen bedenken dat het zo snel prijs ging zijn met de letrozole ? 
Heb bij mijn 2 andere kids ook altijd in een groepje gezeten met andere mama's en heeft mij altijd wel steun gebracht. Nu zelf nog steeds soms in onze groep op fb. Voor alles, van domme dingen tot serieuze dingen.. Dus dat wil ik deze keer zeker niet missen! ????
Mira123 - schreef op 06-04 om 11:15
Hallo Joy, goed te horen! Gefeliciteerd !
( Ik heb toevallig ook PCOS.. )

Ik had afgelopen Woensdag een positieve test. Ik voel er eigenlijk heeeeeel weinig van.. 
vanmorgen was ik een klein beetje duizelig. Net of ik op een boot stond  
21 april heb ik mijn echo.. spannend! dit worden 2 lagen weken 
x
Joy - schreef op 06-04 om 11:42
Voor wie misschien wilt, ik ga een groepje opstarten op fb. Is iets makkelijker praten vind ik dan hier..  december baby's 2021. 
Mira123 - schreef op 06-04 om 12:07
Ik heb geen facebook.
succes met je zwangerschap!! 
Eline89 - schreef op 06-04 om 16:51
Welkom Mira en Joy! Ik heb me aangemeld voor die FB groep leuk Joy.
Ik voel ook nog niet zoveel behalve borsten steekjes enz. En opgeblazen buik. Niet misselijk. In welke week komt misselijkheid meestal?? Ben ik aan het werk en denk ik ineens ohja ik ben zwanger en niemand weet het “ons” geheimpje. nog weinig kwaaltjes is dat niet raar?
Mira123 - schreef op 06-04 om 17:00
Eline89, geen idee in welke week misselijkheid kan optreden. Ben zelf voor het eerste zwanger.

Was vanmorgen af en toe wat duizelig ( uurtje lang ) en verder voel ik gedurende de dag ook helemaal niks...
Moet wel vaak plassen.
Wat ik momenteel lastig vind; ik heb samen met mijn vader en broer een eigen bedrijf.. ik werk de hele dag tegenover mijn vader...  Wil me niet verspreken en zeker niet misselijk worden , dan val ik snel door de mand 
een fijne avond! 
Joy - schreef op 06-04 om 19:38
Eline89 ben je zeker dat je in de juiste groep bent? December baby's 2021. Heb nog geen melding gekregen van je tis daarmee  ik was bij mijn 2 kids pas misselijk rond 7 - 8 weken ongeveer. En last van mijn borsten had ik totaal niet. Deze keer ben ik al misselijk sinds 5 dagen voor mijn geplande maandstonden. Moet wel zeggen, het is een andere papa. Misschien is het daarmee. 
Mira123, begrijp wel dat je het nog even voor jezelf wil houden. Hopelijk kan die blaas zich wat inhouden. Anders zeg je gewoon dat je wat last hebt van je darmen ofzo..  
Ik begin donderdag terug te werken en hopelijk is het tegen dan niet nog erger geworden de misselijkheid.. Vind het wel lastig, want ik moet het redelijk snel zeggen op mijn werk. Ik ben verpleegkundige, dus ga bepaalde dingen niet meer mogen doen op het werk. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend december 2021' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan