Uitgerekend december 2021 - Zwangerschapsforum

Ikhebhonger (Gast) - schreef op 07-04 om 14:25
Hey iedereen! 
Na een miskraam op 7 Maart (6w) al terug een nieuwe positieve test in handen op 2 april! Nooit verwacht dat ik "zo" vruchtbaar zou zijn. 
Ben extreem moe en geraak amper vooruit.. Ik heb ook geen pijn in m'n onderbuik wat ik de eerste keer wel had. Ik neem aan dat het logisch is dat deze zwangerschap anders is/kan zijn? Ik kan het nog altijd niet geloven dat ik al weer zwanger ben. Het voelt zo "anders".
Bijna 5 weken ver. Hopelijk is het vruchtje oké deze keer.
Groetjes xx
288 antwoorden en 702007x bekeken
Joy - schreef op 07-04 om 14:46
Ikhebhonger: wat vreselijk van je miskraam..  maar hoe geweldig van deze test! Ik duim mee voor jou! Heb je al bloed laten nemen? Ik weet van een vriendin dat je hcg waarden nog heel lang kunnen aanwezig blijven in je lichaam na een miskraam. Is het je 1ste kindje? 
Charelle - schreef op 08-04 om 13:23
10 weken
Hoi dames. 
Ik kom me ook aanmelden! Mijn naam is Charelle, 24 jaar en sinds Januari 2020 trotse moeder van Lorain en opnieuw in verwachting van ons 2e kindje Uitgerekende datum is vermoedelijk 5 December (Sinterklaas kindje)
22 april heb ik de eerste echo staan met 7 weken en 4 dagen. Ik voel me onwijs zwanger.. (Ochtenden overgeven, gevoelige en pijnlijke borsten.. Veel plassen en alles vind ik stinken) Dus 1 ding weet ik zeker ''ik ben zwanger  '' 
Mommie5 - schreef op 08-04 om 13:47
Gefeliciteerd charelle! Wel fijn om die bevestiging te hebben voor je gevoel!

Ik kom toch nog even mee kletsen hier... heb vanmorgen toch nog een test gedaan omdat een stemmetje me dat zei. Ik bloed al 5 dagen heel heftig. Even kort samen gevat:
Vrijdag: 4 dagen voor nod posi getest 
Zaterdag: opnieuw een licht positieve test in handen maar wel een lichter streepje dan vrijdag. Ook nog een digitale gedaan, niet zwanger.
Zondag: opnieuw een heel licht streepje en bloed verlies. In eerste instantie roze bij afvegen
Zondag op maandag nacht: flink bloedverlies met kleine stolseltjes dus ik dacht, dit is klaar. 
Maandag dinsdag woensdag flink bloeden nog steeds. Gewoon echt een dikke vette menstruatie.
Vandaag: een stemmetje bleef zeggen, ga testen. Zo gezegd zo gedaan. Binnen een minuut een duidelijke streep... ook weer de digitale... zwanger 1-2...
Dus... ik snap er niks meer van!
Hcg is dus duidelijk toegenomen, maar ik bloed echt leeg... kan dit niet verklaren. Voel me ook eigenlijk niet zwanger, maar toch zegt de test het nu wel echt...
Eline89 - schreef op 08-04 om 14:27
10 weken
Charelle gefeliciteerd. Wow zoveel kwaaltjes.wanneer kreeg je kwaaltjes? Zit vandaag op 5 weken. Pijnlijke borsten maar niet misselijk en reuk is niet anders.
Hmm mommy5 misschien zwangerschapstest of bloed prikken bij de dokter. Duim voor je.
Mommie5 - schreef op 08-04 om 14:29
Eline ja dat is juist het gekke... de zwangerschapstest zegt nu toch echt zwanger 1-2 en zondag stond er echt niet zwanger... het streepje was vandaag echt overduidelijk zichtbaar binnen een minuut..
Ik ga overmorgen nog een keer de kruidvat 2v5 doen en hopen dat die dan ook donkerder is.. daarna maar eens verder kijken bij de arts ofzo... ik weet het even niet zo goed...
Mira123 - schreef op 08-04 om 15:49
@Eline89, ik heb buiten pijnlijke borsten ook geen kwaaltjes. Verder niet misselijk of reuk.. Voel me niet echt zwanger eerlijk gezegd. 
heb 21 April echo. jij ?
@Mommie5... mmm geen fijn gevoel, al dat bloedverlies. ik duim voor je ! 
Eline89 - schreef op 08-04 om 20:08
10 weken
Ohja ik heb wel een ontzettende opgeblazen buik. Knoop van broek in de avond los of joggingsbroek aan. Pas 5 weken. En meer afscheiding. Verder niks geen klachten. Echo heb ik 29 april.
Ja mommy5 ik weet ook niet. Idd blijven testen dan maar. 
Mira123 - schreef op 09-04 om 08:06
Ik ben 5 w 5 d zoals ik het zelf tel. Lang wachten hè , tot de echo..   ben allang blij dat ik van de clomid af ben. Rommel is dat zeg.... fijne dag! 
Knutsel - schreef op 09-04 om 12:21
Hoi Hoi!

Ik kom ook meeschrijven Vanochtend een mega licht streepje op test. (op test 2 en 3 ook )
Wij krijgen ons 3e kindje. (meisje 2016, jongen 2019)

Ik loop al de hele dag te huilen van geluk, heb geen flauw idee wat ik aan het doen ben. Voordat ik zwanger werd van de 2e waren we ruim 2 jaar verder. Nu is het na 3 maanden raak. Ik kan het niet geloven en wil het liefst het van de daken schreeuwen!

Heb al 2x eerder keizersnede gehad, 1e spoed, 2e gepland. Dus 3e wordt dat ook weer.

Zoals het er naar uit ziet, uitgerekende datum: 18 december! Want december was nog niet druk genoeg haha.

Tot nu toe heb ik nergens last van gelukkig
Mira123 - schreef op 09-04 om 13:30
Hallo Knutsel! gefeliciteerd wat super! fijne dag.
Meisje87 - schreef op 09-04 om 14:48
8 weken
Hallo lieve dames, zou ik hier ook mee mogen kletsen?
Allereerst gefeliciteerd allemaal!

Zal me voorstellen: Ben 33 jaar, hebben 1 dochter van bijna 3 (over 2 weken) en na 1,5 jaar eindelijk zwanger van ons 2e kindje! Hadden voor vandaag een ziekenhuis afspraak staan, maar die hoeft dus niet door te gaan, wat een geluk! Zou gisteren of vandaag mijn nod hebben maar heb dinsdag avond in een opwelling positief getest  uitgerekende datum is zoals ik via een app op basis van menstruatie bereken op 17 december.
Dus dan zou ik vandaag precies 4 weken zijn. Hebben jullie al veel kwaaltjes?
Eline89 - schreef op 09-04 om 17:50
10 weken
Gefeliciteerd knutsel en meisje89! Gezellig klets lekker mee. Wij deden er 8maanden over, dat vind ik allang..... lekker van genieten dames. 
Mamavan2meiden - schreef op 09-04 om 19:23
Hallo meiden. 
Afgelopen dinsdag einde middag had ik een positieve test. Niet verwacht, want deze maand weinig seks gehad. Terwijl we wel alweer bijna 1,5 jaar aan het proberen zijn, tot nu toe zonder resultaat. Helemaal blij natuurlijk, maar tegelijkertijd zo spannend. Dag erna opnieuw getest, in de hoop dat het streepje wat donkerder zou worden.  Helaas. Dan slaat meteen de onzekerheid toe. Gister nog een keer getest. Leek heeeel ietsje donkerder, maar niet overtuigend veel duidelijker. Gister testen van de Action gehaald, in de hoop dat die positiever zouden zijn. Helaas, nog lichter dan die van kruidvat. 
Ik had altijd een cyclus van 28 dagen, maar de laatste tijd tussen de 30 en 34. Afgelopen dinsdag was dag 34, daarom toen ook getest. Ga er vanuit dat dat mn NOD zou zijn. Uitgaande van de langste cyclus en dus nog niet een superduidelijke streep. Zou dan nu 4 weken en 3 dagen zijn. 
Dit zou mijn 3e zwangerschap zijn. Ik geloof ook wel dat ik zwanger ben, maar wil dus graag de streepjes zien oplopen. Nu ben ik gewoon heel bang dat het misgaat. Af en toe ook wat menstruatieachtig gevoel. Verder (nog) geen bloed gelukkig. Verder ook geen kwaaltjes. 
1e zwangerschap door ivf (bij mn exman), 2e spontaan (ongelukje met huidige man, waren toen net samen) en nu dus bijna anderhalf jaar bezig. Zouden komende zomer starten met weer een traject. 
Dus zooo blij dat dat bespaard zou kunnen blijven. Maar dus oooo zo bang dat het toch misgaat. 
JL (Gast) - schreef op 09-04 om 19:32
Dag dames,
Gefeliciteerd allemaal! Superleuk allemaal!
Hier had ik vanochtend ook een klein streepje. Deze avond was hij al iets duidelijker. Al enkele dagen wat krampen en af en toe een miniscuul beetje roze bij het afvegen. Hopelijk gaat alles goed, ik vind de eerste weken zo eng! 
Volgens berekeningen zou dit kindje voor 20/12 zijn. 
Mommie5 - schreef op 09-04 om 19:51
Hee mamavan2meiden, wat leuk dat je hier ook aansluit!
Voorzichtig gefeliciteerd meis!

JL jij ook hier gefeliciteerd!
Hier een dag vol onderzoeken, wachten en onzekerheden...
Hcg is nu 42 dus het kan nog alle kanten op. Het past bij een (komende) miskraam, het past bij een zwangerschap van 4 weken, het past bij een bbz...
Zondag weer prikken en een echo... ondertussen bloed ik nog steeds flink, dag 6 vandaag inmiddels... 
Meisje87 - schreef op 09-04 om 22:49
8 weken
Jeetje toch ook nog spannende verhalen erbij.. 
Is het raar dat ik met net 4 weken al misselijk ben? Kan nog steeds niet geloven dat ik zwanger ben maar merk gewoon echt al die misselijkheid. Heb ik bij vorige zwangerschap niet gehad. Als ik honger heb wordt ik misselijk en zodra ik wat eet zakt het wat. Maar voelt heel tegenstrijdig om wat te eten als je misselijk bent. Als ik teveel eet dan ben ik ook weer misselijk, pff het is wat.. Meiden met ervaring of tips? Ben bang dat het nog wel wat erger gaat worden. Maar ik heb het er voor over! Hard genoeg voor gevochten! Al ben ik ook super bang dat het misschien nog verkeerd zal gaan.. spannend allemaal.
Mommie5 - schreef op 10-04 om 08:26
Meisje87 ik had precies dat bij mn jongste. Mega honger en als ik dan at werd ik snel niet goed ervan. Dus ik probeerde vooral licht te eten. Crackers of yoghurt ofzo. 
En de angst is helemaal logisch toch? Maar blijf vertrouwen houden. Ik zeg altijd: pas zorgen maken als blijkt dat dit nodig is.

Helaas zit ik zelf nu in een rollercoaster qua zwangerschap... morgen moet ik weer bloed prikken en dan is het spannend hoeveel hcg ze nog vinden... ik ben bang dat het daalt of te weinig stijgt... het zou moeten verdubbelen.. 
Meisje87 - schreef op 10-04 om 09:37
8 weken
Mommie5 bedankt, ja ben al aan de crackers gegaan. Vind het wel vroeg al voor kwaaltjes maar dan zal het er toch wel bij horen. Net alsof het tussen je oren zit ofzo, eerst nergens last van en sinds ik het weet ben ik misselijk hihi..
Wat vervelend dat je zo in een rollercoaster zit! Ik hoop op goed nieuws voor je!
Maxine89 (Gast) - schreef op 10-04 om 17:40
Ook hier een positieve zwangerschapstest.. 
Na een, voor mij, lang half jaar was het eindelijk raak.. 
Vermoedelijk voor 12/12 ????
Maxine89 - schreef op 10-04 om 17:44
Ook hier een positieve zwangerschapstest.. 
Na een, voor mij, lang half jaar was het eindelijk raak.. 
Vermoedelijk voor 12/12 
Mommie5 - schreef op 11-04 om 12:35
Lieve meiden, ik meld me hier af. Mn waarde is gedaald wat dus betekent dat ik een miskraam heb of heb gehad. 

Ik wens jullie een mooie zwangerschap toe met een prachtige baby als resultaat!

Liefs van mij
Mamavan2meiden - schreef op 11-04 om 13:23
Mommie5 wat jammer! 
Hopelijk is het snel weer raak en die keer dan wel goed! Sterkte met het verwerken hiervan. 
Meisje87 - schreef op 11-04 om 14:15
8 weken
Mommie5 wat naar  veel sterkte! 
Eline89 - schreef op 11-04 om 15:05
10 weken
Wat jammer mommy5 heel veel sterkte. 
Jintexx - schreef op 12-04 om 05:30
Hier 2e paasdag een positieve test, Wordt ons 1e kindje.

28 april de echo!
Eline89 - schreef op 12-04 om 09:12
10 weken
Joy klopt ik zit er nog niet in! Ik kan jou fb niet vinden. typ December baby’s 2021 in. Vreemd.
Mira123 - schreef op 12-04 om 10:23
@Michelle Nooijen, gefeliciteerd! spannend he! 
het is ook mijn eerste zwangerschap. 21 April echo. 
succes !! 
Eefje - schreef op 13-04 om 08:27
7 weken
Hallo allemaal,
Zou me graag willen aansluiten bij de groep! Gisteren een hele vage positieve test in handen en vanochtend een duidelijke. Ik denk dat ik er nu vanuit mag gaan dat ik zwanger ben... Zo spannend!
Het wordt ons eerste kindje, we worden twee moeders en ik ben zwanger. 
We dachten al een tijdje dat het een kerst kindje zou worden en nu.. waarschijnlijk 23 december uitgerekend. Maar dat wordt natuurlijk nog precies berekend...

Ik ben zo bang om ineens toch ongesteld te worden! Al heb ik dat gevoel helemaal niet. Ben al dagen emotioneel blij/verdrietig haha..
Vanacht enorme zin in aardbeien smoothie!! 
Het lijkt me leuk om ervaringen te wisselen.
Amberle - schreef op 13-04 om 10:01
Hey allemaal,
Ook ik sluit me aan, met een bang hartje. 
Ik heb al 2 gezonde kindjes rondlopen (een jongen van 4 en meisje van bijna 2) In september (na positief advies van de gyn) besloten om voor een derde te gaan. Het was meteen raak, maar het bleek een biochemische zw te zijn (heel lage hcg die niet doorstijgt). In december opnieuw raak...weer van dat :-(
Vorige week op 5 april (dag van men NOD) met een bang hartje opnieuw een test gedaan. (ik voelde al een paar dagen dat ik zwanger was). KNALPOSITIEF (oef). Toch heb ik een week gewacht alvorens naar de dokter te gaan om bloed te laten prikken. Gelukkig gisteren namiddag het positieve bericht..hcg van 5490 en progesteron 28 OEF. Uitgerekende datum 13 december 2021
Voor mij is het niet evident om zwanger te blijven (heb al 8 keer een positieve test in handen gehad), daarom dat ik me hier aansluit. Positieve vibes ... I need them...
Op 26 april heb ik al een eerste controle. Door mijn voorgeschiedenis van vele MK heb ik een vroeg opvolging. Niet dat ze veel kunnen doen, maar het helpt om mijn stress niveau naar onder te brengen.
Ik heb geen facebook dus ik hoop toch dat er wat dames hier blijven hangen ;-)

@Joy..elke zwangerschap is anders ongeacht of het dezelfde of een verschillende papa is ;-)
@Mira123..wat wel help tegen misselijkheid is eten. Klink gek, maar bij mij helpt het wel. Ik heb hier in de frigo altijd een hoop voorgesneden wortels/blauwe bessen/ appel klaarliggen. Droge koekjes helpt ook. Beter dat als chocolade en koeken...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend december 2021' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan