Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

Anne - schreef op 06-07 om 12:45
Hierbij een nieuw forum voor de uitgerekend oktober groep, in de hoop dat het plaatsen van reacties weer sneller gaat.
967 antwoorden en 13931672x bekeken
kleintje013❤️ - schreef op 06-07 om 13:25
@ anne 
Ik heb hem gevonden anne nu hopen dat de rest van de Dames hem ook vinden en dat het inderdaad sneller gaat! & dat slecht slapen komt me heel bekend voor ik heb ook slapeloze nachten door krampen in me kuiten en door bekkeninstabiliteit dus omdraaien word echt een drama...

ZwangereMonique - schreef op 06-07 om 13:31
Ik heb ‘m ook gevonden!
@Anne; ik lig vaak nachtenlang van 4 of 5 tot een uur of 7 wakker. Dit is mijn laatste vakantie week, dus daarna probeer ik wel nog wat te slapen.. maar tis heel vermoeiend. En dan heb ik die zenuwpijnen nog izzy:

Verder hebben wij afgelopen woe de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. Maar ik voel me echt gehandicapt doordat ik niks mag / kan. Mijn buik is gewoon om de stomste dingen al keihard, trekkerig enz.
Voelt heel raar en onnatuurlijk om maar ‘te zitten en toe te kijken’... maar mn vriend wilt dat ik echt niks doe.... maar ik vind dat heel moeilijk. 
Omdraaien met slapen voelt ook alsof een te hard opgeblazen ballon bijna knapt.. niet prettig.... sja, na 22 weken super goede weken merk ik nu toch wel dat een tweeling zwangerschap anders is. Al mn vriendinnetjes die nu op t eind lopen hebben nog minder klachten als mij wat dit betreft..  en qua buik zijn we ook ongeveer even ver haha 
Anne - schreef op 06-07 om 15:03
Dat komt inderdaad bekend voor, midden in de nacht ineens een stuk wakker en tegen de tijd dat je eruit moet slaap ik vaak weer. Gefeliciteerd met de sleutel voor jullie nieuwe woning Monique! Ik snap dat het gek is om zo te moeten toekijken maar is wel het beste waarschijnlijk. Zeker met een tweeling, vervelend dat je nog zo last hebt van harde buiken.
@kleintje, kramp in de kuiten heb ik gelukkig nu nog niet maar kan me dat van de vorige zwangerschap wel herinneren. Heel vervelend is dat.
Ben wel heel benieuwd, want kan me herinneren dat de vorige keer het pas echt begon met 33/34 weken ongeveer. Dat het pittiger werd met slapen enzo
Meid23 - schreef op 06-07 om 15:39
37 weken
Ik heb hem ook gevonden  
deb95 - schreef op 06-07 om 18:52
Ik heb hem ook gevonden! Hopelijk helpt het 
kleintje013❤️ - schreef op 06-07 om 19:31
Hier lijkt het verzenden zo wel sneller te gaan voor nu
Anne - schreef op 06-07 om 20:13
Veel fijner zat soms minuten te wachten voor die het verstuurde. Gezellig dat jullie hem ook gevonden hebben.
Nala - schreef op 06-07 om 20:29
Ik heb hem ook gevonden! 
Anne - schreef op 06-07 om 20:43
Yes, hoe is het Nala?
ZwangereMonique - schreef op 06-07 om 23:04
Het gaat zeker wel sneller zo! Soms duurde t zo lang dat mn bericht niet eens geplaatst werd. Krijg hier wel nog meer reclame tussen ieder bericht door 
Anne - schreef op 06-07 om 23:13
Die reclame heb ik niet momenteel, alleen onderaan. Blok niks, kwam pas wel een bericht bovenaan de pagina dat de oprichter door deze reclames haar verloskunde studie betaald. Heel fijn, maar niet de moeite waard om de site onleesbaar te maken lijkt me. Daarbij blok ik ook niks, maar zie dus al die reclames er tussen ook niet
Nala - schreef op 06-07 om 23:27
Bij mij gaat het plaatsen van berichten ook een stuk sneller en tot nu toe alleen nog reclame onderaan de pagina (“afkloppen”).
Het gaat echt een stuk beter! Na de tweede ziekenhuisopname geen acute pijnaanvallen meer gehad. Ook de continu zeurende pijn is veel minder. 

In ons perifere ziekenhuis willen ze echter niks meer voor ons doen. Aangezien de aanvallen zo snel achter elkaar kwamen zijn we gestopt met de heftige medicatie, omdat het voor de kleine meid niet goed is. Maandag hebben wij een afspraak in het academisch ziekenhuis om te kijken welke opties zij nog zien mocht ik weer zo’n acute pijnaanval krijgen. 
kleintje013❤️ - schreef op 07-07 om 00:49
Ook ik heb alleen onderaan de pagina reclame ( afkloppen ) indd hahaha.

Fijn om te horen dat het beter met je gaat Nala!
Alleen wel echt balen dat jullie eigen ziekenhuis niets meer wil doen en je nu opzoek moet naar een andere oplossing bij een academisch ziekenhuis voor mocht je weer een acute pijn aanval krijgen houd je ons een beetje op de hoogte?
Hier heel veel zin in volgende week zaterdag! Dan staat onze 3D echo gepland en ben ook wel echt toe aan me vakantie nog andere halve week en dan heb ik 5 weekjes zomervakantie! Ook begint onze dochter in augustus op de basisschool en wat vind ik dit ontzettend spannend!!
ZwangereMonique - schreef op 07-07 om 07:59
Blijkbaar ben ik dan de enige die na ieder beticht reclame krijgt  haha
Leuk hoor kleintje dat je komende week de 3D echo hebt! Ben heel erg benieuwd naar de foto’s! 
En zeker spannend dat je meisje naar de basisschool gaat.. weer een nieuwe fase straks! 
Nala - schreef op 07-07 om 08:18
Ik houd jullie zeker op de hoogte! 
Super leuk Kleintje de 3D echo! 
Wij hebben hem vorige week zondag gehad en toen werd ik daarna verrast met een vroege babyshower 
Anne - schreef op 07-07 om 08:55
Fijn Nala, hopelijk blijven ze nu gewoon weg en kunnen ze je anders nog beter helpen in het academische ziekenhuis. Mooie echo! Blijft zo gaaf die 3d echo's, veel plezier dan ook kleintje volgende week en meid23 natuurlijk ook.
kleintje013❤️ - schreef op 07-07 om 09:05
Dankjewel allemaal kijk er enorm naar uit ons kleine mannetje te kunnen zien als hij mee werkt teminste haha onze dochter werkte niet mee als baby zijnde dus hadden we de echo maar liet ze zichzelf niet zien
Maar  ons meisje gaat dan ook mee kijken naar haar broertje dus ben enorm benieuwd hoe ze reageert 

@Nala super mooi die 3D echo
deb95 - schreef op 07-07 om 09:13
Wat fijn Nala en wat een geweldige foto  heerlijke bolle wangetjes al hihi!! 
Veel plezier bij de 3D echo’s allemaal. Wij mogen 18 juli nog een keertje. Ik wilde eigenlijk de 29e op mijn verjaardag, maar omdat ik dan al bijna 28 weken zwanger ben en de placenta voor ligt, raadde ze aan om toch iets eerder te komen. Ook goed! 

Maandag de glucosetest... blij als dat achter de rug is. En over 2 weken se groeiecho. Ben benieuwd of ze nog steeds goed groeit of net als haar broer nu gaat afbuigen en we toch weer een dysmatuur kindje krijgen. We zullen zien! 
Zantiax - schreef op 07-07 om 09:13
monique: op mn gsm is het ook bomvol reclame. je bent niet de enige
mooie 3d foto kleintje!
nala fijn te horen dat het effe beter gaat met je!
anna helemaal niet leuk als het slapen niet zo prettig gaat. Hier gaat het op dit moment wat beter met het slapen.

Ik vind dat het nu zo ontzettend vlug gaat. 26 weken al. eens de 30 weken zal alles nog zoveel sneller gaan. Ik baal er wel wat van dat het allemaal zo vlug gaat. Ik geniet er wel echt van. Gisteren had ik een grappige bult op mn buik haha vond ik wel grappig eigenlijk. 
Meid23 - schreef op 07-07 om 09:37
37 weken
@Nala mooie foto van jullie meisje  zeker voor zo n vroeg termijn al heel erg duidelijk                
Hier zeiden ze dat met 28 weken de mooiste beelden zouden zijn echter is dat precies in de week van de vierdaagse (die mijn man loopt) dus daarom een paar daagjes eerder (27+2) erg benieuwd  (mijn placenta is ook aan de voorkant) 
@Deb ook alvast heel veel plezier  super dat jullie meerdere 3D echo s doen lijkt me erg mooi om dat verschil te zien
@Kleintje super leuk dat jullie dochtertje ook mee gaat om naar haar broertje te kijken  zal ze vast mega leuk vinden  
ZwangereMonique - schreef op 07-07 om 11:52
Even een vraagje; wij overwegen n 3D echo in te plannen, maar zag dat het rond de 92 a 137 euro kost. Zijn dat normale prijzen? Haha 
Wij hebben natuurlijk alle echo’s in t zhuis, dus ben niet zo bekend met die prijzen.. haha
Meid23 - schreef op 07-07 om 12:03
37 weken
@ZwangereMonique Wij betalen komende zaterdag 100 euro voor de 3D/4D echo, deze duurt 30 minuten prijs is wel incl USB stick ;-).               Wij gaan in Nieuwegein (bij Utrecht) daar zijn de prijzen wel wat hoger dan hier in Brabant (hier had het 85 gekost incl USB stick) maar komt waarschijnlijk mede omdat deze locatie in het ziekenhuis gevestigd zit en ze dus waarschijnlijk ook hogere (huur)kosten hebben ;-).                          Vind het opzich ook best veel geld hoor maar lijkt me wel een unieke ervaring en omdat mijn man zijn tante ernstig ziek is vinden we het extra speciaal aangezien we haar er mee naar toe nemen
Nala - schreef op 07-07 om 12:06
Thanks meiden! Vond het beeld zelf ook al goed duidelijk voor het termijn. En inderdaad onze dame heeft al goede bolle wangetjes  

@Monique Onze echo kostte 85 euro. Dit was dan wel een 4D echo, dus korte filmpjes in 3D beeld waarbij ze zo’n 30 minuten keken. Echo is in Uden gemaakt. Mijn vriend wilt graag rond de 29 weken nogmaals zo’n echo. Deze kregen wij cadeau van mijn ouders. 

@Meid en kleintje heeel veel plezier volgende week bij de 3D echo! Kijk echt uit naar jullie foto’s 
kleintje013❤️ - schreef op 07-07 om 12:43
IDe prijs is indd wel redelijk normaal monique wij betalen 76,50’omdat we een pakket hebben genomen met de geslachtsbepaling erbij kregen we wat korting anders hadden we indd ook 90 euro betaald voor 30 minuten spieken naar onze kleine man...

@Nala als de kleine man mee wil werken zal ik zeker hier fotos plaatsen! Dus hoop dat het lukt  

@zantiax
Hahaaha wat gaaf zo die foto is volgens mij gewoon je kleintje die met zijn billen of rug omhoog ligt???? 

@meid23 ik denk ook wel dat ze het erg leuk Vind om Haar broertje Te mogen zien of ze vind het helemaal niet leuk dat kan ook nog hahaha dat is de vraag???? 

Ik had deze vraag al eens eerder gesteld maar niemand heeft daar op gereageerd toen maar bij deze nogmaals de vraag:  zijn er meer Dames die last hebben van veel afscheiding tegen het waterige aan dat je eigelijk gewoon een maandverband in moet en eigenlijk wel meerdere keren per dag een schone onderbroek aan moet als je er geen maandverband in legt of ben ik de enige?? 

Sorry voor de informatie
Meid23 - schreef op 07-07 om 12:54
37 weken
@Nala Wij hebben onze geslachtsecho in Uden gedaan  toen ook een bon gekregen voor 10 procent korting op een volgende echo  vonden het hele lieve mensen en als het niet zo ver weg was van mijn man zijn tante dan hadden we de 3D/4D ook zeker daar gedaan. Super leuk dat jullie nogmaals gaan
@Kleintje Wel super leuk in elk geval dat jullie haar er zo bij betrekken, heb zelf op latere leeftijd een zusje gekregen (heb ook nog een broertje die 1,5 jaar scheelt met mij) mijn zusje en ik schelen 7 jaar dus heb die zwangerschap van mijn moeder wel erg bewust mee gemaakt, echter helaas nooit mee geweest naar echo s ;-) (toen waren er overigens nog geen 3D maar 2D echo was ook erg leuk geweest).
Wat betreft afscheiding geen last van, eigenlijk merk ik juist dat ik minder afscheiding heb dan voor me zwangerschap ;-) maar misschien is dat per persoon/ per zwangerschap verschillend?           Heb enkel aan het begin van de zwangerschap afscheiding gehad maar dat kwam van de utrogestran bolletjes die ik 3x per dag moest inbrengen toen gebruikte ik wel inlegkruisjes tegen  die afscheiding ;-) 
kleintje013❤️ - schreef op 07-07 om 12:59
@meid23

Dat is ook leuk lijkt mij dan teminste dat je het zelf
Bewust hebt meegemaakt de zwangerschap van je moeder , en indd toen was er nog geen 3d maar 2d was ook wel leuk geweest denk ik...
Heb net de verloskundige maar een apje gedaan over de afscheiding kijken of het normaal is of niet voor er iets niet in orde is better save then sorry toch?
Afgelopen controle is er ook zwangerschapsdiastase vastgesteld bij me dus moest een paar stappen terug gaan doen.. valt niet mee met ons dochtertje van bijna 4 die erg ondernemend is en naar school moet enzo gelukkig heeft ze nu vakantie en hoef ik niet 4x op en neer naar school en terug 
Anne - schreef op 07-07 om 13:26
@kleintje, zwangerschapsdiastase? Wat is dat, als ik het Google krijg ik als suggestie zwangerschapsdiabetes. 
De prijs van zo'n echo ligt hier rond de 100 geloof ik, dat is eigenlijk de reden dat wij hem niet doen. Kan financieel wel, maar besteed het liever aan kinderspullen oid.
Betreft de afscheiding, herkenbaar. Heb er deze zwangerschap niet zoveel last van als de vorige, maar nog eigenlijk wel 2 onderbroeken per dag, voelt toch schoner. Geloof trouwens dat het gebruik van inlegkruisjes ervoor word afgeraden omdat dat eerder gaat broeien ofzo en schimmels bevorderd. Ben daar toch al gevoelig voor. Word bij mij alleen maar erger richting het einde van de zwangerschap
kleintje013❤️ - schreef op 07-07 om 15:26
Had de verloskundige een apje gedaan en die heeft me eigenlijk alleen maar
Meer aan het twijfelen gebracht die stuurde terug het is toch geen vruchtwater he? Ze raden me aan een donkere onderbroek aan te doen en te kijken hoe het opdroogde of dat het kringen achterliet ja of nee als dit zo was is het hoogstwaarschijnlijk gewoon  afscheiding,, hoe is dat bij jou dan Anne ? Sorry hoor maar Nu weet ik helemaal niet waar ik het zoeken moet  
Anne - schreef op 07-07 om 15:49
Tis bij mij wel echt slijm hoor, droogt idd ook op. Bij mijn eerste zwangerschap is de bevalling gestart met gebroken vliezen, was echt water met van die witte vlokjes. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan