Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

ZwangereMonique - schreef op 13-09 om 10:18
@natascha, mooi je buik schildering! Fijn dat je inmiddels de 37 weken alweer behaalt hebt! Hoe staat t inmiddels met je gevoel ivm de bevalling? Nog steeds zo dubbel?
Wij hebben zo’n 4 weken geleden de box in de kamer gezet, maar hebben ook geen andere kindjes in huis.. dus t kon er maar vast staan en toen ging t ook minder goed met mij.

@ Caroline; wauw!! Van harte gefeliciteerd!! Met hoeveel weken zijn ze geboren? Lijkt me indd vreselijk als ze allemaal elders liggen, fijn hoor nu bij elkaar. Moest nog vaak aan je denken en hoe jij je zou voelen... hoe groot waren de kindjes bij de geboorte?

@Zantiax; maagzuur heb ik ook veel snachts, maar als ik n btje oplet met wat ik eet dan gaat dat wel beter... weet niet of jij datzelfde hebt? 
967 antwoorden en 18116897x bekeken
Natascha86 - schreef op 16-09 om 22:21
Manlief heeft van het weekend de box neergezet. Zijn kamertje is bijna af op een paar ophangdingetjes na. Onze Jilles moest wel huilen dat na zijn slaapje er opeens een box in de woonkamer stond. Dat wordt wennen voor onze kleine man. En ja hoe dichter bij de bevalling hoe meer dubbel ik het zie. Ik hoop dat ik positief kan blijven en het tegelijk een plekje kan geven.... 
Anne - schreef op 16-09 om 23:06
Al die veranderingen zijn wennen voor de kleintjes, wel fijn dat hij nu al staat zodat dat 1 verandering minder is straks.
Hier helemaal blij in tegenstelling tot sommige, denk gisteravond een vanavond voor het eerst een soort voorwee/krampje. Niet veel en niet lang maar het is een begin al weet ik dat het niks zegt over wanneer de baby komt. Hoe gaat het met de rest? Hebben jullie bevaltas enzo ook al klaar staan?
ZwangereMonique - schreef op 18-09 om 12:38
Baby news!

Na een hele zware en te lange bevalling zijn wij afgelopen maandag trotse ouders geworden van onze dochters Romy en Jacky!  (2160 en 2470 gram)
Met Jacky gaat het heel goed, Romy heeft wat opstartproblemen, voor haar was de bevalling ook zeer traumatisch..


Wij liggen allebei ter observatie in t ziekenhuis, maar zijn in goede handen.. we gaan zien wanneer we met zn 4tjes weer naar huis mogen.. foto’s volgen later als we ook wat mooiere foto’s van Romy kunnen maken 
kleintje013❤️ - schreef op 18-09 om 14:27
Aaaaaaaaaah
van harte Gefeliciteerd met de geboortes van jullie dochtertjes Romy & Jacky!!

Hoe gaat het nu met jullie ? Hoelang heeft je bevalling geduurd dan omdat je zegt naar een veel te lange bevalling? En liggen je kleintjes in de couveuse of wat moet ik me er bij voorstellen aangezien ze 35 weekjes zijn... dus net zo ver als ik ben en ik soms ook wel het idee heb dat het bij mij ook zeker geen 4 weken meer gaat duren( 14 okt is de dag van de geplande keizersnede)
mama02 - schreef op 18-09 om 15:29
Gefeliciteerd Monique!
Ondanks alles geniet van je meiden!! En laat het over je heen komen
Zantiax - schreef op 18-09 om 19:32
Nogmaals proficiat Monique. Mooie foto trouwens op fb
Anne - schreef op 18-09 om 20:05
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweeling
deb95 - schreef op 18-09 om 20:06
Nogmaals gefeliciteerd meissie 
Natascha86 - schreef op 18-09 om 22:33
Van harte monique met je dochters. Probeer ervan te genieten na ën zware bevalling en rust goed uit. Ik hoop dat je dochtertje goed opknapt en dat jullie snel naar huis kunnen. Ik heb bij mijn zoontje ook 3 nachten in het ziekenhuis gelegen en hoop dit keer gelijk naar huis te mogen. Dat lijkt me toch wel fijner. 
Elena - schreef op 19-09 om 10:17
Gefeliciteerd Monique
ZwangereMonique - schreef op 19-09 om 18:00
Thanks meiden!
@ kleintje; het ligt eraan.. ik ben inderdaad met 35.1 bevallen. Romy heeft in de couveuse gelegen, Jacky niet, zij doet t meteen goed.. Romy woog 2160 en Jacky 2460, maar we hebben toch nog een accuut tweeling syndroom gehad tijdens de bevalling.
Romy is gister van de beademing gehaald.. En aangezien ze zelf de sonde eruit had getrokken zijn we ook gelijk op flesjes overgestapt. So far so good.. dus ben benieuwd of dit zo blijft.
Ik heb een weeen storm van 18u gehad.. dat gun je al niemand en verder uren voor niks moeten persen, kindje lag er gewoon niet goed voor. Er zijn veel kritieke momenten geweest en ga jullie verder niet met al te veel details lastig vallen 
In ieder geval hebben zowel Romy als ik nog een bloedtransfusie achter de rug, omdat t met ons beiden niet zo goed ging.
Maar ze zijn er gelukkig! En ik vind t helemaal niet erg om nu een tijdje in t zhuis te verblijven. Hier wordt goed voor ons gezorgd, kunnen even de tijd met ons 4en nemen en al t bezoek kunnen we lekker buiten de deur houden. De hulp van t personeel waarderen we nu wel, al wordt je wel heel erg geleefd. Zal later proberen nog een leuke foto te plaatsen, maar gaat hier altijd zo moeizaam haha 
ZwangereMonique - schreef op 19-09 om 18:09
Dit is lieve Romy 


En dit is lieve Jacky;
Zantiax - schreef op 19-09 om 19:06
Ah wat een lieverds. Gelukkig gaat alles goed nu
Anne - schreef op 19-09 om 20:11
 mooie foto's! 
kleintje013❤️ - schreef op 19-09 om 21:16
@zwangeremonique


Aaaaah wat een mooie meisjes!!!
En wat fijn om te horen dat het nu met jullie allemaal goed gaat ondanks de tegenslagen en de zware bevalling , je mag trots op jezelf zijn meis!
En snap heel goed dat je het fijn vind dat je nog in het ziekenhuis bent en in de gaten word gehouden!
Hier aanstaande zaterdag 36 weekjes dus het einde komt ook inzicht langzaam aan , super spannend...
Alles is gewassen en gestreken en in de kasten gelegd en de kamer is aangekleed  en af en me vluchttas en maxi cosi staan al klaar dus heb niets meer te doen, dan alleen op onze kleine jongen te wachten!

Geniet lekker van je kraamtijd zover dat mogelijk is meis 
ZwangereMonique - schreef op 19-09 om 21:57
Thnx meiden!

En sja, dat wachten kan dan lang duren he kleintje.. maar vd andere kant; geniet ook maar van de mooie momenten en t getrappel in je buik.. ergens mis ik dat wel, ondanks dat ik de meisjes om me heen heb!
Gaat zeker hard met 36 weken.. en jij hebt iig al een datum om naar uit te kijken 

Voor de rest is t nu allemaal afwachten... ben benieuwd hoor wanneer de rest bevalt! 
kleintje013❤️ - schreef op 19-09 om 22:11
@zwangeremonique

Ik zal je zeker laten weten als Onze kleine jongen geboren is we houden ons vast aan 14 oktober dan zou alles precies goed uitkomen, dan is onze dochter ook een weekje vrij ( herfstvakantie) en schoonmoeder week vrij dus dan zou dochter daar kunnen verblijven mocht het nodig zijn dus laten we hopen dat meneertje nog even lekker blijft zitten haha 
En ik weet dat je straks dat Getrappel enorm
Mist maar na de keizersnede zal ik eventjes niets missen denk ik, zo was dat de vorige keer Ook namelijk, het is tegelijkertijd wel ook het einde van iets wat nooit meer komt en gaat gebeuren want naar dat onze jongen geboren is laat vriend zich waarschijnlijk (helpen) dit omdat ik al 2x door de pil heen zwanger ben geworden en ik niet gesterriliseerd wil worden want voor vrouwen is dat heftiger als Voor de Man heb ik Gehoord dus vind het best, ik ben straks 2x zwanger geweest beide pittige zwangerschappen en ik heb zometeen 2 keizersnedes gehad en vind dat wel genoeg hahaha..

Fijne avond meiden!
kleintje013❤️ - schreef op 23-09 om 17:09
Dag Dames

Hoe gaat het met iedereen?
Anne - schreef op 23-09 om 19:48
Hey kleintje, hier redelijk. Slaap niet echt meer door de pijn in mijn bekken, morgen fysio dus hopelijk daarna weer slapen verder gaat het hier goed en de laatste voorbereidingen aan het doen voor de baby. Hoe is het met jou?
Zantiax - schreef op 24-09 om 13:27
Hier gaat ook alles ok. Vind het weer heel spannend die laatste weken. Nog even genieten v alle bewegingen in mn buik. Wat zal ik het terug missen
Elena - schreef op 24-09 om 19:46
Hier alles na omstandigheden rustig, ben alleen vorige week maandag weer in het ZH geweest.
Vorige week dinsdag extra groei echo gehad bij de VK en ik kreeg te horen dat de klein TE klein is, hoofd en benen ruim 1 week, buik 2 weken achter terwijl bij de 20 weken echo de kleine aan de te grote kant was. Aankomende maandag krijg ik een extra groei echo in het ziekenhuis en daarna een gesprek met de gynaecoloog.
Verder loop ik sinds gisteren 2 keer per week bij de fisio want ik heb bekkeninstabiliteit en vocht/bindweefsel in mijn rug en kan me nog amper bewegen. Heb voorledige rust opgelegt gekregen en mag zelfs geen traplopen, alleen drinken pakken. Maar ja laatste lootjes zijn het zwaarst.
Hoop alleen wel dat na de bevalling mijn rug nog in orde komt met wat de fisio zij en ontdekte.
kleintje013❤️ - schreef op 25-09 om 00:03
 @Anne
Hier ook Last van de bekken maar ga gewoon maar door heb zoiets nog 3 weekjes dan kan ik gaan herstellen van me keizersnede en daarna ga ik aan me Lichaam werken om die sterker en stabiel te maken! Ik weet dat ik het dom heb aangepakt met me bekken en dat ik straks grote kans heb dat ik blijvend last houd maar hier thuis heb ik echt geen tijd of kans wat te doen ( vriend is ziek ) is volop in onderzoek nogsteeds ( al 2,5 jaar) maar ze denken aan een hele zeldzame auto imuumziekte dus is lastig te vinden bijna al Zijn lymfen in zijn lijf zijn vergroot en zijn bloedbeeld laat verhoogde ontstekingswaardes enzovoorts zien zijn grootste klachten zijn dat hij altijd moe is en geen Energie heeft en dus vaak gewoon in slaap valt dus moeten ik wel verder, zoals me moeder vroeger tegen me zei : een moeder kan en mag niet ziek zijn! En thats waar vind ik haha  we lachen er maar om want anders is het helemaal niet draagbaar...
Heb je alles inmiddels af qau voorbereidingen?
Hier ben ik al een weekje of 4 klaar met alles moet alleen me vluchttas overpakken naar een koffer aangezien ik 3-4 dagen in het ziekenhuis Moet blijven heb ik meer spulletjes mee , waarschijnlijk teveel maar oke , zowiezo voor elke dag schone kleren enzo voor mij en ons kleine mannetje en dan de verzorgingspulletjes enzovoorts dus je kan het je wel voorstellen toch? Hahahaa
Pas je wel goed op jezelf de Laatste weekjes zo?
Nog heeeel eventjes en dan is jullie kleintje er ook 


@ Zantiax ik herken wat je zegt ik word ook steeds zenuwachtiger ook omdat ik weet dat het een geplande keizersnede word en ik ergens enorm Opkijk tegen de ruggenprik al zegt de gynacoloog dat een infuus in je hand prikken erger is dan een ruggenprik  en die bewegingen wat zal ik De bewegingen straks gaan missen hij is zo lekker bewegelijk  en druk dus het zal straks echt wel even wennen zijn als dat er niet meer is dat gevoel en dit is voor mij de laatste zwangerschap geweest, mits er niet weer iets fout gaat met de pil, Steriliseren gaat me nog even te ver namelijk ben daar niet klaar voor en vind dat vriend het maar moet doen als hij dat wil... 
toch is het ergens ook wel Heeel leuk dat het allemaal Zo dichtbij komt Toch zantiax?
YOU CAN DO THIS!!!@Elena
Wat een verhaal weer , het houd niet op bij jou  he? 
Het zal goed zijn als jullie kleintje geboren is straks! En jij je hopelijk ook weer een heel stuk beter zult voelen , en zoals je zegt dat je van die bekkeninstabiliteit afkomt want ik weet wat je voelt heb het zelf ook best erg alleen ben ik te eigenwijs geweest om naar de fysio te gaan maar ach nog 3 weekjes dan komt onze kleine man en hopelijk kan ik na het herstellen van de keizersnede iets aan me Lijf gaan doen , qau sterkere spieren enzo creeren dat is een van me goede voornemens voor na de bevalling..
Zelf loop ik enorm tegen een ding aan en dat vind ik zelf best wel heel erg ik heb nog 3 weekjes te gaan tot ons mannetje komt maar krijg steeds meer drang naar een Sigaret, heb het al die tijd nogsteeds lekker vinden ruiken ik ben inmiddels dus 9 maanden gestopt maar ergens blijf ik er aan denken en vind ik het dus ook nogsteeds lekker ruiken ik wil sterk blijven voor mezelf en vooral voor de kinderen maar ben zo bang dat ik het niet kan weerstaan....
Anne - schreef op 25-09 om 09:02
@zantiax, fijn dat alles goed is die bewegeningen word straks wel weer stil inderdaad. Is wel het enige wat ik voorlopig ga missen aan een zwangerschap haha.
@elena, blijft spannend dus maar je gaat nu al mooi richting een veiligere kant op met jullie kindje. Wel een kleintje dus, goed dat ze haar goed in de gaten houden en ingrijpen als het nodig is. Hopelijk maakt ze nog een klein spurtje voor ze geboren word.
@kleintje, spannend nog 3 weken tot de keizersnede. Eerste baby's (eenlingen) komen steeds meer in zicht nu. Ik hoop binnen nu en 2,5 week de kleine wel in mijn armen te hebben. Anders word ik ingeleid rond de 41weken als het goed is. Hopelijk kun je na de bevalling goed aan je bekkenklachten werken en herstel je goed. Hier wel fysio tijdens zwangerschap maar moet erna nog wel een paar keer om te herstellen waarschijnlijk.
Anne - schreef op 25-09 om 09:07
@kleintje, las er even overheen sorry. Kan me voorstellen dat je druk bent, ook zo met je man erbij en de zorgen rondom om hem. Het roken heb ik niet echt tips voor, ben zelf bij de zwangerschap van de eerste gestopt en nu nog steeds. Een keer tussendoor twee weken gerookt. Nu totaal geen behoefte aan en ook na de bevalling niet. Voor mij motivatie was de borstvoeding en dat ik niet wil dat de baby/mijn dochter naar rook ruiken. Kleertjes enzo nemen vaak die geur toch op. Hier rookt de papa al, dus al slecht voorbeeld genoeg haha. Je moet uiteindelijk doen wat voor jou goed voelt, snap wel dat de verleiding weer groter word na de bevalling maar als je echt wil lukt het je wel!
Elena - schreef op 26-09 om 13:50
Het houd hier zeker niet op.
Gisteren is de verloskundige hier geweest ivm aanhoudende harde buiken en krampen in onderbuik. Ze twijfelde nu tussen voor of echte weeën. Nog steeds 2 cm ontsluiting en verder weer afwachten.
Vanochtend is de verloskundige weer geweest omdat ik wat bloed verloor. Nu blijkt de baarmoedermond matig te zijn verweken, de weeën zijn dus nu rustig opgang gekomen. Veel bel instructies gekregen zoals als de harde buiken om de 5 minuten komen of de krampen erger worden en moet elke 2 uur de baby voelen.
De verloskundige denk dat het niet lang meer gaat duren voor het echt gaat doorzetten nu, hoop dat ze gelijk heeft.  
Elena - schreef op 26-09 om 13:52
Hoe gaat het met jullie allemaal?
Ik hoop niet teveel kwaaltjes 
Zantiax - schreef op 26-09 om 14:52
Spannend elena. Veel succes alvast!
Hier gisteren veel last gehad van wat ik denk indalingsweeeen te zijn
Che3ky - schreef op 26-09 om 19:02
@Elena: Ben jij de slijmprop al verloren? Ik heb de laatste paar dagen ook continue harde buiken en ze gaan maar niet weg. Het ziekenhuis(ik ben medisch) weet ervan maar doen verder niks. Het is zo vervelend en kan pijnlijk zijn ..huid rond de navel doet ook zeer en aan de zijkant vd buik. Baby is onrustig! Druk op de achterkant en op de vagina.
Ze liegen niet als ze zeggen dat de laatste loodjes het zwaarst wegen!
Elena - schreef op 26-09 om 21:48
@Che3ky, de slijmpromp ben ik al verloren. Als het nu doorzet moet ik ook in het ziekenhuis bevallen, val nu onder medische. Ik ben nu al 3 keer in het ziekenhuis geweest, zelfs 3 dagen gelegen met weeën, ontsluiting en verloren slijmprop en werd ook weer naar huis gestuurd. Maandag moet ik weer naar het ziekenhuis voor een extra groei echo en gesprek met gynaecoloog. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan