Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

Natascha86 - schreef op 26-09 om 23:27
Sinds vandaag kan ik bijna niet meer lopen van de pijn in onderrug stuitje en schaamstreek. En continu harde buiken/voorweeen. Helaas zet t nog niet door of zijn mijn vliezen gebroken. Heel lastig met een zoontje en hond waar je voor moet zorgen. Ik hoop dat ik kan slapen. Pffff succes dames
967 antwoorden en 13614818x bekeken
Che3ky - schreef op 28-09 om 06:01
@Elena: hoeveel cm ontsluiting heb je? En had je liever thuis willen bevallen?
Zantiax - schreef op 28-09 om 07:13
Beetje kunnen slapen Natascha?
Elena - schreef op 28-09 om 07:40
@Che3ky De onsluiting was 2 cm, nu wordt er niet meer gemeten ivm infectie gevaar.
Ik ben gisteravond weer opgenomen in het ziekenhuis en mag nu blijven. S middags ben ik de slijmprop echt verloren de vliezen zijn gisteravond spontaan  gebroken en de weeën zijn nu opgang. De artsen verwachten zoals het nu gaat de kleine man vandaag. 
Natascha86 - schreef op 28-09 om 08:20
Succes vandaag Elena de kleine man zal snel in je armen liggen. Heerlijk. Zantiax Bij mij gaat het lopen nog steeds slecht en heb ik een erge druk. Maar goed geslapen. Wel veel gerommel en harde buiken. Droom constant dat me vliezen breken. Dat is toch wel de zekerste reden voor mij dat het begint. Ik zie me niet nog 2 weken zo voort ploeteren met een zoontje. Echt lastig en zwaar. Zelfs brood halen bij de bakker is een risico... 
Che3ky - schreef op 28-09 om 08:55
@ Elena: wat spannend! Ik hoop zo dat je jullie wondertje vandaag in de armen mag sluiten!!! Hier is er nog helemaal niks gaande. Alles is intact, veel dorst, veel plassen. Hele erge druk beneden en veel pijn door bekkeninsta. Continue harde buiken en een drukke baby. Ik wil zo graag dat het allemaal gaat gebeuren maar volgens mij vind de kleine meid het maar al te fijn, zo een all inclusieve hotel hahaha..

Nou mama's, heel veel sterkte en veel liefs xxxx
We horen!
kleintje013❤️ - schreef op 28-09 om 09:11
@Elena

Spannend joh, maar wil je wel heel veel succes wensen vandaag! Gelukkig mag je nu ook echt blijven en heb waarschijnlijk je kleintje vandaag nog in je handen!! 
Nogmaals heel veel succes meis, you can do this

Anne - schreef op 28-09 om 09:37
@elena, heel veel succes vandaag en hopelijk gaat alles voorspoedig!
@natascha, zuur hè die laatste weken. Weinig slaap enzo, hopelijk komt voor ons allemaal snel de baby! Ik Probeer geduldig te zijn, maar de tijd gaat zo langzaam en kan nog wel twee weken duren voor de baby komt..
Zantiax - schreef op 28-09 om 09:59
Succes elena!
ZwangereMonique - schreef op 28-09 om 11:49
Spannend en succes Elena.. al zul je dit wsl niet eens meer lezen! Hopelijk verloopt je bevalling voorspoedig. 
@natascha.. vreselijk is dat als je zo snakt naar de bevalling. Heb je t wel eens besproken of eerder halen een optie is?
Zantiax - schreef op 28-09 om 16:44
Hey monique hoe gaat het met de kids?
kleintje013❤️ - schreef op 28-09 om 18:39
Dat vroeg ik me indd ook af hoe is het met je en met de kindjes monique?

Even een vraag aan de andere Dames, herkennen jullie het gevoel rust te willen het liefste de hele dag niemand om je heen te hebben soort van coconnen gewoon alleen zijn en even niets hoeven of moeten en vooral geen visite of drukte om je heen of ligt dit aan mij ? Hahaa
ZwangereMonique - schreef op 28-09 om 20:07
@ kleintje; ja dat gevoel had ik heel erg n week voor mn bevalling! Maar ik wist ook dat mn ingeleide datum eraan zat te komen (al zou dat nog 2 weekjes duren).
Maar ik had ook echt behoefte aan tijd voor mezelf... niemand om me heen.. gewoon even ik, mn series enz. Dus heel herkenbaar.

@zantiax en kleintje; thnx voor t vragen.
Romy is afgelopen woe van alle apparatuur gehaald en gister zijn we naar huis gegaan  ergens vonden we t heel eng en spannend (zeker zonder kraamzorg) maar t is ook heerlijk om lekker thuis te zijn met de meisjes! tis alleen nog zoekende omdat Romy hier heel veel huilt (wat ze in t zhuis niet deed).. dus dan voel je je wel machteloos.. tis wel lekker om weer in je eigen omgeving te zijn na zoveel tijd in t zhuis doorbracht te hebben.
Zelf ben ik nog steeds niet de oude, maar langzaam aan gaat t beter... zal nog wel even de tijd nodig hebben vermoed ik... 
kleintje013❤️ - schreef op 28-09 om 21:01
Wat fijn om te horen dat je meisjes het zo goed doen & jullie nu lekker samen thuis zijn!!  En ook jij krabbelt er wel weer boven op neem de tijd en leg jezelf vooral niet teveel op ( al valt het niet mee
Met een tweeling ) blijf aan jezelf denken meis


En ja ook hier nog 2 weken van de geplande keizersnede datum af, en me hoofd wil eventjes niets anders dan alleen zijn en lekker tv kijken of gewoon slapen... alleen voel ik me wel heel Schuldig naar me dochter toe op die momenten maar goed straks word alles weer normaal en kan ik mezelf weer zijn... hoop ik 
Anne - schreef op 28-09 om 20:33
@monique, wat fijn heerlijk thuis met zijn vieren. Hopelijk huilt Romy snel wat minder en heeft ze haar draai hier ook gevonden. Op de goede weg in ieder geval !
@kleintje, dat heb ik hier niet. Maar ben al bijna 10 weken met verlof/ziektewet en heb mijn huis wel gezien ondertussen haha. Kan alleen niet zoveel meer behalve op de koffie bij mijn moeder en buiten spelen met mijn dochter. 
kleintje013❤️ - schreef op 28-09 om 21:06
@Anne jaa dan kan ik begrijpen dat je je huis wel gezien hebt haha ! Hoe voel jij je verder?
Ik ben nu 4 weken thuis en ben de heletijd heel druk bezig geweest in en om huis nog en overal op visite geweest maar nu de geplande keizersnede datum dichterbij komt heb ik echt enorm behoefte aan rust en stilte misschien met het oog op wat er komen gaat een dochtertje van 4 die in de peuterpuberteit zit op dit Moment valt Me Ook enorm zwaar nu ook neemt vriend me veel uit handen merk ik dat ik minder geduld heb dan ik normaal zou hebben, dus ergens verlang ik er naar dat onze kleine over 2 weekjes gehaald word en ik aan me herstel kan gaan werken zodat alles weer normaal word en ik van die rot hormonen af ben!
Natascha86 - schreef op 28-09 om 20:41
Kleintje013 toevallig net nog even bij mijn op visite geweest. En wilde eigenlijk na een half uur al weer weg. Al die herrie en mensen die door elkaar praten. Dit was echt de laatste keer dat ik de deur uit ga. Pff nu weer verder me voorweeen hopen dat het dit keer doorzet.2 dumps up!
kleintje013❤️ - schreef op 28-09 om 21:03
Ik duim met je mee dat de voorween nu doorzetten Succes lieve Natascha!!!!!

Ook hier Gerommel dus spannend vandaag 37 weken zwanger 
Anne - schreef op 28-09 om 21:12
Scheelt misschien ook dat je al weet wanneer ze de kleine gaan halen, dan stel je je er anders op in. Hier het gevoel dat die voor eeuwig blijft zitten haha, ook nog waterdichte hoes etc op bed. Vanaf 40 weken heb ik pas hoop dat die snel komt. Gaat opzich wel goed hier, alleen slappe ledematen. Weet niet hoe uit te leggen, alsof ze bloedtoevoer tekort komen. Vanavond friet op met zout en voel me ietsje beter dus denk last van een lage bloeddruk. Niet ernstig maar wel lastig, krijg daardoor bijna niks gedaan. En ook een beetje wat jij hebt, handen vol aan mijn dochter van bijna 2. Die voelt denk ik spanning of merkt de verandering? Probeert spontaan haar slaapje over te slaan, wil niet verschoond worden en begint bijdehand te worden. En ik iets minder geduldig dan ik normaal ben. Voor iedereen goed als broertje er is haha, wat wel superleuk is dat ze als ze het over zichzelf heeft nu soms zus of zusje zegt en ze regelmatig even onder mijn shirt kijkt en over broertje wrijft. Daar geniet ik ontzettend van  het word nu wel echt spannend voor ons allemaal!
Elena - schreef op 28-09 om 22:40
Bedankt voor de lieve berichten.

Vanmiddag rond 15:30 zijn de ontsluiting weeën begonnen en om 18:15 bleek ik al op 8 cm te zitten. Om 18:45 had ik mijn zoon al op mijn borst liggen. 
We maken het heel goed ondanks het 36 weken is.
Anne - schreef op 28-09 om 23:40
Ah van harte gefeliciteerd!! Onverwachts dus snel geboren, wat een mooi kereltje. Hoe heet hij? Of deel je dat liever niet op Brabbels?
kleintje013❤️ - schreef op 28-09 om 23:50
Aaah anne wat een knapperd !!
Hoe heet je kleine prinsje of wil je zoals het Anne het zegt misschien niet delen wat Ik wel Kan begrijpen hoor.. 
hoe is je bevalling gegaan? En hoe voel je je meis! Hoop dat alles goed is verlopen, snel is het zowiezo gegaan zo te lezen
Op het moment dat ik dit schrijf zit ik onder een lekker warme douche op de douche kruk even voor ontspanning heb al de heletijd harde buiken ( geen weeen) maar vind ze zo irritant en onze magnetron is stuk gegaan dus kan me pittenzak ook niet verwarmen
ZwangereMonique - schreef op 29-09 om 00:04
Gefeliciteerd Elena!  Fijn dat alles goed gaat en wat een heerlijke snelle bevalling
Natascha86 - schreef op 29-09 om 03:08
Wat een mooi mannetje, dat heb je rap gedaan. En wat is het toch fijn om er dan zo van te genieten. Ik kijk hier enorm naar uit dat ik eindelijk blijdschap kan voelen na omstandigheden.Al 2 uur weer voorweeen. Ik verlang nu echt naar de goede weeen. pffff had ik niet gedacht dat ik dit ooit zo zeggen maar ik ben er nu wel klaar mee. 
Elena - schreef op 29-09 om 08:23
De kleine man heet Theo.
De bevalling ging super snel en ik heb er zelf weinig van mee gekregen. Ik ging met 8 cm ontsluiting naar de beval kamer omdat niemand door had dat ik al weeën had ipv harde buiken. 30 minuten later was hij er al.
De kleine man maakt het gelukkig goed met 36 weken, hij is 46cm en weegt 2150 gram. Met mij gaat het ook goed alleen is het nog zo onwerkelijk 
Zantiax - schreef op 29-09 om 08:42
Gefeliciteerd elena! Blij dat alles vlot verlopen is en alles goed gaat met jullie! 
Prachtige foto van jullie mannetje!

Kleintje hoe gaat het met de harde buiken. Is het beter geworden na de warme douche?

Natascha lukt het nog met de voorweeen? Ik herinner me nog v mn vorige zwangerschap dat ik daar echt uitgeput v raakte. Ze hadden me.dan ook uiteindelijk ingeleid omdat ik gwn op was.

Hier alles rustig. Ben wel heel ziek bah. Hoogzwanger en ziek zijn gaat echt niet samen. Hoest me de longen uit mn lijf en dat zorgt voor slaaptekort. Morgen maar even langs de HA.

Monique niet leuk he als de kleintjes onrustig zijn. Hopelijk gaat het vlug beter en ook met jou. Hopelijk kan je de nodige rust nemen om te herstellen! 
kleintje013❤️ - schreef op 29-09 om 09:18
Hey meis...


Hier nogsteeds harde buiken en zoals ik naar Elena type dus vannacht ook vocht verloren wat het was dont know urine of vruchtwater omdat ik net uit de douchekwam vanaf de douchestoel was het volgens de gynacoloog ombetrouwmaar en moest ik maar een maand verband in doen en kijken of die nat word tot nu toe niet maar heb natuurlijk de hele nacht plat gelegen
Anne - schreef op 29-09 om 08:55
Mooie naam Elena! En wat een kleintje maar voor het termijn en afgelopen weken misschien wel heel mooi, heerlijk knuffelen
Anne - schreef op 29-09 om 08:56
@kleintje, hopelijk wel wat kunnen slapen erna nog? Hier vannacht ook af en toe last van harde buiken dus dat slapen haal ik vanmiddag hoop ik in
kleintje013❤️ - schreef op 29-09 om 09:16
@Anne
Nee niet echt meer kunnen slapen denk nog een uurtje alles bij elkaar gisteren naar het douchen toen ik me wilde afdrogen stond ik op vanaf de douchekruk, en wilde mezelf afdrogen en toen kwam er dus vocht, of het nu urine was ( wat me sterk lijkt) of vruchtwater was dont know... heb het ziekenhuis erover opgebeld en die vonden het niet betrouwbaar dat ik zei dat het vruchtwater was omdat ik dus op de douchekruk had gezeten nu moet ik een maandverbandje in doen en het in de gaten houden... dus wie weet dames zijn wij deze week ook wel papa en mama 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan