Uitgerekend oktober 2019 deel 2 - Zwangerschapsforum

Anne - schreef op 08-01 om 22:20
Nee hoor kleintje,  vind  het fijn en gezellig het is relatief rustig hier nu iedereen zijn kleintje heeft,  ben blij dat er nog een paar mee praten.  Trek je er niks van aan en voel je vrij te vragen!
Dat klinkt nog best invasief elena , heel bewust mee bezig dus 24/7.  Ik hoop dat dit snel betering geeft voor jullie en de afplatting minder word. Vroeger kregen kindjes dan toch ook wel eens zo'n helmpje? Of is dat nu niet  meer
967 antwoorden en 13597329x bekeken
kleintje013❤️ - schreef op 09-01 om 19:54
Hey meis,

Dankjewel voor je Reactie  
En fijn om te weten dat niet iedereen er zoals meid overdenkt en ik dus gewoon me vragen en zorgen hier mag delen! 
Hoe gaat het met jou verder?
Elena - schreef op 08-01 om 23:05
@Anna, het helmpje gebeurt niet veel meer maar is hier al wel over gepraat als laatste redmiddel. Ja ik ben er nu bijna 24/7 mee bezig en dat moet helaas ook wel.
Vanmiddag de scan gehad voor zijn heupen en daar krijgen we als het goed is vrijdag de uitslag van. Hoop zo dat dit Theo bespaard blijft zonder komt er nog een gipsbroekje bij.
kleintje013❤️ - schreef op 08-01 om 23:45
Hoi Elena

Hoe is de scan gegaan? 
Elena - schreef op 09-01 om 07:19
Kleintje013,
De scan zelf is goed gegaan en ik mocht bij Theo blijven. Als het goed is krijg ik morgen de uitslagen. Nog 1 dagje in spanning. 
Anne - schreef op 09-01 om 07:25
Spannend elena,  hopelijk blijft theo dat bespaard.  Ik duim voor een goede uitslag morgen!!
kleintje013❤️ - schreef op 09-01 om 08:16
Spannend elena
Ik duim voor je mee dat het gipsbroekje theo bespaard mag blijven 
Elena - schreef op 09-01 om 13:24
Net de uitslagen al gehad van de arts.
JIPPIE Theo zijn heupen zijn goed, niks aan de hand. Wat ben ik blij en opgelucht, 1 zorg minder.
kleintje013❤️ - schreef op 09-01 om 19:52
Wat fijn Elena!!
Dat is indd 1 zorg minder, je hebt al genoeg aan je hoofd !!
Zantiax - schreef op 09-01 om 18:20
hey
lief dat jullie denken aan ons! 
we zijn thuis sinds maandag. Lexi heeft uiteindelijk nog aan de zuurstof moeten liggen omdat haar saturatie niet op peil bleef. Die zakte soms tot 84
Het was echt niet leuk om ze zo ziek te zien. Ze had echt moeite met ademen
Inmiddels is ze flink opgeknapt. ze moet wel nog verder aerosollen.
Elena: ben blij voor jullie!
kleintje: mij stoort het zeker niet. als je ergens mee zit moet je dit zeker zeggen. daarom bestaat dit forum toch?
sry als ik een paar dames heb gemist  heb me niet helemaal kunnen inlezen
kleintje013❤️ - schreef op 09-01 om 20:22
Hey Zantiax
Wat fijn om te lezen dat het weer beter gaat met lexi, en dat jullie weer lekker thuis zijn, op jullie eigen vertrouwde plekje
hoe gaat het Nu met jou? 

En ook jij bedankt voor je reactie ! En heel fijn dat ik me zorgen en vragen hier gewoon mag delen
deb95 - schreef op 15-01 om 16:27
Wat fijn Zantiax! Nu lekker helemaal opknappen en genieten van jullie meisje 
Ons meisje wordt volgende week alweer 3 maanden. Wat genieten we van haar. Ze is letterlijk een droombaby, slaapt het klokje rond en bijna altijd vrolijk. Alweer 5 kilo en 58 cm 
kleintje013❤️ - schreef op 16-01 om 00:28
Aaaaah deb wat een knapperd
Anne - schreef op 19-01 om 13:39
Hoe doen jullie het met anticonceptie? Ik weet het namelijk echt even niet meer. Ik kan niet tegen de hormonen in de pil, en ben nu wel tot de conclusie ook niet die van de kyleena spiraal.. condooms is geen optie, mijn man wil dat niet en wil dan voor een sterilisatie gaan. Ik niet.. ik wil graag nog de mogelijkheid hebben voor een derde kindje te gaan mochten we dat allebei willen in de toekomst. Heeft iemand wellicht ervaring met de koper spiraal of een ander voorbehoedsmiddel zonder hormonenrotzooi?
kleintje013❤️ - schreef op 19-01 om 15:09
Hey Anne...
 Ook ik heb enorm lang naar gedacht over welke anticonceptie ik nu eigenlijk wilde, de pil is voor mij gewoon geen optie meer en dit omdat ik 2 maal door de pil heen zwanger ben geraakt..
Ook mijn vriend wilde zichzelf laten steriliseren maar ik wil dit nog niet ben pas 28 en vind het dan veelste definitief om te zeggen dat we compleet zijn wie weet ooit als het ons gegund is en de situatie is er na dan zou ik zelf graag nog wel een 3de kindje willen..  dus moest er ook goed naar gedacht worden over anticonceptie en uiteindelijk heb ik nu de keuze gemaakt voor de implanon ( staafje in de arm) ik wilde eerst voor de spiraal gaan maar hoorde daar ook veel slechte dingen over en zeker over het plaatsen en uit halen dus dit was voor mij geen optie naar alle overwegingen..

Ik mag pas volgende maand komen naar het ziekenhuis voor me implanon te plaatsen dit heeft onwijs lang geduurd door me getwijfel en daarna was er een wachtlijst van 6-7 weken...

Ik hoop dat je er uitkomt meis want ik ben zelf ook geen voorstander van de condooms als je al een hele lange tijd met je partner bent. 

Fijne dag meis en laat je ons weten wat je hebt gekozen?
Babytje4 - schreef op 19-01 om 15:12
Ik had na mijn dochter een spiraal laten zetten maar de gyneacoloog had het niet goed gezet en dus bleef ik bloeding krijgen. Toen ik naar hem ging zag hij het en zei me toen gelukkig dat je niet zwanger bent geraken want zo was je niet beschermt tegen zwangerschap. Gelukkig dat ik snel naar hem bent geweest anders hadden we prijs hihi want op dat moment wilden mijn man en ik geen derde. Nu na paar jaren is het verandert. Nu neem ik momenteel nieks maar zou het zijn zou het de pil weer zijn want geen vertrouw meer in spiraal.
Anne - schreef op 19-01 om 15:53
@kleintje,  zo denk ik er ook over. Op dit moment heel blij met onze twee kleintjes maar (nog) geen behoefte aan een derde maar ook absoluut niet om die knoop definitief door te hakken.. ben 24 pas. Inplannen durf ik niet aan, ik krijg van de pil depressieve klachten en nu bij de spiraal, weliswaar in mindere maten, ook klachten. En al bijna 7 weken aan het bloeden en die draadjes, ben bang bij een koper spiraal daar ook last van te hebben  (nou ja, mijn man dan).
@Amelie, goed dat je snel hebt laten controleren dan! Ik moet aankomende week nog even bellen voor controle,  heb nu wel een spiraal namelijk
kleintje013❤️ - schreef op 19-01 om 16:16
nee inderdaad precies dat wat je zegt zou nu nog niet moeten denken aan een 3de maar de kleinste is nu natuurlijk ook nog maar 3 maanden oud maar om nu inderdaad te zeggen dit is het het is goed zo nee dat voelt nog niet goed, daarom ook een beetje de keuze voor de implanon die moet er naar 3 jaar weer uit en tegen die tijd ben ik 31 dus dan verwacht ik wel te weten wat ik wil.. de kindjes zijn dan 8 en 3 dus dan kun je wel een beetje kijken of het nog haalbaar is qau alles eigenlijk
En waarom durf  je de implanon niet aan qau hormonen bedoel je? 
Maar Ik heb inderdaad ook veel horror verhalen over de spiraal gehoord ook indd over de draadjes dat de partner die voelde en de seks niet meer prettig vond en dat de vrouwen last hadden van constante bloedingen met een rare geur eraan, de koper spiraal lijkt me ook niet echt goed op Langer termijn heb op Youtube een filmpje gezien van een meisje die de koperspiraal had en hem eruit had laten halen door depressive gedachtens en een sterk ruikende metaal achtige menstruatie , en een bloed smaak in de mond en dit alles door de koper spiraal... ze had hem ook laten zien hoe hij er nu uit zag naar geloof ik 5 jaar en de uiteindes waren helemaal Groenig geworden dus aan het oxideren, nou toen ik dat zag was ik klaar met de spiraal...
Hoe voel jij je verder meis? 

Veel liefs xxx
Anne - schreef op 19-01 om 16:14
@kleintje, hopelijk werkt de implanon  voor jou goed! En condooms binnen  een vaste relatie vinden wij dus ook niks,  moet je ook wel heel secuur ermee bezig zijn
kleintje013❤️ - schreef op 19-01 om 16:22
Ik hoop het ook , niet dat ik de implanon nu pak en ook zwanger ga raken  door de implanon heen want de pil slikte ik altijd op precies dezelfde tijd elke ochtend als ik opstond want hij lag naast me bed dus slordig er mee om zijn gegaan ben ik niet , was het maar zo dan wist ik waar het aan heeft gelegen dat ik 2x door de pil heen zwanger ben geraakt ( de sterkste variant),,  maar dat weet ik dus niet en de artsen ook niet die denken dat ik gewoon veeeeelste vruchtbaar ben ( ergens een mooi gegeven dat wel )

Jaa ik vind condooms altijd zon mood killer  & je bent snel geneigd om soms te zeggen laat het maar af maar als je dat doet is 1+1 zeker 2 haha
Dus voor even is dat een oplossing inderdaad maar voor mij geen jaren ding hoor jak! 
Anne - schreef op 19-01 om 17:59
Te herkenbaar haha,  met condooms ben ik inderdaad destijds zwanger geraakt tussen mijn 2 kindjes  in (werd toen helaas een miskraam). Veel te verleidelijk af en toe zonder. Ik durf de pil, prikpil en implanon inderdaad niet vanwege de hormonen.  Sinds de zwangerschap van de eerste krijg ik depressieve klachten van hormonen.  Dacht spiraal is veel minder dus zal wel goed gaan,  maar toch in mindere maten klachten.  Totaal geen libido bijvoorbeeld,  continu aan het bloeden (bijna 7 weken nu), humeurig etc. O, en niet te vergeten die draadjes.  Die doen dus zeer bij mijn man,  maar ja,  die draadjes heb je ook bij de koper spiraal.  Hoopte als ik zou vervangen voor koper spiraal misschien beter,  maar lees dat veel mensen daar ook bijwerkingen van hebben.  En dat het wellicht negatief is voor zwanger worden in de toekomst?
Verder gaat het hier wel goed,  kleine alweer  bijna 4 maanden oud. Slaapt super en is een tevreden mannetje alleen zelf niet zo fit,  daarom ook nog niet aan het werk. Hoe gaat het met jou en de kleine man?
kleintje013❤️ - schreef op 19-01 om 20:11
Hey meis,,
Jeetje dat lijkt me lastig als je van bijna elke Anticonceptie last hebt door de hormonen,, wat is er dan nog over zonder hormoon? 
Heb iets gehoord over de ladycomp , dat is een soort computertje waarbij je elke ochtend je temp moet meten en zo dat apparaatje je cyclus leert kennen en je eisprong en je dus zo safe kan zijn???
Heb hier zelf een beetje me twijfels bij maar hoor er Opzich best goede geluiden over.. misschien het opzoeken waard???

Hier gaat het opzich allemaal goed , kleine man groeit super en ontwikkeld zich ook heel goed hij draait zich sinds een weekje van de rug na buik hij is nu 3 maandjes,  alleen moet me vriend aanstaande vrijdag geopereerd worden en kijk er enorm tegen op heb er enorme schrik voor..

Xxxx
Anne - schreef op 19-01 om 20:38
Dat is knap Nu al draaien, hier draait hij wel van buik naar rug (maar dat is een kwestie van een zwaar hoofd en omvallen volgens mij ). Wel spannend voor jullie en je vriend, hopelijk een niet al te zware operatie en gaat alles goed. Nooit fijn.
Zonder hormonen is er dus niet zo veel volgens mij, zal die ladycomp eens opzoeken. Enige is dus die koper spiraal en anders kom je uit op periodieke onthouding of voor het zingen de kerk uit. Maar ja, gok dat we dan zo zwanger zijn van de derde, zou in ieder geval iedere maand bang zijn zwanger te zijn
kleintje013❤️ - schreef op 19-01 om 20:47
Nou dat lijkt me inderdaad dus ook heel eng elke maand voor het zingen de kerk uit dat is bijna gewoon zeggen van laat het maar gebeuren.
Misschien dat die ladycomp wel iets voor je is , is ook een beetje zoiets als die onthouding alleen leert dat computertje jou en je cyclus kennen die kan je dan volgens verhalen vertellen wanneer je wel of geen seks kunt hebben en wanneer je eisprong is.. 

En de operatie van me vriend is best wel heftig, hij is al 2 jaar ziek extreeem moe  en heeft vergrote lymfklieren door heel zijn lijf en zijn bloedbeeld laat steeds ontstekingswaardes zien , ze zijn al 2 jaar opzoek naar wat het is maar vinden maar geen diagnose we hebben al van alles naar ons hoofd gekregen van non hodgkin naar een auto imuumziekte die enorm zeldzaam is en zo denken ze nu nogsteeds dat het dus een auto imuumziekte is maar welke ? Hij loopt bij het Erasmus in rotterdam..
Maar nu Heeft hij dus een massa van 5 cm bij zijn borstbeen ter hoogte van zijn hart en longen , die ze er nu dus uit willen gaan halen om te kijken of het echt niet kwaadaardig is ( meerdere biopten al van genomen maar kwam steeds niets uit maar ze vertrouwen hem dus niet want anders wilde ze hem nu niet verwijderen lijkt Me? ) maar ze gaan dan via de ribben naar binnen en er word een soort van klaplong gemaakt anders kunnen ze er dus niet bij ( de artsen zeggen dat het een heftige zware operatie is met een pittig herstel) dus ik ben blij als ik vrijdag het telefoontje krijg dat hij wakker is vanuit de narcose..
Anne - schreef op 19-01 om 22:53
Dat klinkt inderdaad erg zwaar en vooral met de spanning erbij wat het echt is. Ik hoop dat ze kunnen vinden wat er aan de hand is en hij dan snel weer kan opknappen. Hopelijk is het in ieder geval niks kwaadaardigs. Heel veel sterkte vrijdag!
kleintje013❤️ - schreef op 20-01 om 00:30
Thanx meis!!
Ik hoop dat je toch een anticonceptie kan vinden die werkt voor jou & je geen last meer hebt van alle klachten!
Laat je me iets weten wat je denkt over de ladycomp? En welke anticonceptie het is geworden?
veel liefs! 
X
Anne - schreef op 23-01 om 15:41
Heel veel succes/sterkte morgen kleintje! 
kleintje013❤️ - schreef op 23-01 om 16:16
Wat lief dat je er aan denkt, Dankjewel Lieve Anne

hij Moest zich vanmorgen al melden dus zit hier nu alleen met onze 2 kindjes, het afscheid van me vriend en de kindjes viel me erg zwaar kon het even niet meer drooghouden...
Anne - schreef op 23-01 om 22:16
Snap ik heel goed,  is ook niet niks. Mijn man moet 1 keer in de 10 jaar (tenzij er eerder iets mis is) geopereerd worden om pacemaker te vervangen. Is voor de artsen een "routine" klusje maar vind het doodeng (duurt gelukkig nog weer een jaar of 5). Kan me voorstellen dat het met de operatie van jouw vriend nog iets spannender is omdat je niet weet wat te verwachten
kleintje013❤️ - schreef op 23-01 om 22:49
Oh bah dat lijkt me toch ook naar om de 10 jaar een operatie , jeetje... 

Mag ik vragen waarom je man een pacemaker heeft?  Want jullie zijn ook nog best jong toch?

En jaa ik vind het inderdaad ook doodeng ookal heeft hij de beste thorax chirurg van Rotterdam , me vriend is zelf erg bang om niet meer wakker te worden en als ik hem dan zo bang zie en hij afscheid nam van de kindjes bah! 
En inderdaad die onwetenheid die maakt het ook allemaal zo eng en het is ook een complexe operatie omdat het dicht bij zijn hoofdslagader zit en en hart en longen..

Ik zal je morgen een berichtje doen als alles goed is gegaan meis..
Zo niet hoor je eventjes niets van me. 
Maar we gaan er vanuit dat alles goed verloopt!!
Nogmaals bedankt voor je belangstelling

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend oktober 2019 deel 2' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan