Vitaal zwanger Kruidvat - Zwangerschapsforum

Chelsea - schreef op 21-12 om 08:06
Ik slik Vitaal Zwanger van Kruidvat. Vitamientjes èn foliumzuur. Ik weet dat ik foliumzuur tot sowieso de 10e week moet slikken. Ik heb pas een nieuw potje opengemaakt en ben nu bijna 11 weken. Kan het kwaad om het potje op te maken? Zitten 90 tabletten in. Wat extra vitamientjes vind ik best lekker. Ik eet niet zoveel fruit namelijk. Groetjes!
2 antwoorden en 23489151x bekeken
madelene - schreef op 21-12 om 09:32
Chelsea het is juist verstandig om vitamine compleet te slikken voor de baby.
Men hoor je voornamelijk over foliumzuur wat natuurlijk ook heel belangrijk is on andere het voorkomen op een open rugetje en zo.
Maar wat ook zo belangrijk is daarnaast is alle andere vitamine ook .
Want elk trimester heeft het lichaampje van je baby weer behoefte aan andere soort vitamine en mineralen .
Als mens is het onmogelijk om alle esentiele vitamine en mineralen binnen te krijgen voor je zelf laat staan voor het kindje in je buik.
Dus een compleete vitamine is zeker nodig voor het kindje
En helemaal mooi dat daar al foliumzuur bij zit .
Veertje - schreef op 26-01 om 18:51
Ik ben pas 5 weken zwanger en wil weten of het beter is om foliumzuur met vitamine d te slikken? Op het moment neem ik deze ( https://www.flinndal.nl/vitaminen/foliumzuur ) omdat mijn vriendin deze ook neemt, maar ik weet niet zeker wat het beste is. De meeste mamma vitamine hebben ook foliumzuur dus ik wil ook niet per ongeluk te veel innemen. Maar nu we de hele tijd binnen zitten, heb ik waarschijnlijk wel een beetje extra vitamine d nodig...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vitaal zwanger Kruidvat ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan