PAS OP MET BABYVOORDEEL.nl - Zwangerschapsforum

mom_k - schreef op 04-01 om 16:10
Hoi Dames, 
Op Facebook zie je veel aanbiedingen voorbijkomen via babyvoordeel.nl. Ik heb hier een bestelling gedaan en moest er heel lang op wachten. 
Bij binnenkomst en wat gepeuter van het etiket bleek dat de goederen gewoon van Aliexpress komen. Trap er dus niet in! Ik heb nu 35 euro betaald voor een kleedje van 10 euro op Ali. 
Ik wilde het pakket aan hun terugsturen, maar een retouradres staat nergens vermeld. Ik heb wel de aanbieding gekregen 20% korting te krijgen. Toen ik ze confronteerde met het feit dat de verzending goedkoper was op Ali, gaven ze aan dat die kwaliteit veel slechter was. 
Hierna heb ik het etiket losgepulkt en kwam ik erachter dat ze zelf bij ali bestellen en het dan dus bij de klant laten afleveren. Kortom: NIET NETJES. 
Geef een reactie op dit bericht zodat het treding wordt en andere moeders ook op de hoogte komen. Ik ben normaal echt niet van het 'haatspammen' maar deze site is gewoon echt oplichterij. 
Groetjes!
2 antwoorden en 4509762x bekeken
nicole (Gast) - schreef op 13-01 om 16:47
Oooh helaas lees ik dit te laat. Ik heb inderdaad ook een speelkleed besteld voor vrienden van ons. In ieder geval bedankt voor de volgende keer
Sivia (Gast) - schreef op 18-01 om 08:58
Dank je wel. Wilde net bestellen en zag jouw bericht.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'PAS OP MET BABYVOORDEEL.nl' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan