Zwanger worden. - Zwanger worden forum

kim - schreef op 21-11 om 12:00
Hallo allemaal.
Ik wil zwanger worden. Ik ben Sinds maart vorig jaar gestopt met de pil. Nu dus zo’n 8 maanden.Maar elke maand weer ongesteld.iedereen om ons heen zegt dat we er teveel mee bezig zijn en het te graag willen. Volgens hun moeten we het los laten. Maar hoe laat je iets los wat je zo graag wilt?
Ik hoop hier meiden te ontmoeten om ervaringen mee te delen. 

Xxx kim
10 antwoorden en 5188331x bekeken
Clautjuh - schreef op 21-11 om 12:06
Misschien door tegen elkaar te zeggen we laten het twee maanden even op zn beloop? Dus niet denken we moeten nu sex hebben maar we doen het gewoon wanneer we zin hebben. Geen ovu testen of evt tempen. Weet natuurlijk niet of dat je dit zoiezo deed. De komende maand (en) even in het teken van jou en je man. Afleiding kan je ook zoeken door leuke dingen te plannen samen. Je kan er nooit 100 procent niet aan denken maar je kan het baby maken wel even laten voor wat het is. Succes !
kim - schreef op 21-11 om 12:19
Nee dat deden we al niet. Maar de laatste tijd super veel stress gehad. 1 september zijn we getrouwd. Daarna brak ik mijn elleboog. Toen ook nog verhuisd. En we hebben een puppy. Maar wij zijn laatst lekker een weekend samen lekker weg geweest. Zonder stress enz. Hoop ook nu we minder stress hebben dat we meer tijd voor elkaar kunnen vrij maken. 
We hebben besloten om het idd te laten zoals het nu is. En dat we volgend jaar lekker op vakantie gaan enz. Maar lief dat je reageert. 
Hartje - schreef op 21-11 om 12:29
Ik vind dat altijd een nare opmerking. Mensen die dat zeggen hebben vaak al een baby en wat is de strekking? Je hebt geen baby want je denkt er te veel aan? Dus: eigen schuld, je houd je baby tegen omdat je er te veel aan denkt? Ik moest er altijd om huilen als mensen dat tegen me zeiden. 
Die baby komt als ie zin heb en het er de tijd voor is, als er niks medisch aan de hand is weet je toch niet waarom bij de een snel en de ander langzaam! 
Maar het advies van claudtjuh is top: lekker tijd met elkaar doorbrengen is een goede ontspanning en afleiding. Een cursus volgen, nieuwe hobby (puppycursus?) 
Dus ook al zou die opmerking waar zijn, je kunt er niks mee
kim - schreef op 21-11 om 12:34
Nou rustig maar ik deel mijn verhaal. En wat andere zeggen die wel een kindje hebben. Maar het zal misschien rottig klinken maar zo bedoel ik het echt niet.
Clautjuh - schreef op 21-11 om 12:43
Ik denk dat je Hartje verkeerd begrijpt? Ze bedoelt dat het altijd zo makkelijk praten is om te zeggen dat je er niet teveel mee bezig moet zijn. Alsof mensen dan beweren dat je daardoor nog niet zwanger bent. 
Misschien deels waarheid. Je hoort vaak dat stellen er veel stress van ervaren en zodra ze zich erbij neerlegden dat ze niet zwanger raakten ineens zwanger waren. Geen idee maar stress werkt denk ik zoiezo tegen. Het komt vast goed en geniet nog van de tijd met zn tweetjes want zodra er kinderen zijn ben je heel druk met andere zaken hihi
kim - schreef op 21-11 om 12:51
Sorry dan heb ik het inderdaad verkeerd begrepen. Ja het doet mij ook pijn als mensen dat zeggen. Ja we hebben ons er nu bij neergelegd. zijn net getrouwd dus nog lekker van elkaar genieten. Lief dat je wilt praten erover. Thanks 
Hartje - schreef op 21-11 om 13:16
Sorry dat je het verkeerd begreep! Kort samengevat kan je niet zoveel met zo'n opmerking en doet vaak zeer. 
Toch is het inderdaad wel vaker zo ja, claudtjuh. Maar wie beoordeeld er ook, hoeveel je er mee bezig bent? Ik deed nooit ovulatie testen of temperaturen maar was er dan toch te veel mee bezig? En er zijn mensen die dan juist zwanger raken! 
Kim mooi om te lezen dat het jullie lukt om er zo positief in te staan! Succes en hopelijk snel raak! 
kim - schreef op 21-11 om 13:23
Ja ik wil sorry tegen je zeggen. Ja het doet inderdaad pijn als mensen dat zeggen. Dan zeggen ze ook nog eens je hebt alle tijd komt vanzelf. Ik Doe ook nooit een ovulatie test en temperatuur ook nooit. Ja we moeten ons niet uit het veld laten slaan. Duurde het bij jullie lang voordat jullie een kindje kregen? Ja ik hoop ook snel dat het raak is. Lief dat je wilt praten met mij. Xx
Hartje - schreef op 21-11 om 13:50
Bij ons 12 maanden, en iedereen om ons heen werd zwanger maar als je stopt met de pil moet je ook nog even ontpillen toch? Dat had k niet. 
Nu in 2 jaar tijd 3 kinderen als alles goed gaat met deze zwangerschap. T kan raar gaan in een mensenleven! 
Lekker je hart luchten op het forum, dat moet hier kunnen! Vind het fijn om elkaar de moed in te spreken en te helpen! 
kim - schreef op 21-11 om 13:57
Ja dat is zeker vervelend weet wat je voelt. Ik heb eerst ook nog eens eerst de prikpil gehad en een inplanon en toen aan de pil. Bij ons is iedereen ook Zwanger behalve wij zelf. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap .het is zeker fijn om je hart te kunnen luchten. Vind het heel lief dat je wilt helpen.Hoop dat het snel bij ons ook lukt. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan