Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Merel - schreef op 03-01 om 10:09
Heftig verhaal M92! Voor jou in het bijzonder hoop ik dat het snel raak mag zijn!
978 antwoorden en 30174593x bekeken
Kimberley - schreef op 03-01 om 14:44
Dankjewel Nijn en M92!!
Jeetje M92 je hebt je grote liefde vroeg gevonden. Bijzonder hoor! Maar wat erg, zo jong en dan terminaal. Ik vind het vreselijk voor jullie beide. Hoe ziet het er nu uit op lange termijn? Kan hij er oud mee worden? In sommige gevallen kan dat wel toch.. de moeder van een goede vriendin van mij heeft hetzelfde maar slikt medicijnen om het klein te houden en dat gaat eigenlijk goed maar ze kunnen het niet weghalen maar het is mogelijk dat ze er oud mee word. Wel heel bijzonder dat jullie ook al getrouwd zijn, super jong ook! Is dat echt bewust geweest of ook vanwege geloof? Je hebt een interessant verhaal meid. Laat ik nou net nieuwsgierig en oprecht geinteresseerd zijn in mensen. Wat je niet wilt vertellen hoeft ook niet hoor!

Ik ben inderdaad heel benieuwd of hij nog donkerder word vandaag de ovu test. Hier heb ik wel wat aan, aan dit soort tips en adviezen! Dankzij jou Nijn heb ik gisteren dus ook overgeslagen mijn gevoel zei ook van even wachten. Dus vanavond maar extra lief onder de dekens (zijn we altijd wel hoor haha). Ik vind dat het nog steeds geen "moeten" moet worden. Ik probeer het voor me vriend ook zo leuk mogelijk te maken dat het voor hem ook leuk blijft.
Merel - schreef op 03-01 om 15:21
@Kimberley; die mannen van ons mogen niet klagen met alle acties onder de dekens toch?
Kimberley - schreef op 03-01 om 15:45
@Merel, lijkt me niet nee hahaha maar ik breng het ook niet van "we moeten een kindje gaan maken"! Ik verras hem. In kleine dingen hoor nu moeten jullie niet denken dat ik met een pakje aan en een zweepje in de hand lig te wachten op bed . Maar laat die van mij nou net een hoog libido hebben. Alleen als ik echt elke x zou zeggen "we moeten weer" "ja nu want nu is de test positief" dan gaat de lol eraf voor hem denk ik .  Hoe pakken jullie dat aan?

Ik las trouwens ergens dat je volgens de verhalen maar niet bewezen, dat je invloed kunt hebben op een jongen of meisje. Wanneer maak je op welk geslacht nou het meeste kans? Voor de eisprong op een jongen en erna een meisje?
M92 - schreef op 03-01 om 19:30
Aaah wat lief dit allemaal zeg. Jeetje. Dankjulliewel. Maar weet dat ik het jullie net zo erg gun als mezelf  hoor.
@kimberley, je mag me alles vragen. Ben een open boek. En kan er makkelijk over praten ook.
Ik zal bij het begin beginnen haha. 
In dec 2013 kreeg hij uit het noets een epileptische aanval. Hieruit was na de ct scan duidelijk dat ee iets  zat wat ee niet hoorde. De tumor was 8,5cm doorsnee en drukte tegen de andere hersenhelft aan. Vandaar die aanval. Hij is toen in januari 2014 geopereerd met een wakkere operatie. Die verliep super en 5 weken later was de twee operatie. Deze verliep helaad wat minder. Hij kreeg een bloeding aan de andere kant van zijn hersenen. Dit hebben ze goed kunnen verwijderen, maar daarna heeft hij 5 dagen in coma gelegen. (ik was hem dus bijna kwijt). Wonder boven wonder is hij er super uitgekomen en heeft hij er 'niks' aan overhouden. De tumor is nu nog 2 cm doorsnee. In 2015/2016 heeft hij een half jaar chemo en bestraling gehad. Dit heeft er voor gezorgd dat ie stil staat, nu nog steeds... We hebben elke 4maanden controle. Omdat hij een zeldzamere vorm heeft kunnen ze geen levensverwachting geven. Maar zolang hij stil staat is het goed. En dat is nu al bijna 1,5 jaar.
Wij zijn idd vroeg getrouwd. Ook wel omdat we dat altijd al wilden. Maar nu is het wat sneller gegaan. Niet zozeer omdat we dachten: dadelijk zijn we te laat. Maar meer omdat we zeker weten dat we elkaar niet kwijt willen. Zeker na wat we allemaal samen hebben meegemaakt. Ons motto is ook: samen staan we sterk. En daar geloven we heilig in.
Zo, dat was het wel haha. 
Ik hoop zo enorm voor ke kimberley dat je vanavond nog een piek hebt en dat dit eitje dan blijft plakken.. Zou toch leuk zijn als we allemaal een beetje tegelijk zouden zijn he. Kunnen we samen door naar het forum voor zwangere vrouwen.
Veel plezier vanavond he!
Ps, ik probeer er ook geen moet van te maken. En hem inderdaad eens te verleiden en te verassen. Al is hij wel op de hoogte van wanneer ongeveer mijn vruchtbare periode is. 
Merel - schreef op 03-01 om 19:56
Hoihoi M92; echt een mooi verhaal van hoe mensen van elkaar houden en elkaar door dik en dun steunen! Met jullie optimisme zitten jullie over 50jr samen te wachten in het bejaardenhuis of één van de 10 kleinkinderen nog naar die oudjes komt kijken! Ik gun het jullie!
Kimberley - schreef op 03-01 om 19:57
Wat een prachtig verhaal! Heel emotioneel ook. Leef met de dag en omarm wat je hebt. Dat blijkt maar weer.

Zo mooi om te zien dat jullie inderdaad samen sterk staan. Een kindje zal jullie helemaal compleet maken.

Ik hoop ook dat we allemaal een beetje tegelijk zwanger zijn, zou echt heel leuk zijn!!

Straks om 22:00 maar weer een test doen en vanavond klussen. Mijn vriend weet het trouwens ook hoor wanneer de vruchtbare momenten zijn maar tijdens de benadering heb ik het daar alweer een paar uur niet meer over gehad hahaha.
@M92, heb je nog symptomen?
Merel - schreef op 03-01 om 21:22
Last even weten hoe je test is Kik!
Merel - schreef op 03-01 om 21:22
Kik = Kim
Tess89 - schreef op 03-01 om 22:00
Weer even bijgelezen. Hier de ovu test toch weer helemaal wit. Maar toch wer 
M92.. heel veel respect hoe jullie er samen mee omgaan!

Kim.. Mijn vriend weet ook wanneer mijn vruchtbare periode is. Het is nu toch een beetje gepland. De eerste maanden niet maar nu steeds meer.. alles voor het goede doel.. hihi. maar het is geen moet hoor. Dat willen wij beiden niet.
Ben benieuwd naar je test..

Merel.. hoe lang zijn jullie al bezig? En heb je al kindjes? Of gaan jullie voor de eerste? 



Kimberley - schreef op 04-01 om 00:06
@Tes89, klopt dat was bij ons ook zo. Helemaal niet bezig met ovu testen ook en nu wel veel meer dus dan hou ik hem wel een beetje op de hoogte. Ik probeer desondanks dat we er mee bezig zijn hem wel een beetje te teasen en verleiden en dan is het net een kind in de snoepjeswinkel. Zolang de lol er maar niet vanaf gaat!

Maar helaas.. toch echt ergens gister of vanochtend mijn eisprong gehad. De test is zoveel lichter nu. had ik nou eigenlijk alsnog dan moeten gaan klussen ondanks dat er dan geen dag tussen had gezeten? We hebben nu alsnog geklust.. er was nog een licht streepje te zien. Who knows!
Kimberley - schreef op 04-01 om 00:08
Lekker smakelijk ook die gele plaatjes.... sawry 
M92 - schreef op 04-01 om 07:14
@Merel, ja daar gaan wij zelf ook vanuit inderdaad! Haha achter geraniums in het bejaardenhuis, met de koektrommel vast op tafel hahaha.
@kimberley, ik denk dat je wel goed zit hoor. Zaadcellen kunnen best lang overleven  en een het eitje blijft geloof ik 12-24 uur bevruchtbaar. Dus ik denk dat je twee kansen hebt in ieder geval. Nu maar hopen dat ie blijft plakken als ie zich gaan innestelen. Spannend!
Ik moet zeggen dat ik weinig symptomen meer heb. Nog wel wat van die witte puntjes... Maar meer niet. En nu heb ik van de afgelopen twee cycli een dagboek bijgehouden met wat ik voelde enzo, daarna werd ik helaas toch ongesteld.  En normaal zou ik al best gevoelige tepels hebben, soms wat misselijk. Terwijl nu heb ik nergens last van... Heel soms wat steekjes in mijn baarmoeder... Maar zul je net zien, heb ik nu weer andere symptomen voor mijn ongi... Ik bind me er nog niet te hard op vast.. 
M92 - schreef op 04-01 om 07:14
@Merel, ja daar gaan wij zelf ook vanuit inderdaad! Haha achter geraniums in het bejaardenhuis, met de koektrommel vast op tafel hahaha.
@kimberley, ik denk dat je wel goed zit hoor. Zaadcellen kunnen best lang overleven  en een het eitje blijft geloof ik 12-24 uur bevruchtbaar. Dus ik denk dat je twee kansen hebt in ieder geval. Nu maar hopen dat ie blijft plakken als ie zich gaan innestelen. Spannend!
Ik moet zeggen dat ik weinig symptomen meer heb. Nog wel wat van die witte puntjes... Maar meer niet. En nu heb ik van de afgelopen twee cycli een dagboek bijgehouden met wat ik voelde enzo, daarna werd ik helaas toch ongesteld.  En normaal zou ik al best gevoelige tepels hebben, soms wat misselijk. Terwijl nu heb ik nergens last van... Heel soms wat steekjes in mijn baarmoeder... Maar zul je net zien, heb ik nu weer andere symptomen voor mijn ongi... Ik bind me er nog niet te hard op vast.. 
Merel - schreef op 04-01 om 09:49
Hoihoi Tess! Wij hebben een klein meisje, gaan dus voor een tweede! Spannend hoor!!
Tess89 - schreef op 04-01 om 13:13
Leuk Merel! Hoe oud is jullie dochtertje.. die van ons is in nov. 2 geworden.. zou zo leuk zijn een broertje of zusje! Zou ze echt geweldig vinden denk ik..
Nijn - schreef op 04-01 om 13:23
Kimberley volgens mij zit je goed hoor.
Naar mijn weten springt het ei pas ongeveer 12 uur na je positieve test wat betekend dat die gister is gesprongen en gister en het eerste deel van vandaag bevrucht kan worden. 
M92 - schreef op 04-01 om 20:19
Waah dames. Ik heb sinds 18:00 uir ongeveer wat krampjes onderin. Ook is t wat gevoelig. Nu ga ik dan meteen naar google... Soms slim, meestal dom hahaha. Ik las dat het innestelingspijn kan zijn. Het is nh precies (zelfs op t uur af) een week na mijn eisprong. En heb volgende week mijn NOD. Zou het dan idd de innesteling kunnen zijn? Of is dat veel later pas? Ik kan me dit niet heel erg herinneren van de vorige keren,toen ik gewoon ongesteld werd. Ik word soms zo gek van mezelf!! 
Nijn - schreef op 04-01 om 21:11
Volgens mij duurt het 6 tot 12 dagen voor de cellen zich genoeg gedeeld hebben om te kunnen innestelen , het zou de in nesteling kunnen zijn. We duimen voor je!
M92 - schreef op 04-01 om 21:14
Okee ja zou dan nu dag 8 zijn.. Zou dan inderdaad wel kunnen. Pffff nu nog maar hopen dat als het zo is, het eitje blijft plakken... 
Kimberley - schreef op 04-01 om 21:23
Oooh spannend M92!! Ik hoop het zo voor je.. ik ga nu op het wachtbankje. Moet de 17e ongesteld worden. Ben benieuwd!

Gelukkig zijn jullie allemaal positief over die test en wanneer we het juiste moment hebben gepakt ik hoop dan ook dat het zijn "vruchten afwerpt"  lekker toepasselijk.

M92 hou je ons op de hoogte?  Tes89 jij ook! Wij lopen gelijk op ben benieuwd of we ook gelijk zwanger zullen zijn hihi
M92 - schreef op 04-01 om 21:26
Pfff dar wachtbankje vind ik een verschrikkelijk bankje! Jullie ook?? Zeker wanneer je wat denkt te voelen. Dan wordt het een martelbankje.
Vind overigens je uitspraak 'vruchten afwerpen' fantastisch! Hahaha
Ben gelukkig tm maandag aan het werk, en dan kan ik altijd dinsdah ochtend er een testje tegenaan gooien..
Kimberley - schreef op 04-01 om 22:15
Ja ik vind het ook niks. Ik moet je alleen eerlijk zeggen de periode van juni tot en met september was ik juist echt helemaal er niet mee bezig. Geen testen geen dit geen dat. Totdat ik ineens besloot de operatie te doen heb ik het stop gezet en dat is 1 december uitgevoerd (ivm narcose moest ik het dus even uitstellen). Nu de sok er weer af mag ben ik er ineens veel meer mee bezig dan het halfjaar hiervoor. Stom he?

Ik kan nu al niet wachten om een test te doen hahaha. Ik ben benieuwd naar dinsdag. Kan nu voor jou ook niet meer wachten 
Kimberley - schreef op 04-01 om 22:30
Meiden even iets heel anders.

En iets onsmakelijks.. ik ging net naar het toilet en ik had echt een vieze dikke slijmerige sliert/prop op mn toiletpapiertje. Het was zo heftig dat ik het er uit moest vegen. Het leek wel een gelatinepudding.

Echt heel vies ik weet het maar ik heb dit nog nooit meegemaakt! Wat kan het zijn? Rest van sperma? Lijkt me stug.
M92 - schreef op 04-01 om 22:38
@kimberley, ik heb het toevallig van de week eens opgezocht. Ik had niet een hele klodder, maar veel en wat dunner.
Maar het schijnt dat je baarmoeder zo ervoor zorgt dat er gewn bacteriën naar binnen kunnen dringen ter bescherming van het eventuele bevruchte eitje... 
Kimberley - schreef op 04-01 om 23:06
Aaaah fjoe! Ja het was bij mij wel echt een soort van sliert en heel dik. Op het papiertje lag het nog na te schommelen. 

Maar goed om te weten. Wat zo een vrouwenlichaam allemaal wel niet kan he...
Nijn - schreef op 04-01 om 23:36
Ik heb dat altijd rond mn eisprong.
En ja die periode van het wachtbankje is rilling.
Kimberley - schreef op 04-01 om 23:41
Maar dat zou inprincipe niet kunnen lijkt mij...aangezien mn ovu test op 02-01 zo donker was en op 03-01 verdwenen was.. of kan dat ding me voor de gek houden nee toch?
Nijn - schreef op 05-01 om 08:38
Dat is idd wel raar. Ben je altijd regelmatig?
Kimberley - schreef op 05-01 om 10:12
Niet op de precisie af maar vrijwel ja. Hang tussen de 30-33 in.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan