Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Merel - schreef op 12-01 om 21:07
Onze kleine meid is nu een half jaar, zooooo lief! Wij hebben er bijna een jaar over gedaan en toen ik zweerde weer ongi te worden, werd ik dat niet. En de rondes daarvoor voelde ik van alles!
978 antwoorden en 30162266x bekeken
kim - schreef op 12-01 om 21:14
Aah wat lief. Ik voel idd ook Telkens van alles en dan word ik ook ongesteld. Maar we moeten positief blijven he. We zijn net pas ook getrouwd dus daar moeten er ook nog Van genieten. Ben jij ook getrouwd?
Tess89 - schreef op 12-01 om 21:34
Ik ken je gevoel! Maar er moet zoveel kloppen om zwanger te worden. Er moet maar iets verstoord worden en je wordt weer ongesteld. We moeten gewoon wat meer geduld hebben. De kans dat je echt onvruchtbaar bent is zo klein! Er is zoveel mogelijk!Om je heen lijkt iedereen maar binnen 3 maanden zwanger.. maar als je bijv. op dit forum kijkt lees je heel andere verhalen. Er komt echt wel een tijd dat je mag genieten van je zwangerschap! Hoop voor iedereen heel snel!!  
kim - schreef op 12-01 om 21:50
Je hebt helemaal gelijk. Maar het is zo moelijk dat mijn zus nu wel zwanger is en dat binnen 2 maanden. En dan zie je het steeds enz. We moeten zeker geduld hebben. Hoop ook echt dat wij ook ons ouders mogen gaan noemen en dan kunnen gaan genieten. Hoop voor jou ook snel. Twijfel of ik weer testen moet gaan gebruiken?! 
Merel - schreef op 12-01 om 22:23
Lieverd, natuurlijk is het soms even moeilijk en vooral als iemand dichtbij dan wel “opeens” zwanger is! Maar gemiddeld duurt het een jaar en als jouw tijd eenmaal daar is, begin je net als meiden die in één keer zwanger zijn geworden, aan een hele bijzondere reis! Er groeit dan een klein, afhankelijk en bijzonder mensje in je buik! Houd de moed erin allemaal, echt hoor!!
Kimberley - schreef op 12-01 om 22:29
Kim, ik denk dat het nooit verkeerd is om ovu testen te gebruiken maar zoals jullie ook zeggen hoe kan het nou mis gaan ook al doe je het rond je eisprong maar het zijn meerdere factoren. Zit je lekker in je vel heb je geen stress leef je gezond en iedere vrouw is anders he.. trek het je niet te veel aan en ga niet twijfelen aan jezelf want dat gaat je ook niet helpen dat is onbewuste stress. Geniet van elkaar en besef hoeveel je van elkaar houd als je iedere x onder die lakens ligt en heb er plezier in en denk niet tijdens de daad IK HOOP IK HOOP IK HOOP . Tenminste ik kan wel roepen en ben niet eens zwanger maar ik denk dat dat wel een stuk zou helpen.

Maar inderdaad dat slikken van die foliumzuur is echt een dingetje. En Tes89 dat met de pil heb ik ook.. echt vreselijk. Ik kan niet wachten wanneer ik het weer mag slikken. Mn huid en haar is vetter waardoor ik echt zoveel erger onzeker ben geworden. Plus dat super emotionele, maar dat zal dan idd ook eraan liggen dat ik de pil niet meer slik. Ik dacht dat het kn combi was door het foliumzuur. Misschien toch maar op telefonisch spreekuur bij de huisarts vragen wat ik kan doen.. helemaal vanwege de darmklachten.

Ik heb het nu net echt gewoon letterlijk tijdens het eten ingenomen op een half bord eten. Dus ene helft zat al in me maag en toen de pil en daarna de andere helft. Kijken of dat helpt.

Maar Kim niet aan jezelf twijfelen hoor meid!!
kim - schreef op 13-01 om 04:20
Lieve meiden bedankt voor alle lieve woorden. Jullie hebben helemaal gelijk. Bedankt dit had ik echt even nodig. Ik hoop dat we binnenkort allemaal mama mogen worden. Xx
Kimberley - schreef op 12-01 om 23:57
@M92, ohmijngod... ik zie het streepje!!!!!!!! AAAAAAAAAAH
Merel - schreef op 13-01 om 05:47
M92; tijd voor de clearblue met ochtendurine! Weet je man het al?
M92 - schreef op 13-01 om 06:55
Hahaha jaa hij weet het. We hebben namelijk bij de eerste test al samen gekeken. Of tenminste ik heb hem laten kijken om te zien kf hij ook het streepke zag... Zodat ik in ieder geval zeker wist dat ik niet gek werd. En gisteren toen hij thuis kwam van zijn werk heb ik hem officieel durven feliciteren. En meteen een collega gebeld om te vragen of zij bij ons wil komen werken in de kraamweek zodat ze de hele maand vrij houdt haha. En toen zij begon te huilen begon ik ook haha. Zo gek om te tegen iemand te zeggen... Dus kan er met haar ook over praten, dat is wel fijn. Nu nog hopen dat het zl goed blijft gaan.. Dat vind ik wel spannend..zorg nu extra goed voor mezelf. Ga op tijd naar bed (ben ook wel echt kapot s'avonds), eet net zoals altijd goed fruit, eet niet te veel slechte dingen, drink maar 1 kop koffie, lekker een beetje sporten.. En dan hoop ik het over 6 weken van de daken te kunnen schreeuwen.
Maar hier jullie reacties lezen geeft mij al een enorme glimlach! Dankjulliewel lieverds! Morgen ochtend nog een kruidvat testje en dan eventueel dinsdag ofzo nog, voor de leuk, de dure clearblue test. 
Merel - schreef op 13-01 om 07:04
Leuk M92, fijn om een succes te lezen! Weer je toevallig ook wanneer het dan raak was? Had je deze ronde op een bepaald moment en manier sex? Blijven liggen, klaargekomen, vertel zodat wij kunnen oefenen!! Als je wilt natuurlijk!
Kimberley - schreef op 13-01 om 07:45
Hahahaha ja wie weet kunnen we er nog van leren!

Ik ga je ook feliciteren met je zwangerschap . Het is je echt gegund! Ik vind het geweldig voor jullie. Ben benieuwd naar al die testjes. Wel fotos blijven delen he 

En wat waren jullie vroeg wakker zeg!
M92 - schreef op 13-01 om 07:58
Haha ehm ik voelde heeeeel duidelijk mijn eisprong op de 28e.
Die avond seks gehad en eigenlijk met het verkeerde standje ge eindigd, ik bovenop... Maar ik ben daarna nog minstens 5 min blijven liggen. Maar denk dat het gewoon precies op het juiste moment was...
Ik moet werken vandaar, mag weer bij een babytje werken he dat gaat altijd door... Dinsdag pas klaar en dan heb ik 2 gezinnen achter elkaar gewerkt ( lees 16 dagen) en ben echt op  haha. Maar gelukkig heb ik fantastisch werk.
Ik hou jullie zeker op de hoogte dames. En ik wil het natuurlijk ook van jullie weten als het raak is!! 
Merel - schreef op 13-01 om 08:03
Aaaaaah wat lief M92! Zal heel bijzonder zijn voor jou om nu je werk te doen!

Jij bovenop geindigd? Dat had ik inderdaad niet verwacht! Als wij dat doen en ik ga er vanaf als we klaar zijn, loopt er altijd vet veel uit! Hoe doe jij dat?!
M92 - schreef op 13-01 om 08:32
Ja ik dacht ook meteen:shit verkeerd hahahah. Maar blijkbaar toch niet erg... (okee gek iets om te zeggen) maar mijn man zei nog dat ie echt veel klaargekomen was... Dus misschien dat dat werkt hahag.
Ik ben er wel vrijwel meteen afgegaan en gaan liggen. Heb wel daarna een keer geplast en gewoon even gedoucht...dus eigenlijk niet eens echt heel perfect
kim - schreef op 13-01 om 08:41
Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Super dat het gelukt is.  Geniet ervan en denk goed aan jezelf! Xxx kim
Tess89 - schreef op 13-01 om 10:43
Echt heel erg blij voor jullie! Geniet van jullie zwangerschap m92! 

En hoe gaat het met jou Kimberly? Voel je je al wat beter? En verder kwaaltjes? 
M92 - schreef op 13-01 om 10:58
Wat ontzettend lief dames! Dankjulliewel!
Ik blijf natuurlijk duimen dat het bij jullie ook snel raak is! 
Kimberley - schreef op 13-01 om 15:11
Mn griepje begint langzaam te verdwijnen gelukkig. Ik ben alleen heel emotioneel maar verder... ja.. ik wou dat ik iets anders kon zeggen maar ik heb echt nergens last van. Ik zie het ook somber in. Over vier dagen ongestel worden. Jij morgen toch Tes89?

Spannend hoor... hoop idd dat we straks allemaal net als M92 een positieve test in handen hebben 
kim - schreef op 13-01 om 15:57
@ Kimberly Gelukkig voel je wel al iets beter!ik hoop dat je niet ongesteld word. En we allemaal snel mama worden.
M92 - schreef op 14-01 om 06:52
@kimberley hoe is het met je?

Ik heb zojuist de laatste test gedaan en een prachtig streepje is zichtbaar... 
Mama-An - schreef op 14-01 om 07:23
Dat is een duidelijk streepje! Gefeliciteerd! Hopelijk binnenkort een echo met een mooi kloppend hartje! Geniet ervan! 
M92 - schreef op 14-01 om 07:59
Dankjewel mama-an. Ik hoop het ook. Morgen de verloskundige bellen
Tess89 - schreef op 14-01 om 10:01
Kimberley.. gelukkig knap je langzaam weer een beetje op!
Hier nog steeds licht bloedverlies.. morgen  mn nod. Had gister toch stiekem maar even een test gedaan maar helaas negatief.. mn menstruatie zal morgen wel echt beginnen. 
Kimberley - schreef op 14-01 om 12:44
Wauw M92, kun je het nu een beetje gaan geloven?  het is inderdaad duidelijk een tweede streepje. Ontzettend mooi! Ja ik voel me wel al wat beter! Alleen last van de darmklachten maar denk dus echt dat dat komt door het foliumzuur.

Ah jammer Tes! Ik laat me verrassen... nog drie dagen pfff en anders gaan we samen een nieuwe ronde in!
Merel - schreef op 14-01 om 14:05
M92; van harte!!!!! Had jij last van je borsten?
M92 - schreef op 14-01 om 14:30
Jaaa ik geloof het helemaal! ????
Heb echt totaaaaaaaal geen last van mijn borsten. Alleen wat meer bobbeltjes op mijn tepelhof. 
En nu enorm opgeblazen darmen. Kan mijn eigen broeken niet eens lekker aan...
Ik merkte juist dat raak was doordat ik geen kwaaltjes had. Had de twee keren dat ik ongesteld werd allerlei kwaaltjes. En bam dan werd ik ongesteld. Nu bleven alle kwaaltjes uit en ben ik zwanger... Gek he, hoe verschillend het is overal
Merel - schreef op 14-01 om 14:34
Eigenlijk had ik dat ook M92, op een slijmpropje na!
Nijn - schreef op 14-01 om 17:00
Dag dames ik ben terug van een weekje weg met mij vriend. Wat veel om terug te lezen zeg ! haha

M92 gefeliciteerd met je positieve testen!

Voor mij is het inderdaad het eerste kindje , ik had goede hoop voor deze maand maar aangezien mijn eisprong erg laat was en samen viel met de reisdagen twijfel ik of het gelukt is. Rond 22 januari kan ik gaan testen.
kim - schreef op 14-01 om 17:55
Heee Nijn.
Ik ben hier nieuw. 22 jaar en wij gaan voor ons eerste kindje. Gestopt met de pil vanaf vorig jaar april. En jij? Ben benieuwd naar jou verhaal. 

Xx Kim

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan